هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
.
این چه کانالیه که 400 هزار خانوووم
عضو این کانال هستند ؟ 😍
بزرگترین کانال آشپزی در ایتا که
مرجع آموزش های آشپزی حرفه ای
با مواد دم دستی هست 😉
💚 آموزش ۳۰ مدل خورشت بدون مرغ
💚 آموزش انواع کیک بدون فر
💚 آموزش انواع دسر و ژله رنگی
👈 برای اولین بار سِرّی ترین
راز های آشپزی رو از اینجا ببینید 🤫👇
https://eitaa.com/joinchat/652738933C4a15242f20
.
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
ذکر حاج آقا نخودکے(ره) برای هر حاجتی😳
شاید بعضیها نشناسن، شیخنخودکی عالمبزرگی کہ در صحنانقلاب حرمامامرضا(ع) زیر دربطبرسی مدفونہ
ذکرهاے سفارش شده از آن مرحوم بسیار مجرّبہ، مخصوصا این ذکری کہ در ادامہ بهت میگم، فرقی نداره حاجتت چی باشہ این ذکرِمعروف، گره از کار خیلی ها باز کرده هر حاجتی داری قبل از طلوع آفتاب «قبل از اینکہ آفتاب بزنہ» برای برآورده شدن حاجتت ۷۱ مرتبه این ذکرو بگو
برای دیدن ذکر روی #قفل ها بزن تا قفل زندگیت باز بشه👇
🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐
🔓🔓🔓🔓🔓🔓🔓🔓
@ashpazi_va_deserr
کاری از دوست هنرمند: @f.mohamadkhani
——
شیرینی مربایی تا به حال به این خوشمزگی نخوردی👌🤤 پس بریم با همدیگه آموزشش رو ببینیم😋
#شیرینی #شیرینی_مربایی #شیرینی_مشهدی #شیرینی_مربایی_مشهدی #شیرینی_مشهدی_مربایی_آلمانی
.
آرد سفید ۶۰۰گرم
روغن صاف قنادی ۳۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
تخم مرغ درشت ۱ عدد
وانیل مقداری
شیر هم دمای محیط ۵ قاشق غذاخوری
عسل یا شربت بار ۵ قاشق غذاخوری
مارمالاد به مقدار کافی
در ابتدا روغن قنادی رو با همزن ۲ دقیقه میزنیم تا یکدست بشه. پودر قند را اضافه میکنیم و هم میزنیم. تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه میکنیم و یک دقیقه میزنیم. شیر و عسل رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان خمیر رو ورز میدیم و جمع میکنیم. این خمیر نباید زیاد ورز داده بشه چون به روغن میوفته و شیرینی سفت میشه. خمیر داخل نایلون میزارم وسطحش رو صاف میکنم و میزارم داخل یخچال برای یک ساعت تا استراحت کنه. بعد از یک ساعت بین دو نایلون میذارم و با وردنه به قطر نیم سانت بازش می کنم. با هر کاتری که داشتید قالب بزنید و نصفی از شیرینی ها رو با سر ماسوره وسطش رو خالی کنید. کف تابه رو با مقداری روغن چرب کنید شیرینی ها را با فاصله داخل تابه بچینید. روی حرارت شعله پخش کن بگذارید و تابه رو روی شعله پخش کن قرار بدید و درش رو دمی بذارید و به مدت ۱۰ دقیقه زمان بدین تا شیرینی ها با حرارت خیلی ملایم بپزن. دقت کنید وقتی زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ داد حرارت رو خاموش کنید.(زیاد نمونه چون سفت میشن) من مقداری از شیرینی ها را داخل فر پختم با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه. وقتی شیرینیها خوب سرد شدن مقداری شکلات قهوه ای و سفید بن ماری کردم و شیرینیها رو باهاش تزیین کردم. وسط شیرینی ها هم مارمالاد سیب گذاشتم. همه میتونید مارمالاد رو خودتون تو خونه درست کنید هم اینکه لوازم قنادی ها دارند میتونید تهیه کنید که من آماده گرفتم خیلی خوشمزه تر و راحت تره.
دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نارگیلی 😋👈بدون داغ زدن و همزن👌
🙏🌹
۲عدد سفیده تخممرغ درشت
یکلیوان(۱۸۰گرم)
پودر شکر
یکلیوان(۱۰۰گرم)
پودر نارگیل چرب
نوک قاشق وانیل
۳چهارم استکان
(۹۰گرم)روغن مایع
دما فر ۱۸۰
نکته ها👇
اگه موادتون شل بود یک قاشق سر خالی ارد برنج اضاف کنید
بعد از هم. زدن اگه دیدید خیلی گرمه مواد ده دقیقه استراحت بدید بعد بریزید تو قیف
حتما از پودرنارگیل چرب استفاده کنید
به هیچ وجه شکر نزنید پودر شکر بزنید
روغن اصلا به هیچوجه داغ نشه فقط گرمباشه
تا کاملا روشطلایی نشده ازفردرنیارید
#قنادی #شیرینی #کیک #شیرینی_عید #کاپ_کیک #کیک_پایه #کیک_ساده
دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از اطلاع رسانی رهپویان🌼
♨️دوکیلو آرددستت میدنُ میگنحلوا دُرُس کن⁉️
اگه میخوای اصول#حلوایِ_نذری ُاز یه کیلو تا صدکیلو یادبگیری حتمااین#کانالُ داشته باش👇
https://eitaa.com/joinchat/2426863906C034ed98c8f
#فوت_فن_حلوای_نذری_ماه_مُحرم🏴
#حلوا_زنجبیلی🥜
#حلوا_کشی_عربی🫕
#حلوا_لبو🌰
آموزشهاش آسونُ بدونِ دَنگ و فَنگ بیا👆🏻😍
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
مرغ رو هر جوری میپزی بازم بوی زُهم میده ؟🍗
زُهم گیری ۶ تکنیک داره که اگه رعایت کنی دعا به جونم میکنی😉
📌اول👈هم دمایی🍗
📌دوم👈رگ گیری🩸
📌سوم👈استفاده از آبسرد🚰
📌چهارم👈داخل کانال...👇
https://eitaa.com/joinchat/2426863906C034ed98c8f
هر آنچه که ازآشپزی و خانه داری بخوای داخل کانالم هست 👆😉
21.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دانمارکی با دستور آسون قنادی
پیج منبع
peyman.amozesh77
بخش اول
دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁