فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#باقلوا_تابه_ای👩🍳
🟣پارت دوم
✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_پذیرایی_نارگیلی😍😋🥥
کیک نارگیلی با عطر و طعم خاصش یک کیک پرطرفدار و پرفروش توی قنادیهاست.
مواد لازم:
تخممرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ ل
آرد: ۲/۵ ل
آب یا شیر: ۱ ل
روغن: ۳/۴ ل
پودر نارگیل: ۳/۴ل
وانیل: ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر: ۲ ق م
.
برای گاناش:
خانه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شکلات تختهای یا سکهای: ۸۰ گرم
🌿 تخممرغ، شکر و وانیل رو هفت دقیقه با دور تند همزن میزنیم تاپف کنه و کشدار و کرمرنگبشه.
🌿 آب و روغن رو اضافه میکنیم و پانزده ثانیه با دور کند میزنیم.
🌿 پودر نارگیل رو اضافه کرده و هفت ثانیه با دور کند میزنیم.
مواد خشک (آرد و بیکینگ پودر رو سه مرتبه الککرده) رو طی سه الی چهار مرحله ب بقیه مواد اضافه کرده و ب صورت دورانی هم میزنیم.
🌿 کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و مواد رو داخلش می ریزیم و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ د س گ قرار میدیم.
🌿 بعد از اینکه خنک شد ب صورت مربعی و ب اندازه دلخواه برش میزنیم.
🌿 گاناش رو مطابق فیلم درست کرده.
🌿اضلاع کیکها را ابتدا داخل گاناش و سپس داخل پودر نارگیل میزنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
هدایت شده از غذاپز (آموزش آشپزی حرفه ای)
سلام خانومای زحمت کش سلام مامانای مهربون صبحتون بخیر 😍😍❤️❤️❤️
#ترفند_اشپزی
براى اينكه كيك بوى زهم نگيره؛
زرده تخم مرغ رو با شكر و وانيل انقدر با همزن بزنيد تا كرم رنگ روشن بشه
بوى زهم تخم مرغ كامل ازبين ميره.
نوش جان✨🍰🍰
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #بیسکوییت_وانیلی 😋😍
این بیسکویت از بیرونیاش خیلی بهتره🤤
هر چی از تردی و خوشمزگی این بیسکویتا بگم کمه🤌
🌸مواد لازم🛒
🌲کره ۷۵ گرم
🌲روغن صاف ۵۰ گرم
🌲پودر قند ۱۳۰ گرم یا سه چهارم پیمانه
🌲زرده تخم مرغ ۲ عدد
🌲وانیل ۱ ق چ
🌲آرد قنادی ۲۰۰ گرم یا یک ونیم پیمانه
🌲بیکینگ پودر نصف ق چ
🌸طرزتهیه : کره و تخم مرغ رو از یخچال بیرون بیارید تا هم دمای محیط بشه
ابتدا کره و روغن رو به همراه پودر قند مخلوط کنید بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید در اخر نصف آرد و به همراه بیکینگ پودر روی مواد الک کنید و با نوک انگشتانتون ورز بدید مابقی آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید چون ممکنه آرد کمتری ببره تا جایی آرد بریزید که خمیر به دستتون نچسبه ، خمیر آماده شده رو به قطر نیم سانت لابلای کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار بدید خمیر رو بعد از ۱۵ دقیقه از یخچال بیرون بیارید و با کاتر دلخواهتون قالب بزنید بعد از اینکه همشون رو قالب زدید دوباره به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال بزارید تا موقع پخت شکل بیسکویتا خراب نشه بعد از یخچال بیرون بیارید و داخل فر قرار بدید
🌸فرتون رو از ده دقیقه قبل با دمای ۱۹۰ درجه روشن کنید و سینی بیسکویت ها رو طبقه وسط به مدت ۱۰ دقیقه تا زیر بیسکویتها رنگی بشه قرار بدید
بچه ها که عاشقش میشن مخصوصا اینکه به هر شکلی که دوست دارن میتونید براشون درستش کنید🤗
با تشکر از همکار محترممون الهام
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_ارده_شیره_کنجدی 👌😋
اینم از دستور کیک ارده شیره ی خوشمزه 🤗
یه کیک سالم و خوش قیافه و خوشمزه😋
بچه ها این میزان مواد یه کم حجمش زیاده اگر خواستین کمتر باشه مواد کیک رو نصف یا دو سوم درست کنید
میتونید سایز قالبتون رو بزرگتر کنید که ارتفاع کیک کمتر باشه یا اگر خواستید مثل کیک من باشه قالب ۲۰ در ۳۰ باشه
مواد لازم:
چهار عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
یک لیوان روغن
یک لیوان شیر
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
کمی وانیل
سه لیوان آرد
یک فنجان شیره
یک فنجان ارده
برای سس:
یک قاشق غذاخوری ارده
یک قاشق چایخوری شیره
دو الی سه قاشق غذاخوری شیر
برای سس همه مواد را ترکیب کرده داخل قیف میریزیم و روی کیک پایپ میکنیم.
یا تشکر از همکار محترممون لیلی بانو🌹
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
#ترفند_آشپزی
اگه زیر و روی کیک تون کامل پخته ولی وسطش هنوز خام مونده، روی قالب کیک رو با یک تیکه فویل بپوشونید و پنج تا ده دقیقه دیگه با حرارت ملایمتر داخل فر بپزید
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
#کیک_پرسی
مواد لازم:
❕4 عدد تخم مرغ
❕4 ق.غ پودر شکر
❕8 ق.غ آرد
❕1 پاکت بکینگ پودر
❕وانیل به مقدار لازم
❕1 ق.غ روغن
❕1 ق.م کاکائو
*طرز تهیه*
⁉️تخم مرغ، وانیل، شکر و کاکائو را با همزن تا وقتی که مثل برف بشه هم بزنید بعد روغن را اضافه کنیدو در نهایت بکینگ پودر و آرد را هم اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید. ظرف مورد نظر واسه پختن کیک را قبلا روغنی و آردی کنید و مواد را داخلش بریزید. ظرف را داخل فر با دمای °170 درجه سانتیگراد به مدت 35-30 دقیقه قرار دهید. اگر قالب یا ابزاری برای برش کیک ندارید از دهانه یک استکان کوچک استفاده کنید. بعد از پخت کامل کیک و سرد شدن با قالب یا دهانه استکان برش دهید و روی کیک های برش داده شده کمی شربت توت فرنگی بریزید و برای تزیین توت فرنگی، کمی خامه کیک و شکلات شیری استفاده کنید.(از هر میوه دلخواهی برای تزیین میتونید استفاده کنید)
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_آسان
#ترافل_بادام_زمینی🥜
به راحتی شیرینی آسون
ومقوی درست کن😍
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از ✅پیشنهاد خیلی ویژه ترنج😍😍😍
🔴#اعتمادبهنفس نداری و خودتو تحویل نمیگیری؟
🔴#اضطراب واسترس داری وهمیشه بااین مشکل درگیری؟
🔴احساس خوشبختی نمیکنی و #روابطعاطفی خوبی نداری؟
کلید حل همشون تو کانال پایینه😍👇🏻
با ثبت نام در دوره ها دیگه نگران این مشکلات نباشید🤯🤩
عجله کنید ظرفیت ثبت نام درحال تکمیله😳👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3225157676Cb1ca1c809a
دوره های #رایگان افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس در #اپلیکیشن سنجاق کانال😲😍
تخفیفات ویژه دوره های شکرگزاری عجله کن☺️😱
هدایت شده از انرژی مثبت💪موفقیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدم نزدیک به خدا اینجوری نمیشه......
استاد پناهیان 🎶🎵
.
سلام صبحتون بخیر 😍😍
🌱❤️❤️💪🌾💐🌷🍀☘🌿🌱
فقط انرژی مثبت تورو به هدفت میرسونه✌🏻
@mojemosbaat
تو میتونی زندگیتو تغییر بدی💪❤️👆🪴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون تخم مرغ🥚😋
به کیک بدون تخم مرغ🥚 بدون فر و همزن با یه بافت عالی برای افرادی که تخم مرغ نمیتونن مصرف کنن عالیه👌
مواد لازم:
شیر ولرم یا آب یک لیوان🥛
شکر دو سوم لیوان🍚
پودر کاکائو ۳ ق غ 🍫
وانیل کمی
روغن ۶ ق غ🧈
آرد یک و نیم لیوان🍚
بیکینگ پودر ۲ ق چ🧂
سرکه یک ق غ
نسکافه یک ق غ (قابل حذف)
سرکه رو اصلا حذف نکنید
از هم زدن بیش از حد خودداری کنید
قابلمه را کامل چرب کنید
شعله پخش کن رو از قبل گرم کنید
در قابلمه دم کنی بذارید
زودتر از ۴۵ دقیقه در قابلمه رو باز نکنید
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
آموزش کیک و شیرینی🧁🎂🍰
کیک بدون تخم مرغ🥚😋 به کیک بدون تخم مرغ🥚 بدون فر و همزن با یه بافت عالی برای افرادی که تخم مرغ نمیت
این کیک هم خوشمزه و خوش عطره هم راحت حتما امتحان کنید 😍❤️❤️👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی
#دیزاین_کیک #سابله
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
35.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فوندانت_خونگی
#فوندانت
#رسپی امتحان شده👌
۲۵۰ گرم پودر قند
۵۰ گرم نشاسته ذرت
۱ و ۱/۲ ق چ پودر ژلاتین
۲ ق غ آب
۱ ق غ روغن مایع
۱ ق چ گلیسرین خوراکی
۲ ق غ سر پر گلوکز
کمی وانیل
نکات
۱. هر چی پودر قند ریز تر باشه کیفیت خمیر بالاتر میره
۲.پودر قند رو ۳ بار الک کنید و دونه های درشت رو ازش جدا کنید
۳.ژلاتین رو روی بخار کتری خوب حل کنید تا شفاف بشه
۴.گلوکز رو با مواد خوب مخلوط کنید تا کامل حل بشه
5. مواد ژلاتینی رو وقتی به پودر قند اضافه کردید سریع مخلوط کنید
۶. دستتون رو حتما با گلیسرین چرب کنید و مواد رو ورز بدین تا کم کم خمیر جمع بشه
۷. اگه خیلی چسبناک بود کمی نشاسته ذرت اضافه کنید
۸.سطح کار رو کمی نشاسته بپاشید و خمیر رو حدود ۱۰ دقیقه به صورتی که میبینید ورز بدین
۹.بعد از ورز دادن خمیر کشدار میشه و چسبنده نیست
۱۰.خمیر رو بهتره که استراحت بدین و بعد استفاده کنید
۱۱. حتما خمیر رو توی نایلون بذارید چون اگه هوا بخوره خشک میشه
۱۲.بعد از استراحت دادن دوباره به همون روش خوب ورز بدین
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
#کیک_سیب
دو عدد تخم مرغ
آرد یک و نیم لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
سیب درشت یک عدد
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل یک ق م
طرز تهیه:
ابتدا سیب رو برش های نازکی میدیم و کنار میزاریم و در ادامه کار تخم مرغ ها و شکر وانیل رو با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه. بعد روغن مایع و شیر رو اضافه میکنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر که قبلا چرب کردیم میریزیم و روش ورقه های سیب رو می چینیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه ۴۵دقیقه قرار میدیم.
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شیر_داغ_کنجدی
آرد دو پیمانه ( 300 گرم )
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک پیمانه + یک چهارم پیمانه ( 250 گرم )
شیر یک پیمانه
کره نصف پیمانه ( 100 گرم )
بیکینگ پودر دو ق چ
نمک یک پنجم ق چ
وانیل نصف ق چ
هل نصف ق چ
تخم خرفه یک و نیم ق غ
همه مواد از نیم ساعت قبل باید در دمای محیط قرار بگیرد . فر رو با حرارت 175 از یک ربع قبل روشن کنید تا گرم شود ارد و بکینگ و نمک رو سه بار الک کنید و بذارید کنار . تخم مرغ ، وانیل و شکر و هل رو تقریبا 4 الی 5 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا حجیم و کش دار شود. شیر و کره رو بذارید روی حرارت وقتی از کناره های ظرف شروع کرد جوشیدن حرارت رو خاموش کنید ( نباید جوش بیاد یا قل بخوره) و همینطور ک همزن روشن است شیر و کره داغ رو کم کم به تخم مرغ اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید ارد و بکینگ رو که از قبل الک کردین با تخم خرفه نخلوط کنید و طی دو مرحله اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید اگه دیدین مواد یک دست نشد میتونید با دور کند همزن هم بزنید ته قالبتون رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب ریخته به مدت 45 دقیقه در فر رو 35 دقیقه اول باز نکنید بعد از این مدت با خلال دندان چک کنید
✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مذاب_شکلاتی
#بافر #بدون_فر
تقاضای این آموزش رو زیاد داشتین😍😋
این کیک واقعااا فوق العادس حتما امتحانش کنین به خصوص شمایی که عاشق کیکهای فوق شکلاتی هستین🍫🤎
مواد لازم🥣
🔹۴ عدد تخم مرغ
🔹۱ لیوان شکر
🔹نصف قاشق چایخوری وانیل
🔹نصف لیوان روغن
🔹نصف لیوان آب ولرم
🔹۲ لیوان آرد
🔹۳ قاشق پودر کاکائو
🔹۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
🔹۱ بسته خامه صبحانه
🔹۲۰۰ گرم شکلات تخته ای
🔹۱ قاشق کره
🔹پودر کاکائو برای تزئین
✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
ویفر بيسکوئيتی
آب یک لیوان.
شکر یک لیوان.
شکلات تخته ایی 250 گرم.
بيسکوئيت پتی بور وانیلی 3 بسته معادل 300 گرم.
نان بستنی 2 ورق.
کره ی نرم شده 100 گرم.
مغز پسته یا گردو یک پیمانه
ابتدا آب و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. سپس از روی حرارت برداشته، کمی که از داغی افتاد، شکلات خرد شده و کره ی نرم شده رو بهش اضافه می کنیم. مواد رو با همزن میزنیم تا سس شکلاتی ما کاملا یکدست شود.
حالا بيسکوئيت های پتی بور رو به قطعات درشت خرد میکنیم، سس شکلات و مغز پسته رو اضافه و کاملا با هم مخلوط می کنیم.
در یک قالب یا سینی مستطیل شکل ابتدا یک ورق نان بستنی قرار میدهیم و مواد رو روش به طور یکنواخت پهن می کنیم و بعد ی لایه ی نان بستنی دیگه رو قرار می دهیم. بعد ی جسم سنگین به اندازه ی قالب روی مواد گذاشته و 24 ساعت در یخچال می گذاریم، سپس به اندازه های دلخواه برش می دهیم
#ویفر_بییسکویتی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_برگردان_موز
با صدا ببینید🔈
یک لیوان شیر
یک و نیم لیوان آرد
یک چهارم لیوان روغن
دو سوم لیوان شکر
یک ق م بیکینگ پودر
یک ق غ پودر کاکائو
یک ق چ وانیل
یک ق غ سرکه ( به هیچ وجه روی مزه ی کیک تاثیر نداره)
سه عدد موز
یک ق غ شکر
یک ق غ کره
اینجا کلی دسر خوشمزه و راحت میسازیم😍👇
https://eitaa.com/joinchat/301859201C3b9a3d959c
🍨🍧🍰🧁🎂🍮🍮🍮🥮🍦🍰🍰🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کیک یخچالی😍
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_زعفران
این کیک زعفران و کشمش با بافت ترم و اسفنجی فقط چند قاشق آرد نانوایی میخواد
مواد لازم
آرد هشت ق غ
شکر شش ق غ
تخم مرغ دو عدد
شیر یا آب یک سوم لیوان
وانیل نوک ق چ
بکینگ پودر دو ق چ
روغن مایع یک چهارم لیوان
زعفران دم کرده یک ق غ
کشمش دو ق غ
روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قالب رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم و مدت یکساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت صد و هفتاد میزلریم داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم مدت پنجاه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
**آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 **