eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
7هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.8هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
باترکریم ایتالیایی منبع پیج @cakeyousef @cakeyousef @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورالعمل در کپشن 😍👇 @cakeyousef 🔴کیک یوسفی ها پست رو ذخیره کنید که خیلی به کارتون میاد @cakeyousef مواد لازم کیک شیفون شکلاتی پایه مناسب خامه کشی 🔴مواد به ازای یک تخم مرغ👇 تخم مرغ 1 عدد آرد 32 گرم شکر 30 گرم نشاسته ذرت 5 گرم پودر کاکائو 3 گرم آب یا شیر 5 گرم روغن مایع 15 گرم بکینگ پودر 1 گرم ==================== 🟢مواد لازم شش تخم مرغ قالب ۲۰ تخم مرغ ۶ عدد آرد ۱۹۲ گرم شکر ۱۸۰ گرم نشاسته ذرت ۳۰ گرم پودر کاکائو ۱۸ گرم آب یا شیر ۳۰ گرم روغن مایع ۹۰ گرم بکینگ پودر ۶ گرم دمای پخت ۱۸۰ درجه تایم پخت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
28.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستورالعمل در کپشن 😍👇 @cakeyousef کیک یوسفی ها ار کدوم دستورالعمل کیک اسفنجی بهتره نتیجه رو گرفتید ؟🤔👇 مواد لازم به ازای ۱ عدد تخم مرغ ارائه شده که به نسبت ظرفیت قالب میتونید ضرب کنید تخم مرغ ۱ عدد شکر ۲۵ گرم آرد ۲۵ گرم آب ۵ گرم بکینگ پودر ۱ گرم وانیل ۱ گرم دمای فر ۱۸۰ درجه تایم پخت ۳۰ تا۴۰ دقیقه به نسبت قدرت فر و سایز قالب نکته : هر یک قاشق چای خوری وانیل یا بکینگ پودر به صورت تقریبی معادل ۴ گرم هست @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورالعمل کپشن😍👇 منبع پیج @cakeyousef کیک یوسفی ها آموزش دیدین منتظر لایک و کامنت هاتون هستم ❤👇 دستورالعمل تخم مرغ ۴عدد شکر ۸۰ گرم آرد ۱۱۰ گرم پودر بادام یا فندق ۳۰ گرم پودر کاکائو ۵ گرم کرم شکلاتی ۴۵ گرم خامه صبحانه ۱۲۰ گرم وانیل ۱ ق چ بکینگ پودر ۱.۵ قچ فر ۱۸۰ درجه تایم ۳۰ تا ۴۰ دقیقه. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
کار استاد یوسفی کیک و فوندانت منبع پیج @cakeyousef
کپشن رو بخونید 👇🏻 کیک یوسفی ها لایک و کامنت که یادتون نمیره؟ 😊🙏🏻 اینم یه کلیپ قدیمی جهت ایده برای طرح باب اسفنجی که خیلی درخواست می‌دادید منبع پیج @cakeyousef_com وزن کیک تقریبا ۲ تا ۲.۵ کیلو هست و نیاز دارید به کیک تخته ای با ضخامت تقریبی ۵ سانت که میتونید یک قالب مستطیل ۲۵×۳۵ یا یک قالب مربع ۲۰×۲۰ پخت کرده و برش بزنید البته از یک قالب مستطیل ۲۵×۳۵ میشه دوتا کیک باب اسفنجی با این وزن به دست بیارید. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک ترند این روزها 😍😍 کیک آتشی @Cake.amozesh @Cake.amozesh @cake.elham64 آموزش جهت ایده 😍 چاپ خوراکی یه ورق پلاستیکی داره با احتیاط جدا کنید و روی کیک قرار دهید . کاغذی که روی کیک قرار میگیره بهتره پشتش فوندانت بخوره که رنگها تداخل پیدا نکنه . از همراهی شما بینهایت سپاسگزارم 🌹🌹   🎂
کیک شبیه سازی استاد عمرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کیک تخته ای👇🙏 حمایت یادتون نره دوستان❤️🌹🙏 پیج منبع peyman.amozesh77 مواد لازم👇 سینی ۲۰/۳۰ ۱۰ عدد تخم مرغ ۳۰۰ گرم شکر ۲۰۰گرم آرد ۸۵گرم پودر نشاسته ذرت ۳۰ گرم شیر یک قاشق و نصف چایی خوری بیکینگ پودر یک قاشق چایی خوری پر وانیل دما فر ۱۸۰ تقریبا ۵۰دقیقه طرز تهیه👇 ابتدا داخل دو تا کاسه تمیز زرده سفیده ها رو جدا میکنیم و سفیده ها رو‌ یه ربع میزاریم یخچال شیر و‌ زرده رو‌داخل یه کاسه با هم مخلوط میکنیم آرد،پودر نشاسته،بیکینگ پودر و وانیل رو با هم‌داخل یه کاسه هم‌میزنیم و الک‌ میکنیم سفیده ها رو با دور تند هم میزنیم تا کاملا سفید بشه و حجم بگیره وقتی سفیده هامون کاملا صفت شد و حجم گرفت شکر رو کم کم بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا کاملا صفت بشه و حجم بگیره بعد زرده و شیر رو بهش اضافه میکنیم و ۱۵ثانیه هم میزنیم سپس با هم زن دستی هم‌میزنیم و کم کم آرد هم بهش اضافه میکنیم هم میزنیم تا کاملا صاف بشه بعد داخل سینی ۲۰/۳۰که از قبل کاغذ کردیم و چرب کردیم خالی میکنیم و دما ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰الی یک ساعت میزاریم فر. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁