فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش بلک فارسی کافی شاپی
رسپی پست بعد
یازدهمین آموزش از دوره ی راایگان کیک های کافی شاپی چیزی نیست بجز بلک فارست دلبر یا همون جنگل سیاه 😍
@behh_food
@behh_food
یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین و شکلیل ترين کیک های کافی شاپی هستش👌
این رسپی خیلی خاص و کمیاب هستش، از دستش ندین.
✅سییوش کنید و این رسپی رو برای همیشه داشته باشین.
💝این آموزش رو برای دوستاتون و اونایی که دنبال کسب درآمد و کار خونگی هستن هم بفرست.
مواد لازم برای کیک:
2 عدد تخم مرغ
180 گرم آرد قنادی
75 گرم پودرکاکائو
4 گرم جوش شیرین
4 گرم بکینگ پودر
180 م ل روغن مایع
150 گرم شکر سفید
150 گرم شکر قهوه ای
180 گرم باترمیلک
10 م ل عصاره ی وانیل
👈برای تهیه ی باترمیلک شیر رو با 1 ونیم ق چ سرکه ی سفید مخلوط کرده و کنار بزارین تا عمل بیاد.
داخل کاسه ای آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم مخلوط و الک می کنیم.
داخل یه کاسه ی دیگه تخم مرغ و وانیل و شکر رو با دورتند همزن 6 دقیقه زده و حتما حین کار دورگیری انجام میدیم. روغن رو بهش اضافه کرده و سی ثانیه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا مخلوط آرد و باترمیلک رو به تناوب به مایه تخم مرغی مون اضافه می کنیم.
کف یه قالب 15 تا 18 سانت رو کاغذ روغنی انداخته و مایه رو داخلش ریخته و قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 40 تا 50 دقیقه میزاریم(تا زمانیکه سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد).
بعد از پخت و خنک شدن روی توری، اونو به 3 لایه برش می زنیم.
مواد لازم برای فیلینگ:
2 پ گیلاس بدون هسته
1 پ شکر
2/3 پ آب
2ق غ نشاسته ذرت
👈تمام مواد بجز نشاسته رو داخل قابلمه ای ریخته و سپس روی حرارت ملایم میزاریم تا شکر حل بشه.نشاسته رو با چند قاشق آب حل کرده و به مواد اضافه می کنیم وهم میزنیم. کف روی مواد رو برداشته. حدود نصف لیوان آب داخل قابلمه رو واسه مرطوب کردن جدا کرده و اجازه میدیم بقیه مواد خیلی کم غلیظ بشه. داخل صافی ریخته تا شیره از گیلاس ها جدا بشه.
کیک رو با آب سس مرطوب کرده و طبق کلیپ مونتاژ می کنیم.
برای گاناش 50 گرم خامه ی صبحانه رو روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم بشه و 50 گرم شکلات تخته ای بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست بشه.
برای خامه کشی و فیلینگ گذاری هم 550 گرم خامه ی قنادی رو فرم میدیم.
@behh_food
@behh_food
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کیک لاکچری از آقای عمرانی😍
omranicake
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
✨
🎨 میخوای نقاشی یاد بگیری؟
اونم.....
👩🎨 کاملا حرفه ای 🥰
🛍 اینجا ۱۷ هزارتا هنرمند منتظرتن👇😍
https://eitaa.com/joinchat/294977884C863dc381d9
☝️☝️اومدی به آیدیم پیام بده لینک مینی دوره ی رایگانمو برات بفرستم 🎁
✨
هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین و دیزاین ساده کیک در عین حال زیبا
#قناد_شو
#کیکساز_شو
منبع
berataslan002
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین و دیزاین ساده کیک در عین حال زیبا
#قناد_شو
#کیکساز_شو
منبع
berataslan002
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
خلط پشت گلو ریشه اصلیش بلغم در قسمت سر هست ،هیچ آنتی بیوتیکی باعث درمان آن نمی شود،فقط باید بلغم سر را خارج کرد اگر خلط پشت حلق درمان نشود باعث مشکلاتی مثل نفخ و رفلاکس معده ،پرخاشگری ،چاقی شکم و پهلو و افسردگی و کبد چرب می شود.
برای درمان خارج کردن بلغم سر و از بین بردن خلط پشت گلو روی لینک زیر بزنید و فرم را پر کنید .
👇👇👇
https://formafzar.com/form/hdibt
https://formafzar.com/form/hdibt
https://formafzar.com/form/hdibt
هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راهکار کج نشدن کیک
منبع
@farhadtahericak
#قناد_شو
#کیکساز_شو
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطلب آموزشی درباره صفحه گردون کیک
منبع
@farhadtahericak
#قناد_شو
#کیکساز_شو
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معجون_خوشمزه 🍨😋👌
🎈برای درست کردن معجون بستنی وانیلی رو به همراه ۳ ق غ خ خامه فرم گرفته یا خامه ی صبحانه و مقداری خرمای بدون هسته و مغزیجات ( من از پسته ، بادوم هندی ، فندق ، گردو و بادوم استفاده کردم ) و کنجد و یه دونه موز مخلوط کنید و معجون آماده اس بعد با مغزیجات و موز تزیین کنید
از پودر نارگیل و عسل هم میتونید استفاده کنید
Zahraaa_lifestyle منبع پیج
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این حلوای عمانی از اون حلواهای خوشمزه ای هست که توی مراسم و مجالس ها ازش استفاده میشه
درست کردنشم اصلا هزینه ای نداره
پیشنهاد میکنم این پست رو لایککنید ویه سر به پیجم بزنید و بقیه اموزشارو هم ببینید❤
By:@pluss_food
حلوای عمانی
شکر قهوه ای ۱ لیوان
شکر سفید ۱/۵ لیوان
نشاسته ذرت ۳/۴ لیوان
اب دو تا ۳ لیوان
گلاب ۲/۳ لیوان
روغن محلی یا کره دوقاش جامد
پودر هل یه قاشق غذاخوری
زعفران دم شده نصف لیوان
.
مغزیجات کاملا اختیاری و سلیقه ای هست
.
طرز تهیه
⬅️ اول از همه شکر سفید و قهوه ای رو میزاریمروی حرارت تا کاملا ذوب بشه مرتب هم میزنیم
دو لیوان اب رو اضافه میکنیم و خوب هممیزنیم تا کاملا اب بشه
⬅️ نشاسته و دو لیوان اب سرد رو با هگمخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم
⬅️خوب که همزدیم بعد ۱۰ دقیقه پودر هل و روغن یا کره رو اضافه میکنیم
⬅️ ۱۰ دقیقه بعدش گلاب و زعفران دم شده اضافه میکنیم
⬅️حالا یه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ای با شعله کم باید مرتب همبزنیم تا حلوا خودشو بگیره در اخر مغزیجات رو اضافه میکنیم
خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست..
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قناد_شو
#کیکساز_شو
منبع
resmipastaci
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی عید😁😍
منبع پیج
@maede_mamane_amiron
این آسونترین و خوشمزه ترین شیرینی عیده پس ذخیره ش کن تا گمش نکنی😘
❌مواد لازم برای ۲۰ تا شیرینی 👇🏻
۱لیوان و نیم ارد
یک سوم لیوان روغن مایع
یک سوم لیوان شکر
نصف ق چ وانیل
۱ ق چ پر بیکینگپودر
۱ تخم مرغ
تخم مرغ ، وانیل و شکر رو ۱۰ دقیقه با همزن دستی و یا ۳ دقیقه با همزن برقی میزنیم ، بیکینگ پودر و روغن و اضافه میکنیم و هم میزنیم آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با سر انگشت ها ورز میدیم ، زیاد با کف دست ورز ندید که به روغن نیفته
خمیر نیازی به استراحت نداره ، با دست ویا مهر میتونید قالب بزنید. کف تابه رو چرب کنید شبرینی هارو بچینید ، حتما شعله پخش کن و دمکنی بزارید . ۱۵ دقیقه با شعله کم بپزه و زیرش طلایی بشه کافیه ، با شکلات آب شده و پودر پسته هم تزئین کردم🤗
اگر داخل فر فر میزارید ۱۰ دقیقه با دمای ۱۶۰
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#آموزش_دسر_مجلسی🍧🍨🍹
مواد لازم برای دسر مدل اول(پاناکوتای زعفرانی):
آب سرد.... نصف لیوان
پودر ژلاتین.... دوقاشق غذاخوری
شیر.... یک و نیم لیوان
شکر.... نصف لیوان(بعد از حل شدن در شیر بچشید و اگر دوست دارید شیرین تر بشه بازم شکر اضافه کنید)
زعفران..... یکسوم لیوان
خامه صبحانه..... یک پاکت
مواد لازم برای دسر دوم(تیرامیسو فوری):
پنیر خامه ای کم نمک یا پنیر ماسکار پونه....صدگرم
خامه قنادی فرم گرفته.... دویست گرم
بیسکوییت پتی بور.... یک بسته
قهوه.... یکقاشق چایخوری
مواد لازم برای دسر مدل سوم(ژله دو رنگ):
نصف بسته پودر ژله انبه+نصف لیوان آب جوش+نصف لیوان شیر
نصف بسته پودر ژله آلوئه ورا+نصف لیوان آب+نصف لیوان شیر
Faezeh__foodمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥تخممرغ 5عدد
💥وانیل نوک قاشق چایخوری
💥شکر یک پیمانه
💥شیر یک پیمانه
💥روغن نصف پیمانه
💥آرد دولیوان تا دو لیوان و نیم
💥بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
💥پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری
💥دمای فر 170به مدت 20الی30دقیقه.حتماچک کنید
💥شیر دو پیمانه
💥شکر دوقاشق غذاخوری
💥نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری
💥پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری
💥کره 20گرم
💥شکلات تخته ای 100گرم
💥شیر برای مرطوب کردن کیک یک پیمانه
💥خامه قنادی به میزان لازم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯