eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.9هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفه‌ای هنرمندانه منبع mostafa_bouhssaya کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طراحی شکلات منبع sdobnikova.a.v کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفه‌ای هنرمندانه منبع mostafa_bouhssaya کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک بالشتی شکم پر منبع🙏🏻🥰 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano مواد لازم پنکیک: تخم مرغ:دوعدد وانیل:نوک قاشق چ شکر:یک چهارم لیوان ارد سفید:یک ونیم پیمانه بکینگ پودر:یک قاشق غ کره:چهار قاشق غ شیر:یک لیوان شکلات تخته ای یا شکلات صبحانه:به مقدار لازم 🌸طرز تهیه: ابتدا شکلات رو طبق فیلم بزارین فریزر تا یخ بزنه. تخم مرغ،وانیل شکر دودقیقه باهمزن بزنین تا کرمرنگ وکشدار بشه.کره وشیر اضافه کنین ،هم بزنین ،ارد وبکینگ پودر الک کنین توی دومرحله اضافه کنین،دورانی واروم هم بزنین تا یکدست بشه. حالا تابه رو کمی چرب کنین،از مواد بریزین به قطر نیم سانت،درشو ببند خودشو که یکم گرفت شکلات یخ زده بزار روش ،دوباره یکم از مواد بریز روش،درشو ببند یطرفش که خودشو گرفت،برگردون تا طرف دیگشم طلایی بشه. 🌸خیلی خوشبافت وخوشمزه میشه،حتما امتحان کنید. 🌺اگه اموزش رو دوست داشتی سیوش کن گمش نکنی بفرست واسه دوستات که بچه مدرسه ای دارن🥰 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- [ ] راحت تر وخوشمزه تر از این دسر دیگه نداریم🥰 - [ ] کرم کارامل شکلاتی،بدون قالب ،بدون ژلاتین - [ ] 🌺دوست خوبم اگه اموزش کیک ،بستنی وانواع دسرهای راحت وخوشمزه دوست داری پیجمو دنبال کن🥰🙏🏻 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano - [ ] 🌺موادلازم دسر: - [ ] کیک شکلاتی:دوعدد - [ ] پودر کرم کارامل:یک عدد - [ ] شیر:دولیوان - [ ] خامه صبحانه:سه قاشق - [ ] شکلات تخته ای:۶۰گرم - [ ] 🌺طرز تهیه: - [ ] کیک رو پودر کن،روی حرارت شیر وکارامل رو مخلوط کن بزار داغ بشه نیازی نیست بجوشه.بریز روی کیکها بزار داخل یخچال (چندساعت)تاببنده. - [ ] ❌اگه میخوای مث مال من قالبی بشه داخل ظرفی بریزین که ظرفتون پر بشه.(شیشه ای بهتره) - [ ] حالا ظرفتونو برگردونین.وبا سس گاناش وشکلات رنده شده یا پودرکاکاعو تزیین کنید. - [ ] ❌برای گاناش:خامه وشکلات رو باهم روی بخار کتری ذوب کن. - [ ] 🌺اگه اموزش رو دوست داشتی سیوش کن،بفرست واسه دوستات🥰🙏🏻 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood ترافل کادایف و پسته 😋 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🌹کره35گرم 🌹کادایف 75گرم 🌹شکر گرانول 15گرم 🌹پسته 100گرم 🌹کرم کنجد 35گرم 🌹پودر قند 30گرم 🌹خامه فرم گرفته (صبحانه) 50میلی لیتر 🌹شکلات سفید 130گرم 🌹شکلات شیری 130گرم نکته ها 👇👇👇👇 ❤️پودر قند رو میتونید با شکر گرانول جایگزین کنید. ❤️از کادایف خوب و باکیفیت استفاده کنید. تا ترافل خوب و ترد بمونه. ❤️کادایف رو به آرامی روی حرارت ملایم بذارید تا نسوزه. ❤️برای درست کردن توپک ها دست رو خیس کنید. و توپک های سفت درست کنید. ❤️از چنگال برای فرو بردن توپک ها توی شکلات استفاده کنید. ❤️کره رو بذارید روی حرارت ملایم بعد کادایف و شکر رو اضافه کنید روی حرارت ملایم به آرامی تفت بدید. ❤️پسته... کرم کنجد و پودر قند رو توی دستگاه میکس کنید. ❤️مواد سس رو با کادایف ترکیب کنید خوب مخلوط کنید. ❤️توپک های 15گرمی ار ترافل رو توی دستتون فرم بدید. بعد بذارید داخل یخچال یک ساعت بمونه. ❤️شکلات ها رو با خامه بنماری کنید بذارید کمی از دما بیوفته. حالا توپک ها رو از یخچال دربیارید توی شکلات بزنید. بذارید روی کاغذ روغنی. کمی که خودشو گرفت با شکلات رنگ مخالف طراحی کنید. و پسته خورد شده یا میوه ها دیزاین کنید. نوش جان 😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفه‌ای هنرمندانه منبع mostafa_bouhssaya کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طراحی شکلات منبع sdobnikova.a.v کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک خامه ایی با رافل ویفرپیپری😍 نکات تکمیلی: منبع ranginkamoon.cake 🌈کاغذهای ویفرپیپر کاملا خوراکی هستند و می تونید از لوازم قنادی تهیه کنید. 🌈سایز مستطیل بزرگ برای دور تا دور کیک : طول مستطیل به اندازه محیط دور کیک هست و ارتفاع مستطیل یک سانت بلند تر از ارتفاع کیک . اینجا سایز ما برای کیک با قطر ۱۵ و ارتفاع ۱۲ سانت ، مستطیل ویفری با ارتفاع ۱۳ و طول ۴۹ سانت بوده 🌈 اندازه رافل ها مستطیل ،به طول ۱۳ و عرض ۲/۵ سانت بود 🌈 حتما کیک بعد از کاور یک روز در یخچال استراحت کنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ هم زده 170 گرم شکر قهوه ای 120 گرم کره همدمای محیط 300 گرم آرد قنادی الک شده 1ق چ عصاره وانیل 1/2 پاکت بکینگ پودر 100 گرم شکلات چیپسی نسوز نوتلا به میزان نیاز 👈اول از همه با قاشق چایخوری مقداری نوتلا داخل یه سینی یا بشقاب که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله، کمی پهن کرده و سینی رو 20 دقیقه داخل فریزر میزاریم تا مغزی های ما کاملا یخ بزنه و خودشو بگیره.(وسط کلیپ رو نگاه کنید) کره و شکر قهوه ای رو با همزن برقی یا با لیسک خوب زده تا کرم رنگ و پفکی بشه.تخم مرغ رو هم زده و سپس به مواد اضافه می کنیم.وانیل رو هم بهش اضافه و مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر رو هم بهش اضافه می کنیم و در آخر شکلات چیپسی نسوز رو بهش اضافه می کنیم.با اسکوپ از خمیر برداشته و وسط هر کدوم یه مغزی نوتلا میزاریم و داخل سینی فر که کفش سیلپد یا کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم، سینی رو 15 دقیقه داخل فریزر میزاریم(می تونید وقتی خمیرتون آماده شد و قبل از چونه گیری روی خمیر رو پوشونده و نیم ساعت داخل فریزر یا 1 ساعت داخل یخچال استراحت بدین). فر رو با دمای 180 روشن کرده و بعد از اینکه سینی رو از فریزر بیرون اوردین مستقیم داخل فر گرم شده قرار میدیم. تایم پخت بسته به سایز کوکی ها و نوع فر بین 12 تا 18(برای چونه های 35 تا 50 گرمی) دقیقه س، همین که زیر و لبه های کوکی کمی تغییر رنگ بدن کافیه. نوش جان😋 _بهتره برای کف سینی از سیلپد مشبک استفاده کنید تا بهترین پخت صورت بگیره. کانال خانه شیرینی @shiriniyeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک و کیک خیلی بدردت میخوره😍 ☑️شماره ماسوره ها: 🔻ماسوره اول 1M 🔻ماسوره دوم 6B 🔻ماسوره سوم 2D کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برا ی اینکه بتونی طرح شطرنجی رو بکشی ،روی‌کاغذ آچار مربع هایی به قطر ۲یا۳سانت رو بکش و طبق تصویر اونارو رنگی کن😍💜 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنوزم میری قنادی کلی پول بابت کیک تولد میدی؟!!! 😳 بیا اینجا قشنگترین و با کیفیت ترینش رو یاد بگیر🤩 اونم با کمترین هزینه 😃💰 https://eitaa.com/joinchat/101057364C529f87c7e9