سلاااام. رولت دوستا کجان؟
بیاین که یکی از بهترین رسپی های رولت خامه ای رو براتون آوردم. پس همین الان لااایکش کن، سیوش هم بکن که یکی از بهترین هاست🥰
✅ورق بزنید و تمامی مراحل کار رو ببینید.
☺️
@behh_food
رولت خامه ای وانیلی و شکلاتی
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۹۰ گرم یا ۱ پیمانه سرخالی استاندارد
(برای رولت شکلاتی ۱ قاشق آرد کم و ۱ قاشق پودر کاکائو اضافه کنید)
شکر ۹۰ گرم یا ۱/۲ پیمانه سرخالی
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آب جوش ۱ قاشق سوپخوری
عسل یا شربت بار ۱ قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
.
فر را روی دمای ۲۲۰ درجه روشن کنید.
کف سینی ۳۰ در ۴۰ سانت را چرب کنید، کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ روغنی را هم کمی چرب کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
سفیده را ۲ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا پف کنه سپس نصف مقدار شکر را کم کم اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا سفت بشه.
بقیه شکر و وانیل را به زرده اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجیم بشه، آبجوش را اضافه کنید و با همزن بزنید.
عسل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر با همزن بزنید.
سفیده را به زرده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی فولد کنید.
بیکینگ پودر را با آردی که از قبل ۳ بار الک شده مخلوط کنید و در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را داخل قالب بریزید و به صورت یکنواخت پهن کنید تا بعد از پخت رولت تمیز و یکسانی داشته باشید.
سپس سینی را ۳ مرتبه روی سطح کار بکوبید تا حباب های هوا از بین برن و سینی را در بالاترین طبقه فر قرار بدین.
پخت رولت بین ۸ تا ۱۰ دقیقه است.
بعد ۸ دقیقه در فر را باز کنید و با انگشت سطح رولت را چک کنید اگه چسبنده نبود یعنی پخته.
اگه بیشتر از ۱۰ دقیقه در فر بمونه رولت خشک میشه و موقع رول کردن ترک میخوره.
من بعد از ۸ دقیقه پخت ،۲ دقیقه گریل را زدم تا روی رولت هم طلایی بشه.
وقتی سینی را خارج کردین بلافاصله روی آن دستمال نخی بیندازید تا رولت به آرامی خنک بشه (۱۵ دقیقه زمان بدین)سپس اطرف رولت را با چاقو جدا کنید.
روی دستمال نخی پودر قند الک کنید و رولت را روی دستمال برگردانید و کاغذ پشت اونو به آرومی جدا کنید.
Call.back13400.12.05
vanillaa_cooking
@behh_food @behh_food
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
سلام مهربونها
آموزش یه حلوای فوق العاده خوش طعم و خوش بافت رو براتون آوردم، حتما سیوش کنيد و در اولین فرصت درستش کنید، مطمئنم خوشتون میاد 🥰
@behh_food
✅ورق بزنید و مراحل کار رو ببینید.
حلوا 3 آرد مجلسی:
آرد سفید 1 لیوان
آرد برنج 1 لیوان
آرد نخود نصف لیوان
مخلوط روغن (مایع ،کره و در صورت تمایل روغن جامد) یک و یک چهارم لیوان
مواد لازم شهد:
شکر 2/5 لیوان
اب و گلاب باهم ۴ لیوان
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
تمام مواد به جز زعفران را با هم مخلوط کرده وروی حرارت متوسط قرار بدید، اولش هم بزنید و بذارید تا شکر حل بشه، همین که شکر حل شد و شروع کرد به جوشیدن زیرشو خاموش کنید ( نباید بجوشه، چون حجم شهد کم میشه و بعدا حلواتون خشک میشه)
حالا زعفرون غلیظ دمشده رو بهش اضافه کنید و بذارید کنار ( بعد از اینکه از حرارت افتاد حتما در شربت رو بذارید )
آرد سفید را داخل ماهیتابه مناسب ریخته و با حرارت کم تفت میدهیم، شاید این مرحله حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان ببره، وقتی بوی ارد بلند شد( اصلا نباید تغییر رنگ داده باشه) ارد برنج رو اضافه کنید و دوباره حدود ده دقیقه ( حرارت کم ) تفت بدید.
بعد آرد نخود را میریزیم.
و آرد نخود را هم 10 دقیقه دیگر تفت میدیم.فقط مواظب باشید چون ارد نخود خیلی راحت رنگ عوض می کند ( تمام تایمها حدودی هست و کاملا به حجم ارد و حرارت اجاق گاز شما بستگی دارد)
ارد رو الک کرده و دوباره به ظرف برگردونید، حالا روغن را اضافه کرده و ده دقیقه دیگر با روغن تفت میدهیم ( پس حواستون باشه برای این مرحله هم تغییر رنگ ارد رونگه دارید و در مرحله قبلی تمام تغییر رنگ اتفاق نیفته )
حرارت رو خیلی خیلی کم کنید و سپس شیره را ریخته همش بزنید تا باز بشه وبعدحرارت رودوباره یکم بیشترش کنید ( بازم باید کم باشه) مرتب هم بزنید تا حلوا جمع شود، گهواره کرده و بعد
درون ظرف ریخته وبا سلیقه ی خودتون تزیین کنید.
۱-من برای کیک از رسپی کیک باقلوای مدرن استفاده کردم،که چند پست قبل آموزشش رو گذاشتم.
۲-من با نصف مواد رسپی کیک رودرست کردم و هم حلوارو.
Call.back13400.12.05
@khordanijat
@behh_food
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁