eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
7هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.8هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک شکلاتی مواد لازم. یه قالب. ناودونی 👇 تخم مرغ ۳عدد شکر یک لیوان معادل۱۲۰گ شیر. نصف لیوان معادل ۹۰گ روغن مایع نصف لیوان معادل. ۹۰گ آرد دو لیوان. معادل۲۵۰ گ پودر کاکائو یک ق غ خ پ معادل ۱۵گ بکینگ پودر یک ق م خ وانیل نصف ق م خ ✅تخم مرغ شکر به مدت ۱۵ دقیقه دور متوسط ✅روغن مایع. شیر پر چرب همراه با شربت بار مخلوط شده ✅مرحله سوم مواد. قبلی که آماده شده بهش اضاف کنید و خوب مخلوط کنید ✅مرحله بعدی. آرد بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل. الک شده و ب مواد کم کم اضافه کنید باید خیلی کم. هم بزنید ✅بعد بریزید داخل قالب آماده شده. یه لایه از کرم فیل استفاده کنید و لایه دوم هم بریزین ✅فر ۱۷۰الی ۱۸۰ب مدت ۳۵الی ۴۵دقیقه ✅بعد از پختن کیک بزارین کیک تون قشنگ خودشو بگیره بعد برش بدین 👇نکته ❌ برای پر رنگ شدن کیک یه قاشق م خ آرد کم کنید. سپس یه ق م خ کاکائو بهش اضافه کنید این کلیپ رو سیو کن برای همکارانتون بفرستین نوش جان😍🙏 @farhad.sanandaji __________________ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کوکی. تگرال ساتین رسپی خانگی 👇 پودر تگرال مافین. ۵۰۰گرم. تخم مرغ ۲عدد کره. ب دمایی محیط. ۱۰۰گرم روغن صاف ۵۰. ۱۰۰گرم شکلات خرد شده تلخ یا سفید. ۵۰گرم رسپی کارگاهی پودر. تگرال ساتین ۲ک. گ تخم مرغ ۶عدد کره ۳۰۰گرم روغن صاف. ۳۰۰گرم شکلات خرد شده ۱۵۰گرم ❌نکات مهم❌ ✅دمایی فر کارگاهی ۱۸۵درجه ✅دمایی فر خانگی توستر ۱۷۰درجه ✅مواد آماده شده ب مدت ب مدت ۲الی ۶ساعت استراحت بدین ✅مدت زمان حداقل ۱۲ الی۱۵دقیقه اینم کوکی تگرال تقدیم ب عزیزان دل منتظر حمایت شما هستم❤️🙏🌹 @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزم صبح 👋👋👋 کیک هندوانه شیفون 🍉🍉🍉 @Zhele_shik21 @Zhele_shik21 @Zhele_shik21 ساخته شده توسط @rondut . مواد: 500 گرم سفیده تخم مرغ 250 گرم شکر/شکر دانه ریز 1 قاشق غذاخوری امولسیفایر 1 قاشق چایخوری نمک / نمک 1 قاشق غذاخوری کره وانیل/عصاره وانیل 100 گرم شیر نارگیل فوری (شیر مایع) / شیر نارگیل یا شیر خامه کامل 80 میلی لیتر روغن نباتی 240 گرم آرد گندم با پروتئین متوسط / آرد همه منظوره 30 گرم نشاسته ذرت/نشاسته ذرت 15 گرم شیرخشک/شیرخشک خمیر پاندان و رنگ خوراکی زرد / عصاره پاندان و رنگ خوراکی زرد کنجد سیاه/کنجد سیاه . روش: 1. همزن سفیده تخم مرغ + امولسیفایر + شکر گرانول تا 2-3 دقیقه نمک را اضافه کنید و دوباره با سرعت بالا مخلوط کنید تا غلیظ شود 2. بعد از آن سرعت را کم کنید و آرد + نشاسته ذرت را اضافه کنید تا یکدست شود، در آخر کره وانیل، شیر نارگیل فوری و روغن نباتی را داخل آن بریزید تا یکدست شود، خاموش کنید... خمیر را تقسیم کنید ... و ماکارونی و رنگ آمیزی را به سلیقه اضافه کنید ... بخارپز آماده کنید ، روی بخارپز را بپوشانید ، فراموش نکنید که آن را در پارچه بپیچید. 3. یک ورقه یا قالب را با مقدار کافی روغن پخت و پز / روغن ماهیتابه (زیاد سوراخ نکنید) با برس سیلیکونی چرب کنید و کنجد سیاه بپاشید….. ابتدا مخلوط زرد را بریزید سپس رنگ سفید را بریزید. سپس رنگ سبز را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بخارپز کنید. 4. پس از پخت، بلند کرده و بلافاصله از قالب خارج کنید. 5. موفق باشید منبع @Zhele_shik21 👉flow @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزم صبح 👋👋👋 کیک هندوانه شیفون 🍉🍉🍉 @Zhele_shik21 @Zhele_shik21 @Zhele_shik21 ساخته شده توسط @rondut . مواد: 500 گرم سفیده تخم مرغ 250 گرم شکر/شکر دانه ریز 1 قاشق غذاخوری امولسیفایر 1 قاشق چایخوری نمک / نمک 1 قاشق غذاخوری کره وانیل/عصاره وانیل 100 گرم شیر نارگیل فوری (شیر مایع) / شیر نارگیل یا شیر خامه کامل 80 میلی لیتر روغن نباتی 240 گرم آرد گندم با پروتئین متوسط / آرد همه منظوره 30 گرم نشاسته ذرت/نشاسته ذرت 15 گرم شیرخشک/شیرخشک خمیر پاندان و رنگ خوراکی زرد / عصاره پاندان و رنگ خوراکی زرد کنجد سیاه/کنجد سیاه . روش: 1. همزن سفیده تخم مرغ + امولسیفایر + شکر گرانول تا 2-3 دقیقه نمک را اضافه کنید و دوباره با سرعت بالا مخلوط کنید تا غلیظ شود 2. بعد از آن سرعت را کم کنید و آرد + نشاسته ذرت را اضافه کنید تا یکدست شود، در آخر کره وانیل، شیر نارگیل فوری و روغن نباتی را داخل آن بریزید تا یکدست شود، خاموش کنید... خمیر را تقسیم کنید ... و ماکارونی و رنگ آمیزی را به سلیقه اضافه کنید ... بخارپز آماده کنید ، روی بخارپز را بپوشانید ، فراموش نکنید که آن را در پارچه بپیچید. 3. یک ورقه یا قالب را با مقدار کافی روغن پخت و پز / روغن ماهیتابه (زیاد سوراخ نکنید) با برس سیلیکونی چرب کنید و کنجد سیاه بپاشید….. ابتدا مخلوط زرد را بریزید سپس رنگ سفید را بریزید. سپس رنگ سبز را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بخارپز کنید. 4. پس از پخت، بلند کرده و بلافاصله از قالب خارج کنید. 5. موفق باشید منبع @Zhele_shik21 👉flow @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
نون قندی بدون قند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون قندی بدون قند ! بدون ورز بدون ارد تخصصی ! دیگه چی میخوای 😁🫡 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖 @zahraadab_bakery @zahraadab_bakery 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖 به نکاتی که داخل فیلم گفتم توجه کنید مخصوصا اخریش !😌💐 دوتاش رو اخر کپشن نوشم 👇🏻👇🏻 مواد لازم : ارد ۳۸۰ گرم نمک ۴گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست شیرین و کمی سفت ۱۲۰ گرم روغن مایع ۱۲۰ گرم بکینگ پودر ۴گرم شکر ۱۱۰ گرم وانیل و پودر هل و زعفران درصورت دلخواه @zahraadab_bakery @zahraadab_bakery 🟢خمیرگیری مثل فیلم حتما ببینید به اخرین نکته هم توجه کنید . ✅ نکته اول ارد قوی نیاز نیست با ارد کیک که همه سوپری ها هم دارن میتونید درستش کنید . ✅نکته بعدی دمای فر اگر خوب فر رو گرم کنید خوب و یکست رنگ میگیره . یادتون نره اگر دمای فر بالا باشه امکان سوختن هست ! دمای فر ۱۶۵ ده دقیقه و ۱۶۰ ده دقیقه این زمان تقریبی ❇️من مواد رو دو برابر کردم برای همین دو قسمت کردم مقدار موادی که تو کپشن نوشتم برای یک نونه . استراحت نداره خیلی راحت و بی دردسر اماده میشه خیلی از دوستان با این دستور به درامد رسیدن امیدوارم برای شماهم پر از خیرو برکت باشه . @zahraadab_bakery 🍃الحمدالله کما هو اهله 🍃 #نون#آموزش_رایگان @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽