فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب این شما و این رنگین کمون جذاب 🌈😍
♦️میتونید از لیوان به جای کاتر دایره استفاده کنید
♦️من برای چسبوندن از کمی آب استفاده کردم
♦️میتونین رنگین کمون رو در اندازه دلخواه برش بزنید
♦️اگه خواستین رنگین کمون رو حالت ایستاده روی کیک بزارید اجازه بدید فوندانت کمی خشک بشه بعد درهر طرف دو عدد سیخ چوبی بذارید و کل قسمتها رو با شکلات سفید که بن ماری شده بپوشونید و اجازه بدید تا شکلات ببنده بعد رنگین کمون رو با کمک سیخ های چوبی داخل کیک ثابت کنید
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
میخوایی با موبایلت پول در بیاری؟
💠 تاحالا به درآمد روزی ۲ میلیون فکر کردی؟ 💠
مهم نیست جنسی برای فروش داشته باشی یا کاری بلد باشی یا نه
میخوایی روزانه میلیونی پول در بیاری؟
اگر آره بزن رو کلمه بله میخوام زیر🔰
بله میخوام😍
اگر نه لازم نداری بزن روی نه نمیخوام🔰
نه نمیخوام😕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از دیزاین کیک خوشگل و شیکمون😍
آموزش مرنگ تاپر رنگین کمان تو پیج هست
♦️کیک پایه که استفاده کردم رو میتونید چند پست قبل تر ببینید
♦️بعد از آسترکشی من کیکم رو چند ساعت داخل یخچال میزارم
♦️آموزش کامل فرم دادن خامه داخل پیج هست
♦️برای فرم دادن خامه پره های همزن و ظرف کاملا تمیز و سرد باشند و بهتره ظرف استیل یا شیشه ای استفاده کنید
♦️برای کاور، خامه رو بیش از حد فرم ندید وگرنه حباب میزنه و کار کردن باهاش سخت میشه
♦️برای رنگ خامه وقتی فرم گرفت رنگ ژله ای صورتی استفاده کردم
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این روش کیکاتونو خوشگلتر کنین ، خیلی هم راحت و شیکه👌🏻🥰
♦️رنگایی که استفاده کردم ژله ای مارک خط زرد و بعد از فرم دادن خامه رنگ رو بهش اضافه کردم
♦️کیک پایه که استفاده کردم شیفون وانیلی هستش که میتونید چند پست قبل تر ببینید
♦️اول از همه کیک رو فیلینگ گذاری کنید و بعد آسترکشی و چند ساعت داخل یخچال بزارید
♦️آستر کشی خیلی مهمه خرده های کیک رو از بین میبره و کاور نهایی تمیز درمیاد
♦️کاردک رو خیلی آروم روی خامه رنگی بکشین که خامه رنگی با کاور کیک قاطی نشه
♦️از ماسوره گلبرگ رز استفاده کردم
♦️این گلها رو روی بدنه کیک هم میتونین اجرا کنین
♦️برای زدن گلبرگها هم دقت کنین قسمت تیز ماسوره به سمت مرکز گل قرار بگیره
من این سبک تزیین کیک رو خیلی دوست دارم😍 شما چطور؟
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بریلوی ساده و راحت کیک و شیرینیاتونو خوشگل و دلبر میکنه،بیا ببین چقدم آسون درست میشه😍
بیاین بببینین چقد آسونه هیچیم نمیخواد.
⏬⏬⏬مواد لازم:
شکر ۱/۳ لیوان
آب ۱/۴ لیوان
آبلیمو نصف ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
وانیل کمی به دلخواه
طرز تهیشم خیییلی راحته که تو کلیپ کامل گفتم😊
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
13.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات #کیک
پخت_کیک_با_پلوپز
۱-پلوپز رو از بیست دقیقه قبل بذارین گرم بشه حتما ولی قابلمش بیرون باشه (داغ نشه)
۲-داخل قابلمه پلوپز ۳.۴لایه کاغذ روغنی بندازین تا کیکتون ته نگیره
۳-اگه پلوپزتون دکمه کیک داشت که هیچ مواد کیک رو بریزین و بذارین بپزه به مدت ۴۵دقیقه الی ۱ساعت
۴-اگه دکمه کیک نداشت و ساده بود بذارین تو حرارت متوسط(یعنی بین گزینه ۲و۳)و حتما دمکنی بندازین تو در پلوپز و بعد از ریختن اجازه بدین همون ۴۵دقیقه الی ۱ساعت بپزه
۵-تا ۴۰دقیقه اول اصلا در پلوپز رو باز نکنین اجازه بدین مغز پخت بشه
۶-چون ظرف های پلوپز تفلون هستن نیاز به چرب کردن ندارن
۷-بعد از پخت کیک اجازه بدین ده دقیقه داخل قالب سرد بشه بعد برگردونین چون از بس نرم و پوکه خورد میشه😍😋
۸-اگه بخواین روی کیک هم رنگ بگیره کیک رو بعد پخت برگردونین تا بالای کیک بیاد زیر مثل کوکو و بذارین یه چند دقیقه بمونه تا طلایی بشه
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش صفر تا صد کیک تک شاخ 😍👍
♦️خمیر فوندانت رو خوب ورز بدین تا نرم بشه
♦️برای زود خشک شدن تاپر از ثعلب و یا پودر تایلوس استفاده کنین
♦️برای چسبوندن از آب و یا چسب فوندانت استفاده کنین
♦️برای رنگ تاپر شاخ و گوشها رنگ پودری مورد نظر رو با الکل خوراکی یا حلال رنگ پودری مخلوط کنید
♦️خمیر فوندانت رو میتونین از لوازم قنادی ها تهیه کنین
♦️حتما کیکت رو آستر کشی کن بعد بزار یخچال تا استراحت کنه
♦️وقتی خامه رو فرم دادین حباب های خامه با هم زدن دورانی گرفته بشه
♦️برای صاف کردن روی کیک هر بار پالت و کاردک تمیز بشه
♦️آخر کار پالت یا کاردک رو تو آب گرم بزنید آبشو بتکونید و روی سطح کیک بکشید تا خامه کاملا صاف بشه
♦️برای رنگ کردن خامه از رنگ ژله ایی مارک خط زرد استفاده کردم
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک تک شاخ🦄
پارت ۲
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_فرم_دادن_گاناش_کیک⏬
.برای اموزش های بیشتر همراه ما باشید.
#گاناش_فرم_گرفته .
اینم یه دستور عالی جایگزین خامه فرم گرفته.
میتونید پودر کاکائو به خامه اضافه کنید که در این صورت رنگش خیلی پررنگ نمیشه اما با این دستور یعنی گاناش شما یه خامه شکلاتی تیره و خوشمزه خواهید داشت .
برای داشتن یه گاناش فرم گرفته احتیاج داریم به خامه صبحانه و شکلات .
که هردوتاش باید به یه اندازه باشه .
من دویست گرم خامه و دویست گرم شکلات استفاده کردم .
خامه را روی گاز گذاشتم به محض اینکه خواست جوش بزنه خاموش کردم شکلات ریز شده رو اضافه کردم و هم زدم تا یکدست شد . ظرفشو عوض کردم که بهتره استیل باشه . و یک رب گذاشتم یخچال . میخوایم که خنک بشه اما سفت نشه . بعد با همزن میزنیم تا فرم بگیره . این گاناش مناسب ماسوره زدنه .
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این #تزیین_کیک تقدیم نگاهتون
هم راحته هم شیکه 😍🤩
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
⬇️👩🏻🍳بریم سراغش👩🏻🍳⬇️
.
چه موادی لازم داریم؟🤔
.
🌱خط کش
🌱خلال دندون _ به تعداد مورد نیاز
🌱چاقوی اره ای یا نخ دندون
____
🔔برش کیک رو بهتره یک روز بعد از پخت کیک انجام بدین اگه زمان ندارید چندساعت داخل بخچال قرار بدین
.
👩🏻🍳نوش جان👩🏻🍳
🌿مرسی که با انرژی مثبت همراهیم هستید
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪