eitaa logo
کــیــڪ ســراے مــن 🍰🎂
2.9هزار دنبال‌کننده
14.7هزار عکس
9.8هزار ویدیو
72 فایل
مــن ایــنــجــام تــا لــحــظــه هاے شــاد شــمــا رو شــیــریــن تــر ڪــنــم❤️🎂🍰 برای رزرو تبلیغات پربازده و باکیفیت به کانال تبلیغاتی ما بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/1016725561C9fc9220cab
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحیم 🌾ســـلام 🍃روزتون پراز مهربانی خـدا 🌾و پرازاتفاقهای 🍃خوب و شگفت انگیز 🌾امیدوارم سلامتی ،برکت 🍃بهروزی، زندگی آروووم 🌾خوشبختی و نگاه خـدا 🍃همیشه همراهتون باشه به توکل نام اعظمت...💫
هدایت شده از تبلیغات همسران
🔞بزن رو جوجه ها تا از خنده تخم بزاری😱😂 👇🏿👇🏿👇🏿¹ 🥚🐣 🐣🥚 🥚🥚🐣 🐣🥚🥚 🥚🥚🥚🐣 🐣🥚🥚🥚 🥚🥚🥚🥚🐣 🐣🥚🥚🥚🥚 🥚🥚🥚🥚🥚🐣 🐣🥚🥚🥚🥚🥚 🥚🥚🥚🥚🐣 🐣🥚🥚🥚🥚 🥚🥚🥚🐣 🐣🥚🥚🥚 🥚🥚🐣 🐣🥚🥚 ⚠️تراکت بعدی خودتم تخم، میزاری🤣⚠️☝️🏿🚷
🥧 😋 🔸سه عدد تخم مرغ را با همزن دستی ( ویسک ) بزنید تا از لختگی در بیاد بهش 1/8 ق چ‌ وانیل و یک پیمانه پودر قند بیفزایید تو این مرحله باید دو سه دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه ( اگه دستتون خسته میشه از همزن برقی استفاده کنید ) 2/3 پیمانه ( لیوان فرانسوی ) روغن اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید دو ق غذاخوری پودر کاکائو و در آخر یک و 1/4 پیمانه آرد + دو ق چ بکینگ پودر و ی پینچ نمک را با هم الک کنید و کم کم به مایه افزوده و فولد کنید کاسه یا فنجان را کره بزنید کاکائو بپاشید و 1/2 کاسه را از مایه کیک پر کنید در صورت تمایل روش گردوی خرد شده بریزید داخل ی تابه را آب بریزید بزارید جوش بیاد و کاسه ها را داخل آب در حال جوش بچینید آب باید تا نیمه کاسه را بگیره مواظب باشید آب داخل کاسه ها نره در تابه را دمکنی بزارید و روی تابه قرار بدین مدت پخت سی دقیقه هست شعله متوسط بعد از پخت کاملا سرد که شد از کاسه جدا کنید و روش را با گاناش تزیین کنید ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فر ✍ کامل با تمام نکات ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎂🍍 بخش دوم آموزش کامل درست کردن مواد نارگیلی و پخت و تمام ((میزان مواد نارگیلی در رسپی دو پست قبل گذاشتم)) 👌 این کیک بسیار لذیذ و خوشمزس حتما برای مهمونی هاتون درست کنید و لذتش رو ببرید 😋 ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎂 بخش اول آموزش پخت کیک شکلاتی که مواد اولیه رو در پست قبل نوشتم واستون ✅بعد پخت کیک میریم واسه قسمت دوم در پست بعدی ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
هدایت شده از مخزن جدید
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
12.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 😋 ▫️کیک شکلاتی ساده پودر شده : ۱۰۰ گرم ▫️گردوی آسیاب شده در حدی که پودر بشه و ▫️روغن نندازه : ۱۰۰ گرم ▫️پودر قند : ۲۰۰ گرم ▫️سرکه سقید : ۱ ق غ ▫️روغن مایع : ۱ ق غ ▫️دارچین به دلخواه : ۱ ق چ ▫️وانیل : نصف ق چ ▫️پودر کاکائو : ۱ ق چ ▫️سفیده تخم مرغ : ۹۰ گرم 🔸تمام مواد خشک را خوب ترکیب میکنیم بعد سفیده را افزوده و هم میزنیم ( کامل در کلیپ هستش ) تا ترکیب یکنواخت بشه بعد روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم اصطلاحا به این مرحله داغ زدن میگن اگه خوب و با حوصله این مرحله انجام بشه شیرینی گردویی های نرم و ترکداری خواهید داشت بعد از داغ زدن از روی حرارت برداشته سرکه و روغن مایع را افزوده و اچازه میدهیم خنک شود بعد در قیف ریخته و روی سینی پایپ کرده و در فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم بعد از پخت باید خنک شود ♦️ دمای فر برقی ۲۰۰ درجه از یک ربع قبل روشن شود وقتی سینی رو گذاشتیم به ۱۷۵ درجه کاهش میدیم ♦️در سینی فر کاغذ روغنی قرار میدیم و روی کاغذ هم حتما چرب شود ₪₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
14.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧁 😋 ▫️موز ۱ عدد ▫️کیک آماده کاکائویی یک بسته ▫️خامه قنادی ۱۵۰ گرم 🔸خامه قنادی رو در دمای محیط بگذارین تا شل بشه و بعد با همزن برقی حدود ۷ الی ده دقیقه بزنید تا فرم بگیره ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🥮 ✍ کامل با تمام نکات ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪