فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذابیت گلهای تازه حرفه ای ماسوره ای
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذابیت گلهای تازه حرفه ای ماسوره ای
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقاا اینم گل خامه ای...
پیج هنرمند👇
shokrzadeh.behnam
shokrzadeh.behnam
❤️❤️❤️❤️
به خامتون نیاز نیس چیزی بزنید ولی اگه دیدی خامتون بریده میتونی نصف قاشق بریلو ساده بزنید ...
........
ماسوره ۱۲۴ ویلتون #
طرف ریز و باریک ماسوره به سمت بیرون باید باشه.
#آموزش_گل_خامه_ای #اموزش_گل_خامه #آموزش_کیک
#قناد_شو
#کیکساز_شو
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به درخواست شما دوباره آپلود شد...
منبع پیج👇
shokrzadeh.behnam
shokrzadeh.behnam
........
⛑️کپشن مهم⛑️
.................................
رسپی گاناش:یک کیلو شکلات تلخ سی بی اس - ۴۵۰ گرم خامه صبحانه......
طرز تهیه گاناش؛شکلات رو بنماری میکنید به دمای ۳۲ برسه و خامتون دماش ۲۸ باشه ،خامهروبه شکلات اضافه میکنید و به ارامی حل میکنید....
.................
گاناش کشی کیک رو طی سه مرحله انجام میدید،مرحله اول آستر کشی هست بعد آستر کشی میزارید پنج دقیقه یخچال تا خودشو بگیره بعد یه لایه یکم ضخیم تر روی آستر کیک میزنید و دوباره میزارید یخچال مرحله سوم خیلی کم گاناش میزنید رو کیکتون که کلا گودیهای کیکرو بگیره و کیکتون صاف بشه توجه کنید که تو این حالت گاناش مصرفی از حالت پلکسی کمتر هستش…
.................
#قناد_شو
#کیکساز_شو
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
کیک شبیه سازی
هنرمند👇
shokrzadeh.behnam
shokrzadeh.behnam
#قناد_شو
#کیکساز_شو
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقاا با کمترین ضخامت گاناش کشی کن..پاییین نرو چیزی نیس😂
منبع پیج
shokrzadeh.behnam
shokrzadeh.behnam
/////
رسپی گاناش:
شکلات تلخ سی بی اس(کارات.سوربن)//یک کیلوگرم
خامه صبحانه:۴۵۰ گرم.
شکلاتو بنماری کن بعد خامتو بهش اضافه کن دمای شکلات تقریبا ۳۲ درجه دمای خامه صبحونه ۲۸ درجه ..
....
موفق باشید...
#آموزش_کیک #آموزش_گاناش #آموزش_گاناش_کشی #آموزش_رایگان
#قناد_شو
#کیکساز_شو
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک های خاص
پیج هنرمند 👇
meruyert_nursila
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک های خاص
پیج هنرمند 👇
meruyert_nursila
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم تکنیک مرنگ هم شکلات کاری
#قناد_شو
#کیکساز_شو
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقااااا چقدر راحت بود اخه این استنسیل.
.....
همه توضیحات رو توی ریلز گفتیم سوال داشتی بنویس برام..
.....
همه استنسیلهارو از دوست عزیزمون خریدیم که فوق العادست پیجشومیذارم اینجا بدون دغدغه خرید بزن ازشون و در اسرع وقت تحویل بگیر..
...
دوستون دارممممم❤️❤️
@arnia.stamps
#آموزش #آموزش_استنسیل #آموزش_استنسیل_خامه #آموزش_استنسیل
#قناد_شو
#کیکساز_شو
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک های خاص
پیج هنرمند 👇
meruyert_nursila
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁