سلامت ایرانیان
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
سوال 34 در سایت: با سلام میشه از قندهای رژیمی استفاده کرد یا خرما رو بیشتر استفاده کرد ؟
جواب: سلام کاربر گرامی: نوشیدنی های رژیمی و بسیاری از محصولات شیرین رژیمی حاوی انرژی نمی باشند و به شما در کاهش کالری دریافتی کمک خواهند کرد. اگر چه این فرضیه برای مدتی طولانی قابل استفاده نیست، طوری که جایگزین کردن یک شیرین کننده به جای دیگری، هیچ کاری در جهت اصلاح ذائقه ی شیرین شما و یا کمتر لذت بردن از طعم شیرینی انجام نمی دهد. نتایج یک مطالعه انگلیسی نشان می دهد افرادی که به مقدار زیاد از شیرین کننده های مصنوعی استفاده می کنند، در کل نسبت به سایر افراد کالری بیشتری دریافت می کنند که در نهایت چاقی را تشدید می نماید. به این صورت که شیرین کننده ها ممکن است مکانیسم های طبیعی اشتها را دگرگون کنند، یعنی احساس سیری کافی را ایجاد نمی کنند و فرد از غذاهای دیگر زیاد می خورد خرما هم کالری دارد و اگر بیشتر مصرف کنید باعث افزایش وزن میشود و باید به مقداری که کارشناس تغذیه در رژیم لحاظ کردند مصرف کنید . { با تشکر ازاینکه پرسش خود را با مراکز جامع بین المللی سبک زندگی سالم " دکتر مجید کلاهدوزان" دکتر تغذیه در اصفهان ، در میان گذاشتید.}
http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
ساج ماهي saj_mahi💠
📣 مژده به هموطنان عزیز اصفهانی... بالاخره برای اولین بار #پخت_ماهی بدون روغن و حرارت مستقیم در طعم های مختلف و با حفظ تمامی خواص ماهی، ارائه میشود.
گروهی از مواد غذایی که تأثیر مهمی در سلامت انسان و پیشگیری از بیماری ها دارند، ماهی و آبزیان هستند. این مواد غذایی مفید که دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی هستند، چنانچه به مقدار کافی یعنی هفته ای 2 تا 3 بار در برنامه غذایی افراد گنجانده شوند در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها و حتی کنترل و کمک به بهبود عوارض و اختلالات مختلف، اثرات مهمی خواهند داشت.
✅ براي اولين بار در اصفهان😍
#ماهی_رژیمی
#غذای_سالم
فقط يك بار امتحان كنيد .
#طبخ_سالم و #بدون_روغن، کاملا #رژیمی
💠 اینستاگرام: saj_mahi
📌 ادرس:سه راه مارنان ابتداي بوستان سعدي جنب پوشاك هرمس ٠٩١٣١٦٩٨٧٧١😋🐟
http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
🌐نقش محافظتی ویتامین D در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
تحقیق جدید نشان می دهد ویتامین D نور خورشید عاملی محافظ در مقابله با سرطان روده است.
نور خورشید موجب تحریک تولید ویتامین D می شود و افراد دارای میزان کافی این ویتامین، ۲۲ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان روده قرار دارند.
همچنین محققان دریافتند هر چقدر میزان ویتامین D بدن بیشتر باشد، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ هم بیشتر کاهش می یابد.
به گفته محققان، به ازای هر افزایش نسبی ویتامین D خون، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان ۱۹ درصد و در مردان ۷ درصد کاهش می یابد.
محققان عنوان می کنند یک زن از هر ۲۴ زن و یک مرد از هر ۲۲ مرد در طول عمرش مبتلا به سرطان روده بزرگ خواهد شد.
مطالعات قبلی هم نشان داده اند که کمبود ویتامین D می تواند موجب بروز سایر مشکلاتی به جز پوکی استخوان و بدکاری سیستم ایمنی شود.
از آنجائیکه کمبود ویتامین D در رشد روده تاثیر دارد، ارتباط کمبود این ویتامین با سرطان کلورکتال (راست روده) نیز تایید شده است.
«مارجری مک کالو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ویتامین D با حفظ سلامت استخوان ها مرتبط است، اما مشخص نشده است که ویتامین D موجود در مواد غذایی از سرطان روده بزرگ پیشگیری می کنند.»
محققان در یافته های خود دریافتند نقش حفاظتی ویتامین D در پیشگیری از سرطان روده بزرگ، بخصوص در زنان بیشتر است.
به گزارش مهر، مک کالو در این باره توضیح می دهد: «سرطان زمانی رخ می دهد که سلول های غیرعادی بدون هیچ کنترلی رشد کرده و گسترش یابند. مطالعات نشان داده اند که ویتامین D می تواند به محدودکردن تکثیر سلول های غیرعادی کمک کند.»
http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
سلامت ایرانیان
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
سوال 38 در سایت: برای لاغری در مورد شکم و پهلو و رانها میخوام بدونم باید چیکار کرد؟
جواب: با سلام کاربر گرامی: با رعایت یک رژیم غذایی علمی زیر نظر کارشناس تغذیه و داشتن برنامه ورزشی منظم میتوانید وزن خود را کاهش داده و به تبع آن سایزتان هم کم میشود ولی به طور کلی برای کاهش سایز دور شکم قند های ساده مثل قند و شکر و پولکی و مربا- آبمیوه و نوشابه ها راحذف کنید .نان مصرفی خود را از نوع سبوس دار انتخاب کنید و از سبزیجات بیشتری استفاده کنید { با تشکر ازاینکه پرسش خود را با مراکز جامع بین المللی سبک زندگی سالم " دکتر مجید کلاهدوزان" دکتر تغذیه در اصفهان ، در میان گذاشتید.}
http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🌺🌺🌺مصاحبه با خانم بکرانی سلامتجو موفق با کاهش ۴۰ کیلو وزن و کنترل دیابت👏👏👏👏. 👆👆👆
http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
💥 انواع پروبیوتیک ها :
👈پروبیوتیک ها به دو صورت مصرف می شوند:
۱ - به صورت مکمل های غذایی به شکل پودر، شربت یا قرص
۲ - به صورت مواد غذایی غنی شد ه با پروبیوتیک ها. برای مثال اگر در تولید هرگونه فرآورده لبنی تخمیری همچون
ماست، از باکتری های پروبیوتیکی استفاده شود، محصول حاصل را پروبیوتیک می نامند.
چه نکاتی در مصرف پروبیوتیک ها حائز اهمیت است ؟ 💥 در حال حاضر مکمل های غذایی به صورت قرص، در بازار ایران،
بیشتر وارداتی است بنابراین باید حتماً دارای روکش محافظ باشند تا باکتری های مفید، حین عبور از معده، در اسید معده از
بین نروند.فرآورده های لبنی، بهترین حامل پروبیوتیک ها محسوب می شوند. البته هنوز غنی سازی لبنیات با پروبیوتیک ها خیلی رایج نشده است. موز، عسل، مارچوبه، کنگر فرنگی، سیر و پیاز حاوی موادی هستند که باعث می شود باکتری های پروبیوتیک بهتر رشد کنند. 👈البته برای اثر بخشی باید مقادیر
زیادی از آن ها مصرف شود. 💥افرادی که آنتی بیوتیک مصرف می کنند، دچار اسهال، عفونت مخمری مهبل و یا دچار سوء تغذیه هستند، در اولویت مصرف پروبیوتیک ها قرار دارند.
http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عوارض_چاقی
آیا با وجود این عوارضی که چاقی برای بدن ما به همراه می آورد ، به فکر درمان آن نیافتادید؟
http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
ساج ماهي saj_mahi💠
📣 مژده به هموطنان عزیز اصفهانی... بالاخره برای اولین بار #پخت_ماهی بدون روغن و حرارت مستقیم در طعم های مختلف و با حفظ تمامی خواص ماهی، ارائه میشود.
گروهی از مواد غذایی که تأثیر مهمی در سلامت انسان و پیشگیری از بیماری ها دارند، ماهی و آبزیان هستند. این مواد غذایی مفید که دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی هستند، چنانچه به مقدار کافی یعنی هفته ای 2 تا 3 بار در برنامه غذایی افراد گنجانده شوند در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها و حتی کنترل و کمک به بهبود عوارض و اختلالات مختلف، اثرات مهمی خواهند داشت.
✅ براي اولين بار در اصفهان😍
#ماهی_رژیمی
#غذای_سالم
فقط يك بار امتحان كنيد .
#طبخ_سالم و #بدون_روغن، کاملا #رژیمی
💠 اینستاگرام: saj_mahi
📌 ادرس:سه راه مارنان ابتداي بوستان سعدي جنب پوشاك هرمس ٠٩١٣١٦٩٨٧٧١😋🐟
http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
💥وقتی چای سرطانزا می شود .
📚چندی پیش معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، برنده مدال افتخار آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان در سال 2018 میلادی شد.
👈یکی از مهمترین دلایل اهدای این مدال افتخار به دکتر رضا ملکزاده، استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران، اثبات
" اثر مصرف چای داغ در ابتلا به سرطان مری "
بود که پیشتر این یافته علمی توسط یک تیم تحقیقاتی تحت سرپرستی ایشان به ثبت جهانی رسید .
☝️ لذا به مناسبت کسب این افتخار علمی ارزشمند توسط کشور ما، در این یادداشت به نتایج حاصل از تحقیق مورد اشاره و ارتباط بین نوشیدن چای داغ و سرطان مری می پردازیم.
📚 حدود 50 سال پیش مشخص شد که در برخی از مناطق شمال شرق ایران، شیوع سرطان مری به طور حیرت آوری بالا بوده و چند برابر بیشتر از میانگین جهانی است.
📚در همین رابطه یک پژوهش جامع تحت عنوان کوهورت گلستان از حدود 20 سال پیش آغاز شد
👈 و در این پژوهش ، تعداد 50 هزار نفر از ساکنان شهرها و روستاهای مناطق گنبد، کلاله و آققلا واقع در استان گلستان مورد بررسی قرار گرفتند.
📚 نتایج این تحقیق نشان داد که :
☝️ مهمترین علت شیوع بالای سرطان مری در منطقه ترکمن صحرای استان گلستان، عادت داشتن بسیاری از مردم به نوشیدن چای داغ است .
👈 زیرا حرارت بالای چای داغ موجب صدمه به بافت پوششی مری و افزایش قابلیت نفوذ مواد سرطانزا به داخل سلولهای مری میشود.💥
📚 گفتنی است که در حال حاضر ، میانگین سرطان مری در استان گلستان تا حدود سه برابر بیشتر از میانگین آن در کشور است.
☝️اگرچه نوشیدن چای داغ یکی از عادات هموطنان ترکمن در استان گلستان است، اما در سایر استانهای کشور نیز این اقدام اشتباه توسط برخی افراد انجام میشود
👈و به همین دلیل ، به طور کلی میانگین شیوع سرطان مری در ایران نسبتا بالاست. 💥
☝️باید توجه شود که :
👈حداکثر دمای مناسب برای نوشیدن چای، حدود 40 درجه سانتیگراد یا کمتر است.
👈ارتباط مستقیمی بین بالا رفتن دمای چای و نرخ بروز سرطان مری وجود دارد
👈 و با افزایش حرارت چای احتمال این خطر نیز افزایش مییابد.
☝️به عبارت دیگر ،
👈خطر اصلی ، متوجه افرادی است که :
- چای را به صورت داغ مینوشند
👈 و نوشیدن چای به صورت ولرم این خطر را مرتفع میکند.
📚گفتنی است طبق مطالعه یادشده در استان گلستان،
👈بیش از 60 درصد افراد چای خود را با دمای بالای 60 درجه مینوشند که بسیار خطرناک است.
📚از دیگر نکات مهم در خصوص ابتلا به سرطان مری در اثر مصرف چای داغ،
👈 زمان انتظار است
که به مدت زمان سپری شده از لحظه ریختن چای در لیوان تا زمان نوشیدن آن گفته میشود.
👈مشخص شده است که احتمال سرطان مری در افرادی که چای را طی دو تا سه دقیقه پس از ریختن در فنجان یا لیوان مینوشند، چند برابر بیشتر از افرادی است که چای خود را پس از گذشت ۴ تا ۵ دقیقه مینوشند.
☝️لازم به ذکر است که معمولا میزان چای مصرفی توسط فرد ارتباطی با خطر سرطان مری ندارد، بلکه حرارت چای مصرفی بسیار مهم است.
📚 از عادات نه چندان دور ما ایرانیان، نوشیدن چای با نعلبکی بوده است که سبب خنک شدن فوری چای میشود.
👈اما امروزه استفاده از نعلبکی برای نوشیدن چای چندان مرسوم نبوده
و در حال تبدیل شدن به نوستالژی است.
📚 بنابراین :
☝️ افرادی که برای خنک شدن چای در فنجان یا لیوان صبوری نمیکنند، بهتر است به منظور حفظ سلامت خود از نعلبکی برای نوشیدن چای استفاده نمایند.
👈 بویژه آنکه طبق آموزههای دین مبین اسلام نیز مصرف مواد خوراکی به صورت داغ مکروه است و لذا باید پرهیز شود.
📚دکتر بهادر حاجیمحمدی
- بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران💥