eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.9هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
@behh_food @behh_food خمیر جادویی کرینکل ها(کوکی های ترکدار) 🎉🎉🎉 مواد لازم برای خمیر پایه: 2 عدد تخم مرغ متوسط 170 گرم شکر دانه ریز(2/3 پیمانه سر پر) 150 گرم آرد سفید قنادی الک شده (1 پیمانه +2 ق غ) 55 گرم روغن مایع(1/4 پیمانه) 1ق چ بکینگ پودر 1ق چ عصاره وانیل یا نوک ق چ وانیل معمولی یک پنس نمک پودرقند برای غلتاندن کوکی ها برای کوکی ردولوت❤️ خمیر پایه 30 گرم آرد قنادی الک شده 1/2 ق چ پودرکاکائو رنگ خوراکی قرمز مارک فو برای کوکی پرتقالی و لیمویی🍊🍋 خمیر پایه 35 گرم آرد قنادی الک شده 1ق چ زست پرتقال(لیمو) 1ق غ آب پرتقال(لیمو) رنگ خوراکی نارنجی برای پرتقالی و زرد برای مدل لیمویی برای کوکی نسکافه 🤎 خمیر پایه 35 گرم آرد قنادی الک شده 1ق چ نسکافه گلد حل شده داخل 1 ق غ آب جوش برای کوکی شکلاتی🍫 خمیر پایه 30 گرم پودرکاکائو مرغوب الک شده طرز تهیه: شکر و روغن مایع رو با همزن زده تا شکر تقریبا حل بشه.تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه کرده و هربار با همزن زده تا مواد خوب مخلوط بشن.حین کار حتما چندبار دورگیری کنید.با تخم مرغ دوم وانیل رو هم اضافه کنید.نمک و بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا خمیر کشدار وچسبناکی بدست بیاد.خمیر رو به قسمت های دلخواه تقسیم کرده و مابقی مواد رو بهش اضافه می کنیم. روی خمیرها رو پوشونده و 3 ساعت داخل یخچال یا 1 ساعت داخل فریزر میزاریم تا چسبندگی خمیر کمتر بشه.بعد از این تایم بیرون آورده و به اندازه یه گردو از خمیر برداشته و سریع یکم گرد کرده و داخل پودرقند حسابی می غلتونیم و داخل سینی فر که کاغذروغنی انداختیم با فاصله می چینیم و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 10 دقیقه میزاریم تا زیر کوکی ها یکم تغییررنگ بده. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🫶 کوکی لیمویی 🍋🍋🍋 مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ(55 گرم بدون احتساب پوسته) 110گرم کره نمک همدمای محیط 150 گرم شکر سفید دانه ریز 180 گرم آرد سفید قنادی الک شده 1/2 ق چ جوش شیرین 1 ق غ آب لیمو ترش تازه زست 2 عدد لیمو ترش 1ق چ عصاره لیمو(اختیاری) برای شکر لیمویی: 50 گرم شکر 2 ق چ زست لیمو 👈داخل کاسه ای کره و شکر سفید رو با همزن دستی یا با دور تند همزن برقی می زنیم تا پفکی و سبک بشه. دور گیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نکنید.آب لیموترش، تخم مرغ و عصاره لیمو رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و جوش شیرین رو هم بهش اضافه کرده، اینجا دیگه از همزن برقی به هیچ عنوان استفاده نمی کنیم و مواد رو با لیسک مخلوط می کنیم. روی کاسه رو با سلفون پوشونده و 1 تا 2 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. برای تهیه شکر لیمویی داخل کاسه ای شکر و زست لیمو رو با دست بهم می سابیم تا مزه دار بشه . بعد با اسکوپ از خمیر جدا کرده و داخل دست گرد می کنیم و داخل شکر لیمویی می غلتونیم و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله چیده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه میزاریم. فقط کافیه که لبه ها تغییر رنگ بده. بعد از پخت روی توری خنک کرده و سپس داخل ظرف دربسته تو محیط خشک و خنک نگهداری می کنیم. نوش جان 🥰 _میزان شکر تا 20 گرم قابل کم شدنه. ✅ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپز کوچولو😍👏 کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood این ترافل ترد و پسته ای فوق العاده اس. مواد لازم : 🍬خامه فرم نگرفته 70میلی لیتر 🍬شکلات سفید 125گرم 🍬پسته 150گرم 🍬کرم پسته 50گرم 🍬مغز مورد نظر یا شکلات برای داخل ترافل به میزان لازم 🍬شکلات شیری 300گرم 🍬مغز مورد نظر 25گرم 🍬پسته برای دیزاین نکته ها 👇👇👇 🍭خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب کنید بعد شکلات سفید بهش اضافه کنید یکدست که شد کرم پسته رو بهش اضافه کنید بعد با پسته خورد شده ترکیب کنید بذارید نیم ساعت توی یخچال بمونه بعد کمی از مواد رو بردارید داخلش مغز مورد نظر یا شکلات بذارید. توی دستتون گرد کنید بذارید چند ساعت توی یخچال بمونه. 🍭شکلات شیری رو بنماری کنید مغز مورد نظر رو بهش اضافه کنید. بذارید از دما بیوفته بعد ترافل ها رو بزنید داخلش و بذارید روی کاغذ روغنی. شکلات اضافه اش که رفت میتونید بذارید یخچال و 20دقیقه بعد آماده سرو هست. 🍭برای نگهداری حتماً توی ظرف در بسته و توی یخچال بذارید. نوش جان 😍😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات بار کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@maryamgolifood مواد لازم برای این شکلات بار بارونی پسته ای: برای خمیر براونی 👇👇👇 🍫کره 125گرم 🍫شکلات تلخ 150گرم 🍫شکر160گرم 🍫وانیل 8گرم 🍫نمک یه پنس 🍫تخم‌مرغ 2عدد 🍫آرد 100گرم 🍫پودر کاکائو 10گرم 🍫بکینگ پودر 8گرم مخلوط پسته ای 👇👇👇 🍡پسته 135گرم 🍡خامه 80میلی لیتر 🍡شکلات سفید 150گرم 🍡کرم پسته 50گرم برای کاور کردن 👇👇 🏵️شکلات شیری 300گرم 🏵️کورن فلکس 30گرم نکته ها 👇👇👇 🍁برای برش زدن حتماً چاقو تیر و گرم باشه. 🍁براونی بهتره یک شب توی یخچال بمونه 🍁بجای کورن فلکس میتونید از هر مغزی استفاده کنید. 🍁کره رو با شکلات تلخ بنماری کنید بذارید کامل خنک بشه. شکر.. وانیل... نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنید. تخم‌مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ارد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک کنید و همه ی مواد رو با هم ترکیب کنید. بریزید داخل قالب یا ظرف مناسب فرکه کاغذ روغنی پهن کردید. بره داخل فر از قبل گرم شده دمای175درجه سانتیگراد به مدت 20تا 30دقیقه. حتما چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره. کیک براونی باید کامل خنک بشه. 🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب کنید بعد شکلات سفید بهش اضافه کنید یکدست که شد بذارید کمی از دما بیوفته بعد کرم پسته رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پسته ها رو بریزید توی دستگاه تا خورد بشن. مواد شکلاتی رو بهش اضافه کنید و یکدست کنید. حالا بریزید روی براونی و یکسان پخش کنید بذارید داخل یخچال تا خوب سرد بشه. اگه ممکنه حداقل یه شبانه روز. حالا با چاقو به برش های یکسانی تقسیم کنید. 🍁شکلات شیری رو بنماری کنید بهش کورن فلکس اضافه کنید مخلوط کنید و هر قسمت از شکلات رو داخلش بزنید بذارید روی کاغذ روغنی. وقتی خودشون رو گرفتن آماده اس. نوش جان 😍😍😍😍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@behh_food @behh_food خمیر جادویی کرینکل ها(کوکی های ترکدار) 🎉🎉🎉 مواد لازم برای خمیر پایه: 2 عدد تخم مرغ متوسط 170 گرم شکر دانه ریز(2/3 پیمانه سر پر) 150 گرم آرد سفید قنادی الک شده (1 پیمانه +2 ق غ) 55 گرم روغن مایع(1/4 پیمانه) 1ق چ بکینگ پودر 1ق چ عصاره وانیل یا نوک ق چ وانیل معمولی یک پنس نمک پودرقند برای غلتاندن کوکی ها برای کوکی ردولوت❤️ خمیر پایه 30 گرم آرد قنادی الک شده 1/2 ق چ پودرکاکائو رنگ خوراکی قرمز مارک فو برای کوکی پرتقالی و لیمویی🍊🍋 خمیر پایه 35 گرم آرد قنادی الک شده 1ق چ زست پرتقال(لیمو) 1ق غ آب پرتقال(لیمو) رنگ خوراکی نارنجی برای پرتقالی و زرد برای مدل لیمویی برای کوکی نسکافه 🤎 خمیر پایه 35 گرم آرد قنادی الک شده 1ق چ نسکافه گلد حل شده داخل 1 ق غ آب جوش برای کوکی شکلاتی🍫 خمیر پایه 30 گرم پودرکاکائو مرغوب الک شده طرز تهیه: شکر و روغن مایع رو با همزن زده تا شکر تقریبا حل بشه.تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه کرده و هربار با همزن زده تا مواد خوب مخلوط بشن.حین کار حتما چندبار دورگیری کنید.با تخم مرغ دوم وانیل رو هم اضافه کنید.نمک و بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا خمیر کشدار وچسبناکی بدست بیاد.خمیر رو به قسمت های دلخواه تقسیم کرده و مابقی مواد رو بهش اضافه می کنیم. روی خمیرها رو پوشونده و 3 ساعت داخل یخچال یا 1 ساعت داخل فریزر میزاریم تا چسبندگی خمیر کمتر بشه.بعد از این تایم بیرون آورده و به اندازه یه گردو از خمیر برداشته و سریع یکم گرد کرده و داخل پودرقند حسابی می غلتونیم و داخل سینی فر که کاغذروغنی انداختیم با فاصله می چینیم و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 10 دقیقه میزاریم تا زیر کوکی ها یکم تغییررنگ بده کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯