فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دارک چاکلت کافی شاپی
👇
هفتمین آموزش از دوره ی راایگان کیک های کافی شاپی خدمت شما😍
@behh_food
@behh_food
3 آموزش در قالب یه آموزش 👌
💖از نظر من خفن ترین کیک شکلاتی همین دارک چاکلت هستش، بافت فوق العاده مرطوب و خوشمزه ای داره که به تنهایی و کنار یه اسکوپ بستنی خود خود بهشته😋
دارک چاکلت کافی شاپی🍫🍫🍫
مواد برای کیک :
2 عدد تخم مرغ همدمای محیط
300 گرم شکر دانه ریز(1ونیم پ)
180 گرم آرد(1 ونیم)
70 گرم پودرکاکائو(2/3 پ)
50 گرم روغن مایع (1/4 پ)
150 گرم شیر همدمای محیط (3/4 پ)
150 گرم آب گرم(3/4 پ)
1ق چ سرپر قهوه ی فوری
4 گرم بکینگ پودر(1ق چ)
8 گرم جوش شیرین(نصف ق غ)
1/2 ق چ وانیل
1/8 ق چ یا نوک ق چ نمک
👈آرد الک شده، پودرکاکائو الک شده، نمک، جوش شیرین و بکینگ پودر رو داخل کاسه ای با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.شیر، روغن مایع، تخم مرغ ها و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و با همزن دستی مواد رو هم می زنیم تا یکدست بشه. حالا مایه رو 1 دقیقه با دورکند همزن میزنیم تا یکدست بشه. دقت کنید که این کیک نیاز به هوا دهی نداره و فقط 1 دقیقه با دورکند همزن بزنید قهوه رو با آب گرم مخلوط کرده و به مایه کیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مایه ی کیک بسیار رقیق هستش. مایه رو داخل قالب هایی که کفش کاغذ روغنی انداختیم ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 45 دقیقه میزاریم(تا زمانیکه سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد). بعد از پخت و خنک شدن لایه ی بالایی کیک ها رو آروم برش میزنیم.
💖طرز تهیه ی باترکریم و نحوه ی ساخت قالب با فویل و همچنین نکات بسیار بسیار مهم این آموزش داخل کامنت اول پین میشه.
@behh_food
@behh_food
.
.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک توت فرنگی
دستور پست بعد
تو بهشت سرو میشه !!! ( کپشن مهم )
.
میدونم 😂
الان با خودتون میگید اینا مارو با توت فرنگی رسوا کردن 😂😁
این اما خداییش جدید بووووود 😅🤝 نبود ؟
تا فصلش هست ، حتما حتما یک بار هم شده امتحان کنید 😍
.
😁❤️
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
توت فرنگی ۱ کیلو ( همشو استفاده نمیکنیم )
شکر نیم کیلو ( اینم مثل بالایی )
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف ق.چ
شکر ۱۰۰ گرم ( حدودا نصف لیوان )
شیر ۱ لیوان
آرد ۲۲۰ گرم ( یک و نیم پیمانه )
بیکینگ پودر ۱ ق.چ
خامه قنادی جهت تزیین
.
برای سس سه شیر :
شیر ۱ لیوان
شیر عسلی نصف لیوان
خامه ۱۰۰ گرم ( نصف پیمانه )
میتونید خامه رو کمتر هم بزنید تا سس رقیق تری داشته باشید .
اینا ترکیبات سس هستش اما چون میوه فصل هم بود ، از پوره توت فرنگی هم استفاده کردم .
.
دمای فر و ماکروفر ۱۸۰ ، ۳۰ دقیقه
دمای تستر ۱۶۰ ، ۳۰ دقیقه
ماکرویو هم حالت کانوکشن
.
✨ توضیحات✨
در ابتدا باید آب توت فرنگی رو در بیاریم
اگر فرصتش رو دارید از شب قبل انجام بدید
شکر و توت مخلوط میشه به خاطر حالت اسمزی باعث خروج آبش میشه ، بعدش با شعله کم میزاریم غلظت بگیره .
برای کیک ، تخم مرغ + وانیل + شکر رو میزنیم تا حجم بگیره بعدش شیر و مواد خشک رو اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم
قالب پیرکس رو میتونید چرب کنید میتونید نکنید ، مواد رو داخلش میریزید و با چند تقه که مواد کاملا پخش بشه وارد فر از پیش گرم شده میکنیم .
برای سس سه شیر هم
شیر + شیر عسلی + خامه رو ترکیب کنید
فقط یادتون باشه خامه زیاد نزنید چون میخوایم وارد کیک بشه این ترکیب ، خامه غلظتشو بالا میبره .
در نهایت هم با خامه و توت فرنگی تزیین کنید
نوش جانتون 🤗 🌹
.
حسنی هستم 👨🍳
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
❌ بلغم همون سردیِ بدنهِ ❌
وقتی بلغم در هر عضوی بالا میره شما دچار بیماری میشین:
❌در روده باعث: یبوست
❌در معده باعث: نفخ
❌در مفاصل باعث: روماتیسم و...
از جمله موارد تاثیر گذار میشه به کم شدن میل جنسی
برای دیدن نتایج و آشنایی با راه رفع بلغم و لاغری بر اساس طب سنتی روی لینک زیر بزنید😍🌹👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/540279106C762d88d7c6