24.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕎 یووال نوح هراری (نظریه پرداز اسرائیلی): ما باید به این موضوع عادت کنیم که ما دیگر روح پیچیدهای نیستیم، بلکه حیواناتی قابل هَک هستیم!
🔺 علم بیولوژیک × قدرت محاسبه کامپیوتر × اطلاعات = توانایی هَک انسان
🔺 شما میتوانید، نوع شخصیت مرا بشناسید، علایق سیاسی من را، علایق جنسی من را، ضعفهای روانی من را، عمیقترین ترسها و امیدهای من را! شما شناخت بیشتری از من، نسبت به خودم، از خودم دارید!
🔺 میتوانید احساسات و تصمیمات مرا پیشبینی کنید! میتوانید آنها را کنترل و دستکاری کنید! و میتوانید در نهایت برای من تصمیم بگیرید!
🔺 با داشتن اطلاعات (دیتا) پزشکی بیولوژیکی و عادت زندگی مردم و سیاستمداران یک کشور، میتوان آنها را هَک، و استقلال آنها را کاملا از بین برد!
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🔺از روزی که رسانهها این تصویر را نماد آزادی و بهروزی ملت سودان دانستند تا به امروز، ۱۰ میلیون نفر در این کشور آواره شدند، ۷۵۰ هزار نفر در خطر گرسنگی شدید هستند، ۲۰ هزار نفر جان خود را از دست دادند و میلیاردها دلار از سرمایه مردم سودان توسط کشورهایی مانند آمریکا، کشورهای اروپایی و امارات غارت شده است.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی جلال آلاحمد در دانشگاه تهران ۱۳۴۷
🔸سید جلالالدین سادات آلاحمد (۱۱ آذر ۱۳۰۲ – ۱۸ شهریور ۱۳۴۸) روشنفکر سوسیالیست، نویسنده، منتقد ادبی و مترجم ایرانی بود. وی همسر سیمین دانشور بود. آلاحمد در دههی ۱۳۴۰ به شهرت رسید و در جنبش روشنفکری و نویسندگی ایران تأثیر بهسزایی گذاشت.
🔺 آلاحمد نویسنده کتاب «غربزدگی» معتقد بود جامعه مسلمان امروز ایران دچار فراموشی و از خودبیگانگی از گذشته اسلامی خود شده است و در نتیجه به سمت غرب گرایش پیدا کرده است.
🔸 آل احمد معتقد بود روحیه انقلابی در دین اسلام نهفته است.
▪️۱۸شهریور سالگرد وفات اوست.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💢 «دولت وفاق» به چه معناست؟
📌 سه قرائت از «وفاق»
یادداشت تحلیلی // سعید عبدالملکی
✍️ عنوان دولت وفاق با توجه به جدید بودن و غیرمنتظره بودن آن موجب برداشتها و قرائتهای گوناگونی در سپهر سیاسی کشور شده است بهگونهای که هرکسی از ظن خود سخنی پیرامون آن بر زبان جاری میکند. در این یادداشت تلاش شده است سه نوع از این قرائتها که در ادبیات سیاسی و اجتماعی نخبگان قدرت و طرفدارانشان پررنگتر است تحلیل شود:
۱.گاوبندی ذینفعان: در این نوع قرائت افراد ذینفع و دارای نفوذ به دنبال رسیدن به اهداف و اغراض خود هستند. منافع ملی در اولویت آنان نیست. نهتنها برنامهای برای حل مشکلات کشور ندارند بلکه حتی به اجرای سیاستهای کلی و برنامههای پیشرفت نیز اعتقادی ندارند و معتقد به فعالیت حداقلی و تبلیغات حداکثری هستند. یعنی رو آوردن به کارهای نمایشی و ادای پهلوانپنبهها را درآوردن! افرادی که به این نوع وفاق تمایل دارند در پی گاوبندی با افراد، جریانات و گروههای مختلف سیاسی هستند و مهم این است که همگروهیهای ذینفع به قدرت و ثروت برسند.
۲.اصلاحات عمیق: این قرائت معتقد است تمام افراد و گروههای سیاسی و حاکمیت اجازه دهند تا دولت جدید پروژهی مدرنیزاسیون ناتمام اصلاحطلبان را به نتیجه برساند و با بهکارگیری الگوهایی از خارج بهخصوص الگوی «عدالت و توسعه» ترکیه و هویت بخشی به پزشکیان در نقش آتاتورک و یا تورگوت اوزال بسترهای لازم را برای عبور از جمهوری اسلامی و ایجاد جمهوری سکولار ـ دموکراتیک فراهم کند.
اصلاحطلبان رادیکال به رهبری خاتمی پیگیر این نوع از الگوی وفاق هستند. بینتیجه ماندن کنشهای آنها در اغتشاشات ۱۴۰۱ موجب تلاش آنان برای روزنه گشایی شد که این روزنه با پیروزی پزشکیان در انتخابات گشوده شد و اکنون خواهان تبدیل این روزنه به پنجره و سپس دروازه هستند چراکه فکر میکنند پیروزی پزشکیان با حمایت و تلاش آنها رخداده است و در تلاش برای چیدن مهرههای خود در لایه حاکمیتی هستند تا بانفوذ آرام و تدریجی در این لایه( فتح سنگر به سنگر؛ ریاست جمهوری، شورای شهر، مجلس شورا، مجلس خبرگان و ریاست جمهوری بعدی) شکلدهی به جمهوری سکولار و براندازی جمهوری اسلامی تا سال ۱۴۰۷ را رقم بزنند. اولین اقدام عملی آنان ترویج آزادیهای اجتماعی و محدود کردن نقش دین در جامعه و سرکوب نهادهای مذهبی و ایدئولوژیک است که با سخنرانی پناهیان در مشهد و درخواست تعطیلی روزنامه کیهان استارت آن زده شد.
۳.پارادایم امیرکبیر ـ رئیسی: در این الگو، دولت وفاق یعنی گرد هم آمدن تمام نیروهایی که به مبانی نظام جمهوری اسلامی وفادارند و اعتقاد راسخ دارند و فعالیت آنها ناظر به کار جهادی و تلاش برای حل مشکلات مردم در چارچوب سیاستهای کلان است که دکتر پزشکیان به رهبر انقلاب قول این نوع وفاق را داده است و اکثر وزرا تابع سیاستهای کلی هستند به همین دلیل تمام نهادهای حاکمیتی که دغدغه حل مشکلات کشور را دارند بهعنوان یار کمکی دولت اعلام آمادگی کردهاند و به نظر میرسد رأی اعتماد مجلس به تمام اعضای کابینه به این دلیل بوده است و در این چارچوب قابلبررسی است. الگوی نظری و عملی این قرائت از وفاق، مدل حکمرانی دوران سه ساله امیرکبیر و شهید رییسی است.
نتیجه: بررسی شرایط کشور از ابتدای شکلگیری دولت چهاردهم تاکنون نشان میدهد که دولت وفاق ترکیبی از سه قرائت مذکور باشد با این تفاوت که پارادایم سوم غالب است که باید تلاش شود این پارادایم پررنگتر شود که درنهایت برآیند و خروجی این دولت حل مشکلات معیشتی مردم و تقویت نظام و انقلاب اسلامی باشد. اساساً کیش شخصیت دکتر پزشکیان نشان میدهد که ایشان ظرفیت پوشش دادن هر سه حالت را دارد و اگر الگوی سوم تقویت نشود و دولت به حال خود رها شود بیم آن میرود که دولت به آغوش دو الگوی دیگر بغلتد و مصادره شود. چراکه جریان اصلاحطلب از رادیکالیسم و براندازی آنی و کوتاهمدت به چشمانداز بلندمدت و پراگماتیسم و عقلانیت روی آورده است. هرچند تحقق این رؤیا بعید به نظر میرسد چراکه تجربه ۴۶ سال گذشته نشان میدهد از هیچکدام از ارزشها و آرمانها عدول نشده است و صرفاً در مقاطعی کانالهای تخلیه فشار گشوده شده است و جریانات معاند و بدعتگذار همچون گذشته بهمانند کشتی تایتانیک به صخره برخورد میکنند و متلاشی میشوند. لیکن هزینه و وقتکشی که این الگو برای کشور ایجاد میکند تا چندین سال روند پیشرفت و توسعه کشور را به عقب میراند.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان صریح و روشنگر آیتالله طالقانی در خصوص حجاب و عفاف و نگاه مترقی اسلام به زنان
🔸 آیتالله طالقانی: حجاب نص قرآن است و ساخته ما نیست.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 آغاز ولایت و امامت منجی عالم بشریت، حضرت امام مهدی (عج) مبارک باد.
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
تلهی وفاق ملی
🗒️ یادداشت تحلیلی / سعید عبدالملکی
✍️روانشناسی سیاسی معتقد است که عموم سیاستمداران و کنشگران سیاسی دغدغهی شخصی خود را به عرصهی عمومی میآورند و رنگ همگانی به آن میبخشند. به یک معنا؛ کنشگری سیاسی گروههای چپ و اپوزیسیون عمدتاً قالب کردن دغدغهها، آرزوها و نگرانیهای خود به جامعه است تا برای خود سرمایه اجتماعی و اعتبار ایجاد کنند و هدف خود را پیش ببرند درحالیکه ممکن است دغدغهی آنها صرفاً ده درصد جامعه را پوشش دهد اما با بمباران رسانهای فضاسازی حداکثری میکنند و چنان در شیپور میدمند که گویی علاقهمندی آنان برای کل مردم از نان شب واجبتر است. اکنون داستان وفاق ملی اینگونه به نظر میرسد. یعنی دغدغهی یک گروه حداقلی و تحمیل آن به جمعیت حداکثری. این روزها جریانات بدعتگذار بهگونهای از لزوم وفاق صحبت میکنند که گویی تاکنون در جنگ داخلی خونین به سر بردهایم و اگر وفاق نباشد بههیچوجه امکان چرخیدن زندگی مردم و امور کشور وجود ندارد.
وقتی تاریخچه وفاق را بررسی میکنیم اولین زمزمههای آن را در سال ۱۳۸۱ با انتشار نشریه «وفاق ملی» توسط ابراهیم یزدی از سران جبهه آزادی را میشنویم که با هدف بازگشت جریانات دگراندیش و بدعتگذار به ساختار قدرت صورت میگیرد. بهعلاوه؛ پس از فتنه۸۸ و حصر سران فتنه(میرحسین، کروبی و رهنورد) و اعمال قانون براندازان، محمد خاتمی برای برونرفت از آن شرایط، گزینه «آشتی ملی» را مطرح میکند تا معبری برای بازگشت دوستان و همفکرانش برای بازگشت مجدد به لایه حاکمیتی باز کند. اینک پس از ناکارآمدیهای تعمدی دولت روحانی و آسیبهای جبرانناپذیر دولت وی به کشور و اغتشاشات ۱۴۰۱ و عبور جریان اصلاحطلبان رادیکال از نظام، همان اتاق فکر همیشگی داستان وفاق ملی را بهمنظور بازگشت عناصر خرابکار پیش کشیده است.
واقعیت این است که مردم ایران، نظام اسلامی و ارزشهای انقلاب را پذیرفته و درونی کردهاند و مشکلی با آن ندارند و کاهش مشارکت در انتخابات تا ۳۰درصد امری طبیعی است و در تمام کشورهای دنیا مسبوق به سابقه است بهگونهای که در برخی کشورهای اروپایی و حتی آمریکا مشارکت انتخاباتی که بعد از جنگ جهانی دوم بالای ۹۰درصد بوده است اکنون به عدد ۴۰درصد کاهش پیداکرده است. همچنین؛ در طول چند دهه گذشته همیشه ۳۰درصد جامعه ایران در پای صندوق رأی غایب بودهاند و اکنونکه در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ۵۰درصد مشارکت داشتهایم فقط با ۲۰درصد کاهش مشارکت مواجه بودهایم که باید نگران این ۲۰درصد بود که البته ناکارآمدیهای دههی۹۰ و ایجاد توقعات فزاینده و القا نیازهای کاذب در مردم توسط رسانههای نفوذی داخلی و تلویزیونهای معاند فارسیزبان، در ناامید و دلخور کردن مردم از نظام علت اصلی کاهش مشارکت میباشد.
لذا اگر در کشور ناکارآمدی و فساد و شکاف طبقاتی وجود دارد عمدتاً نتیجه حکمرانی جریانات لیبرال و بدعتگذار در دولتهای سازندگی، اصلاحات و تدبیر و امید است که با ایده وابستگی به خارج(غربگرایی و مذاکره با آمریکا) و ایجاد دغدغهها و نیازهای کاذب در مردم(آزادی، برهنگی و بیحجابی و فیلترینگ) نظام حکمرانی را از ریل خارج کرده و اجازه ندادهاند مردم ایران طعم عدالت اجتماعی انقلاب اسلامی را بچشند. با یک بررسی ساده مشخص میشود که اکثر شرکتهای رانتی، خصوصی، خصولتی، واردات دارو، صنایع غذایی، پتروشیمی، بیمهها و بانکهای خصوصی که نان مردم را آجر کردهاند متعلق به همان جریاناتی است که دم از وفاق ملی میزنند و برای مردم اشک تمساح میریزند.
پرواضح است که وفاق باید حول محور دالّ مرکزی نظام و انقلاب اسلامی بچرخد و نه حول بدعتهای همیشگی همچون نظام سرمایهداری، جامعه مدنی و نئولیبرالیسم و امثالهم! وقتی جریانات بدعتگذار دالّ مرکزی نظام را قبول ندارند چگونه میتوان با آنها به وفاق رسید و به آنها اعتماد کرد. لازم است افراد و جریانات سیاسی خود را با دالّ مرکزی و سیاستهای کلی و رهنمودهای رهبری هماهنگ کنند و نه بالعکس!
با این وصف؛ وفاق ملی نیز همچون جامعه مدنی، آشتی ملی، برجام و کلید حسن روحانی یک بدعت و تله است تا آرمانهای انقلاب اسلامی و جریان انقلابی و حزباللهی کشور به انزوا رانده شوند و افراد و جریانات معاند، لیبرال و چپ و مارکسیستی که اساساً هیچ اعتقادی به مردم و نظام اسلامی ندارند به لایه حاکمیتی نفوذ کنند و با فتح قوه مجریه، شورای شهر و قوه مقننه آرامآرام به رأس هرم که فتح جایگاه رهبری است دست یابند و براندازی صورت گیرد. اما نکته کلیدی این است که در ۴۵سال گذشته این اقدامات بارها تجربهشده است و به نتیجه نرسیده است اکنون نیز به نتیجه نمیرسد اما آسیبهای جبرانناپذیر به رشد و توسعه کشور وارد میشود چراکه افراد و جریانات دگراندیش و انحرافی در ساختار قدرت بهمثابه سرعتگیر و ترمز پیشرفت کشور عمل میکنند.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🔴 جملهای از نهجالبلاغه در بنر نشست خبری امروز رئیسجمهور: گردنم را در گرو وعدههایم میگذارم.
🔸 پ.ن: یکی از وعدههای رییسجمهور یکی شدن سفرهها و عدم تفاوت سفره مردم عادی با سفره مسئولان بود.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
دوقطبیسازی و اختلاف افکنی به سبک روزنامه اعتماد
روزنامه اعتماد با تیتر: شورشی عليه دولت سايه يا ديپلمات محافظهكار، نوشته است: علی باقری كنی كه با معارفه عباس عراقچی وزير خارجه از سرپرستی اين وزارتخانه كنار رفت؛ چهرهای كه سالها سايه سعيد جليلی بود اما به يكباره با فاصله گرفتن از ديدگاههای او عليه دولت سايه شوريد.
پینوشت و تحلیل/سعید عبدالملکی
✍️ روزنامه اعتماد به مدیر مسئولی الیاس حضرتی که اکنون رییس شورای اطلاع رسانی دولت پزشکیان است یکی از روزنامههای زنجیرهای برخاسته از جریان دوم خرداد میباشد که علاوه بر اطلاعرسانی مأموریت نانوشته دیگری دارد و آن اطلاعرسانی یکسویه در راستای تقویت سکولاریسم، تخطئه قدرت نرم انقلاب اسلامی و براندازی گام به گام است.
حضرتی در روزهای اخیر افراد مسأله دار و محکومان امنیتی را در شورای اطلاع رسانی دولت به کار گماشته است که برخی از آنان در اولین نشست خبری رییسجمهور رونمایی شدند.
رسانه برای همه حکومتها از اهمیت بسزایی برخوردار است چرا که گفتمان آن حکومت و دولت از بلندگوی رسانه به گوش همگان میرسد. رسانه میتواند مرز حق و باطل را جابجا کند، جای جلاد و شهید را عوض کند و گنجشک را به جای قناری رنگ کرده و در ذهن مردم تصویرسازی کند.
یکی از مأموریتهای این نوع روزنامهها، دوقطبی سازی و اختلاف افکنی بین نیروهای انقلاب و تخریب چهره آنها با عناوینی همچون «تندرو» و «سوپرانقلابی» است در حالی که خودشان در برابر اجنبی فاقد عزت نفس و خودباوری بوده و برای جلب رضایت دشمن حاضرند تمام داروندار ملت ایران را دو دستی تقدیم کنند.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🌹🌸💥 ولادت باسعادت سرور کائنات حضرت خاتم الانبیاء محمد مصطفی صلّیالله علیه وآله و فرزندش صادق آل محمد بر همه یاران الهی و محبّین اهلبیت(ع) تبریک و تهنیت باد.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🔺 مثل همیشه تمرکز بر اخبار منفی و ناامیدکننده
🔸وقتی قرار است هیچ خبری خوبی از کشور رسانهای نشود.
🔸اگر گسست و ناترازی در کشور وجود دارد یک شبه به وجود نیامده است. بعد از جنگ تحمیلی تاکنون ۴ دولت اصلاحطلب حداقل ۲۴ سال فرمان قوه مجریه را در دست داشتهاند که لازم است پاسخگوی مشکلات کشور باشند.
🔸 ناامیدسازی و یأس آفرینی و تخریب عزت نفس مردم ایران از راهبردهای دشمنان ملت ایران است.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️رهبر انقلاب: نباید گذاشت دشمن شکست خورده، در داخل کشور با انحاء حیلهها و ترفندها، کار خودش را دنبال کند.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
ایالت کالیفرنیای آمریکا استفاده از گوشیهای همراه را در مدارس ممنوع کرد
🔹بر اساس اعلام مرکز ملی آمار آموزشی آمریکا، در ۷۶ درصد مدارس دولتی استفاده غیر درسی از تلفن همراه در ساعتهای درسی کاملا ممنوع است.
🔹پیش از این اتحادیه مدارس لس آنجلس اعلام کرده بود علت ممنوع شدن گوشی همراه، ممانعت از اعتیاد دانش آموزان به شبکههای اجتماعی و مشکلات سلامت روان است.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
📢 پیام مهم رهبر انقلاب اسلامی درباره قضایای اخیر لبنان
👈 سرنوشت این منطقه را نیروهای مقاومت و در رأس آنان حزبالله سرافراز رقم خواهد زد.
👈 سگ هار صهیونیست با این جنایتها نمیتواند به ساخت مستحکم سازمان مقاومت و حزبالله صدمهای بزند. ۱۴۰۳/۷/۷
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
رسانه نزدیک به ارتش اسرائیل: در عملیات ترور سید حسن نصرالله از ٨٠ بمب MK84 استفاده شد، وزن اسمی بمب مارک ۸۴ دو هزار پوند (۹۰۷ کیلوگرم) است.
🔹موشک هایی که سید حسن نصرالله و شماری از یاران او و شهروندان غیرنظامی لبنانی را به شهادت رساند اهدایی دولت آمریکا بود. ارتش تروریستی اسرائیل با همین مدل موشک ها سال گذشته بیمارستان المعمدانی غزه را هم بمباران کرده بود و بیش از ۵٠٠ شهروند غیرنظامی به شهادت رسیده بودند./صابریننیوز
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
نبود تحلیل سیاسی در مردم، باعث شکست امام شد
بنده در قضایای تاریخ اسلام این مطلب را مکررا گفتهام که، چیزی که امام حسن مجتبی علیهالسلام را شکست داد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود. مردم، تحلیل سیاسی نداشتند. چیزی که فتنهی خوارج را بهوجود آورد و امیرالمومنین علیهالسلام را آنطور زیر فشار قرار داد و قدرتمندترین آدم تاریخ را آنگونه مظلوم کرد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود والا همهی مردم که بیدین نبودند. تحلیل سیاسی نداشتند. یک شایعه دشمن میانداخت؛ فورا این شایعه همه جا پخش میشد و همه آن را قبول میکردند!
بیانات در دیدار جمعی از دانشآموزان و دانشجویان ۱۳۷۲/۸/۱۲
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💢 زمان طلایی تغییر دکترین هستهای
📌 از صبر استراتژیک و تداوم سیاست جنگ فرسایشی تا زمینهسازی برای اعلام سلاح هستهای
📌 دستیابی اتمی به منظور توازن و بازدارندگی یک رفتار واقعگرایانه در برابر سیاست «تنازع برای بقا» و «انسان گرگ انسان» غرب میباشد.
🗒️ یادداشت تحلیلی// سعید عبدالملکی
✍️ داشتن سلاح اتمی و بمب هستهای بهخصوص پس از جنگ جهانی دوم و همزمان با بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی رویکردی بود که برخی از کشورهای جهان به تبعیت از ایالاتمتحده آمریکا به سمت آن حرکت کردند بهگونهای که امروز حداقل ۱۰ کشور جهان بهطور علنی اعلام کردهاند که اقدام به ساخت بمب اتم و ایجاد زرادخانه هستهای کردهاند که بیش از نیمی از آنان همچون هند، پاکستان، کره شمالی و رژیم جعلی صهیونیستی حتی عضو ان پی تی(پیماننامه منع گسترش سلاحهای هستهای) هم نیستند و درعینحال بعضاً با تمام دنیا مراوده اقتصادی و سیاسی دارند و حتی عضو سازمان ملل و نهادهای بینالمللی هستند.
گرچه ایران سالهاست از دانش هستهای برخوردار است و به شکل مسالمتآمیز در تهیه رادیو داروها و کاربردهای پزشکی و موارد مشابه از آن استفاده میکند اما هیچگاه به سمت ساخت بمب اتم نرفته است که این امر ناظر به الهیات سیاسی اسلام و ایدئولوژی شیعه است. نظام جمهوری اسلامی همواره تلاش کرده است در مواجهه با دشمنان سیاست قدرت نرم انقلاب اسلامی و صبر استراتژیک و بعضاً خویشتنداری و مدارا را در پیش بگیرد. اما همچنان که صبر و توکل در برابر دشمنان یک گزاره قرآنی است درعینحال قرآن کریم برای مقابله با محاربه دشمنان خدا بر راهکارهای عملیاتی ویژهای تأکید کرده است و حتی خداوند متعال برای مجازات قوم ثمود از «صاعقه آتشین و فراگیر» استفاده کرده است که معادل بمب اتم در روزگار کنونی است. از طرفی، در فقه شیعه انعطافپذیری لازم برای اقدام بر اساس شرایط و اقتضائات زمانی و مکانی وجود دارد. لذا در شرایطی که تئوری «انسان گرگ انسان» است توماس هابز و نظریه «تنازع برای بقا» داروین بر سیاست جهان بهخصوص سیاست ایالاتمتحده و رژیم خونخوار صهیونیستی حاکم است داشتن سلاح اتمی بهمنظور پیشگیری، بازدارندگی و موازنه قدرت امری عاقلانه و واقعگرایانه است.
رژیم بزدل و کودک کش صهیونی از روشهای تروریستی و سفاکانه و روشهای جنگ کثیف و نابرابر در غزه و لبنان استفاده میکند که نشان از اتخاذ رویکرد سیاست کثیف داروینی، هابزی و ماکیاولیستی است.
لذا در چنین وضعیتی که موشکهای بالستیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قلب رژیم صهیونی را دریده است و موازنه را به نفع جبهه مقاومت تغییر داده است و آمریکا و اروپا در موضع انفعال قرار گرفتهاند زمان طلایی(Golden Time) اعلام هستهای شدن جمهوری اسلامی ایران فرارسیده است تا با زمینهسازی برای تغییر دکترین هستهای بهمنظور بازدارندگی و موازنه، برای همیشه قدرت منطقهای و بینالمللی ایران تثبیت شود و مانع زیادهخواهی و قلدری غرب و رژیم صهیونیستی شود.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🔹 رهبر انقلاب اسلامی در خطبههای نماز جمعه:
👈 هر ضربه به رژیم صهیونی، خدمت به منطقه و کل انسانیت است.
👈 کاری که نیروهای مسلح ما کردند کمترین مجازات در برابر جنایتهای حیرتآور رژیم خون آشام و گرگ صفت صهیونی بود. ۱۴۰۳/۷/۱۳
🌷#جمعه_نصر
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔴 وقتی تحلیلگر اسرائیلی هم دربرابر اُبهت و کاریزمای رهبر ایران سر تعظیم فرود میآورد؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، آیتالله امام سید علی خامنهای!
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 چرا اسرائیل وارد جنگ نظامی با ایران نمیشود؟
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🔻گاردین: از ۷ اکتبر تاکنون ۱۲۰ استاد دانشگاه در فلسطین کشته شده است.
لینک 👇
https://www.theguardian.com/world/2024/oct/10/i-am-physically-here-but-mentally-in-gaza-says-lecturer-now-living-in-uk
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🔴 نفرتپراکنی و اختلاف افکنی روزنامه هممیهن
🔺 آیا روزنامه هممیهن نفوذی است؟!
🔸 در شرایط کنونی که کشور نیاز به وحدت و همدلی دارد و گفتمان دولت، «وفاق» میباشد روزنامه نفوذی هممیهن مشغول نفرتپراکنی و اختلاف افکنی بین نیروهای سیاسی و قطبی کردن جامعه است.
روزنامه هممیهن همان مأموریتی را انجام میدهد که رسانههای معاند بیبیسی و اینترنشنال در لندن انجام میدهند.
غرب همواره تلاش کرده است تا ساختار قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران را از درون تضعیف و تخریب کند و این قبیل روزنامهها عملاً خواست و تمایلات سرویسهای اطلاعاتی غربی و رژیم صهیونیستی را برآورده میکنند.
روزنامه هممیهن تاکنون هیچ کدام از جنایات رژیم کودککش صهیونیستی را محکوم نکرده است اما تخریب چهرههای سیاسی و اختلاف افکنی بین مسئولان نظام را به طور مستمر در دستور کار خود دارد.
به راستی نقش نهادهای نظارتی و قضایی در این زمینه چیست؟!
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 صیانت از کودکان و نوجوانان در برابر آسیبهای ناشی از گوشیهای هوشمند و فضای مجازی در بریتانیا
🔻در بریتانیا یک نماینده پارلمان به دنبال سختگیری بیشتر در زمینه استفاده نوجوانان از موبایل های هوشمند است. جاش مک الیستر میگوید که کودکان تا ۱۶ سالگی به مراقبت جدیتر در این زمینه نیاز دارند و ممنوعیت استفاده از موبایلهای هوشمند در مدارس از جمله این اقدامات است. بعضی موسسات و نهادهای آموزش و پرورش ویژه کودکان از این طرح حمایت کردهاند.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid