ی شیرینی فوق العاده مخصوص مهمونای عید
با تمام نکاتش هیج جا این نکات بهت میگن👌👌👌
که هم آسونه وهم خوشمزه هرکی میخوره عاشقش میشه😊 اینم بگم سفیدش رو نگه دار که تو پست بعد دستور شیرینی که با سفیده درست کنی برات میزارم 👍
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
دستور رو میتونید نصف کنید نیم کیلو شیرینی میده 👌👌
من چندساله با این دستور درست میکنم ومحشره
شیرینی
عید
پفكی_گردویی
زرده تخممرغ 10 عدد
پودر قند 580 گرم
پودر هل 1/2 ق چایخوری
گردوی نگینی شده 160_200 گرم (بسته به سلیقه خودتونه)
دستور👇👇👇👇👇
ابتدا پودر قند و زرده تخم مرغ و پودر هل رو با دنده دو همزن 20 دقیقه بزنین تا خوب پودر قند حل بشه،پس از اون همزن رو خاموش کرده و گردوی نگینی شده رو اضافه کنین و با لیسک هم بزنین تا مخلوط بشن،کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و با قیف بدون ماسوره قیف زده و سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 130 درجه قرار دهید،زمانی که شیرینی از کاغذ به راحتی جدا شد یعنی شیرینی شما آماده هست و از فر خارج کنین
نکات: 👇👇👇👇👇
1_ حتما 20 دقیقه پودر قند و زرده تخم مرغ رو بزنین، کمتر از 20 دقیقه نشه چون در غیر این صورت پودر قند داخل زرده حل نشده و همین باعث پهن شدن شیرینی زمان قیف زدن میشه
2_میزان گردو سلیقه ای هست
3_زمان پخت داخل فر اصلا سینی رو جابجا نکنین چون باعث خراب شدن شیرینی میشه
4_در صورت تمایل از زعفران دم کرده غلیظ میتونین داخل مواد بزنین حتما غلیظ باشه (من زعفران نزدم)
5_اگه مثل من فر شما هم حرارتش بالاست میزان دما رو کم کنین من خودم 120 درجه گذاشتم
6_با این میزان مواد در نهایت یک کیلو شیرینی دارین
7_حتما کف سینی کاغذ روغنی بذارین
نوش جان
8_وزن هر زرده بین 20 تا 22 گرم بود چون خیلی ها سوال کرده بودن
9_زمان قیف زدن روی مواد شیرینی که داخل ظرف اصلی هست حتما یه نایلون بندازین که درست روی مواد قرار بگیره نه ظرف،حتما این کار رو انجام بدین که تو فاصله قیف زدن موادی که داخل ظرف اصلی هست و قراره قیف زده بشه خشک نشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورالعمل در کپشن. 👇
.
@cakeyousef_com
.
یادتون نره پست رو ذخیره و لایک کنید. 🙏🌹
.
🔸مواد لازم برای مغزی
گردو، ریز خرد شده 150 گرم (1.5 لیوان)
شکر سفید 60 گرم (⅓ لیوان)
شکر قهوه ای 60 گرم (⅓ لیوان)
دارچین 1 قاشق چایخوری
کره آب شده. 30 گرم (3 قاشق غذاخوری)
گردو، شکر سفید، شکر قهوه ای، دارچین، و کره ذوب شده را کاملاً در یک کاسه مخلوط کنید تا مغزی به دست بیاد.
.
.
.🔸مواد لازم برای کیک
آرد 250 گرم (2 لیوان)
نمک نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
کره گیاهی 100 گرم (نصف لیوان)
شکر سفید 200 گرم (1 پیمانه )
2 عدد تخم مرغ بزرگ
خامه صبحانه یا خامه ترش. 200 گرم
به همراه 2 قاشق نسکافه حل شده در 2 قاشق آب جوش که بعد خنک شدن به مواد اضافه میشه
.
سایز قالب 20 تا22
.
دمای فر 180 درجه
مهلت پخت 45 تا 50 دقیقه
.
حتما قبل از خارج کردن از فر با خلال چوبی تست شود در صورت خمیری بودن خلال به پخت کیک ادامه دهید.
.
#cakeyousef_com
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نخودی توسط این خانم باصفا😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویترین شیرینی بببینیم و لذت ببریم😋😋
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت با رویه ژله تزریقی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
سلام
خوبين همه ❤️
این شیرینی رو یادمه قبلااانا عید خیلیا درست میکردن وخیلی دوستش داشتم هنوزم دارم ومنم اولین بار تو مدرسه راهنمایی که بودم با معلم حرفه درست کردیم وهمیشه خوشم میومده ازش
@fereshtenazemii5
@fereshtenazemii5
#شيريني_پنجره اي خوشمزه و راحت
مواد لازم:
نشاسته گل ١/٢ پ
ارد ٢/٣ پ
گلاب ٢/٣ پ
تخم مرغ ٣ عدد
طرز تهيه:
ابتدا نشاسته و گلاب رو مخلوط مي كنيم و فرصت ميديم تا نشاسته كاملا درگلاب حل بشه.
حالا تخم مرغ رو مي زنيم و بعد مخلوط وگلاب و نشاسته و در نهايت ارد رو اضافه مي كنيم .
حالا از ظرفي گود استفاده ميكنيم روغن رو در حد شناور بودن شيريني ميريزيم . حالا قالب رو ميگذاريم تا داغ بشه و بعد به اندازه ٢/٣ قالب، قالب رو داخل مواد مي كنيم و در روغن قرار مي دهيم تا شيريني از قالب جدا شود.
فقط اينكه حتما مرتب مواد رو هم بزنيد چون نشاسته اش ته نشين ميشه.
ميشه به مواد كاكائو، زعفران و يا رنگ خوراكي اضافه كرد که من کمی زعفرون برای خوش رنگ شدنش زدم
نوش جان❤️
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک با سولار
فیلم
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
#سوال
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo