فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دوتا سوال منطقی از خانمهای بی حجاب
این خانمهای محترم هاج واج موندن که چی جواب بدن .
به این میگن کار فرهنگی بسیار عالی و محترمانه و تاثیر گذار.
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻علامۀ انقلابی -۲
🖊مهدی جمشیدی
۴. دربارۀ فضائل امام خمینی، علامه طهرانی معتقد بودند که در «جرأت»، «بلندی همّت»، «استقلال فکر»، «از خود گذشتگی» و «نهایتنگری» و امثالها، دربارۀ آن رهبر عظیمالشأن هرچه بخواهند بگویند و بنویسند کم است. او -رحمهاللهعلیه- حقّاً و حقیقتاً در این امور، اسوه و الگو بود(امامشناسی، ج۱۸، ص۲۲۲). در جایی دیگر نیز گفتهاند آیتاللهِ فقیدِ سعید خمینی آنقدر نکات درخشان و جالب و تابناک در زندگی خود دارد که اگر روی آنها بحث شود، برای این نسل و نسلهای آتیه، کافی خواهد بود(امامشناسی، ج۱۸، ص۲۳۱)، و همچنین ایشان آنقدر فضائل دارند که اگر تا قیامت از فضائل ایشان برای مردم بگویند و تجلیل به عمل آورند، تمام نمیشود(نورمجرّد، ج۳، ص۲۲۴). بنابراین، هیچ تردیدی در میان نیست که در نظر ایشان، امام خمینی از آنچنان وزانت و منزلتی برخوردار بودند که قابلمقایسه با دیگران نیستند و بهراستی، درخور و شایستۀ رهبری این انقلاب بودند. ایشان، سرآمد زمانه بودند و باید تا مدّتها همچنان از ایشان گفت و فضائلشان را بازخوانی و تکرار کرد. امام خمینی، نادرۀ دوران بود و او بود که توانست با همّت قدسی خویش، جامعۀ ایران را به حرکت درآورد و بساط طاغوت و تجدّد و استعمار برچیند. همچون او در تاریخ، بسیار اندک هستند؛ اگر نگوییم نیستند. او، اقیانوسی از فضائل بود که همچنان پنهان مانده است. در تاریخ، انسانهای تکبُعدی و ناقص به چشم میخورند که فضیلتهای ناتمام و نیمهکاره دارند و ازاینرو، قادر به ایجاد چرخش تاریخی نیستند، اما امام خمینی، یک مجموعۀ متراکم و درهمتنیده از فضائلی بود که کمتر همۀ آنها در یک فرد، جمع میشوند. مسأله نیز همین است که یک شخص بتواند از خویش، یک انسان متضلّع و چندبُعدی بسازد و در قامت یک «حکیم» – که جامع نظر و عمل است – ظاهر بشود. دیگران از چنین بضاعت و ظرفیّتی، بیبهره یا کمبهره بودند. خودسازیِ چندلایۀ امام خمینی، این قابلیّت را در ایشان ایجاد کرد و از وی، یک شخصیّت عظیم تاریخی آفرید. دراینحال است که بر اساس آن «خودسازی»، امکان «جامعهسازی» فراهم میآید و تاریخ بر اساس ارادۀ چنین فردی، عهد دیگری را آغاز میکند.
۵. در زمینۀ نسبت با نظام اسلامی، علامه طهرانی تصریح میکنند که در مسائل اجتماعی، در هر کاری که به نوعی «تأیید نظام ولایت فقیه» است، باید شرکت کرد(نور مجرّد، ج۳، ص۲۱۷). ایشان به مناسبتی دیگر میگویند در این حکومت، ما دو وظیفه داریم: یکى اینکه کارهاى خوب را تقویت کنیم و بگوییم باید با مشکلات بسازید و شکّى نیست که «عزّت» با «تنّعم» نمیسازد، بلکه عزّت با تحمّل مشکلات و صبر و قناعت، توأم است؛ پیامبر و ائمّۀ ما، اینطور بودهاند و راه همین است. امّا وظیفۀ دیگر ما این است که کارهاى منفى و خرابیها را هم اصلاح کنیم؛ اگر دیدیم یک جاى این دیوار، یک آجرش کم شده است نباید بگوییم حالا که اینطور است ما هم بزنیم یک آجر دیگرش را بشکنیم(نور مجرّد، ج۳، ص۲۰۵). ایشان بر این باور بودند که اگر کسى در مجلسى حضور یافته باشد که در آن از نظام اسلامى، بدگویى مىشود، اگر میتواند دفاع کند واجب است دفاع نماید؛ وگرنه، نشستن در آن مجلس، جائز نیست(نور مجرّد، ج۱، ص۱۹۹). پس ملاک کنشگری اجتماعی، افزودن بر جاهت و اعتبار ولیّفقیه است و نباید تضعیف و تخریب ایشان را برتابید. باید نسبتِ همدلانه و دلسوزانه و متعهدانه با نظام اسلامی برقرار کرد و از آفتهای آن کاست و در برابر بهانهجویان و مغرضان و بدگویان، موضعگیری کرد. این نگرش، دینی است و نه سیاسی به معنای بریده از دین؛ به این معنی که ایمان، چنین اقتضایی دارد و اگر کسی به این امور، بیاعتنایی کند، در دینداریاش خلل افتاده است. قوام و دوام دین و دینداری در لایۀ ساختاری، وابسته به بقاء و اقتدار نظام اسلامی است و ضربه به آن، اثر منفیِ مستقیم و بزرگ بر حاکمیّت احکام دین خواهد گذاشت. چنین محاسبهای، ملاک طراحی نسبتِ خود با نظام اسلامی است. کسانیکه نگاه محدود و بسته دارند، این معادله را لحاظ نمیکنند و به دین، نگاه ساختاری و اجتماعی ندارند. نظام اسلامی، آنچنان اهمّیّت و فضیلتی دارد که حتی نباید در برابر کجروایتها از آن، سکوت اختیار کرد و مجال تولید بدبینی و اغوا را دربارۀ آن داد، بلکه باید در مقام یک مدافع سرسخت و جدّی ظاهر شد و با گفتن و بازگفتن و روشنگری و تبیین، اجازه نداد که ذهنیّت اجتماعی نسبت به آن تغییر کند. اینها نشان میدهد که نظام اسلامی، تکیهگاه دین است و گزند دیدن آن، در حکم مخدوششدن دین است.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حیرت و وحشت کودک نجاتیافته از بمباران صهیونیستها
📍 غزه| اردوگاه نصیرات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خط و نشان حزبالله برای صهیونیستها؛
🎥 کوهها، گنجینههای ما هستند| عماد چهار؛ شهر موشکی حزب الله
🔻 سید مقاومت:
▫️ مقاومت لبنان امروز از نظر سلاح، امکانات، تجربه، عزم، شجاعت، ایمان از هر زمانی نیرومندتر است.
▫️ موشکهایی داریم که در اوج محرمانه بودن محافظت میشوند.
▫️ نبرد با ما موجب شعله ور شدن تمام سرزمینهای اشغالی خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تلاشهای پدر و مادر فلسطینی برای نجات جان فرزندانشان از بمباران صهیونیستها
#گزارش
📣 آمریکاییها از عراق نمیروند.. چرا؟ به بهانه شرایط منطقه!
🔰 روز گذشته بود که وزارت خارجه عراق اعلام کرد که با توجه به تحولات منطقه، ماموریت ائتلاف بینالمللی کماکان در عراق ادامه خواهد داشت و اعلام خروج آنها به تعویق افتاده است. برخی دیگر نیز حمله اخیر به عین الاسد را دستاویز آمریکاییها برای ماندن خواندند.
▫️کمیته عالی مشترک نظامی میان عراق و آمریکا در ماههای اخیر چند نشست را برای بررسی زمانبندی خروج نظامیان ائتلاف و در راس آنها آمریکا از عراق برگزار کرده است؛ بدون آنکه اطلاعات دقیقی از آن درز پیدا کند.
👈🏻 ادعای پایان ماموریت ائتلاف در شرایطی مطرح شده که هیچ جزئیات دقیقی از شمار نیروهای نظامی آمریکایی در عراق وجود ندارد.
👈🏻 سفارت آمریکا عملا پایگاهی نظامی به حساب میآید که مملو از نیرو و تجهیزات نظامی است. آنها حتی ورود و خروجشان از مبادی مرزی مختلف یا پروازها را با طرف عراقی هماهنگ نمیکنند. از طرفی دیگر آسمان عراق نیز تحت تصرف آنهاست و در مدت اخیر بسیاری از فرماندهان و نیروهای رسمی الحشد الشعبی را ترور کردهاند.
👈🏻 تا کنون مبادرات سیاسی و دیپلماتیک برای اخراج اشغالگران ناکام بوده و مقاومت عراق بارها اعلام کرده که آمریکاییها تنها با زور اسلحه از این کشور خارج خواهند شد. دقیقا همان راهبردی که در سال 2011 در نهایت به خروج نیروهای ایالات متحده از عراق منجر شد.
مذاکرات آتشبس ادامه دارد؛
📣 نشست دیگری در قاهره برگزار میشود
◽️ سه کشور آمریکا، مصر و قطر امروز (جمعه) با صدور بیانیه مشترکی در خصوص مذاکرات آتشبس و تبادل اسرا در دوحه، با مثبت قلمداد کردن فضای مذاکرات، از طرح پیشنهادی جدیدی در این خصوص خبر دادند.
◽️ در این بیانیه آمده است که آمریکا با حمایت قطر و مصر طرحی را با هدف کاهش اختلافات ارائه کرده است که مبتنی بر طرح جو بایدن و قطعنامه 2735 شورای امنیت سازمان ملل است.
◽️ همچنین طبق این بیانیه سه کشور به عنوان میانجی مذاکرات، به فعالیتهای خود طی روزهای آتی در خصوص جزئیات اجرایی طرح پیشنهادی ادامه خواهند داد و قرار است نشست دیگری در قاهره تا پیش از پایان هفته آتی برگزار شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اصابت پهپادهای حزبالله به مواضع اسرائیلی در جولان اشغالی
#گزارش
آب سرد حماس بر پیکره مذاکرات؛
📣 نتایج دوحه با مذاکرات اوایل جولای مطابقت ندارد!
1⃣ رویترز به نقل از حماس:
◽️ واشنگتن در تلاش است تا فضای "مثبت کاذب" در مورد مذاکرات ایجاد کند.
2⃣ یدیعوت آحارونوت به نقل از یک مقام امنیتی:
◽️ اسرائیل پیشنهاد آمریکا را دریافت کرده، این برای نتانیاهو کاملا غیرقابل قبول است.
◽️ مایه تاسف است که شهروندان خود را با توهم فریب دهیم و ما از خوشبین بودن بیش از حد به مذاکرات حمایت نمیکنیم.
3⃣ کانال کان:
◽️ حماس آب سردی روی بیانیه صادر شده در اجلاس دوحه ریخت.
◽️ حماس به رویترز گفت که نتایج مذاکرات دوحه با سندی که جنبش در آغاز ماه جولای با آن موافقت کرده بود، مطابقت ندارد.
شهرکهای متروکه شمالی؛
📣 شاهدی بر بزرگترین شکست تاریخ اسراییل
1⃣ یائیر گولان، فرمانده سابق ستاد ارتش اسراییل:
◽️ حملات مداوم حزبالله به سایتها و اماکن نظامی اسراییلی را هر روز میبینیم.
◽️ وضعیت در جبهه شمالی به منزله بزرگترین شکست برای اسراییل است.
2⃣ روزنامه انگلیسی ساندیتایمز:
◽️ شهرها و روستاهای واقع در مرز لبنان به دلیل حملات موشکی مداوم حزبالله به منطقهای متروکه تبدیل شدهاست.
◽️ بمباران مداوم بیش از ۴۳ بلوک شهرکنشینی اسراییلی را به شهرهای ارواح مبدل ساختهاست.
حمله به دموکراسی حال همیشهی مسلمانهای مکتبی است؛ هر چند سکولارهای مسلمانتبار حمله به دموکراسی را تنها کار داعش میدانند...
حسگرهای آخوندهای پروانهیی سر و ته است. هماین است که در کوران تهتک، هشدار تحجر میدهند...
لقد خلقنا الإنسان في کبد. زیارت پیاده از خانه به عتبه هیچ آنش تهی از رنج نیست؛ رنجآمیختهترین مناسکی که میشناسم...
رنج، زجر نیست. رنج درد معنادار است، زجر درد بیمعنا است؛ درد پوچ. مناسک بیادهی اربعین آکنده از رنج است و تهی از زجر...
دولت التقاط، یعنی هماین ترکیب غریب کارگزارـبرانداز که کف کارگروههای مجلس شورای ملی پی رأی اعتماد وزارت از نمایندههای ملت آمده است...
این روزها ارکان هیأتها هماین موعظه و روضه و لطمیه و سفره دانسته میشود. رکن پنجم هیأت به نظر بیاده است...
دستهی عزای هیأت جهت میخواهد؛ درستترین مسیر حرکت آن از تکیه تا عتبه است. این، همآن بازتعریف دسته در بیاده است...