فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تلاشهای پدر و مادر فلسطینی برای نجات جان فرزندانشان از بمباران صهیونیستها
#گزارش
📣 آمریکاییها از عراق نمیروند.. چرا؟ به بهانه شرایط منطقه!
🔰 روز گذشته بود که وزارت خارجه عراق اعلام کرد که با توجه به تحولات منطقه، ماموریت ائتلاف بینالمللی کماکان در عراق ادامه خواهد داشت و اعلام خروج آنها به تعویق افتاده است. برخی دیگر نیز حمله اخیر به عین الاسد را دستاویز آمریکاییها برای ماندن خواندند.
▫️کمیته عالی مشترک نظامی میان عراق و آمریکا در ماههای اخیر چند نشست را برای بررسی زمانبندی خروج نظامیان ائتلاف و در راس آنها آمریکا از عراق برگزار کرده است؛ بدون آنکه اطلاعات دقیقی از آن درز پیدا کند.
👈🏻 ادعای پایان ماموریت ائتلاف در شرایطی مطرح شده که هیچ جزئیات دقیقی از شمار نیروهای نظامی آمریکایی در عراق وجود ندارد.
👈🏻 سفارت آمریکا عملا پایگاهی نظامی به حساب میآید که مملو از نیرو و تجهیزات نظامی است. آنها حتی ورود و خروجشان از مبادی مرزی مختلف یا پروازها را با طرف عراقی هماهنگ نمیکنند. از طرفی دیگر آسمان عراق نیز تحت تصرف آنهاست و در مدت اخیر بسیاری از فرماندهان و نیروهای رسمی الحشد الشعبی را ترور کردهاند.
👈🏻 تا کنون مبادرات سیاسی و دیپلماتیک برای اخراج اشغالگران ناکام بوده و مقاومت عراق بارها اعلام کرده که آمریکاییها تنها با زور اسلحه از این کشور خارج خواهند شد. دقیقا همان راهبردی که در سال 2011 در نهایت به خروج نیروهای ایالات متحده از عراق منجر شد.
مذاکرات آتشبس ادامه دارد؛
📣 نشست دیگری در قاهره برگزار میشود
◽️ سه کشور آمریکا، مصر و قطر امروز (جمعه) با صدور بیانیه مشترکی در خصوص مذاکرات آتشبس و تبادل اسرا در دوحه، با مثبت قلمداد کردن فضای مذاکرات، از طرح پیشنهادی جدیدی در این خصوص خبر دادند.
◽️ در این بیانیه آمده است که آمریکا با حمایت قطر و مصر طرحی را با هدف کاهش اختلافات ارائه کرده است که مبتنی بر طرح جو بایدن و قطعنامه 2735 شورای امنیت سازمان ملل است.
◽️ همچنین طبق این بیانیه سه کشور به عنوان میانجی مذاکرات، به فعالیتهای خود طی روزهای آتی در خصوص جزئیات اجرایی طرح پیشنهادی ادامه خواهند داد و قرار است نشست دیگری در قاهره تا پیش از پایان هفته آتی برگزار شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اصابت پهپادهای حزبالله به مواضع اسرائیلی در جولان اشغالی
#گزارش
آب سرد حماس بر پیکره مذاکرات؛
📣 نتایج دوحه با مذاکرات اوایل جولای مطابقت ندارد!
1⃣ رویترز به نقل از حماس:
◽️ واشنگتن در تلاش است تا فضای "مثبت کاذب" در مورد مذاکرات ایجاد کند.
2⃣ یدیعوت آحارونوت به نقل از یک مقام امنیتی:
◽️ اسرائیل پیشنهاد آمریکا را دریافت کرده، این برای نتانیاهو کاملا غیرقابل قبول است.
◽️ مایه تاسف است که شهروندان خود را با توهم فریب دهیم و ما از خوشبین بودن بیش از حد به مذاکرات حمایت نمیکنیم.
3⃣ کانال کان:
◽️ حماس آب سردی روی بیانیه صادر شده در اجلاس دوحه ریخت.
◽️ حماس به رویترز گفت که نتایج مذاکرات دوحه با سندی که جنبش در آغاز ماه جولای با آن موافقت کرده بود، مطابقت ندارد.
شهرکهای متروکه شمالی؛
📣 شاهدی بر بزرگترین شکست تاریخ اسراییل
1⃣ یائیر گولان، فرمانده سابق ستاد ارتش اسراییل:
◽️ حملات مداوم حزبالله به سایتها و اماکن نظامی اسراییلی را هر روز میبینیم.
◽️ وضعیت در جبهه شمالی به منزله بزرگترین شکست برای اسراییل است.
2⃣ روزنامه انگلیسی ساندیتایمز:
◽️ شهرها و روستاهای واقع در مرز لبنان به دلیل حملات موشکی مداوم حزبالله به منطقهای متروکه تبدیل شدهاست.
◽️ بمباران مداوم بیش از ۴۳ بلوک شهرکنشینی اسراییلی را به شهرهای ارواح مبدل ساختهاست.
حمله به دموکراسی حال همیشهی مسلمانهای مکتبی است؛ هر چند سکولارهای مسلمانتبار حمله به دموکراسی را تنها کار داعش میدانند...
حسگرهای آخوندهای پروانهیی سر و ته است. هماین است که در کوران تهتک، هشدار تحجر میدهند...
لقد خلقنا الإنسان في کبد. زیارت پیاده از خانه به عتبه هیچ آنش تهی از رنج نیست؛ رنجآمیختهترین مناسکی که میشناسم...
رنج، زجر نیست. رنج درد معنادار است، زجر درد بیمعنا است؛ درد پوچ. مناسک بیادهی اربعین آکنده از رنج است و تهی از زجر...
دولت التقاط، یعنی هماین ترکیب غریب کارگزارـبرانداز که کف کارگروههای مجلس شورای ملی پی رأی اعتماد وزارت از نمایندههای ملت آمده است...
این روزها ارکان هیأتها هماین موعظه و روضه و لطمیه و سفره دانسته میشود. رکن پنجم هیأت به نظر بیاده است...
دستهی عزای هیأت جهت میخواهد؛ درستترین مسیر حرکت آن از تکیه تا عتبه است. این، همآن بازتعریف دسته در بیاده است...
🔻علامۀ انقلابی -۳
🖊مهدی جمشیدی
۶. مسألۀ دیگری که همچنان نیز در میان است، کارآمدی انقلاب از لحاظ دشواریهای معیشتی است. علامه طهرانی معتقد بود اینکه برنج گران باشد یا روغن گیر نیاید، مشکلاتى هستند که خیلى مهم نیستند؛ بلکه مسأله این است که آیا اگر انسان زنده باشد و زیر پرچم آمریکا باشد بهتر است، یا بمیرد و زیر پرچم کفر نباشد؟(نور مجرّد، ج۳، ص۲۰۲). ما چون دورانهاى بسیار طولانى در زیر «ذلّ استعمار» بودهایم، مانند آدمهاى تریاکى که چشم و گوششان پُر است از آن دود و دمهها و دیگر حس ادراک هواى لطیف ندارند، ما هم هنوز نمىخواهیم بفهمیم حکومت اسلام یعنى چه. باز ذهنمان مىرود سراغ اینکه مثلاً چرا پارچه گران است؟ انسان لباسش را وصله مىکند، دیگر از قصّۀ أصحاب صُفّه که بالاتر نیست؛ آنها هیچ نداشتند، آن وقت اینها شدند نگهدار اسلام. خداوند مىفرماید: لَئِن شَکَرْتُمْ لَأَزِیدَنَّکُمْ وَ لَئِن کَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِى لَشَدِیدٌ. حالا که خداوند این «موهبت بزرگ» را به ما ارزانى داشته است باید قدردانى کرد و دستورات حاکم اسلام را اجرا نمود(نور مجرّد، ج۳، ص۲۰۳). برخلاف نگرشهایی که در دهههای اخیر رایج شدهاند و بسیاری از نیروهای سیاسی، به عبور از ارزشهای اسلامی و انقلابی برای وصول به معیشت و رفاه و تنعّم فرامیخوانند و حیات اقتصادی را در ذیل مدارا و سازش با غرب تعریف میکنند، علامه طهرانی، سخت از این روش، نهی میکنند و حیات مؤمنانه را بر حیات ذلیلانه، ترجیح میدهند. نکتۀ دیگر اینکه باید انقلاب را یک موهبت بزرگ انگاشت و در برابر آن، قدردان و خاضع بود و نه طلبکار و مدّعی. استقرار اجتماعیِ دین در قالب حکومت اسلامی، نعمتی است که هیچچیز، در عرض آن نمینشیند و درخور مقایسه با آن نیست. ازاینرو، باید دشواریهای معیشتی را برتابید و ایمان را فدای نان نکرد. ما در اثر اقتضای تاریخ استعماریِ خویش، همچنان در چنبرۀ تفکّر وارداتی هستیم و این خودآگاهی تاریخی را به دست نیاوردیم که انقلاب، یک عهد تاریخیِ قدسی پدید آورد که در اثر آن، امکان کسب کمالات معنوی در گسترۀ اجتماعی و ساختاری، فراهم شده است و میتوان فوجفوج، به سوی تقرّب الی الله حرکت کرد. برایناساس، ذهنیّت سطحی و حداقلی داریم و دربارۀ وضع تاریخیِ خویش، بر مبنای قیمت کالاها قضاوت میکنیم. میان این نگرش متعالی و قدسی از این سو، و تحلیلهای روزمرّۀ مادّی، فاصلۀ بسیار زیادی وجود دارد.
۷. در برابر نقدهایی که برخی در دهۀ شصت نسبت به امام خمینی داشتند، ایشان میگفتند ما نمىتوانیم بگوییم آیتالله خمینى در جماران نشسته و براى ما نظر مىدهد، یا اینکه مردم بیچاره و بدبخت شدهاند، و نظیر این هذیاناتى که شنیدهاید. اگر انسان بداند او در چه موقعیّتى است و با چه مشکلاتى درگیر است، و چه عمرى را و بر چه اساس و در چه وضعیّتى طى کرده است؛ بدون شک براى او از خداوند تأیید و تسدید و طول عمر و رحمت مىطلبد(نور مجرّد، ج۳، ص۲۰۱). این نوع تحلیل، مبتنی ارجاع به «شرایط» است؛ یعنی مخاطب را برای فهم و هضم مسأله، به «بیرون از مسأله» ارجاع میدهد و از او میخواهد مسأله را مستقل از موقعیّت و بهطور انتزاعی، تحلیل نکند، بلکه به پیرامون و وضع عینی بنگرد تا امکانها و محدودیّتهای ولیّفقیه را دریابد. کسانی در درون شرایط به سر نمیبرند و مسأله را به صورت «منفرد» و «نقطهای» میبینند و گمان میکنند تنها مسألهای که آنها در نظر دارند، مهم است و میتوان به آن، به صورت مستقل از همۀ واقعیّتها و دغدغههای دیگر پاسخ داد، ذهنیّت بسیط و ابتدایی دارند و اقتضاهای فراوان و الزامهای متعدّد حکمرانی را درنمییابند. این در حالی است که ولیّفقیه باید جامعنگر و عاقبتاندیش باشد و شرایط را بسنجد و موقعیّت را فهم کند و به گونهای عمل نماید که مفسده و ضرر بر عملش مترتّب نشود. یکی از دلایل عمدهای که ولیّفقیه در جایگاه ولایت بر جامعۀ اسلامی نشسته، همین امر است که میتواند معادلههای پیچیدۀ اجتماعی را حل کند و قدرت محاسبۀ برآیندیِ منافع و مضار جمعی را دارد. اما دیگران، تکبُعدی به مسألهها مینگرند و روش حل مسألهشان به این صورت است که اگر گرهی را میگشایند، چندین گره دیگر در کنار آن ایجاد میکنند؛ چراکه نمیتوانند کلاننگر و جامعاندیش باشند. عقلانیّت ولیّفقیه، اجتماعی و پهندامنه است و همۀ متغیّرها و عوامل را در کنار یکدیگر مینشاند و اولویّتسنجی میکند و بر اساس قاعدۀ تقدیم اهم بر مهم، عمل مینماید. البته این خصوصیّت نباید منحصر در ولیّفقیه باشد، بلکه باید جامعه نیز در حد بضاعت خویش، به رشد فکری و تحلیلی دست یابد و بتواند شرایط تاریخی و موقعیّت اجتماعی را درک کند تا نسبت به ولیّفقیه، دچار تزلزل و دلسردی نگردد.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
🔴 تعداد شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان به 9 نفر رسید.
👈🏻 با وجود شهادت چندین غیر نظامی، پروپاگاندای رسانهای رژیم صهیونیستی باز هم مدعی شده انبارهای تسلیحاتی حزبالله را هدف قرار داده است.
👈🏻 همزمان با این جنایت، تصویر بالا در فضای رسانهای طرفداران مقاومت لبنان در حال دستبهدست شدن است.
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 راه حسین علیهالسلام ادامه دارد...
🍃🌹🍃
🔸قلب ها همه به عشق حسین (ع) می تپند؛ سیل عاشقان حسینی با پای پیاده و بیرق های "یاحسین" به قرارگاه عاشقی می رسند؛ اینجا بازرگان، نقطه صفر مرزی است.
🔹استقبال و خدمات رسانی برای زائران خارجی اربعین حسینی در موکب مردمی شهید حجت رضایی توسط گروه جهادی حوزه خواهران #ماکو
#جهاد_تبیین | #اربعین