eitaa logo
سلامت ایرانیان
1.7هزار دنبال‌کننده
113 عکس
21 ویدیو
9 فایل
✨﷽✨ اصلاح و بهبود شیوه زندگی 🔹تبادل و تبلیغ ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
📸فراخوان مسابقه عکاسی "روز قدس" 📌جارچی در آستانه روز جهانی قدس مسابقه برترین عکس مربوط به راهپیمایی روز قدس را برگزار می کند. ‼️برای شرکت در مسابقه از لینک زیر استفاده کنید🔻🔻 https://eitaa.com/jaarchi/18047 @jaarchi
💢 چرا ژاپنی ها پیر و چاق نمیشوند؟ بر اساس آمارهای جهانی ، ژاپن به عنوان مسن ترین کشور دنیا شناخته شده است. مردم ژاپن چندان اهل ورزش های همگانی و رعایت دستورالعمل های تناسب اندام هم نیستند خواب مناسب و کافی هم ندارند اغلب مردم در ژاپن ، تنها ۵ ساعت در شبانه روز می خوابند. در مورد کار و تلاش هم که حتماً شنیده اید ، Karoshi (مرگ از کار زیاد) ، نه تنها واژه ای آشنا بلکه تا حدودی مقبول در ژاپن محسوب می شود. جستجوی رابطه ژنتیکی هم بی فایده است ! چون همین مردم وقتی به آمریکا مهاجرت می کنند ، دچار همان امراضی می شوند که در ایالات متحده شایع است و عمری تقریبا برابر آمریکایی ها دارند. 💢چه چیزی در مردم ژاپن متفاوت است که اینچنین بر روی بقاء و طول عمر مفیدشان می افزاید؟ 🍀راز اول : تغذیه بر پایه ماهی ، سویا ، سبزیجات و میوه ها ✔️ ژاپنی ها ماهی را کباب شده یا با روغن کانولا در زمان بسیار کوتاه و به مقدار اندک طبخ می کنند. ماهی های مورد علاقه ژاپنی ها : ساردین، سالمون ، Mackerel و Fresh tuna است. ✔️سبزیجات . سبزیجات غنی از ویتامین سی ، آنتی اکسیدانها و مواد معدنی هستند . ژاپنی ها ، ۵ بار بیشتر از آمریکایی ها سبزیجات چلیپایی (کلم بروکلی ، کلم پیچ ، گل کلم و جوانه سبزیجات) مصرف می کنند. ✔️ژاپنی ها دیوانه سبزی هستند! مادران ژاپنی وقتی می خواهند اعضاء خانواده را زودتر به منزل بکشانند :گوشت های دریایی را در سبزی فراوان و بدون روغن بر روی اجاق می گذارند. سپس میز شام را با لوبیا سبز ، کاهو ، هویج خرد شده ، اسفناج ، چغندر ، ریشه کُنار ، شلغم ، تربچه ، ترب سفید ، قارچ ، سیب زیمین ، سبزیجات دریایی (Kombu ، Nori ، Wakame) ، گوجه فرنگی ، پودر خردل و فلفل قرمز می آرایند. ✔️ژاپنی ها مقدار زیادی سویا مصرف می کنند (حدود ۵۰ گرم در روز) . حجم زیادی از طرف غذای ژاپنی ها را سویا تشکیل می دهد. خواص ضد سرطانی این دانه در بسیاری از سرطانها ، خصوصاً سرطان پستان سالهاست که اثبات شده است. سویا ترکیب اصلی سوپ میسو و Tofu را تشکیل می دهد که تقریباً در هفته چندین بار سرو می شود. 🍒میوه ها . مصرف میوه تازه فصل بدون هیچگونه دخالت در فرآوری از خصوصیات مردم ژاپن است. بطور کلی کیک ، بیسکوئیت ، ویفرها ، کلوچه های صنعتی در ژاپن چندان مورد استقبال نیست 🍀راز دوم : در رژیم غذایی ژاپنی ، نان جایگاهی ندارد. در ژاپن بیشتر غذاها با برنج کته سرو می شود. ژاپنی ها ۶ برابر آمریکایی ها برنج می خورند. البته اغلب مواقع نه این برنج سفید آبکش بدون سبوسی که ما می شناسیم ، بلکه برنج قهوه ای ( سبوس دار ) برنج را کم نمک و بدون روغن (کته) می پزند. اینگونه مصرف برنج آنها را از چربی های ترانس ، کلسترول و فشار خون محافظت می کند. ضمن اینکه سبوس برنج منبع سرشاری از ویتامین های گروه B محسوب می شود. 🍀 راز سوم : ژاپنی ها با چشمانشان غذا می خورند! ظروف ساده و پیاله های کوچک ، با غذاهای کم کالری و تزئین هنرمندانه . این تزئین بی نظیر که این روزها نمونه اش را می توانید در هایپر مارکت ها تحت نام ” سوشی” ملاحظه می کنید ، هر بیننده ای را ترغیب می کند ، به جای خوردن تماشا کند. ژاپنی ها معتقدند : وقتی به این تزئین نقاشی گونه نگاه می کنید ، مغز بخشی از دریافت های دیداری را به حساب دریافت های گوارشی محاسبه خواهد کرد. به همین سادگی! 💥اما وقتی به روش ایرانی بشقاب پت و پهنی را مقابل خود میبینیم خصوصاً اگر گرسنه باشیم ، آنرا لبریز از غذا خواهیم کرد. همواره بهانه هایی برای تا آخر خوردن این کوه غذا وجود دارد: 💥 اگر در مهمانی باشیم ، به خاطر اینکه میزبان احساس نکند از غذا خوشمان نیامده. 💥 اگر در منزل باشیم ، به خاطر اینکه اسراف نشود ! انگار وقتی همین غذای اضافی به چربی تبدیل می شود ، اسراف نیست! 💎برخی باورهای فرهنگی ژاپنی ها هم در این کم خوردن موثر است مثلاً : ژاپنی ها پیاله شان را لبریز از غذا نمی کنن 💎غذا را برپایه ماهیت طبیعی اش تزئین می کنند نه ظروف و اجسام روی میز . 💎بطور مرتب کودکانشان را تشویق می کنند وقتی ۸۰% احساس سیری می کنند ، دست از خوردن بکشند. برخلاف ما که تشویق می کنیم تا آخر بشقابشان را تمام کنند. 🍀 راز چهارم: لازم نیست کم بخورید ، فقط کافیست کم کالری بخورید. برای آدمهای شکمو ، کم خوردن یک شکنجه است. به قول ما ایرانی ها : بعضی ها عادت دارند دایم دهانشان بجنبد. تنها ۳% مردم ژاپن چاق هستند ، در حالیکه فرانسوی ها ۱۱% و آمریکایی ها ۳۳% اضافه وزن دارند. اضافه وزن ارتباط مستقیمی با دریافت کالری اضافی دارند. 💥 با پرهیز از چیس ، پفک ، شکلات و کلوچه های مختلف و جایگزینی با میوه ها و سبزیجات می توان به راحتی می توان تا ۸۰۰ کالری در روز کمتر دریافت کرد ، بدون اینکه لطمه ای به لذت خوردنتان وارد شود. http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
❕❕میزان آب مورد نیاز در طول روز چقدر است؟ http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
آب: آب در كليه فعاليتهاي بدن نقش داشته و در تنظيم حرارت بدن ، نقش بسيار اساسي به عهده دارد به گونه اي كه بدون آب در مدت چند روز خواهيم مرد. بدن روزانه حدود ٢٣٠٠ سي سي آب از دست ميدهد كه حدود ١٠٠٠ الي ١٥٠٠ آن از طريق ادرار ، ٣٥٠ از طريق هواي بازدم ، ١٠٠ از طريق مدفوع و بقيه از طريق پوست ( بسته به ميزان خرارت و رطوبت هوا) از بدن دفع ميشود. به همين دليل حداقل ميزان آب مورد نياز روزانه در بدن نيز ٢٣٠٠ سي سي است ، كه حدود ٢٠٠ ان از طريق آب توليدي از فعاليتهاي سوخت و سازي خود بدن تامين ميگردد و حدود ٧٠٠ آن نيز از طريق آب موجود در غذاها به بدن ميرسد. پس حداقل ١٤٠٠ آب از طريق مايعات ميبايستي به بدن برسد و علاوه بر آن مصرف حداقل ٦٠٠ الي ٧٠٠ سي سي مايعات ديگر نيز توصيه ميشود( جمعا حداقل ٨ ليوان در شبانه روز). نكته مهم: درصد قابل توجهي از هر ماده غذايي را آب تشكيل ميدهد و چون ميزان كالري آب صفر است ، ميزان انرژي هر ماده غذايي با ميزان آب آن رابطه معكوس دارد. http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
پنج دلیل که باعث می شود زود خسته شوید. http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
‍ آيااضافه وزن ناگهاني پس از روزه داري شايع است ??????? ✅ با افزايش وعده هاي غذايي از سه بار در روز به پنج بار و اضافه كردن ميان وعده ها مي توان از بروز افزايش وزن ناگهاني پس از روزه داري در ماه مبارك رمضان پيشگيري كرد. 👈افزايش اين وعده هاي غذايي به معناي زياد كردن موادغذايي مصرفي نيست بلكه افراد بايد همان ميزان غذايي راكه در سه نوبت (صبحانه، ناهار و شام) مصرف مي كنند، در پنج نوبت (صبحانه، نيم روز، ناهار، عصرانه و شام) ميل كنند تا بر اثر گرسنگي هايي كه به دليل طولاني بودن روز در فصل تابستان و افت قندخون بروز مي كند، به ريزه خواري، پرخوري و اضافه وزن ناشي از آن دچار نشوند. 👈 در ايام روزه داري به روند خاص غذاخوردن در وعده هاي افطار و سحر عادت كرده است، پس از اتمام ماه رمضان افراد بايد توجه داشته باشند كه حجم مصرف موادغذايي را يك مرتبه افزايش ندهند چرا كه اين روند سبب فشار زياد بر دستگاه گوارش و همچنين بروز افزايش وزن ناگهاني مي شود. 👈رعايت ميان وعده ها به ويژه براي كودكان و نوجوانان به منظور بهتر يادگيري و رشد مناسب آنها لازم است 👈افراد نبايد پس از ماه رمضان وعده صبحانه را حذف كنند؛ برخي به دليل عدم مصرف صبحانه در ايام روزه داري ممكن است پس از سپري شدن اين ماه به دليل عادت كردن به اين روش صبحانه خود را حذف كنند. 👍👍👍توصيه مي شود اين دسته از افراد پس از ماه رمضان دوباره به رويه غذايي قبلي خود برگردند و سعي كنند وعده صبحانه را به طور كامل و با مصرف مواد غذايي مغذي و انرژِي ها حفظ كنند. 👈عده اي در ماه رمضان به توصيه هاي شفابخش و سلامتي بخش روزه داري توجه كرده و از پرخوري اجتناب كرده اند و عده اي نيز اين توصيه ها را رعايت نكرده اند، بنابراين با يك بررسي ساده مي توان براي آن دسته از افراد كه توصيه ها را رعايت نكردند، از بروز بسياري از بيماري هاي خطرناك پيشگيري كرد. 👈افرادي كه هرم غذايي را در ايام روزه داري رعايت نكرده اند و يا با حذف وعده غذايي سحر بدن آنها دچار كمبودهايي شده است، براي جبران اين كمبودها و داشتن سلامتي كامل بايد تنوع غذايي را رعايت كنند. 👍👍👍مصرف پروتئين ها، كربوهيدرات ها، نان و غلات، حبوبات، ميوه و سبزي ها و آب به اندازه كافي در طول شبانه روز مي تواند به حفظ سلامت و توان و انرژي افراد كمك شاياني كند. 👈برخي افراد در هفته هاي اول ماه رمضان به دليل عدم مصرف چاي، قهوه، كافئين و سيگار يا بر اثر افت قندخون كه در فاصله بين سحر و افطار رخ مي دهد، دچار سردردهايي مي شوند، اما بدن آنها بر اثر ممارست پس از يك ماه توانسته خود را با اين شرايط وفق دهد، بنابراين بهتر است اين دسته از افراد پس از دوران روزه داري به تلاش خود ادامه دهند و برخي عادات غلط غذايي و رفتاري خود را اصلاح كنند.
با توجه به استقبال بی نظیر دوستان و همراهان گرامی و بنا به درخواست بسیاری از شما دوستان عزیز، پکیج های آنلاین دکتر مجید کلاهدوزان تا 30 مرداد ماه با قیمت استثنایی ارایه میگردد. لینک خرید 👇👇👇 http://ihlsc.com/%d8%b1%da%98%db%8c%d9%85-%d8%a2%d9%86%d9%84%d8%a7%db%8c%d9%86/
ده نشانه ای که به شما می‌گوید در مسیر درست زندگی هستید.👆👆👆 http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
🌐چربی‌ شکمی می‌تواند با کمبود ویتامین D مرتبط باشد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که چربی‌ شکمی می‌تواند با کمبود ویتامین D مرتبط باشد. به گزارش مدیکال نیوز تودی، آزمایش‌ها نشان می‌دهد افرادی با سطح بالاتری از چربی شکمی و سایز بزرگترِ دور کمر، بیشتر احتمال دارد دچار کمبود ویتامین D شوند. ویتامین D که از طریق تماس پوست با نور خورشید تولید می‌شود نقش حائز اهمیتی در عملکردهای مختلفِ بدن انسان بازی می‌کند. بررسی‌های متعددی روی این ویتامین و خواص آن انجام گرفته است. به طور مثال، ویتامین D می‌تواند بدن را در برابر نارسایی قلبی، دیابت و سرطان حفظ کند و همچنین کمبود این ویتامین موجب ریزش مو می‌شود. در عین حال کمبود ویتامین D با سلامت استخوان‌ها مرتبط است اما ممکن است در عفونت دستگاه تنفسی و بیماری خودایمنی نیز نقش داشته باشد. از آنجایی که هر روز اهمیت ویتامین D شناخته شده‌تر می‌شود متخصصان زمان بیشتری را به درک و بررسی اینکه چه افرادی در معرض کمبود این ویتامین هستند و چگونه می‌توان از این کمبود پیشگیری کرد اختصاص داده‌اند. ارتباط بین چاقی و پایین بودن سطح ویتامین D پیش از این مورد توجه قرار گرفته بود هر چند در این آزمایش‌ها این ارتباط به شکل عمیق‌تر مورد مطالعه قرار گرفته و روی نوع و محل تجمع چربی در بدن تمرکز شده است. به گزارش ایسنا، متخصصان هلندی دریافتند در زنان مجموع چربی‌ها و چربی شکمی با پایین بودن سطح ویتا‌مین D مرتبط است هر چند چربی شکمی بیشترین تاثیر را دارد. اما در مردان پایین بودن سطح ویتامینD به طور چشمگیر با چربی در کبد و شکم مرتبط است. http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
🌐کمبود ویتامین دی خطر سقط جنین را افزایش می دهد نتایج یک مطالعه نشان داده است، زنانی که ویتامین دی کافی دریافت نمی کنند، مدت زمانی طولانی تر طول می کشد تا باردار شوند و با افزایش خطر سقط جنین مواجه هستند. به گزارش ایندیپندنت، محققان موسسه ملی بهداشت کودکان و تکامل انسان «یونیس کندی شریور» در آمریکا در این مطالعه سطح مواد مغذی ضروری خون هزار و 200 زن را قبل از بارداری و هشت هفته بعد از بارداری تجزیه و تحلیل کردند. تمامی این زنان یک سقط جنین داشتند و امیدوار بودند دوباره باردار شوند. این مطالعه نشان داد، زنانی که سطح ویتامین دی آنها قبل از بارداری در راستای سطوح توصیه شده بود، 15 درصد بیشتر احتمال داشت که تولد زنده جنین داشته باشد و خطر سقط جنین در این زنان با افزایش سطح این ویتامین کاهش می یافت. محققان خاطر نشان کردند که یافته های مطالعه آنها نشان می دهد که ویتامین دی یک نقش محافظتی در بارداری ایفا می کند. یافته های این مطالعه که در مجله Lancet Diabetes and Endocrinology منتشر شده، تاکیدی است بر یافته های مطالعات قبلی که نشان داده بودند داشتن سطح بالاتر ویتامین دی برای زنانی که تحت لقاح خارج رحمی قرار می گیرند، مفید است. به گزارش ایرنا، ویتامین دی برای بدن به منظور جذب کلسیم و سایر مواد معدنی از خوراکی ها و نوشیدنی های مصرفی ضروری است. اکنون مصرف مکمل های ویتامین دی به زنان باردار و کودکان زیر پنج سال توصیه می شود اما نتایج این مطالعه نشان می دهد فواید برخورداری از سطح کافی ویتامین دی در مرحله پیش از بارداری مهم تر است http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
چه موقع کمر درد نیاز به مراجعه به دکتر دارد؟ کمتر کسی است که در طول عمر خود به کمردرد دچار نشود و برای بعضی افراد کمردرد مشکل هر روزشان است. ولی آیا برای هر کمردردی باید به پزشک مراجعه کنیم؟ آکادمی پزشکان خانواده امریکا میگوید غالب کمردردها را میتوان با رعایت اصولی در درست نشستن و ایستادن و بلند کردن اجسام و با انجام نرمش های طبی برطرف کرد ولی برای بعضی کمردردها حتما باید به پزشک مراجعه کرد. 🚩اگر علائم زیر در شما وجود داشت کمردردتان باید به توسط پزشک بررسی شود. 🚩اگر درد کمر به ساق شما تیر میکشد. 🚩اگر باسن یا ران یا ساق شما احساس بیحسی یا گزگز دارد. 🚩اگر احساس تب یا لرز، تهوع یا استفراغ، درد معده یا احساس ضف همراه با کمردرد دارید. 🚩اگر شدت کمردرد در حدی است که در رفتن به توالت مشکل دارید. 🚩اگر کمردرد بعد از یک ضربه ایجاد شده است. 🚩اگر شدت کمردرد آنقدر زیاد است که نمیتوانید حرکت کنید. 🚩اگر شدت کمردرد بعد از گذشت دو هفته خوب نشده و یا بدتر شده است. http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاهش وزن چشمگیر ایشان با کمک تیم درمانی دکتر مجید کلاهدوزان آفرین بر ارده و پشتکار شما دوست عزیز. قسمت اول http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c