هدایت شده از اخبار سوریه
در مورد وضعیت بخش اقتصادی وزارت دفاع، به ویژه در حوزه پتروشیمیها مطالب و موارد متعددی را اینجا قلمی کرده و حتی نوشتم که نمایندگان از فرماندهی کل قوا برای استیضاح آشتیانی کسب تکلیف کردهاند. سال گذشته که قرار شد موضوع تحقیق و تفحص از وزارت دفاع پیش کشیده شود به لطایف الحیل جلوی آن گرفته شد (ریز ماجرا را میدانم و میدانم هم که به چه شکل با بده بستانهای پشت پرده و کشیده شدن پای اوره به میان، این مساله فراموش شد) به جایی نرسید و حالا اما از بس خبرهای ناگوار و عجیب و غریب از مجموعه تحت مدیریت آشتیانی منتشر میشود همه نگران شدهاند. چند مدیرعامل منصوب از طرف وزرات دفاع که شخص وزیر و نزدیکان او هم در انتصاب آنها نقش داشتند، بازداشت شدهاند: پتروشیمی شیراز، پتروشیمی بوشهر، تشکیل پرونده برای مدیران آریاساسول که همین الان هم در جریان است و من شعبه رسیدگی کننده را هم میدانم... گماردن دامادها و شازدهپسرهای بیتجربه در راس سیستم مدیریتی پتروشیمیها و اتفاقات ناگواری که روی داد، آن اندازه نگران کننده بود که در سکوت دولتیها (باوجود اطلاعات مهمی که در اختیارشان گذاشته شد) برخی از نمایندگان ورود کردند.
@syriankhabar
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ سید یمانی و التفات معنادار به بلای تغییرات اقلیمی
این رهبر حکیم جوان را بنگرید از سلالهٔ پاک رسول الله (ص) که یحتمل تجسم یمانی موعود و ناصر قائم آل محمد عج است، و کفر و انحطاط #تمدن_مدرن را توصیف میکند.
و بنگرید در شرایطی که حتی جریان انقلابی در ایران خود مفتون وسوسهٔ توسعهٔ صنعتی مدرن است و دنبال توسعهٔ نفت و خودرو و پالایشگاه است، این ناصر شاب مهدی عج در بیان خود #گرمایش_زمین که نتیجهٔ توسعهٔ نفت-پایه است را نمونهٔ انحطاط تمدن غرب بر می شمارد!
الحق که ناصر مهدی عج را چنین التفاتی باید. وسوسهٔ زندگی صنعتزدهٔ مدرن آخرین حجاب غربزدگی در ایران است که التفات به آن نویددهندهٔ وصال به تمدن موعود عج است و اشاره به مهمترین شاهد رذالت صنعت مدرن، گرمایش زمین، در لسان سید عبدالملک الحوثی بسیار امیدبخش هست.
به خدا وجود این التفات تمدنی در بیان این سید یمانی مرا سرشار از امید مهدوی عج کرد! ❤️😭
حالا حق حدیث جعفری ع روشن گردد، که پرچم یمانی (نه پرچم ایرانی!) هدایتگرترین پرچم در هنگامهٔ طلیعهٔ نور مهدوی عج است.
بله! یمن امروز تنها کشوری در دنیا است که مرا از ایرانی بودنم شرمنده میکند!
#تغییرات_اقلیمی #تمدن_بدیل #تمدن_مهدوی #فناوری_خبیث
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک سال تمام گلوی خود را پاره کردیم و برای حفظ ایران، آرایش جنگی گرفتیم، تهدید جانی شدیم و انواع ناسزا را به جان خریدیدم. حالا اما شما که استاد تبدیل دوست به دشمن هستید ما را طرفداران جنبش اسرائیلیِ زن زندگی آزادی معرفی می کنید؟!
از طرف تیم جدال میگوییم که: یا در همین برنامه عذرخواهی کنید یا اقدامات دیگری را در دستور کار قرار دهیم...
دانش حیاتی
یک سال تمام گلوی خود را پاره کردیم و برای حفظ ایران، آرایش جنگی گرفتیم، تهدید جانی شدیم و انواع ناسز
در این کج سلیقگی ها و خرابکاریهای اهالی رسانههای خودی مجموعهای از تنگنظریها، ایزولگیها، خلوصگرایی بسیط و بساطت اندیشه که نتیجه آن قصور در ارزش گذاری نسبی بر روی طیفهای مختلف فکری است، بیخبری از جریانهای فکری و ایدئولوژیک، کمسوادی و ... را مشاهده میکنم که خصوصیت ثابت محافل و اقشار انقلابی-مذهبی ما در طول این چهل سال است، و بالأخره چیزی شبیه به قحط الرجال و قحط النسائی که باعث شده سالها افراد واحدی در در بخش خبر صدا و سیما مشغول تهیه گزارش و خبر و تحلیل باشند که نتیجه کارشان هم رویگردانی مخاطب از صدا و سیما شده است. حالا کم مانده علی علی زاده را که یک تنه بدون هیچ حمایتِ مالی سازمانی اندازه کل صدا و سیما مطالب تحلیلی عمیق و پویا و به روز در دفاع از نظام تهیه میکند را تبدیل به دشمن خود کنند! وقتی آن آقای مدعی خود عمار پندارِ جهادِ تبیینگرِ فاقد تخصص میآید علی زاده را جاسوس و نفوذی معرفی میکند، از صدا و سیما که کم و بیش گرفتار همان طفولیت فکری و حرفهای است انتظاری بیشتر نیست! مقاله مفصل سه بخشی که خیلی وقت پیش در باره علیزاده نوشته را توصیه میکنم دوستانی که مطالعه نکردند بکنند. https://eitaa.com/criticalknowledge/100
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری محمد منظرپور، سردبیر سابق بیبیسی و اینترنشنال:
🔹مدیریت شبکه اینترنشنال از سعودیها به اسرائیل انتقال یافته است؛ موساد پشت این شبکه است و میخواهد این رسانه ورشکسته را زنده کند! اینها هدفشان اینست که اینترنشنال را از زیر موج منفی بایکوت و تحریم مردم دربیاورند!
🆔@kriyaasses
https://eitaa.com/kriyaasses
🟢 از کنار سدهای سوراخ، بیتفاوت عبور نکنیم! 🟢
📚 @darvishnameh
1️⃣ شمار سدهایی که نبودشان بهتر از بودشان است، دیگر انگشتشمار نیست. خراب کردن صدها سد مخزنی کوچک و بزرگ در طول دو دهه اخیر در جهان، گواه این مدعاست. در ایران اما دستگاه متولی سدسازی، با قلدری، پر رویی و طلبکاری هرچه تمامتر نهتنها نمیپذیرد که در کارش خللی وجود داشته، بلکه ایستادگی در برابر غلبه تفکر سازهای در مدیریت آب را دشمنی با نظام و اسلام و مسلمین جازده و خود را پشت نمایشی پوپولیستی در سایه ناآگاهی عموم و بیاطلاعی یا نادانی مدیران بالادستی پنهان میکند.
2️⃣ شک ندارم اگر جنبشی که در مواجهه با آبگیری سد چمشیر راه افتاد، در مورد سد گتوند رخ میداد، هزینه سدسازیهای آتی بسیار بیشتر از امروز میشد. به هر حال، ویترینی از سدهای زیانده، سوراخ، بدون کاربرد و خطرناک در ایران وجود دارد که از آن جمله میتوان به سد لار، سفیدرود، شهید مدنی، کریت، سیوند، داریان، ملاصدرا، گتوند، آزادی و ... همین زمکان در دالاهو اشاره کرد.
3️⃣ گزارشم را با دقت تماشا کرده و همرسانی کنید. سدسازها باید بدانند دوران بزن در رو در حوزه غلبه تفکر سازهای در مدیریت آب به پایان عمر خویش نزدیک شده و روز حساب و کتاب در پیشگاه افکار عمومی آگاه و مسوولیتپذیر نزدیک است.
4️⃣ امیدوارم مردم شریف کرمانشاه، دالاهو، گهواره و فعالین محیطزیستی منطقه کوتاه نیامده و با شجاعت، قانونمداری و صبوری احقاق حق کنند.
#دالاهو
#سد_زمکان
#سدهای_سوراخ
#محمد_درویش
https://youtu.be/1rLn0GEhjzs?si=buymqEC1lyQdRDp6
دانش حیاتی
🟢 از کنار سدهای سوراخ، بیتفاوت عبور نکنیم! 🟢 📚 @darvishnameh 1️⃣ شمار سدهایی که نبودشان بهتر از ب
سدسازی هم طبق آخرین یافته ها یکی از نمونههای #فناوری_نابخرد در #صنعت_مدرن در ایران و دنیا بوده است که آسیبهای جدی به طبیعت وارد کرده است. کشوری که هزاران سال آب را با صنعتِ طبیعت-دوست و پربازده قنات مدیریت میکرد و آبخیزداری با خصوصیات مشابه هم میسر بود، گرفتار صنعت طبیعت-ستیز و کمبازده سدسازی شد.
#تمدن_بدیل #تمدن_مدرن
هدایت شده از 💯 جنایات غرب
✝ قاتلان صلیب بدست سرخپوستان 🔱
‼️غرب در حالی مخالفان خود را به #بنيادگرايي متهم میکند که تمدن غرب در پیوند مسيحيت و استعمارگری شکل گرفته است
‼️ #روژه_گاردي متفکر بزرگ معاصر فرانسوي معتقد است: «کاملترين نمونه بنيادگرايي، همان استعمار است که بهانههاي دوگانه عقيدتي آن ابتدا «مسيحي کردن» بود تا برداشت خاص خودش از مذهب را به دنيا تحميل کند و نظاميان و بازرگانان نيز عهدهدار بقيّه کارها، يعني کشتار و استثمار شدند»
‼️ در اين دوره تبليغ آموزههاي مسيح با خشونتآميزترين شيوهها دنبال ميشد و خونينترين جنايتها با توجيهات ديني انجام گرفته است. گارودي مينويسد:
«خونينترين خشونتها و ضمانت آنها از طرف جامعه مذهبي رياکار، ويژگي دائمي تاريخ ايالات_متحده از ابتداي آن است. نخستين قشريگرايان انگليسي که قدم به خاک آمريکا گذاشتند مرگبارترين اعتقادات تاريخ بشري را به آنجا بردند؛ اعتقاد به «قوم برگزيده» که به قتلعامها و ربودن زمين بوميان چون «فرامين خداوند» مشروعيت ميبخشيد و الگويش کتاب توراتي يوشع بود.همانگونه که اسپانياييها قتل عام سرخپوستان جنوب قاره را «تبليغ انجيل» ميخواندند، قشريگرايان انگليسي هم براي توجيه شکار سرخپوستان و ربودن زمينهايشان به صحيفه يوشع و «کشتارهاي مقدس» عهد عتيق توسل ميجستند»
📚 کتاب پیشتازان انحطاط،(ص ۱۴۶ و ۲۸)
👤 روژه گارودی
💠 How were Christianity and colonialism connected?
🌐https://www.quora.com/How-were-Christianity-and-colonialism-connected
🔴چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر در
✅کانال #جنایات_غرب
💯 https://eitaa.com/joinchat/1781727232C57b3ed8c49
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
گزارش «مؤسسه مطالعات خاور نزدیک واشنگتن»/ مردم عربستان، حامی ایران و مخالف صهیونیستها
نتیجه یک نظرسنجی در عربستان درباره عادیسازی روابط پادشاهی سعودی با رژیم اشغالگر قدس نشان داد، مردم این کشور حامی عادیسازی روابط نیستند و درصد مخالفان آن حتی از نظرسنجیهای قبلی بیشتر شده است. نتیجه افکارسنجی مردم عربستان که به وسیله مؤسسه مطالعات خاور نزدیک واشنگتن انجام شد، نشان داد، تنها اقلیتی از سعودی ها از عادی سازی روابط این پادشاهی با رژیم اسرائیل حمایت می کنند، هرچند این اقلیت نیز در حال کاهش است.
نتیجه تجزیه و تحلیل نظرسنجی انجام شده در آگوست گذشته به سفارش مرکز پژوهش های واشنگتن و به وسیله یک شرکت مستقل افکارسنجی در منطقه، 18 سپتامبر منتشر شد. این نظرسنجی در حالی است که مرکز پژوهش های واشنگتن در سال های گذشته نیز نظرسنجی های عمومی در عربستان درباره موضوع عادی سازی روابط با اسرائیل انجام داده بود.نتیجه افکارسنجی نشان می دهد، درصد حامیان عادی سازی روابط در سال های اخیر رو به کاهش گذارده است؛
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
چه اینکه مرکز پژوهش ها سال جاری نیز نظرسنجی دیگری در زمینه «حمایت اقلیت حامی عادی سازی» منتشر کرده بود، اما نظرسنجی این دوره درصد پایینتری از حامیان روند عادی سازی را نسبت به نظرسنجیهای قبلی نشان می دهد. علاوه بر این مشخص است افکار عمومی عربستان به تضمینهای آمریکا یا حتی روابط با ایالات متحده اعتماد ندارند.
طبق این نظرسنجی، حتی درصد موافقان جامعه سعودی با برقراری روابط تجاری با اسرائیل، حتی بدون انعقاد قرارداد رسمی، کاهش یافته است. حدود یک سوم شرکتکنندگان در نظرسنجی عنوان کردند، موافق «برخی گامهای اولیه ای که به سطح روابط رسمی نرسد»، هستند
ولی این روابط نباید به مرحله «همکاری با شرکتهای فناوری اسرائیل در موضوعاتی مانند تغییرات آب و هوایی، امنیت سایبری و مدیریت منابع آب» برسد.این میزان افراد کاهش 40 درصدی را نسبت به بررسیهای مرکز پژوهش های واشنگتن در سه سال گذشته ثبت کرده است.
همچنین تعداد کسانی که با «اعطای مجوز به هواپیماهای غیرنظامی اسرائیل برای پرواز بر فراز حریم هوایی عربستان» موافقت کردند، تنها 14 درصد است. کسانی نیز که با «اجازه دادن به تیم های ورزشی اسرائیلی برای شرکت در مسابقات عربستان سعودی» موافق بودند، به 13 درصد نمی رسد. تعداد افرادی که با دعوت از «نخست وزیر اسرائیل برای شرکت در کنفرانسی بین المللی در عربستان سعودی» موافق هستند، تنها هفت درصد است.
وقتی از مردم عربستان درباره گزاره های احتمالی مدنظرشان برای موافقت با ایجاد روابط رسمی با اسرائیل سؤال شد، 46 درصد «داشتن دغدغه اسلامی» را انتخاب کردند و گفتند، لازم است از اسرائیل ضمانت های جدید برای احقاق حقوق مسلمانان فلسطینی در مسجدالاقصی و دفاع از حقوق سایر مسلمانان گرفته شود.این نظرسنجی نشان می دهد، دفاع از آرمان فلسطینیان دیدگاه قاطبه و محبوب سعودی ها در زمینه هرگونه توافق با اسرائیل است.
روابط ریاض با تهران و واشنگتن
وقتی صحبت از روابط عربستان با ایران شد، تنها 19 درصد موضع منفی اتخاذ کردند و بیشتر سعودی ها برقراری روابط عربستان با ایران را مهم و خوب دانستند. 36 درصد مردم نظر مثبتی درباره ازسرگیری روابط دیپلماتیک و سایر روابط میان کشورهای عرب خلیج فارس با ایران داشتند.
15 درصد سعودیهای شرکت کننده در نظرسنجی معتقد بودند، دریافت تسلیحات جدید آمریکایی و تضمینهای امنیتی برای عربستان سعودی مهم است. نتیجه این نظرسنجی نشان میدهد تنها 16 درصد سعودی ها از برقراری مشارکت جدید عربستان با ایالات متحده در زمینه انرژی هستهای غیرنظامی حمایت می کنند.
آنچه در این نظرسنجی قابل توجه است، اینکه 61 درصد شرکت کنندگان گفتند، «این روزها نمی توانیم به ایالات متحده تکیه کنیم» و خواستار توجه بیشتر به کشورهایی مانند روسیه یا چین به عنوان شریک راهبردی بودند.
هدایت شده از احمد نبویان
در حالیکه بخش متولی #ساخت_مسکن در دولت، دغدغه خارج کردن مصالح ساختمانی از #بورس برای جلوگیری از افزایش قیمت آنرا دارد(که تاکنون ناموفق بوده است)
بخش دیگر دولت، خود مسکن را به کالایی سرمایهای برای بورسبازی و کسب سودهای بادآورده تبدیل کرده و صدالبته به گرانی مسکن دامن میزند
در دولت چه خبر است؟
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
رسانه بیرودربایستی جنگ است و تولید در این جنگ مهمات. در لیستی از اولویتها و ضعفهای جنگ رسانهای، کمبود تولید حرف اول را میزند. هزار هم که ادعای حرفهای اصیل داشته باشیم تا تولید نداشته باشیم مثل توپ بیگلولهای میمانیم که پشتش نشستیم و غر میزنیم. ضعف نخست و اول ما در مواجهه با جبهه سنگین دشمن همین تقابل مورچه و فیل گونه در عرصه تولید است.
سوال دوم اما "چه تولیدی؟" است. تولید هرچه در محتوا و فرم بهتر و بالاتر، میزان تاثیرش هم بیشتر است. آب بستن به تولید مثل خیس شدن باروت است. شاید بدرد گزارش و پر کردن آنتن بخورد اما کمتر اثری برجای میگذارد. مایه و ملات محتوای تولید هم پژوهش است و لاغیر؛ همانی که در سیاههی فرآیند تولید کشکیترین و بیاهمیتترینهاست. کافی است در طرح تولیدی مثلا ۲۰ درصد هزینه پژوهش ببینی؛ آن وقت است که صداها بلند میشود که آقا چه خبر است؛ چند صفحه مگر چقدر هزینهاش میشود؟
نکته آنجاست که وقتی تولیدی اعم از گزارش و خبر و کلیپ و فیلم بدون رعایت حساسیتهای پژوهشی تولید شود، مثال نارنجکی میشود که ضامنش در سنگر خودی پریده. وقتی دروغ و خلاف واقع و بیدقتیاش برای ذهن مخاطب فاش بشود، آنچه قبل از همه منفجر میشود اعتماد مخاطب به رسانهی شماست؛ مخاطبی که دیگر چشم و گوش بسته نیست و به دهها طرق موازی در معرض دادهها و اطلاعات متکثر است.
خلال پژوهشها و بررسیهاییکه در اسکرینشات انجام میدهیم، من به دهها سایت و صفحهی رسمی و معتبر رسانهای بر میخورم که پر از اطلاعات نادرست و غیردقیق پیرامون رخدادهای بینالمللی است. یا تاریخها نادرست است، یا روایتها غیرمعتبر، یا اظهار نظرات مقامات غلط و یا اصلا ترجمههای معوج از مراجع اصلی اتفاق افتاده. کافی است یک سایت یک بار مطلب مذکور را منتشر کند و بعد صنعت کپیپیست کارش را خواهد کرد.
گزارش اخیر منتشره در ۲۰:۳۰ را ببینید که مهمانان برنامه جدال را حامیان ززآ خواند. یعنی نه تهیه کننده گزارش و نه بازبین انگار اساسا توجهی نداشتند که هر زن بیحجابی که در اینترنت گفتگو میکند لزوما حامی آن جریان کذایی نیست. آقایان و خانمها! قبل از آب رویی که از آن افراد برده شده، دیوار اعتماد به رسانهی شما نم بر میدارد.
اگر بگویید یکی از شاخصههای کار رسانهای که در حال انجامش هستیم چیست قطعا در صدر همه چیز به پژوهش اشاره خواهم کرد. اقلا تلاشمان همین است.