eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
7.1هزار دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
3.8هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کانال دیدنی های اشپزیمونو عضو بشید اگه از این پستها دوست دارید امروز کلی پشمک سازی میذارم😁😋👆 غذاهای ژاپنی و ملل داریم لذت میبرید👆 https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
سس براق فرانسوی 👇
سیو نکنی ضرر کردی... @Cake.amozesh @Cake.amozesh @cake.mousavi سس فرانسوی (گلیز سس) _ رسپی: آب:۲۵۰گرم شکر:۳۰۰گرم گلوکز:۳۰۰گرم شکلات:۳۰۰گرم خامه صبحانه:۲۵۰گرم مس ژلاتین:۱۲۰گرم _ آب+گلوکز+شکر رو مذارید رو حرارت مستقیم  وقتی قشنگ بغلاش جوش اومد از حرارت بردارید خامه بهش اضافه کنید اروم مخلوط کنید حل بشه بعدش شکلات رو بهش اضافه کنید وقتی حل شد به مدت ۳ دقیقه بلندر بزنید تا بافت شکلات باز شه قشنگ بعدش مس ژلاتینو بهش اضافه کنید و از صافی ردش کنید .بذارید تو یخچال یکم سردشه  وقتی اماده شدهر رنگی دوست داشتید بزنید بازم بلندر بزنید و استفاده کنید دقت کنید کیکتون باید چند ساعت فریز شده باشه 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 طرز تهیه مس ژلاتین........ آب:۱۰۰گرم پودر ژلاتین:۶۰گرم جفتشونو با هم مخلوط میکنید میذارید روی بخار اب وقتی قشنگ حل شد میزارید یخچال و اون مقداری که تو رسپی گفتیم ازش جدا میکنید و عین حبه قند با قیچی برش میدید و استفاده میکنید .سعی کنید مس ژلاتیونو یک روز قبل اماده کنید... 🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳 رسپی پوست ماری گلوکز :۲قاشق غذاخوری ژل بریلو ساده:۱ قاشق رنگ دلخواه برای کویری هم از پودر قهوه استفاده میکنیم @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁