هدایت شده از بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
voice.ogg
112.9K
سلام مهندس عطاییان
از مکمل های تقویتی مثل پرموتورال بی شارژ کاسپین سولوشن اسپادنا و... که تو بازارا هستن شما کودوم رو پیشنهاد میکنید همراه با شربت استفاده کنیم؟
@talghihe_maleke
هدایت شده از بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
voice.ogg
141.1K
سلام استاد ببخشید مزاحم شدم اون دارو که برا نوزما گفتید همینه
@talghihe_maleke
هدایت شده از بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
34.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تولید #عسل_خودبافت با استفاده از تحریک زنبور به #موم_بافی داخل شیشه های بسته بندی
@carnica
نکات:
1.چوب روی #قابها باید به ابعاد داخل طبق باشه
2.با گردبُر به اندازه دهانه شیشه بسته بندی، بر روی این چوب در بیارید.
3.ته شیشه را مقداری #موم ذوب شده بریزید.
4.بعد از تحریک #زنبور جهت ورود به شیشه ها، مراقب باشید اضافه بافت به روی قابها کشیده نشه و شیشه جدید جایگزین کنین
5.بعد از برداشتن شیشه، فضای خالی بین خودبافت ها را با #عسل_طبیعی پر کرده و بسته بندی کنید.
هدایت شده از بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
voice.ogg
224.7K
سلام .خداقوت مهندس
در رابطه ی مبارزه با کنه از طریق تنباکو سوال داشتم
در چه حد تنباکو کنه رو کاهش میده؟
@talghihe_maleke
هدایت شده از بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
voice.ogg
642.9K
سلام صبح بخیر مهندس عطاییان عزیز ممنون از وقتی که میگذارید و به سوالات جواب میدید
سوال اول اینکه وقتی میدونیم #ملکه ها با نرهای #زنبورستان دیگه #جفت میخورن پس چرا خودمون باید تولید #نر با کیفیت داشته باشیم ؟
دوم اینکه به جای استفاده از #تلقیح_مصنوعی میشه از روش #ایزوله استفاده کرد ؟
و اینکه #ملکه_هیبرید_کارنیکا از لحاظ کیفی بهتر از #نژاد_خالص ایرانیه ؟و کمترین میزان محصول #عسل #ملکه #هیبرید #کارنیکا چقدره ؟
@talghihe_maleke
سلام و وقت بخیر
یکی از فرمولهای ساخت #کیک_گرده
#پودر_شکر 6کیلو
2 تا 3کیلو #گرده
تا یک و نیم کیلو هم #عسل یا #فروکتوز
#مولتی_ویتامین و #مواد_معدنی، #پروبیوتیک هم هر کدام یک درصد (که در این ترکیب 10کیلویی حدود 100گرم میشه)
اگر #روغن_زیتون بی بو داشتید، 50گرم اضافه کنید(روغن مایع آشپزخانه و نیز روغن نارگیل که البته گرانتر هست، قابل استفاده س)
روغن مایع تا نیم کیلو نیز قابل اضافه کردن هست(داخل روغن میتونین چند کپسول امگا 3 و امگا 6 بریزید)
گرده را حداقل48 ساعت در 250گرم #سرکه بخوابانید که #تخمیر شود و حالت فرنی نرم بشه
تمام ترکیبات را مخلوط و خوب ورز بدید(تو تعاونیها با دستگاه نانوایی هم میزنند)
چنانچه مخلوط شما شل بود، پودر شکر اضافه کنید و اگر سفت بود، عسل بریزید.
@carnica
@Beekeeping_in_Iran