eitaa logo
آرشیو کنفرانس عماریون
255 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
499 ویدیو
91 فایل
ارتباط با مدیریت کانال↙️↙️ @Yavar_amar مغزخاکستری @khakestary_amar کانال اتحادیه عماریون @et_amarion نفوذیها @Nofoziha_ammariyon شهدا و اهل بیت علیهم السلام @Ammar_noghtezan خنده بازار و طنز سیاسی @khande_bazarr عکسنوشته عماریون @amaariyon
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از مغز خاکستری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای مدونا خواننده ، بازیگر و کارآفرین بین المللی آمریکایی مقیم لندن درمورد " زن در جامعه آمریکا " قابل توجه اون عزیزانی که دغدغه حقوق زنان دارن @khakestaryamariyon
ارسال شده از سروش: 🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺
عرض سلام و خدا قوت! خدمت مجری گرامی، مدیران محترم گروه و اعضای ولایی و حق جوی گروه. ان شاءالله در مسیر جُستار حقیقت موفق و ثابت قدم باشید.🌺
❇ ابتدا توضیحی در مورد نام و عنوان و تاریخ پیدایش این کنوانسیون؛ ⭕ کنوانسیون بین‌المللی مقابله‌با تأمین‌مالی تروریسم (Combating the Financing of Terrorism) یا CFT؛ تصویب این لایحه ازجمله شرایط حذف دائم ایران از لیست سیاه FATF یا گروه ویژه اقدام مالی علیه پول‌شویی است. کارگروه اقدام مالی، (Financial Action Task Force) یا FATF در سال 1989 میلادی از سوی کشورهای گروه هفت (G7) شکل گرفت؛ این یک سازمان بین‌دولتی است که اهداف توسعه و پیشرفت واکنش بین‌المللی در مقابل پول‌شویی را دنبال می‌کند.
⭕ پس از واقعه یازدهم سپتامبر 2001 میلادی، مسئله تأمین مالی تروریسم به‌عنوان مسیری تازه برای این سازمان مطرح و این موضوع به‌عنوان یک مأموریت جدید به آنها محول شد.
✅ موافقان معتقدند پس از توافق هسته‌ای و دوری چندین‌ساله بانک‌های کشور از سیستم بین‌المللی، برای بازگشت به این عرصه، رعایت استانداردهای مدنظر FATF جزء اصول اولیه است. 🚸 حالا چه ربطی دارد؟! پیدا کنید پرتقال فروش را😳 ؛ ❎ اما مدافعان حقوق ملت با پیوستن به این سیستم، به دلیل شیشه ای شدن اتاق اطلاعات محرمانه مالی کشور در برابر دیدگان دشمنان و بدخواهان، با آن مخالفت می‌کنند.
⭕ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی یکشنبه،۱۵/۷/۹۷ لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) را مورد بررسی قرار دادند که در نهایت به تصویب رسید.😔
🛃 به گزارش ایسنا،  در روز تصویب،جمعی از مخالفان لایحه CFT مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند. این تجمع کنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی حاوی شعارهایی همچون ⛔ "نه به خود تحریمی"، ⛔"برجام نمی‌خواهیم" ⛔ و "FATF خیانت است به ملت" ، اعتراض خود را به تصویب لایحه کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) اعلام کردند. 🛅 این در حالی است که لاریجانی در پاسخ به منتقدان عنوان کرد که دفتر مقام معظم رهبری در پاسخ به نامه‌ رئیس مجلس درباره‌ی بررسی کنوانسیون‌های مرتبط با FATF اعلام کردند که ایشان با بررسی این لوایح در مجلس مخالفتی ندارند. 🤔🤓 و البته کدام عاقلی "بررسی" را با "تصویب" مترادف میداند؟
✅ گفتنی است که پیش از آن، جلسه کمیسیون امنیت ملی از حدود ساعت هفت صبح در محل صحن مجلس برای بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) برگزار شده بود.
❇ علی نجفی خشرودی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در توضیح دلایل موافقت کمیسیون با کلیات لایحه CFT، گفت: ♻ الحاق به این کنوانسیون حتی اگر نفعی برای کشور نداشته باشد(!!!😳🤓)، حاوی دفع مشکلات عدیده اقتصادی جدید برای نظام بانکی و تجار و ایرانیانی است که در کشورهای جهان کار می‌کنند یا درس می‌خوانند.😳
📣📣 دقت بفرمایید؛👆👆 💥ایرانیانی که در کشورهای خارجی کار می کنند. 💥ایرانیانی که در کشورهای خارجی درس میخوانند. 🙌 یعنی ایران متعهد به افشای اطلاعات مالی خود به نفع کسانی است که در ایران نیستند.😏 🤔راستی این افراد چه کسانی هستند؟؟؟ 🤔🤓 که بخاطر آسایش آنها در کشورهای خارجی چنین هزینه گزافی باید از جیب ملت ایران پرداخت شود؟؟؟ ⭕ وی ادامه داد: از نظر دولت ایران مبارزات مشروع مردمی علیه سلطه کشورها بیگانه در راستای حق تعیین سرنوشت به رسمیت شناخته شده و در چارچوب اعمال تروریستی مندرج در ماده دو کنوانسیون نیست.😏😏😏
🎤🗣 سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خاراجی ادامه داد: حق شرط را می‌توانیم به این کنوانسیون تحمیل کنیم.😏( که در برجام شاهد بُرش حضرات و عمل به وعده ها بودیم) 😏 هیچ تعهدی خلاف منافع و امنیت میل ایران سپرده نمی‌شود، 😏 هیچ اطلاعاتی در اختیار بیگانگان قرار نخواهد گرفت. در جنگ اقتصادی باید از همه فرصتها و امکانات و تدابیر بین‌المللی در این جنگ استفاده کنیم. برخی منتقدان با موضوع خروج آمریکا از برجام مرتبط دانستند در حالی که هیچ ارتباطی بین اینها نیست. 😏 عدم پیوستن به این کنوانسیون محدودیت‌های بین‌المللی جدیدی را برای ایران به دنبال دارد.😳🤓
❎ روز تصویب نمایندگان مجلس در ابتدای جلسه علنی وارد بررسی لایحه CFT شدند، ♻ بعد از آن‌که اسامی موافقان و مخالفان کلیات این لایحه اعلام شد احمد امیرآبادی، عضو هیات رئیسه مجلس گفت که دو نامه با ۱۷ و ۴۰ امضا به هیات رسیده تا براساس مواد ۱۲۴ و ۱۳۰ آیین نامه، رای گیری درباره این لایحه به صورت علنی باشد. ❇ علی لاریجانی، رئیس مجلس گفت: طبق این مواد رای گیری با ورقه و آشکار انجام می‌شود. ❎ نمایندگان با ۱۱۷ رای موافق، ۱۱۱ رای مخالف و ۱۳ رای ممتنع از مجموع ۲۶۴ نماینده حاضر در مجلس مخالفت کردند که رای گیری به صورت علنی باشد. 🗣📣 سوال اینجاست؟ 💥نمایندگان واقفند که چه جنایتی در حق ملت میکنند و بنابراین از افشای نامشان اِبا دارند؟ ♥ یا نه معتقدند خدمت بزرگی به ملت ایران و نسلهای آینده میکنند و میخواهند ریا نشود؟ 🔴 توضیح اینکه : رای گیری به صورت علنی و آشکار بدین صورت است که نمایندگان باید در برگه رای با قید اسم خود رای موافق و یا مخالفاشان نسبت به این لایحه را اعلام کنند.
⭕ محمد دهقان نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس به عنوان مخالف کلیات لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم CFT با تاکید بر اینکه نباید بلای برجام را مجددا سر مردم بیاورید، گفت: 🔗می‌خواهند به عنوان مبارزه با تروریسم اقتصاد کشور را قفل کنند و کشور را دچار خودتحریمی نمایند. 🔱 وی گفت: آیا در شرایط جنگی باید شاگرد خوب باشیم یا خیر؟ از اول انقلاب در زمان جنگ و تحریم برای ما مشکلاتی به وجود آوردند. ما در سال‌های ۹۰ و ۹۱ هم تحریم آمریکا و اتحادیه اروپا و شورای امنیت بودیم.
💲این نماینده اصولگرای مجلس افزود: چرا سوال نمی‌کنید چطور دلار به ۱۹ هزار تومان رسید و یکشنبه گذشته ۱۲ هزار تومان شد. ✂ علت آن است که آقایان الزامات FATF را اجرا کردند. 💸 دلار از ۳۵۰۰ تومان به ۱۹ هزار تومان رسید. 💰 دلیل آنکه دلار از این میزان به ۱۳ هزار تومان رسید هم آن بود که شورای هماهنگی سران قوا واردات دلار را آغاز کرد. 💵این باعث شد که دلال‌ها دلارهایی که خریده بودند را در بازار عرضه کنند.
⭕ موافقین تصویب cft که عموماً وابسته به حزب و جناح دولت و لیبرالها هستند چه در مجلس و چه در بدنه مسئولان مملکتی، عصاره حرفشان را از زبان وزیر امور خارجه آمریکا(!) نه ببخشید؛ ایران😏 زدند. 💣 اینکه بهانه را از آمریکا بگیریم تا اجازه و حق حیات به ما بدهد. 📖 تمام دلیل و منطق موافقان تصویب این سندی که شورای نگهبان با حجم وسیعی از ناهمخوانیها با شرع مقدس ، رد کرده همین هست. 📛 آنها معتقدند چون اکثریت کشورها عضو این سند هستند پس باید ما هم عضو شویم.
♻ نمایندگان و مسئولان و ذینفعان این قرارداد، حل تمام مشکلات کشور را به تصویب و اجرای این قرارداد منوط دانسته اند از همان وابستگی مشکلات به تصویب و اجرای برجام.😔 🔴 اما جالب و قابل توجه این هست که همین نمایندگان ۷ شرط یا پیش شرط برای الحاق ذکر نموده اند. پس این قرارداد آنگونه هم که تظاهر و آرایش می شود درِ باغِ سبز نیست. 📣 اما یک پرسش بی جواب؟؟؟!!!!
♥ الا یا ایهاالنّمایندگان! 🗣 چندسال در مورد برجام رفت و آمد و مذاکره شد و ایران راساً و شخصاً مفاد مذاکره را نوشت یا بر نوشتن آن نظارت کرد، اما دیدید آخر چه شد؟؟؟ 💰هزینه گران تعطیلی چند ساله هسته ای بر ما تحمیل شد، 📛 قلب رآکتور اتمی پر از بتون سخت و مرغوب و خلل ناپذیر گشت ولی دریغ از یک آبنبات چوبی برای دیپلماتهای نیویورکی خندان و مشعوف ایرانی! 📕 اکنون چه تضمینی میدهید که باز اسنادی را امضا کنید و ایران را در بین الملل ملزم به اجرای مفادی کنید که هیچ دلیل منطقی جز جلوگیری از بهانه تراشیهای کودک دیوانه استعمار ندارد و مهمتر اینکه هیچ تضمینی از هیچ کسی برای رفع مشکلات نیست. 🎶 تا آنجا که وزیر خارجه سینه چاکمان برای تصویب بی کم و کاست و بی عیب و نقص و تمام وکمال تمام عهدنامه های نوشته سازمانهای بین المللی زیر نفوذ و نظر آمریکا هم؛ فارغ البال و غیرمسئولانه اذعان و تصریح میکند هیچ تضمینی برای آنچه که با وعده آنها فریبتان می دهیم نیست. 📣🗣 تاکید میکنم هیییچ تضمینی!!!! 🔴 اما تعهدات باید اجرا و انجام شوند. 🛃 یعنی تمام این مسئولان گرامی در تلاش و تکاپو هستند که به سازمانهای بین المللی از تمام لایه های تصمیم گیری ایران امضا و تعهد سخت و لایتغیر ارائه کنند؛ ولی ملت ایران را شایسته و محقّ این نمی دانند که حتی یک تعهد خشک و خالی هم بدهند. 😔 تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل.
دلایل مخالفت شورای نگهبان با تصویب cft👇👇👇(در صورت تمایل مطالعه بفرمایید)
مصوب جلسه مورخ پانزدهم مهر ماه یکهزار و سیصد و نود و هفت مجلس شورای اسلامی در جلسات متعدد شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت که به شرح زیر اعلام‌نظر می‌گردد: ۱- در بند ۲ ماده واحده، اطلاق آن نسبت به مواردی که طرف مقابل، شرط را قبول ندارد و یا شرط، خلاف مقتضای کنوانسیون می‌باشد، خلاف موازین شرع و مغایر با بند ۱۶ اصل ۳ قانون اساسی شناخته شد. بندهای ۳، ۴ و ۵ مبنیاً بر ایراد مزبور واجد اشکال می‌باشد. ۲- در بند ۳ ماده واحده، نسبت به شمول تحفظ در خصوص دیوان بین‌المللی دادگستری، ابهام وجود دارد، پس از رفع ابهام اظهارنظر خواهد شد. ۳- در تبصره ماده واحده، منظور از «لیست سیاه» روشن نیست، پس از رفع ابهام اظهارنظر خواهد شد.
۴- در جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اطلاق این بند نسبت به موارد مشروع مانند اعمال دفاعی، خلاف موازین شرع شناخته شد. ۵- مواد ۴ و ۵، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اشکال دارد. ۶- در ماده ۶، اطلاق آن چون شامل موارد مشروع نظیر دفاع مشروع می‌گردد، به ویژه با توجه به اینکه این ماده نافی حق تحفیظ بند ۲ ماده واحده است، خلاف موازین شرع و مغایر اصل ۱۵۴ و بند ۱۶ اصل ۳ قانون اساسی شناخته شد. ۷- در ماده ۷، پذیرفتن صلاحیت محاکم جور در رسیدگی به جرایم مندرج در این ماده، خلاف موازین شرع شناخته شد. همچنین مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اشکال دارد. به علاوه در بند ۶ این ماده، اطلاق آن در مواردی که عرف حقوق بین‌الملل عمومی خلاف شرع باشد، مراعات آن اشکال دارد.
۸- ماده ۸، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اشکال دارد. ۹- ماده ۹، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اشکال دارد. در اجزاء (الف) و (ب) بند ۳ این ماده اطلاق این اجزاء در خصوص مسائل امنیتی اشکال دارد. همچنین جزء (پ) این ماده مبنیاً بر اشکال اجزاء (الف) و (ب) این بند واجد اشکال است. بند ۴ این ماده، مبنیاً بر اشکال بند ۳ اشکال دارد. در بند ۶ این ماده، اطلاق صدر این بند همان اشکال بند ۳ این ماده را دارد و اطلاق ذیل این بند همان ایراد پذیرش صلاحیت محاکم جور در ماده ۷ را دارد. ۱۰- در بند ۱ ماده ۱۰، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲ اشکال دارد. ۱۱- بندهای ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵ ماده ۱۱ مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲ اشکال دارد. همچنین اطلاق استرداد در این بندها طبق موازین شرع شناخته شده است علاوه بر این توسعه تعهدات استرداد به معاهدات قبلی با عنایت به اینکه بسیاری از موافقت‌نامه‌های استرداد مجرمین به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده‌اند، نسبت به مواردی که مصوب این مجمع است، مغایر اصل ۱۱۲ قانون اساسی و نظریه تفسیری آن می‌باشد.
۱۲- بند ۱ ماده ۱۲، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اشکال دارد همچنین اطلاق مساعدت در همه مراحل، خلاف موازین شرع شناخته شد. ۱۳- در بند ۲ ماده ۱۲، اطلاق راز نگهداری بانکی نسبت به مواردی که ضرورت نداشته باشد، خلاف موازین شرع شناخته شد. ۱۴- بند ۵ ماده ۱۲، مبنیاً بر اشکال بندهای ۱ و ۲ اشکال دارد. ۱۵- ماده ۱۳، مبنیاً بر ایرادات قبلی اشکال دارد. ۱۶- ماده ۱۴، مبنیاً بر ایرادات قبلی اشکال دارد. ۱۷- اطلاق ماده ۱۵، نسبت به مواردی که لازم است مجرمین محاکمه و مجازات شوند، خلاف موازین شرع شناخته شد.
۱۸- بند ۱ ماده ۱۶، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اشکال دارد. ۱۹- اطلاق ماده ۱۷، نسبت به مواردی که مقررات جاری حقوق بین‌الملل و حقوق بشر خلاف شرع است و یا بعداً تصویب شود و خلاف شرع باشد، خلاف موازین شرع شناخته شد. ۲۰- ماده ۱۸، بند ۱ و جزء (الف) آن، بند ۲ و بند ۳ و اجزاء (الف) و (ب) آن، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲ اشکال دارد. ۲۱- اطلاق ماده ۱۹، نسبت به مواردی که خلاف شرع و امنیت ملی کشور باشد، خلاف موازین شرع شناخته شد. ۲۲- در خصوص اشکالات و ایرادات شرعی معاهدات و کنوانسیون‌های مصوب قبل از انقلاب اسلامی (مذکور در پیوست کنوانسیون) متعاقباً اعلام‌نظر خواهد شد.
🔴🔴🔴 در هر حال با توجه به ایرادات و اشکالات متعدد مذکور با عنایت به اینکه الحاق به این کنوانسیون، با فرض غیرقابل اصلاح بودن اشکالات وارد بر آن، خلاف منافع و امنیت ملی کشور جمهوری اسلامی ایران است، مغایر موازین شرع شناخته شد. تذکرات: ۱- در بند ۱ ماده ۱۲، بعد از واژه «مدارکی» کلمه «که» اضافه شود. ۲- در جزء (ب) بند ۲ ماده ۱۶، در سطر دوم بعد از واژه «کشوری» کلمه «که» اضافه شود. ۳- در بند ۳ ماده ۱۶، در سطر آخر قبل از واژه «مشمول» کلمه «به» حذف شود.