May 11
هدایت شده از کاوش پلاس
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رسانه Fristpost:
📍جهانی که می بینید در حال دگرگونی است و کشورهای جهان نمی خواهند ثروتشان تنها در گرو یک ارز باشد و زیر منت یک کشور بروند...
☑️ @Kavoshplus
دانش حیاتی
✅ رسانه Fristpost: 📍جهانی که می بینید در حال دگرگونی است و کشورهای جهان نمی خواهند ثروتشان تنها در
بسم الرب الخافض و الرافع
✍ گذار جهانی از دلار و آیندهٔ تمدن
گذار بزرگ جهان از دلار اقتصاد امریکا را با مشکلات حاد مواجه خواهد کرد. ملل رنجکشیده از این نظام از این تحول خرسند هستند اما امریکا مطمئناً از قدرت نظامی خود برای حفظ موقعیت اقتصادی خود بهره خواهد گرفت و این به معنی گسترش منازعات نظامی جهانی در آینده خواهد بود و این مؤید #روند_اول انحطاط #تمدن_مدرن خواهد بود که پیشتر در صوت توضیح داده بودم.
همزمان با کاهش ذخایر دلاری جهان و رغبت کشورهای مالک بدهی امریکا به استقراض به امریکا، افزایش سالانهٔ سقف بدهی دولت امریکا نیز هر سال دشوارتر و نرخ بهرهٔ بدهی و بدهی کل بابت بهره بیشتر خواهد شد. این باعث فشار بر و کاهش بودجه خدمات رفاهی فلذا تشدید نابرابری اجتماعی در داخل امریکا خواهد شد. به علاوه افزایش بدهی به معنی فشار بیشتر مالیاتی بر نسلهای آینده خواهد بود. این روندی است که باعث زوال بیشتر جامعهٔ امریکا خواهد شد که هماکنون با بحران صدها هزار بیخانمان، ۳٠-۴٠ میلیون وابسته به کوپن غذا، افزایش خشونت اجتماعی و بحران اخلاقی رو به رو است.
خلاصه چنان که پیشتر ذکر شد، روندها همگی گویای زوال فزایندهٔ #تمدن_مدرن است.
#زوال_تمدن
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
هدایت شده از طرائف
58-AdamShebahatFalsafeYonaniBeHekmatMotaalieEslamiDarKalamEmamKhomeyni.pdf
363.4K
بسم الله الرحمن الرحیم
✔️عدم شباهت فلسفه یونانی
با حکمت متعالیه اسلامی در کلام
رهبرفقید و کبیر انقلاب اسلامی
امام خمینی رحمة الله علیه
#مقاله
#تقریر
#طرائف
#دروس_حوزوی_استاد_وکیلی
🆔eitaa.com/taraef110
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️ داغ های همه تاریخ را ما به یکباره دیدیم،چرا که ما امت آخرالزمانیم، و خمینی، میراث دار همه صاحبان عهد بود در شب یلدای تاریخ. در عصر ادبار عقل و فلک زدگی بشر،در زمانه غربت حق، در عصری که دیگر هیچ پیامبری مبعوث نمی شد و هیچ منذری نمی آمد خمینی میراث دار همه انبیا و اسباط ایشان بود و داغ او بر دل ما، داغ همه اعصار، داغی بی تسلی. آخر انسان هایی چون او که یک فرد نیستند ،یک امت اند و یک تاریخ.
◾️ داغ های همه تاریخ را ما به یکباره دیده ایم. یک بار دیگر این رسول اکرم است که در دنیا رفته است، یک بار دیگر این علی است که به شهادت رسیده است، یک بار دیگر این فاطمه است وحسن است وحسین است که ما را داغدار کرده اند، یک بار دیگر این مهدی است که در حجاب غیبت رفته است.
◾️ امام «ره» به ما آموخت که «انتظار در مبارزه است» و این بزرگترین پیام او بود، و پس از او، اگر باز هم امیدی ما را زنده می دارد همین است که برای ظهور آخرین حجت حق مبارزه کنیم.
✍ شهید سید مرتضی آوینی
▪️۱۴ خرداد، سالگرد رحلت خمینی کبیر و بت شکن قرن تسلیت و یاد و نام و مرامش، هماره زنده و پاینده باد.
▪️حضرت روح الله، برای من حجت مسلمانی است و تجلی اسلام ناب محمدی (ص).
🆔 @kriyaasses
هدایت شده از اخبار سوریه
🔴 باز کردن پای ناتو و ائتلافسازی علیه چین ساختن «گرداب» درگیری است
🔻دخالتهای مستمر و بی حد و حساب آمریکا در شرق و جنوب شرق آسیا برای تقابل با چین تلاش برای ایجاد ائتلافهای نظامی ضد چینی و کشاندن پای ناتو به این منطقه جهت آنچه مهار چین و جلوگیری از شکل گیری نظام چند قطبی جدید گفته میشود باعث شده که احتمال تقابل و درگیری در این منطقه به شدت بالا برود و حساسیتها به شکل روزافزونی حتی خود مقامات آمریکایی را هم نگران کند. سران کاخ سفید و متحدان وابسته آنها در این منطقه باور نمیکردند که با سیاست تهاجمی آنها چین نیز تهاجمیتر عمل کند اما تحولات و اتفاقات چند روز گذشته در اطراف جزیره تایوان نشان داد که چین خودش را برای هر رویدادی آماده کرده و هر حرکت اشتباهی میتواند تبعات گسترده و سنگینی در پی داشته باشد.
🔻همانگونه که در طول چند سال گذشته بارها در اینجا خدمت شما عرض کردیم، تلاش آمریکا و انگلیس برای ایجاد ائتلافهای نظامی حساسیت بیش از پیش طرف چینی را برانگیخته است. ائتلافهایی مانند «آکوس و کواد» بخشی از تلاشهای لندن و واشنگتن جهت برانگیختن کشورهای منطقه علیه پرجمعیتترین و در عین حال بزرگترین اقتصاد آسیا و شاید جهان باشد. انگلیس و آمریکا با علم به اینکه به هیچ عنوان نمیتوانند چین را مهار کنند ناچار هستند علاوه بر کره جنوبی، ژاپن، تایوان، فیلیپین، هند، استرالیا، نیوزیلند و برخی از کشورهای جنوب شرق آسیا ناتو را هم وارده میدان کنند تا شاید این ۴۰ کشور با همدیگر کاری از پیش ببرند ولی به نظر میرسد در این مورد هم چندان موفق نباشند؛ این رفتارها باعث واکنش شدید و کند وزیر دفاع چی شد.
🔻وزیر دفاع چین نسبت به ایجاد ائتلاف نظامی مشابه ناتو در آسیا-اقیانوسیه هشدار داد و گفت که این اتحاد منطقه را در یک «گرداب» درگیری فرو خواهد برد. اظهارات لی شانگفو یک روز پس از آن بیان شد که کشتیهای نظامی آمریکا و چین در نزدیکی یکدیگر در تنگه تایوان حرکت کردند، حادثهای که خشم هر دو طرف را برانگیخت.
🔻لی در کنفرانس امنیتی در سنگاپور با حضور لوید آستین، وزیر جنگ آمریکا گفت: «تلاش برای فشار برای (ائتلافهای) مشابه ناتو در آسیا و اقیانوسیه راهی برای ربودن کشورهای منطقه و بزرگنمایی درگیریها و رویاروییها است؛ او هشدار داد که این اتحادها «آسیا-اقیانوسیه را در گردابی از مناقشات و درگیریها» فرو خواهد برد، آسیا-اقیانوسیه امروز نیاز به همکاری باز و فراگیر دارد، نه اینکه با گروههای کوچک همراه شود.
🔻وزیر دفاع چین با بیان اینکه نمیتوان انکار کرد که اگر درگیری یا رویارویی شدید بین چین و ایالات متحده رخ دهد، درد غیرقابل تحملی برای جهان به همراه خواهد داشت، تصریح کرد: ذهنیت جنگ سرد در منطقه آسیا و اقیانوسیه در حال ظهور است، اما پکن به دنبال گفتوگو به جای رویارویی است. ذهنیت جنگ سرد اکنون احیا شده است و خطرات امنیتی را به شدت افزایش میدهد. احترام متقابل باید بر قلدری و هژمونی چیره شود.
🔻ژنرال چینی گفت که چین تلاشهای جریانهای حامی استقلال تایوان در این جزیره یا نیروهای خارجی برای جدا کردن تایوان از چین را تحمل نخواهد کرد. چین و ایالات متحده سیستمهای متفاوتی دارند و از جهاتی متفاوت هستند. با این حال، این نباید دو طرف را از جستجوی زمینههای مشترک و منافع مشترک برای توسعه روابط دوجانبه و تعمیق همکاری ها باز دارد.
🔻وزیر جنگ آمریکا در این نشست خواستار مذاکرات دفاعی در سطح عالی با پکن برای جلوگیری از محاسبات اشتباه شد. آستین گفت: هرچه بیشتر صحبت کنیم، بیشتر می توانیم از سوء تفاهمها و محاسبات اشتباهی که میتواند منجر به بحران یا درگیری شود، جلوگیری کنیم! این اظهار نظر وزیر جنگ آمریکا نشان میدهد که کاخ سفید هم چنان دارد از موضع قدری و بالاتر با چین صحبت میکند. به نظر میرسد طرف چینی حاضر به پذیرش این موضوع نباشد. از سوی دیگر تلاشهای کاخ سفید برای بهبود روابط حتی با وجود گسیل رئیس سیا برای مذاکره با سران حزب کمونیست هم بهبود راه به جایی نبرد است.
@syriankhabar
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فنتانیل بزرگترین قاتل این روزهای جوانان آمریکایی
🔹سناتور «راجر مارشال»: ۳۰۰ جوان آمریکایی هر روز بر اثر مسمومیت با فنتانیل جان خود را از دست میدهند. این قاتل شماره یک جوانان آمریکایی است. دسترسی به فنتانیل این روزها راحتتر از سفارش پیتزا است.
🔸فنتانیل مادهٔ مخدری شبیه هروئین است که در آزمایشگاه تولید میشود.
@Farsna
هدایت شده از عباس موزون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقل باشیم؛ هوش مصنوعی در راه است.
این کلیپ را شخصا با فناوری هوش مصنوعی ساختم.
یکی از ساده ترین کارکردهای هوش مصنوعی دیپ فیک است.
به وسیله ی دیپ فیک یا جعل عمیق میتوان تصاویر غیرواقعی را به صورت واقعی جلوه داد و جعل و منتشر کرد.
یعنی میتوان تصاویر و صداهایی ساخت که نشان می دهد فردی مشهور یا غیرمشهور رفتار و گفتاری داشته (که البته خلاف واقع و کذب است).
یعنی به سادگی میشود به دیگران تهمت های بسیار قوی و باورکردنی وارد کرد.
یا حتی میشود پدیده هایی همچون سیل و زلزله و جنگ و انفجار و ... را ساخت و در آن حادثه جمعیت ها و یا مشاهیری را حاضر نشان داد و منتشر کرد، در حالی که چنان صحنه و حادثه ای وجود نداشته.
یا خیلی چیزهای دیگر.... که با خواندن این مطلب به عنوان ایده به ذهن شما بيناضمیران هم می رسد.
اینک در آغاز دورانی هستیم که میشود انسانها را به سادگی علیه هم شوراند و کشتارها و آسیب های عظیم در سرتاسر جهان به راه انداخت...
(ادامه مطلب 👇)
هدایت شده از عباس موزون
با هوش مصنوعی میشود احساسات جمعیت های بزرگ را برانگیخت یا جریحه دار و یا تاثر و غمگین و یا حتی موجودات غیرانسانی (جماد،گیاه،حیوان...) را علیه انسان تجهیز و به کارگیری کرد.
بشریت در آغاز توفانهای عظیمی است که باعث میشود بتوان هر بیگناه یا هر بیگناهانی را در هرجای این سیاره ی خاکی مورد تهمت و خشم و میلیونها انسان قرار داد.
بنده و شما اما یادمان هست که به دنیا آمده ایم تا عاقل باشیم.
می بایست در فرآیند "دریافت داده های محیطی" از امروز تا پایان عمر، وجود موجودی به نام هوش مصنوعی را از یاد نبریم. و البته هوش مصنوعی هم مانند بسیاری اختراعات بشر کارکردی دوگانه دارد. هم میشود کاربری سومند از آن داشت و هم کارکرد زیان آور.
رفیقان! عزیزان! عاقل باشیم نه فقط باهوش.
پی نوشت:
درست است که این کلیپ امروز ضعف هایی دارد و از سوژه ی اصلی (عباس موزون) قابل تشخیص است. اما فردایی در راه است که دیپ فیک ها صددرصد شبیه به نمونه ی واقعی شان خواهند بود.
و آن فردا دور نیست. بسیار بسیار نزدیک است.
عباس موزون- دانشجوی دکتری مدیریت رسانه-خرداد ۱۴۰۲
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
#هوش_مصنوعی
#عقل
#هوش
#زندگی
#هدف
#بهشت
#نور
#پیروزی
#خوشبختی
#خانه
#زندگی_پس_از_زندگی
#عباس_موزون
🆔 @abbas_mowzoon
🆔 @abbas_mowzoon_links
دانش حیاتی
با هوش مصنوعی میشود احساسات جمعیت های بزرگ را برانگیخت یا جریحه دار و یا تاثر و غمگین و یا حتی موجود
بسم الرب المنتقم
#نقد
پیشتر از #فناوری_نابخرد سخن گفتم. اینک باید از #فناوری_خبیث سخن گفت که یک نمونهٔ بارز آن فناوری جعل عمیق است. فناوری نابخرد یا خبیث برآمده از نوعی صناعت است که از حیث متافیزیکی کور است و صرفاً برای ارضای اهوای فوری بشر توسعه مییابد.
فناوری نابخرد و خبیث آن صناعتی است که خودِ صناعت را بریده از هر حکمت و غایت متعالی، مطلوب خویش قرار داده است. این فناوری همزمان هم اسباب غرور و استکبار بشر و هم بزرگترین ظهور جهل و شقاوت او است. امروز نفس امارهٔ بشر مسلح به صنایع قدرتمند است و بسط یدی فوق العاده یافته است و این دلیلی است که چرا به تعبیر برخی بزرگان دین و عرفان مثل علامه سید محمد حسین طهرانی، توسعهٔ فناوری در شرایط غلبهٔ کفر تنها بر شقاوت بشر میافزاید.
امروز اهل ایمان و خرد باید به جد در این باره بیاندیشند. گرچه ما برای مقابله با نیروی شیاطین مسلح به صنعت و فن نیازمند توسعهٔ آن در ایران هستیم اما با توجه به انحطاط فرهنگ در جامعهٔ خود ما، ناگزیر به آسیبهای جدی فناوری نابخرد دچار خواهیم بود.
بر اهل ایمان و خرد واجب است که برای خودسازی معنوی و کسب معارف ربانی بکوشند و از افتادن صنایع و فنون به دست اهل هوا و بازار و سرمایه جلوگیری کنند گرچه به نظر میرسد کار از کار گذشته است. فرهنگ تجلیل از نخبگان فنی و گسترش فناوری بدون لوازم اخلاقی و معنوی افتادن در همین دام فناوری نابخرد بوده و هست. باید دانست که الگوهای فناوری در تاریخ ما چون خواجه نصیر و شیخ بهایی پیش از صناعت، در زمرهٔ ارباب شریعت و ممحض در حکمت الهی بودند در حالی که امروز به تبع نظام آموزشی غربی، جوانانی اغلب جاهل بلکه منکر ایمان و شریعت و حکمت، در علوم طبیعی و فنی درس میخوانند و مستعد مددرسانی به سرمایهداران صاحب فناوری هستند. در این شرایط ضعف اقتدار و نظارت نظام اسلامی بر بازار و سرمایه و فناوری، باعث مزید استکبار صاحبان فناوری خواهد بود چنان که در تمدن غرب چنین شده است.
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی