دکتر الهه عسکری در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب میشود.
بسیاری از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات در نظر گرفته و دور میاندازند.
برخی افراد قسمتهای جوانهزده را جدا و بقیه پیاز را مصرف میکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: با این حال، مانند بسیاری از سبزیجات، جوانه زدن محتوای غذایی پیاز را نیز افزایش میدهد.
در واقع جوانه زدن در پیاز یک روش عالی برای افزایش پتانسیل تغذیهای و عملکردی آن است.
بین ۲ تا ۸ روز پس از جوانه زدن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی، فنلی و فلاونوئیدی جوانه افزایش قابل توجهی مییابد و پس از آن با گذشت زمان کاهش مییابد.
جوانه زدن منجر به ایجاد ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی میشود که نقش بالقوهای در پیشگیری از بیماریها ایفا میکنند
@clean_home
🧕خانم خونه🏡
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️نصف درگیریهای این خونه به خاطر آقا جعفر بود
تو این قسمت دامادشون به بادمجان حساسیت داشت و لبش زخم میشد
ولی... 😂
#نوروز_رنگی
@clean_home
🧕خانم خونه🏡
کارهای امروز من😍
✅شستن و جمع کردن لباسها
✅شستن و جمع کردن ظروف
پختن ناهار
برش صابون
بسته بندی صابون
تعمیرات لباس
جلسه مدرسه پسرم
✅شنیدن وویس استاد نظری
✅جارو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی مینیاتوری دهه شصتی😍
@clean_home
🧕خانم خونه🏡
بخش 4.mp3
33.12M
#سطح_دو_جلسه_چهارم
❌هرچیزی که اهلبیت علیهم السلام گفته اند پزشکی غربی برعکس آن را می گوید❌
👈 زرده سبک و سفیده سنگین است
🍃🍃 با سبزی ها و میوه ها می توانید تمام بیماری ها را درمان کنید 🍃🍃
💎امام کاظم علیه السلام سر سفره ای که سبزی نبود نمی نشستند 💎
💎کاسنی سبزی پیامبر، بادرنجبویه سبزی امیرالمؤمنین و خرفه سبزی حضرت زهرا سلام الله علیهم هست💎
آشنایی با سبزی هایی که در روایات مطرح شده است 🌱🌿☘️🍀🍃🥒🍆🥬🥦
📣📣📣 درمان بیماری های کلیه، مفاصل، خون، طحال، کبد، ناباروری، قلب و ... با سبزی ها
✅ خانمها اگر آشپز باشند می توانند تمام بیماری ها را با آش و سبزی های داخل آش درمان کنند
#آموزش_درمانهای_خانگی
@tadris14
@clean_home
🧕خانم خونه🏡
13.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌻🌻🌻
🥘خورش به آلوی شهرضا
🌱 یه خورش ایرانی اصیل ، در عین حال خیلی خوشمزه و خوش بو😍
تا فصلشه حتما درستش کن👍
🥩مواد لازم:
🥦 گوشت نیمه چرب
🥦۲ عدد به بزرگ
🥦الو ۳۰۰ گرم
🥦گردو ۱۰/۱۲ عدد
🥦رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
🥦رب انار ۱ قاشق سوپ خوری
🥦شکر ۱ قاشق غذاخوری
🥦ادویه ( نمک، فلفل ، زرد چوبه ، پودر انبه ، پودر سیر ، پاپریکا، دارچین )
🥦زعفرون دم کرده
🥓زمان پخت گوشت ۲/۵ ساعت هست و بعد از اضافه کردن بِه باید ۴۵ دقیقه زمان بدید برای پخت به و گردو
🍯میتونید شکر یا شیره رو اضافه نکنید اما این غذا بهتره طعم ملس داشته باشه
@clean_home
🧕خانم خونه🏡