eitaa logo
اخبار جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
2.5هزار دنبال‌کننده
83.8هزار عکس
5.5هزار ویدیو
396 فایل
اخبار،گزارش،رويداد و... سازمان جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختياری ارتباط با ادمين ها @hamidrezahabibian @hgh007 @Armatic1401 @Majidkarimian ارسال الکترونیکی انتقادات و پیشنهادات از طریق @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">chbjahadpublicrelations@gmail.com
مشاهده در ایتا
دانلود
به گزارش اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان: کارگاه آموزشی مهارتی آشنایی با اصول کشت گیاهان دارویی در نماز خانه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوهرنگ برگزار گردید. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهرنگ گفت: دومین کارگاه آموزشب مهارتی اصول کشت گیاهان دارویی شهرستان کوهرنگ برگزار شد. در این کارگاه آموزشی ۸۰ نفر از علاقمندان به این حرفه شرکت نمودند و پس از پایان دوره گواهی آموزشی معتبر دریافت می نمایند. حمید حسین پور گفت: در این کارگاه مسائل مربوط به نحوه کشت گیاهان دارویی برگی، پیازی و غده ای، نحوه آبیاری و ... برای شرکت کنندگان تشریح شد. خانم عسگریان مسئول اداره ترویج شهرستان کوهرنگ گفت: علاوه بر علاقمندان، مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و اداره بهزیستی در کلاس های آموزشی مهارتی شرکت می نمایند و از مزایای آن بهره مند می گردند. در پایان کلاس به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مشکل نان در شهرکرد چیست؟ 🔹نان یکی از کالاهای اساسی در سبد غذایی مردم محسوب می شود و از قدیم نان را برکت خدا می دانند و با توجه به اهمیت این ماده غذایی، پایین بودن کیفیت آن اثر بدی بر تغذیه روزانه مردم می گذارد.نان یکی از کالاهای اساسی در سبد غذایی مردم محسوب می شود، نان در فرهنگ ما ایرانی‌ها بسیار محترم بوده و به نوعی از وجهه تقدس نیز برخوردار است. نان تنها ماده غذایی است که از صفت برکت خدا برای آن استفاده می کنیم 🔹بی‌کیفیتی نان در شهرکرد چه ریشه ای دارد؟  🔹همواره شهروندان شهرکرد از کیفیت نان  گلایه دارند و بارها بوده که مسوولان در جلسات مختلف پیرامون آن اظهارنظرهای متفاوتی داشته‌اند، اما هیچ وقت این مهم به کیفیت دلخواه مردم نرسید و مشخص نیست که این بی‌کیفیتی نان از کجا آب می‌خورد و چه کسانی مقصر است. 🔹عدم نظارت دقیق بر کیفیت آرد و نحوه پخت نان در نانوایی‌های شهر شهرکرد موجب گلایه شهروندان شده است. 🔹تکه تکه شدن نان ها،غیرقابل مصرف شدن نان در مدت زمان کوتاه، کوچک بودن قرص نان و،عدم نظارت بر وزن و کیفیت آرد و نان از جمله مواردی است که مردم شهرکرد به شدت از آن گله مند هستند. 🔹آیا نان با کیفیت توقع زیادی است ؟؟ ❗️چرا مسوولان بر خبازی ها نظارت نمیکنند ؟ محترم جهاد کشاورزی استان محترم شهرستان شهرکرد ✔️ منتظر پاسخ شفاف شما هستیم @shaffafiatzagros
⬅️جوابیه جهاد و کشاورزی استان ضمن سلام و تشکر از کانال شفافیت زاگرس بواسطه پیگیری مطلب کیفیت نان در شهر شهرکرد 🔹به استحضار مردم شریف شهرکرد می رساند سالانه بیش از یکصد و ده هزار تن گندم از مبادی داخلی و خارجی جهت تهیه آرد با کیفیت ، توسط هفت کارخانه آسیابانی فعال در استان ، آرد خبازی تهیه که بیش از دو سوم آن از منابع خارجی و حدود یک سوم آن تولید داخلی مازاد بر نیاز کشاورز می باشد. لذا آرد تهیه شده برای کلیه نانوایی های استان مشابه بوده است از ابتدای سال ۱۴۰۱ 1⃣ پروانه صنفی کلیه نانوایی های روستایی و شهری استان که بیش از ۸۰۰ مورد می باشند و بخاطر گذشت بیش از چند سال منقضی گردیده بودند با پیگیری مستمر سه ماهه تمدید گردیدند 2⃣با محوریت مجموعه وزارت اقتصاد و دارایی و عاملیت بانک سپه سامانه نانینو(دستگاه کارت خوان هوشمند خرید نان) طراحی و در طی سه ماهه تابستان برای کلیه نانوایی های استان نصب و اجرا گردید. 3⃣در مرحله هوشمندسازی خرید گندم، آرد و نان از ابتدای زمستان سامانه سیما (سامانه خرید آرد شرکت غله و خدمات بازرگانی دولتی ایران) به سامانه نانینو متصل گردید و امکان بررسی هوشمند میزان نان پخت شده با سهمیه آرد نانوایان میسر و از ابتدای اسفند ماه اجرا شد. 4⃣از طرفی با انعقاد تفاهمنامه با بسیج اصناف و استفاده از ظرفیت نیروهای بسیج و با مشارکت بسیج اصناف و ناظرین دولتی و همچنین ایجاد گشت‌های مشترک (فرمانداری، تعزیرات حکومتی ، صمت و جهادکشاورزی) بیش از ۱۰ هزار مورد بازرسی از نانوایی های سطح استان صورت پذیرفت. بیش از ۴۹ واحد نانوایی پلمپ دائم یا موقت، بیش از چهارصد نانوایی کسر سهمیه آرد و بیش از سیصد نانوایی آرد تشویقی دریافت نمودند. 5⃣در راستای ارتقای کیفیت نان و آموزش طبخ نان دو دوره آموزشی برای نانوایان استان برگزار گردید و در جشن روز جهانی نان از نانوایان خوب تقدیر شد 6⃣درجه بندی کارخانجات آسیابانی استان با تاکید کارگروه آرد و نان انجام پذیرفته که یک گام مهم در راستای پایش و ارزیابی مستمر کیفیت آرد و نان می باشد. 🔹با افزایش هزینه های تولید نان برای این قشر همچون اجاره مغازه، کرایه حمل آرد، هزینه های انرژی، افزایش دستمزد کارگر و بیمه و.... نیاز به اصلاح قیمت نان و یکسان سازی با سایر استانهای کشور میباشد و قیمت تمام شده واقعی نان برای نانوا با قیمت فروش بواسطه حمایت از مصرف کننده همچنان فاصله داشته و دولت ۱۵ تا ۳۰ درصد تشویقی در سامانه نانینو به نانوا روزانه پرداخت مینماید. 🔹علی ایحال اختلاف قیمت آرد تحویلی دولتی به خبازی ها با آرد صنف و صنعت یکی از چالشهای مهم شبکه نانوایی های کشور در سال جاری خواهد بود که موضوع با نظارت همگانی و مردم میسر می باشدکیفیت نان بر اساس گزارش ناظرین بسیجی و همچنین گشت مشترک بین نانواییها متفاوت بوده و بسیاری از آنها نان با کیفیتی پخت میکنند لذا کیفیت نان می بایست موردی و مصداقی نظارت و بررسی گردد لذا سامانه ۱۲۴ جهت گزارشات مردمی در خصوص ساعات پخت و همچنین کیفیت نان آماده دریافت گزارشات  مردمی میباشد و ناظرین بصورت روزانه گزارشات را بررسی و بازدید می نمایند لذا بمنظور بررسی دقیقتر گزارش شهروندان عزیز بر روی سامانه اثربخش تر خواهد بود‌. در پایان از دغدغه رسانه شفافیت زاگرس سپاسگزاریم روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان ✅سپاس از پاسخگویی جهاد کشاورزی استان @shaffafiatzagros
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺آغاز سرمایه‌گذاری در ۱۴ بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری ◽ معاون جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۴ بسته سرمایه‌گذاری با توجه به پتانسیل‌ها و استعدادهای استان جهت جذب سرمایه گذاری طراحی شده است. جزئیات بیشتر https://tn.ai/2904977
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰* برپایی ملاقات عمومی و میزخدمت دکتر حسین برزگر ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان با حضور معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان و مهندس کریمی مدیر کل تعاون روستایی استان ، مهندس منصوری مدیر حوزه ریاست سازمان و مهندس نادری معاون اداره کل امور عشایر استان و دیدار و کفتگو بهره برداران بخش کشاورزی * 🗓جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ ❇️مصلی حضرت امام خمینی ره شهرکرد