eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.9هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک حرفه ای استاد عمرانی ببینیم کانال دیدنی های آشپزی @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات بمبی پانیز😁 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوکوم هویج 🥕 . لوکوم ترکی ، شبیه باسلوق خودمون هستش فوق‌العاده خوشمزه میشه ، تضمینی 🤤😁✋ ذخیره اش کنید تا بعدا درست کنید 👌 . تقدیم به نگاه ارزشمندتون 😍 @hassani.delish @hassani.delish . مواد لازم ✍ هویج ۱ کیلو آب ۳ لیوان شکر ۱ لیوان نشاسته ذرت ۵ ق.غ پودر ژلاتین ۲ ق.غ سر پُر پودر نارگیل به مقدار لازم . نکته 🥕 یک لیوان آب حدودا تو قابلمه بمونه برای پوره کردن هویج ها ، کامل کامل آبش خشک نشه . اگر نشاسته ذرت گلوله شد ، میتونید مجدد با هر وسیله ای که دارید ترکیب کنید . . حسنی هستم 👨‍🍳 اگر براتون سوالی پیش اومد حتما بپرسید در توانم باشه پاسخ میدم @hassani.delish @hassani.delish . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلابی خوشمزه جذاب کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه زیبا کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
به امید خدا دورره ی راایگان چیزکیک ها رو شروع کردم و امیدوارم این دورره رو هم مثل 3 دورره ی راایگان قبلی دوست داشته باشین 🥰 @behh_food @behh_food 😍✅ چیزکیک توت فرنگی و شکلات 🍓🍫 مواد لازم برای کیک شکلاتی: 3 عدد تخم مرغ 150 گرم شکر دانه ریز 150 م ل روغن مایع 150 م ل شیر یا آب 45 گرم پودرکاکائو 220 گرم آرد قنادی 35 گرم نشاسته ذرت 1 ونیم ق چ بکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 👈 تخم مرغ و وانیل و شکر رو 6 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه.آب یا شیر و سپس روغن رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در آخر مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و پودرکاکائو رو که 2 بار الک کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم. مواد رو داخل قالب 22 تا 24 ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 40 دقیقه میزاریم، حتما با خلال چک کنید کیک پخته باشه. بعد از بیرون آوردن و خنک شدن لایه بالایی کیک رو جدا می کنیم. دور کیک رو با رینگ فیکس کرده و تعدادی از توت فرنگی ها رو از وسط نصف کرده و دورتادور کیک می چینیم. مابقی توت فرنگی ها رو خرد کرده و روی کیک میزاریم و چند دونه هم برای تزئین کنار میزاریم. تمام مواد پنیری رو به هم مخلوط کرده و روی کیک و توت فرنگی ها میریزیم و سطحش رو صاف می کنیم و داخل یخچال میزاریم. برای گاناش 80 گرم خامه صبحانه رو کمی گرم کرده و 100 گرم شکلات تلخ بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست بشه. از روی حرارت برداشته و وقتی خنک شد روی لایه پنیری ریخته و حداقل 4 ساعت چیزکیک رو داخل یخچال‌ میزاریم. رینگ رو به آرومی جدا کرده و به دلخواه با خامه فرم گرفته و توت فرنگی تزئین می کنیم. نوش جان 😋 @aysegulas.bakery 💝 Tr:@behh_food @behh_food . مواد پنیری مواد لازم برای کرم پنیری: 250 گرم پنیر ماسکارپونه 400 گرم خامه قنادی 4 تا 5 ق غ پودرقند 2 ق غ پودرکاکائو 200 گرم شکلات تلخ بن ماری شده 5 ق چ پودر ژلاتین حل شده و بن ماری شده در نصف لیوان آب کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین چیزکیک های دنیاست که هر کافه ای بردی محاله بهت سفارش نده 😍 @behh_food @behh_food ✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا اونا هم از این دوره های راایگان بهفود استفاده کنن✅ چیزکیک پسته 💚 برای کراست: 200 گرم بيسکوئيت پودرشده 100 گرم کره ذوب شده 👈 با هم مخلوط کرده و کف یه قالب 26 سانتی که کاغذ روغنی انداختیم ریخته و کاملا فشرده می کنیم. 180 گرم پسته خرد شده 40 گرم کره ذوب شده 3 ق غ پودرقند 👈 مواد رو با هم مخلوط کرده و روی لایه بيسکوئيتی پهن کرده و فشار میدیم و قالب رو 20 دقیقه داخل یخچال میزاریم. برای لایه پنیری: 3 عدد تخم مرغ 190 گرم شکر دانه ریز 45 گرم نشاسته ذرت 200 م ل خامه 700 گرم پنیر خامه ای زست 1 عدد لیمو ترش 1 بسته وانیل شکری 👈 پنیر و شکر و وانیل رو با هم مخلوط می کنیم. خامه و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه می کنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. داخل قالب ریخته و دیواره بیرونی قالب رو دو لایه فویل می پیچیم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160، حرارت از بالا و پایین، به‌مدت 1 ساعت میزاریم. یک کاسه آب داخل فر گذاشته و بعد از زمان پخت فر رو خاموش کرده و در فر رو نیمه باز میزاریم. 20 دقیقه بعد از فر خارج کرده و صبر می کنیم چیزکیک داخل دمای محیط خنک بشه، کمی کرم پسته رو بن ماری کرده تا روان بشه و روی چیزکیک ریخته و 6 تا 8 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان😋 @ayseguls.bakery💝 Tr:@behh_food @behh_food . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفه‌ای هنرمندانه منبع mostafa_bouhssaya کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفه‌ای هنرمندانه منبع mostafa_bouhssaya کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میکس کاکائو و کارامل محشره حتما امتحانش کنید بچه ها 😍 @behh_food @behh_food✅ کوکی کارامیک 🍫 مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ(65 گرم با احتساب پوسته) 125 گرم کره بی نمک همدمای محیط 110 گرم شکر سفید دانه ریز 60 گرم شکر قهوه ای 1ق چ عصاره وانیل 190 گرم آرد سفید قنادی الک شده 40 گرم پودرکاکائو الک شده 1 ق چ جوش شیرین 1/8 ق چ نمک کارامیک یا هر نوع شکلات دلخواه 👈داخل کاسه ای کره و شکر سفید و قهوه‌ای رو با همزن دستی یا با همزن برقی تا جایی می زنیم که تقریبا دونه های شکر کامل حل بشه(حدود 3 دقیقه). دورگیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نکنید. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و 2 دقیقه دیگه مواد رو هم می زنیم.مخلوط آرد و جوش شیرین و پودر کاکائو و نمک رو هم بهش اضافه کرده و مواد رو با لیسک مخلوط می کنیم. کارامیک رو هم به خمیر اضافه می کنیم. روی کاسه رو با سلفون پوشونده و 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. بعد با اسکوپ از خمیر جدا کرده و داخل دست گرد می کنیم. به دلخواه میتونید روی کوکی مجدد چند تکه شکلات کارامیک بزارین کوکی هاتون اینجوری قشنگ تر میشه.داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله چیده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 دقیقه میزاریم. فقط کافیه که لبه ها تغییر رنگ بده. بعد از پخت روی توری خنک کرده و سپس داخل ظرف دربسته تو محیط خشک و خنک نگهداری می کنیم. نوش جان 🥰 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯