فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفهای هنرمندانه
منبع
mostafa_bouhssaya
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفهای هنرمندانه
منبع
mostafa_bouhssaya
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفهای هنرمندانه
منبع
mostafa_bouhssaya
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفهای هنرمندانه
منبع
mostafa_bouhssaya
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میکس کاکائو و کارامل محشره حتما امتحانش کنید بچه ها 😍
@behh_food
@behh_food✅
کوکی کارامیک 🍫
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ(65 گرم با احتساب پوسته)
125 گرم کره بی نمک همدمای محیط
110 گرم شکر سفید دانه ریز
60 گرم شکر قهوه ای
1ق چ عصاره وانیل
190 گرم آرد سفید قنادی الک شده
40 گرم پودرکاکائو الک شده
1 ق چ جوش شیرین
1/8 ق چ نمک
کارامیک یا هر نوع شکلات دلخواه
👈داخل کاسه ای کره و شکر سفید و قهوهای رو با همزن دستی یا با همزن برقی تا جایی می زنیم که تقریبا دونه های شکر کامل حل بشه(حدود 3 دقیقه). دورگیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نکنید. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و 2 دقیقه دیگه مواد رو هم می زنیم.مخلوط آرد و جوش شیرین و پودر کاکائو و نمک رو هم بهش اضافه کرده و مواد رو با لیسک مخلوط می کنیم. کارامیک رو هم به خمیر اضافه می کنیم. روی کاسه رو با سلفون پوشونده و 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. بعد با اسکوپ از خمیر جدا کرده و داخل دست گرد می کنیم. به دلخواه میتونید روی کوکی مجدد چند تکه شکلات کارامیک بزارین کوکی هاتون اینجوری قشنگ تر میشه.داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله چیده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 دقیقه میزاریم. فقط کافیه که لبه ها تغییر رنگ بده. بعد از پخت روی توری خنک کرده و سپس داخل ظرف دربسته تو محیط خشک و خنک نگهداری می کنیم. نوش جان 🥰
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفهای هنرمندانه
منبع
mostafa_bouhssaya
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میخوام با یه خمیر پایه، 3 طعم جذاب و دلبر کوکی رو بهتون آموزش بدم اونم بدون نیاز به جوش شیرین و بکینگ پودر 😍
@behh_food
@behh_food
✅
کوکی ماچا، کاکائویی و ساده با یک خمیر پایه
مواد لازم:
45 گرم تخم مرغ هم زده
180 گرم کره همدمای محیط
70 گرم پودرقند الک شده
200 گرم آرد قنادی الک شده
50 گرم نشاسته ذرت
5 گرم(1 ق غ)پودرکاکائو تیره
5 گرم (1ق غ) پودرماچا
1ق چ عصاره وانیل یا 1/4 ق چ وانیل معمولی
شکلات چیپسی نسوز
👈داخل کاسه ای کره و پودرقند رو با همزن برقی زده تا پفکی و سبک بشه. تخم مرغ رو کم کم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم وانیل رو هم بهش اضافه می کنیم.آرد و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه می کنیم و خمیر رو جمع می کنیم. خمیر رو به 3 قسمت مساوی تقسیم کرده، یکی پودرکاکائو زده و یکی پودرماچا و دیگری ساده میزاریم. خمیر رو نواری روی سطح صاف پهن کرده و سپس به قطعات دلخواه تقسیم کرده(اگه ترازو ندارین اینجوری کوکی هاتون هم اندازه میشه) و سپس گلوله کرده و هر گلوله رو کمی پهن کرده و وسطش چند دونه شکلات چیپسی نسوز یا یه تیکه شکلات تبلتی گذاشته و خمیر رو خوب جمع کرده و گرد می کنیم. داخل سینی فر که کفش سیلپد انداختیم با فاصله می چینیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 12 تا 15 دقیقه میزاریم، فقط کافیه زیر کوکی و لبه هاش خیلی کم تغییر رنگ بده. بعد از پخت روی توری خنک می کنیم. نوش جان 😋
_اگه می خواین کوکی هاتون تپلی تر بشه سینی رو اول نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین بعد داخل فر از قبل گرم شده بزارین.
@geleg_cake 💝
Tr:@behh_food
@behh_food
.
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽