فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک بلوبری
خانه کیک،شیرینی،دسر
کلیپ آموزشی چیز کیک بلوبری
نهمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری😍
@ayda_cake_bsk
⭕️خمیر کراست:
۱۷۵گرم:بیسکویت
۱۵۰گرم:کره
⭕️مخلوط بلوبری:
۲۵۰گرم:بلوبری (تازه)
۹۰گرم:شکر
⭕️مخلوط چیزکیک:
۲۵۰گرم:پنیرماسکارپونه
۸۰۰گرم:پنیرخامهای
۱۵۰گرم:شکر
۸گرم:وانیل
۴۵گرم:نشاسته ذرت
۳عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️گاناش:
۱۲۵گرم:شکلات سفید
۵۰میلیلیتر:خامه
✅دستورالعمل:
⭕️کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.
بیسکویتهای ماریا را در غذاساز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید
⭕️یک قالب کمربندی بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر کراست را به طور مساوی روی کف قالب پخش کنید و با ته قاشق آن را محکم فشار دهید.
قالب را برای مدت کوتاهی در یخچال قرار دهید.
⭕️بلوبری و شکر را در یک تابه روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید و به مدت ۷-۱۰ دقیقه بجوشانید. به طور مرتب هم بزنید.یک کاسه بردارید و یک الک روی آن قرار دهید. مخلوط بلوبری را از طریق الک بریزید و با یک لیسک یا قاشق فشار دهید تا تفاله باقی بماند.
سپس شربت بلوبری را داخل یک قیف شیرینیپزی بریزید.
کنار بگذارید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
ماسکارپونه، پنیر خامهای، شکر و شکر وانیلی را در یک کاسه عمیق بریزید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید تا ترکیب شوند.نشاسته ذرت را اضافه کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید.همزن را کنار بگذارید و از حالا به بعد از لیسک استفاده کنید. تخم مرغها را یکی یکی روی کاسه بشکنید.به آرامی تخم مرغها را با لیسک درون مخلوط چیزکیک تا کنید.
⭕️لایههای چیزکیک:
نصف مخلوط چیزکیک را در یک کاسه جداگانه بریزید. ۸۰ گرم شربت بلوبری اضافه کنید و تا کنید.مخلوط بلوبری را داخل یک قیف شیرینیپزی ریخته و کنار بگذارید.
باقیمانده مخلوط چیزکیک (حدود ۷۰۰ گرم) را به طور مساوی روی خمیر کراست پخش کنید. سپس یک لایه از مخلوط بلوبری را روی آن بریزید و آن را با مخلوط چیزکیک بلوبری بپوشانید. این را به طور مساوی پخش کنید.
⭕️چیزکیک بلوبری را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. به مدت ۶۰-۶۵ دقیقه یا تا زمانی که لبهها سفت شوند، بپزید. مرکز باید کمی بلرزد.
فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در آن بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری میکند.
⭕️خامه را تا نقطه جوش حرارت دهید. تکههای شکلات سفید را اضافه کنید و بگذارید ۱ دقیقه بماند.
سپس مخلوط کنید تا صاف شود.
گاناش شکلات سفید را روی چیزکیک پخش کنید.بلافاصله مقداری شربت بلوبری روی آن بریزید و از یک خلال دندان تزین کنید.
#چیزکیک_بلوبری
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرد عنکبوتی
تزیین کیک
منبع پیج
shi.kaban
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🚫مستقیم از کویت خرید کن😍👆
مانتو از ۳٠٠ تومان
شومیز با ۳۰ درصد تخفیف
شلوار ۲۹۰ تومان
❌⚠️ گران نخــرید ⚠️❌
حـــراجی با ارســــــال رایــــــگــــــان در کوتاه ترین زمان👌🏻😍
#گارانتی.تـعویــض سایز و مرجوعی
بزن رو لینک و عضو شو 👇
https://eitaa.com/joinchat/196149592Cee67154100
🔴 از سایز 36 تا 70 به بالا
🛍احراز #هویت شده خریدی مطمئن
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
⭕️ نذر حضرت علی اصغر
بخاطر فقر شدید مالی از عهده مخارج علی اصغر عزیز بر نمیان (پوشک، شیر خشک و...)، مادر خانواده یه مدت به جای پوشک از روی ناچاری از کهنه استفاده میکرده که باعث بیماری های پوستی شده 😔
⚫️ چیزی تا محرم نمونده نذر حضرت علی اصغر ظهور آقامون و آمرزش اموات هرچه توان دارید دریغ نکنید
ارسال فیش و ارتباط @Ja_mandeh110 یا علی مدد
دو شماره کارت رسمی، شبا و شماره کارت
خادم گروه جهادی شهید حر خسروی ؛
●
5892107044603358●
5892107046736081●
IR900560611828005800319701●
6219861987416194🌐جهادی حر رو 👈دنبال کنید👉 ( باقی هزینه ها صرف امور خیر میشود)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن رو لطفا بخونید😍🐳
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
برای اینکه کیکتون گرد بشه دوکارمیتونید انجام بدید😊
۱)کیک رو در قالب گرد بپزید
۲)مثل کلیپ داخل قالب گرد فلینگ گذاری کنید.قالب گرد لازم نیست مثل کلیپ باشه داخل کاسه گرد مانند که توخونه ها پیدامیشه هم میتونید فلینگ گذاری کنید😉
برای آبشار روی بدن وال از ایزومالت یاهمون مواد ابنباتی استفاده کنید😊
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
خامه کشی کیک وال یه ایده ی جدید و جذاب برای تزیین کیک های تولد و مناسبت ها☺️
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
رسپی کیک یزدی کارگاهی🤩🧡
شکر ۲ک گ
تخم مرغ ۳۰عدد
آب ۱/۵۰۰ک گ
روغن مایع ۱/۵۰۰ک گ
شربت ۲۰۰گ
آرد ضعیف قنادی ۳ک گ
۲ق غ خ بکینگ پودر
وانیل یک ق غ خ
نمک میوه یک ق غ
اسانس هل یک در
✅مرحله اول. ۲۰دقیقه زیر دستگاه دور متوسط
✅مرحله دوم آب و همراه اسانس و شربت ترکیب شده. بهش اضافه بشه دنده یک به مدت ۲دقیقه
✅مرحله سوم مواد خشک الک شده بهش بهش اضافه شه دنده یک بزنه ۳ دور
✅مرحله چهارم روغن مایع بعد از آرد اضافه بشه ترکیب شد به مدت ۳دقیقه دور تند بزنه
✅بعد از ترکیب شدن کامل مواد قیف بزنید
درجه حرارت ۲۵۰
مدت زمان ۳۰الی۳۵دقیقه تا یه دست پخته بشه
نوش جان❤️🌹🙏
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
بهترین محصولات گیاهی و ارگانیک را از ما بخواهید😍😍
ارگانیک و بهداشتی 🍶🍵
با خیال راحت خرید،وثبت سفارش کنید🔷🔷
قیمت ها عالی و منصفانه ✅
دیگه نگرانی نداره😍😍
فروش جزئی و عمده🔸🔸
آیدی سفارش👇👇
@venous1
آدرس کانال 👇
https://eitaa.com/joinchat/3239575762C69d2b3e3f4