فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 رهبر انقلاب، هماکنون در مراسم #تنفیذ_چهاردهم: رژیم صهیونیستی یک دولت نیست؛ یک باند جنایت کار و یک باند قاتل و یک باند تروریست اند. ۱۴۰۳/۵/۷
💻 Farsi.Khamenei.ir/live
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 رهبر انقلاب، هماکنون در مراسم #تنفیذ_چهاردهم: ننگ بزرگ کنگره آمریکا نشستن پای صحبتهای [این نتانیاهوی] جنایتکار بود. ۱۴۰۳/۵/۷
💻 Farsi.Khamenei.ir/live
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 رهبر انقلاب، هماکنون در مراسم #تنفیذ_چهاردهم: خداوند رئیس جمهور عزیز جدیدمان را توفیق بدهد اهداف عالی را محقق کند. ۱۴۰۳/۵/۷
💻 Farsi.Khamenei.ir/live
50.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ حکم چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران. ۱۴۰۳/۵/۷
📜 #تنفیذ_چهاردهم
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 ویژه
📹 موشنگرافی | #تنفیذ_چهاردهم
👆 مروری بر حکم تنفیذ ریاست جمهوری جناب آقای دکتر پزشکیان
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔻دوگانگی فرساینده؛ گرۀ ناگشودۀ نظام-۲
🖊مهدی جمشیدی
۱. اگر آنچه که شهید بهشتی به عنوان یکی از متفکّران طراز اوّل انقلاب مطرح کرده است را با وضع معرفتیِ کنونیِ خویش مقایسه کنیم، بهروشنی درمییابیم که تفکّر و معیارهای آن نسبت به «سرچشمههای فکریِ آغازین»، دچار دگرگونیهای بنیادین شده است. اصطلاح «ترمیدور»، بسیار غلیظ و فراتر از وضع ماست، اما نمیتوان پنهان نمود که ما از جهت فکری، چرخشهای بزرگی را پشت سر نهادهایم و اگر گفتۀ شهید بهشتی را منهای هیبت و منزلت وی بخوانیم و در آن تأمّل کنیم، آن را نخواهیم پذیرفت. «مسألهها»ی ما نسبت به اصالتهای ابتداییِ انقلاب، تغییر کردهاند و ازاینرو، «مفاهیم» دیگری را برای بیان مقاصد خویش به کار میبریم. ما دیگر مانند نسخۀ اصلی و دستنخوردۀ انقلاب، نمیاندیشیم و تفکّر اصیلِ انقلابی را در جایی از تاریخ گذشتۀمان، وانهادهایم. این تغییر، وقتی محسوس و ملموس است که اکنونِ خود را با متفکّرانِ صدر اوّل انقلاب، مقایسه کنیم و تفاوتها و حتی تضادها را بشناسیم. معیارهای آغازین، از سکه افتادهاند و چشماندازهای دیگری رایج شدهاند که ریشه در ایدئولوژی لیبرالیستی دارند. وضع فکری ما، بهتدریج زیر سایۀ لیبرالیسم سیاسی، بازسازی – و یا به تعبیر دقیقتر، استحاله – شده و ما دیگر چندان به گذشتۀ انقلابی، تعلّق و تعهدی نداریم. گویا اقتضای زمانه، تغییر کرده و زمانۀ کنونی، کشش و بضاعتِ برتابیدن آن اصالتها و خلوصها را ندارد و بهناچار، باید به گونهای دیگر اندیشید. اما این توضیح، یک توجیه ناصواب است که نیروهای انقلابی را از جایگاه متهم میرهاند و تاریخِ قهار را فرامیخواند و آن را جایگزین متهمان انسانی میسازد.
۲. اندکاندک، نیروهای لیبرال در عهد پساانقلابی، جان گرفتند و رشد کردند و به جریان سیاسی تبدیل شدند و سپس متناسب با خویش، «جریان اجتماعی» نیز ایجاد کردند و به «قدرت سیاسی» راه یافتند. این دگرگونیها، از دیدۀ برخی متفکّران قویم و غنی، دور نماند و آنها تشخیص دادند که انقلاب از درون، در حال تضعیف و رقیقسازی است و زنجیرۀ رویدادهای طراحیشده، به سوی ناکجاآباد خواهد رفت. آنها دیدند و فریاد برآوردند و هشدار دادند، اما تلاشهای گامبهگام و تدریجی، حسّاسیّت را از جریان انقلابی زدود و رفتهرفته، ما در فضای جدید، هضم شدیم. هرچه نیروهای لیبرال، پیش آمدند و ارزشهای انقلابی را به عقب راندند و بخشهایی از جامعه را با خود همراه کردند، ما خاموشی گزیدیم و با ارجاع به ارادۀ الهی، تعلّل و انفعال و سستی خویش را توجیه کردیم. از همان آغاز که رگههای تغییر نسبت به وضع انقلابی، احساس شد، باید سرآمدان تفکّر انقلابی، یکپارچه و قاطع به میدان مواجهه و مقابله پا مینهادند و روشنگری میکردند، اما مصلحتاندیشی و محافظهکاری، رسم رایج بود. شکستهشدن خطوط قرمز از سوی نیروهای لیبرال، تنها با واکنشهای موردی و محدود روبرو میشد، بلکه باید گفت همین واکنشهای حداقلی و اندک نیز از طرف بخش عمدۀ جریان انقلابی، نفی و طرد میگردید و خلاف مصالح اجتماعی معرفی میشد. بهاینترتیب، سکوتها و مماشاتها و مداهنهها، به بستری مساعد برای پیشروی نیروهای لیبرال تبدیل شدند و چندی بعد، حتی لایۀ اجتماعی نیز دچار بازاندیشیها و تجدیدنظرهای ناصواب شد. جریان انقلابی در طول دهههای گذشته، هزینۀ گزافِ نگفتن یا دیر گفتن یا دوپهلو گفتن را پرداخت و بهطور غیرمستقیم، به تثبیت جریان لیبرال، کمک کرد.
۳. بعید است که «حاکمیّت» در طولانیمدّت، گرفتار دوگانگی بشود اما «جامعه» از چنین گزندی مصون بماند. خودبهخود، وضع نظم سیاسی به وضع نظم اجتماعی نیز تعمیم خواهد یافت؛ چراکه حضور نیروهای لیبرال در قدرت سیاسی، به معنی آن است که امکانهای رسمی برای بسط و نشر ایدئولوژی لیبرال در اختیار آنها قرار خواهد گرفت و آنها نیز برای استمرار حضور خود در قدرت سیاسی، مجبورند بدنۀ اجتماعیِ حامی خود را تولید و بازتولید کنند تا در چرخۀ انتخابات، بازنده نباشند. در آغاز، ما با یک لایۀ محدود نخبگانی و روشنفکری روبرو بودیم که تجدّد را تکرار میکردند، اما چندی که گذشت، اینان توانستند یک لایۀ دانشجویی را با خود همراه کنند و لایۀ دانشجویی نیز به سبب قدرت اثرگذاری اجتماعی، پارههایی از جامعه را همداستان کردند. بهاینترتیب، ذهنیّت انقلابی در بُرشها و تکههایی از جامعه، دستخوش تغییر شد و تضادها و ستیزها و دوپارگیهای اجتماعی، نمایان شدند. البته روشن است که لایۀ تجدّدیِ جامعۀ ایران، بسیار ناچیز و اندک هستند، اما مسأله این است که نگاه التقاطیِ نیروهای تجدّدی و وامگیری آنها از پوستۀ دین، موجب میگردد که حتی رگههای غیرتجدّدیِ جامعه نیز با آنها همراه بشوند. اکنون کلانمسألۀ دوگانگی، افزون بر قدرت رسمی و نیروهای سیاسی، معنی و دلالت اجتماعی نیز یافته است.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
🔴 انتصاب عارف بر خلاف شعارهای پزشکیان بود
۱. انتخاب عارف به عنوان معاون اولی احتمالا پس از دیدار اخیر خاتمی با پزشکیان قطعی شده است.
۲. انتخاب عارف بیانگر آن است که اولویت های جناحی بیش از سایر اولویت ها در انتخاب کابینه مدنظر قرار خواهد گرفت.
۳. انتخاب معاون اول عارف به عنوان معاون اول پزشکیان ، بیانگر قدرت گرفتن حلقه خاتمی در دولت پزشکیان خواهد بود.
۴. با توجه به ویژگی های شخصیتی و مدیریتی پزشکیان، سمت معاون اولی دولت او بسیار سمت مهمی در دولت چهاردهم است چرا که این برداشت در اطرافیان پزشکیان وجود دارد اداره کننده اصلی دولت معاون اول خواهد بود نه پزشکیان، بنابراین عملا دولت در دست حلقه خاتمی خواهد افتاد.
۵. ویژگی های مدیریتی و شخصیتی پزشکیان و سن بالای عارف و عدم توانمندی او در امور اجرایی چشم انداز مبهمی از کارآمدی دولت چهاردهم ارایه میدهد.
۶. عارف بیش از همه یک چهره جناحی است، این درحالی است که اولویت کشور مسائل اقتصادی است، عارف هیچ ورودی به مسائل اقتصادی ندارد، این نکته آنجا اهمیت مضاعف پیدا میکند که به خاطر بیاوریم پزشکیان نیز ورودی به مسائل اقتصادی ندارد.
۷. با انتخاب عارف به عنوان معاون اولی، سرنوشت طیب نیا در دولت پزشکیان در هاله ای از ابهام قرار گرفته است، طیب نیا که پیش از این اصلی ترین گزینه معاون اولی بود به احتمال قریب به یقین تن به وزارت نمی دهد، او ممکن است رئیس ستاد اقتصادی دولت بشود، سمتی که پیش از این در اختیار معاون اول بود، با این حال بر فرض قبول چنین سمتی از سوی طیب نیا، چالش او با عارف دور از انتظار نیست.
۸. اگر اعضای کابینه میان سه حلقه خاتمی، روحانی و کارگزاران تقسیم شود، احتمال اختلافات گسترده در دولت چهاردهم قوت می گیرد که با توجه به رویکرد جناحی و سوگیرانه عارف، میتواند در عملکرد دولت تاثیر منفی بگذارد. به بیان دیگر معاون اول به جای آنکه هماهنگ کننده امور مربوط به کابینه باشد این احتمال وجود دارد که با تصمیمات جناحی خود تنش در کابینه را بالا ببرد.
۹. واکنش مجلس به انتخاب اعضای کابینه اهمیت مضاعف پیدا کرده است. اگر قرار باشد پزشکیان با همین نگاه جناحی دولت تشکیل بدهد و به ۱۲ شاخص اعلامی مقام معظم رهبری که خطاب به رئیس جمهور و نمایندگان مجلس عنوان شد، بی توجه باشد، مجلس چه واکنشی نشان خواهد داد؟ بیش از این برخی از نمایندگان از جلسات رئیس مجلس و پزشکیان برای انتخاب کابینه سخن گفته بودند، آیا مجلس پایبند به توصیه های مقام معظم رهبری می ماند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از تشکیلات بالاتر نیاز داریم...
♨️ ما هنوز باور نکردیم وسط جنگیم!!!
⁉️ چگونه طرحهای یک خیریه تبدیل به لایحه در مجلس میشوند؟!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🔸 دریافت نسخه با کیفیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
➖کربلای امروز، کربلای فکری و فرهنگی است...
#رسانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯 کولرو روشن می کنی قدر بدون چون تو ایتالیا کولر ندارن
🔻نه ایران اون جهنمیه که برامون ساختن
نه غرب اون بهشتیه که برامون تصویرسازی کردن ...
#ضد_شبهه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لخت شدن شجاعت نیست، اسارت است
▪️صحبتهای جالب دکتر بنجیک عضو هیئت علمی دانشگاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارشناس اسرائیلی: باید به یمن پاسخ میدادیم، ببخشید این را میگویم ولی ایران ما را به بچه کتک خور منطقه تبدیل کرده است
34.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیشگوییهای عجیب از اتفاقات مهم سال ۲۰۲۴
در یک سال آینده چه اتفاقاتی در انتظار است !؟
بسیاری از پیشگویان مشهور از جمله نوستراداموس و باباوانگا اتفاقات هولناکی را برای سال ۲۰۲۴ میلادی پیش بینی کردهاند ...
برخی پژوهشگران دینی نیز با بررسی روایات مختلف و نشانههای آخرالزمانی، سال ۲۰۲۴ میلادی را سالی سرنوشتساز برای جهان میدانند ...
این ویدیو را ببینید تا از آنچه برای این سال اسرار آمیز پیش بینی شده است آگاه شوید ...
عصر ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرزاد بادپا
قهرمان ایرانی که فرد داعشی در
حادثه شاهچراغ را از پای در آورد، به عنوان
پرچمدار ملی، کاروان ایران را همراهی کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا اجازه نمیدهید تشیع از ۱۴۰۰ سال پیش جلوتر بیاید ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظاتی از مراسم تنفیذ شهید رئیسی
یادش گرامی و نامش و راهش جاودان
چه زود بود رفتنت ای سید شهید
تا بودی قدر ندانستیم بی صدا و هیاهو کار کردی بارها از لسان رهبری می شنیدیم که چرا رسانه ها بیان نمی کنند و کارهایی که در بوق و کرنا نمی کردی.
می دانم همچنان هستی و دلت با ملت مظلوم است کمکمان کن ای سید بزرگوار شهید عزیز
امروز هم روز تنفیذ حکم ریاست جمهوری چهاردهم است
فدای دل رهبر معظم انقلاب
که یارانش یکی یکی فدای دین و اسلام میشوند چقدر سخت است برایشان این لحظات و چقدر مقاومند این پیر فرزانه و حکیم
🤲خدایا همچنان دست لطف وکرمت بر سرمان باشد و ناسپاسی ما خشم و غضبت را بر ما حاکم نکند ما را ببخش به خاطر تمام کوتاهی ها و قصور
یا غفار و ستار...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روزهای سپریشدۀ شهید رئیسی از انتخاب تا تنفیذ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌این فیلم را دست به دست کنید!
همه زائران اربعین ببینند...!!
🔻یک پاسخ کامل برای این پرسش:
اربعین، عبا بپوشیم؟ یا چادر؟
نشر دهید و با ما همراه ما باشید.
👈تمام کلیپهای جذاب و انگیزشی برای حجاب را اینجا ببینید
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روزهای سپریشدۀ شهید رئیسی از انتخاب تا تنفیذ