فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood
کروسان باقلوا 😋😋
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥خمیر باقلوا 1عدد
💥کره 150گرم
برای شربت 👇
💥شکر 250گرم
💥آب 250میلی لیتر
💥یک تیکه لیمو
برای داخل باقلوا 👇👇
💥پسته خورد شده 150گرم
💥پودر قند یک قاشق غذاخوری
💥کره آب شده 50گرم
برای دیزاین 👇👇
💥پسته خورد شده
💥گلبرگ رز خشک شده
نکته ها 👇👇
🍁شکر که داخل آب حل شد یه تکه لیمو بهش اضافه کنید بعد از 8 دقیقه خاموش کنید بذارید کامل خنک بشه.
🍁پسته و پودر قند و کره رو باهم مخلوط کنید اگه موقع استفاده کردن سفت شد کمی روی حرارت بذارید.
🍁دمای فر 200به مدت 15دقیقه.
🍁فر از قبل گرم شده باشه.
🍁تا کروسان باقلوا داغ هست روش شربت سرد بریزید و دیزاین کنید.
نوش جان 😍😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویترین شیرینی بببینیم و لذت ببریم😋😋
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت با رویه ژله تزریقی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسو
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥پنیر ماسکارپونه 500گرم
💥پنیر خامه ای 500گرم
💥کرم پسته یک قاشق و نیم
💥پودر قند یک قاشق غذاخوری
💥خامه صبحانه 100گرم(اب شده)
💥پسته خورد شده یک قاشق غذاخوری
💥لیدی فینگر قندی به میزان لازم
💥شیر سرد یک پیمانه
💥کرم پسته نصف پیمانه
💥شکلات تخته ای بنماری شده سفید به میزان لازم
💥پسته خورد شده به میزان لازم
💥گلبرگ رز خشک شده
نکته 👇👇
🍁قالب مورد استفاده 24هست.
🍁حداقل 6یا7ساعت توی یخچال بمونه.
🍁جایگزین کرم پسته میتونید کرم لوتوس. کرم کنجد. کرم فندق یا شکلات بنماری شده استفاده کنید.
نوش جان 😍😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥پنیر خامه ای 100گرم
💥پنیر ماسکارپونه 250گرم
💥خامه آب شده 100گرم
💥شکر سفید 50گرم
💥شکر قهوهای 30گرم
💥نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری
💥وانیل یک قاشق چایخوری
💥تخممرغ 1عدد
💥کرم فندق 2قاشق غذاخوری
💥بیسکویت پودر شده 150گرم
💥کره 50گرم
💥چوب بستنی به میزان لازم
💥شکلات تخته تلخ برای کاور کردن به میزان لازم
💥شکلات تخته ای بنماری شده
💥شیری برای دیزاین به میزان لازم
💥مینی ترافل بوئنوبه میزان لازم
نکته ها 👇👇
🍁دمای فر 170به مدت 20دقیقه
🍁بذارید چیز کیک ها خنک بشن بعدش چوب بستنی رو اضافه کنید.
🍁شکلات تلخ 60 درصد استفاده کنید.
🍁ترافل استفاده شده کاملا سلیقه ای هست.
نوش جان 😍😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچها این دسر زرد رنگ دسر تی تاب هست ذخیرش کن گمش نکنی که خیلی راحت درست میشه وراحته اینو برا جشن حروف اسم حمدان پسرم درست کردم مقداری تی تاب لازم داریم که از هم بازش میکنیم دوست داشتی میتونی روی تی تاب ها شانی هم بریزید حالا اول کرم رو درست میکنیم دو عدد خامه صبحانه دوعدد کارامل دوقاشق شیر خشک یکی پودر خامه یا همون دریم ویب و مقداری گلاب به هم میزنیم و طبق تصویر جلو میریم😍🌹🫶🏻دسر قهوه ای رنگ هم دسر ام حمدان هست که تو پس/ت ها قبلی آموزشش هست فوق العاده خوشمزن ومحشراتن🌹😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا ساگو
منبع پیج
fahad_cheff
اندازه دقیق مواد در کپشن هست بچها
اول از همه نصف لیوان فرانسوی ساگو رو حدودا یک ساعت خیس بدید
حالا یک ونیم لیوان شکر رو کاراملی کنید بزارید خوب آب بشه روغن اضاف کنید رب لیوان حواستون باشه نسوزه والا تلخ میشه و اینجا سریع ساگو ها رو اضاف میکنیم و هم میزنیم آب هم به اندازه سه لیوان اضاف کنید اگر دیدید نیازه یکمم اضاف کنید آب گرم بزارید ساگو بجوشه و زعفران و هل اسیاب شده و یا نیم کوب اضاف کنید هر وقت دونه ها سفید ساگو رف و کشدار و غلیظ شد ساگو شما آماده هست بعضیا گلاب هم میریزن که دلبخواهی هست امیدوارم خوشتون بیاد و حمایت کنید سال نو مبارک مرسی که همیشه کنارم هستین سوالی بود همینجا بپرس و پ.یجمو فا،لو داشته باش مرسی از تک تک شما خوبان😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لگیمات
بهترین رسپی لگیمات آوردم براتون که با این روش نه لگیماتت سفت میشه و نه شل یه لگیمات ترد و پوکی خواهی داشت به شرطی که اول ذخیرش کنید و بعد دستورات رو مو به مو اجرا کنی😍
برای درست کردن خمیر لگیمات اول نیاز داریم به؛
یک لیوان و نصف آرد سفید
شیرخشک دوقاشق غ خ
پودر کستر نصف ق سر خالی
شکر دوقاشق
نمک نوک قاشق
خمیرمایع یک ق
ماست دو قاشق سر پر حتما پرچرب
خمیرمون رو کم کم با آب ولرم ورز میدیم مه یک خمیر تقریبا منسجم نه شل و نه سفت باشه دقیقا مثل تصویر میزارم در یک جای گرم یک ساعت که خمیر پف کنه و به عمل بیاد
بعد یک ساعت پف خمیر رو میگیریم و داخل روغن داغ لگیمات ها رو سرخ میکنیم
نکنه؛راز ترد شدن لگیمات همون کستر و شکر هست که اضاف کردیم اگر زیادی اضاف کنید لگیمات شما مث سنگ میشه
نکته؛یه لگیمات خوب و ترد و پوک نیاز داره به روغن فراوان وقتی لگیمات رو سرخ میکنید حتما با حرارت ملایم بزارید سرخ بشه زیر اجاق کم که لگیمات خودش کم کم سرخ میشه و ترد و پوک حتما حین سرخ کردن مدام هم بزنید بچرخونید که یکنواخت همه سرخ بشن و در آخر بعد سرد شدن با شیره خرما یا عسل شیرینش میکنیم لگیمات شیرینی مخصوص ماه رمضونه که کل دنیا درستش میکنن و تو جنوب طرفدار خیلی زیاد داره یه مزه شبیه بامیه داره بازم خوشمزه تر اگه از ا،کسپلور میای اینجا کلی خوراکی راحت داریم که میتونید درست کنید😍حتما فا،لوم کن
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوروس😍
سلام سلام
یکی از ترد ترین و خوش فاز ترین دسرا همین چوروس اسپانیاییه که مشابهشو توی ایرانم داریم که اسمش بامیه اس
فقط فرقشون اینه که بامیه میره داخل شهد ولی چوروس میره داخل شکر و شکلات
.
.
مواد اولیه
آب ۲۵۰گرم
آرد ۱۴۰ گرم
کره ۶۰ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ پینج (نوک ق چ)
شکر ۱۵ گرم
شکر۱۰۰ گرم (برای روکش شکری)
دارچین ۱ ق چ
.
.
آب،شکر،کره،وانیل و نمک رو روی حرارت بزارین وقتی که ریز جوش زد آرد رو یکباره اضافه کنین
وقتی که خمیر جمع شد ۵ دقیقه با حرارت کم تفتش بدین
بعد کنار بزارینش تا از دما بیوفته از دما که افتاد تخم مرغ رو اضافه کنین و با لیست هم بزنین تا یکدست بشه
خمیر رو داخل قیف ماسوره و سر ماسوره شکوفه بریزین و یا مستقیم در روغن داغن بزنین یا مثل من روی یک کاغذ روغنی یا سیلپد بزنین و بزارین نیم ساعت داخل فریزر تا خودشو بگیره و بعد سرخ کنین بعد از سرخ شدن تا داغه داخل مخلوط شکر و دارچین بغلطونین و بعد با سس شکلاتی نوش جون کنین.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موچی😍
سلام سلام
اگه تا الان درست کردن موچی براتون سخت و چالشی بوده
من بهتون پودر آماده موچی zarno رو پیشنهاد میدم
که میتونی به راحتی و بدون هیچ امکاناتی هرجایی که باشی حتی توی باغ و جنگل موچی خودتو درست کنی.
این پودر بصورت یه پکیج کامل ارائه میشه و توی پکیج تمام مواد و وسایل برای درست کردن یه خمیر موچی خیلی باکیفیت و کشسان وجود داره.
روش استفاده:
1. پودر آماده موچی رو بریزین توی کاسه و بهش آب (به اندازه لیوان موجود توی پکیج) اضافه کنین و هم بزنین و وقتی که یه دست شد بهش یک سوم از کره رو اضافه کنین و بذارین توی ظرف بخار تا بپزه.
2. بعد از ۲۵ الی ۳۰ دقیقه خمیر موچی پخته شده رو به سطح کارتون (از قبل کره مالی شده) انتقال بدین و با دستکش شروع کنین به ورز دادن خمیر تا به کشسانی مورد نظر برسه و توی این مرحله خمیر موچی شما آمادست.
3. حالا به ۵ قسمت مساوی تقسیم کنین و با کمک نشاسته ذرت موجود در پکیج چونه ها رو پهن کنین.
4. خمیر های پهن شده رو با میوه، نوتلا، لوتوس و کارامل، مغزیجات و یا هر خوشمزه دیگه ای فیلینگ کنین. بذارین یخچال حدود نیم ساعت بمونه بعد نوش جان کنین.
@mochi.labb
@lovelymochi_shiraz
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯