🔸در این بازدید جمادی ضمن سرکشی به خطوط تولید این شرکت، گفت: مقام معظم رهبری همواره توجه خاصی به مسئله تولید و اشتغال داشتهاند و این امر یکی از اولویتهای اساسی قوه قضائیه است.
🔸وی افزود: همه دغدغه مسئولان باید توجه به تولید و اشتغال باشد و به فعالان در این عرصه در صورت داشتن مشکلات کمک کنند تا با رفع موانع تولید و ایجاد اشتغال، شاهد پیشرفت و توسعه کشور باشیم.
🔸رئیس دبیرخانه ستاد پیگیری اجرای اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه هدف از بازدید از شرکتهای استان خوزستان را مشاهده روند فعالیت شرکتها و آگاهی از مشکلات و موانع تولید و نظارت بر عملکرد ستادهای اقتصاد مقاومتی استان عنوان کرد و از اقدامات صورت گرفته در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری خوزستان ابراز رضایت کرد.
🔸وی همچنین از طراحان و سازندگان قطعات داخلی قدردانی و بهرهگیری از نخبگان شرکتهای دانشبنیان توسط واحدهای تولیدی استان را امیدوارکننده دانست.
🔸در ادامه این بازدید اعضای هیئت مدیره شرکت لولهسازی ماهشهر از پیگیریهای قضایی رئیس کل دادگستری و دادستان مرکز خوزستان و سایر اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی این استان در رفع موانع تولید این شرکت قدردانی کردند.
🔸شرکت لوله سازی ماهشهر از سال ۸۴ تاسیس و با داشتن ۵۰۰ کارگر یکی از تولیدکنندگان لولههای صنایع پتروشیمی کشور است.
https://eitaa.com/dadsetani_kol
🇮🇷روابط عمومی دادستانی کل کشور
🔸تعیین تکلیف ۲۴۶ دستگاه کشنده در پی دستورات دادستان کل کشور و بازدید از گمرک تهران/ دادستان تهران: مالکان ظرف ۵ روز برای ترخیص مراجعه کنند
🔸دادستان تهران گفت: در پی بازدید دادستان کل کشور از اداره کل گمرک تهران و در نتیجه دستورات و اقدامات انجام شده، تعداد ۲۴۶ دستگاه کشنده در تهران ترخیص شد.
🔸علی صالحی دادستان تهران بیان کرد: حجتالاسلام و المسلمین موحدی دادستان کل کشور، ماه گذشته، از اداره کل گمرک تهران بازدید به عمل آورد و با توجه به بلاتکلیف ماندن تعداد زیادی از دستگاههای کشنده از یک تا ۳ سال گذشته، دستورات لازم را در خصوص رفع ناهماهنگیهای موجود میان دستگاهها و ارگانهای مختلف صادر کرد.
🔸دادستان تهران با بیان این که دستورات و اقدامات انجام شده نسبت به سازمانهایی که متعهد به انجام وظیفه شده بودند، در کمتر از یک ماه منتج به نتیجه مطلوب شده است اظهار کرد: با دستور مقام قضایی، خوشبختانه این دستگاهها تعیین تکلیف شده است و از نظر قانونی و سازمانهای دولتی مربوط، منعی برای ترخیص آنها وجود ندارد.
🔸وی از مالکان خودروهای ترخیص شده خواست تا نهایتا ظرف ۵ روز، نسبت به ترخیص خودرو خود اقدام کنند تا مشمول مقررات کالاهای متروکه نشوند.
🔸۶ مهر ماه حجت الاسلام والمسلمین موحدی ، دادستان کل کشور به همراه علی صالحی دادستان تهران از اداره کل گمرک تهران بازدید کردند.
🔸در این بازدید دادستان کل کشور برای تعیین تکلیف ۴ هزار و ٢۶۴ دستگاه کشنده که در ۱۱ گمرک کشور بلاتکلیف ماندهاند، ۲ هفته مهلت داد.
https://eitaa.com/dadsetani_kol
🇮🇷روابط عمومی دادستانی کل کشور
دادستان کل کشور در جمع وزیر، معاونان و روسای سازمانها و شرکتهای تابعه وزارت ارتباطات:
توسعه پیام رسانهای داخلی موجب پیشگیری بسیاری از جرائم شده است
🔸به گزارش روابط عمومی دادستانی کل کشور، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دیروز (شنبه) با حجتالاسلام والمسلمین موحدی دادستان کل کشور دیدار کرد.
🔸دادستان کل کشور در این دیدار ضمن تقدیر از تلاشهای صورت گرفته در وزارت ارتباطات برای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، گفت: توسعه پیام رسانهای داخلی باعث ایجاد آرامش روانی در جوانان و خانوادهها و پیشگیری بسیاری از جرائم شده است.
🔸حجت الاسلام و المسلمین موحدی، تربیت نیروی انسانی را یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: در این وزارتخانه نیز نیروهایی متعهد و متخصص مدیریت وزارتخانه را به دست گرفته و به مردم خدمت ارائه میکنند.
🔸وی درباره اجبار برخی از مدارس و دستگاه های عمومی و دولتی برای استفاده از پیام رسانهای خارجی نیز افزود: با توجه به مصوبه ممنوعیت استفاده ازپیام رسانهای خارجی در دستگاههای دولتی، مدارس و دانشگاه ها، باید این موارد بررسی و مورد پیگیری قرار گیرد.
https://eitaa.com/dadsetani_kol
🇮🇷روابط عمومی دادستانی کل کشور
🔸همچنین در این دیدار وزیر ارتباطات که معاونان و روسای سازمان ها و شرکت های تابعه نیز حضور داشتند گزارشی از دستاوردها و اقدامات این وزارتخانه در دولت سیزدهم ارائه کرد.
🔸وی با ارائه گزارش جامعی از روند توسعه شبکه ملی اطلاعات و اقدامات انجام شده در این حوزه، افزود: این شبکه تاکنون 63 درصد پیشرفت داشته است.
🔸وزیر ارتباطات پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها را یکی دیگر از مهم ترین اقدامات این وزارتخانه در دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: با تکمیل این پروژه یک شبکه پرسرعت و با کیفیت برای ارائه خدمات متنوع به مردم ایجاد می شود و تاکنون نیز 4 میلیون خانوار تحت پوشش این شبکه قرار گرفته اند و تا پایان دولت تمام شهرهای کشور تحت پوشش قرار میگیرند.
🔸وی توسعه و حمایت از پیام رسان های داخلی را یکی دیگر از اقدامات این دوره وزارت ارتباطات اعلام کرد و افزود: با محدودیت پیام رسانهای خارجی در کشور، زیرساخت پیام رسانهای داخلی تقویت شد و با حمایت از آنان این پیام رسان ها هم اکنون به بیش از 40 میلیون نفر کاربر ماهانه سرویس ارائه می کنند.
🔸زارع پور به احراز هویت 26 میلیون نفر ایرانی در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای این دولت اشاره کرد و گفت: 8 میلیون نفر به صورت متوسط روزانه از این پنجره استفاده میکنند.
https://eitaa.com/dadsetani_kol
🇮🇷روابط عمومی دادستانی کل کشور
دادستان کل کشور خطاب به دادستانهای سراسر کشور: از انتشار اخبار و محتویات پروندههای جریانی جلوگیری شود/ تاکید بر رعایت قانون و اطلاعرسانی با اذن مقام قضایی صلاحیتدار
🔸به گزارش روابط عمومی دادستانی کل کشور، جلسه هفتگی شورای معاونین دادستانی کل با حضور اعضا و به ریاست حجتالاسلاموالمسلمین موحدی برگزار شد.
🔸در این جلسه دادستان کل کشور با اشاره به قوانین و مقررات بازدارنده در خصوص عدم افشای اطلاعات و محتویات پرونده جریانی و ضرورت حفظ و مراقبت آن گفت: هیچ شخص حقیقی و حقوقی مجاز نیست محتویات پرونده جریانی را له یا علیه شخص یا اشخاصی منتشر و بازگو نماید. در صورت تخلف موجب مسئولیت قانونی برای مرتکب است.
🔸وی گفت: در دستگاه قضایی بسیار مراقبت می شود که محتوای پروندهها در معرض افشا و انتشار قرار نگیرد. نه تنها دستگاه قضایی ملزم به امانتداری و رازداری از زندگی مردم میباشد بلکه ضابطان خاص و عام هم ملزم هستند در هر مرحله ای از پرونده نسبت به این موضوع حساسیت داشته و مراقب کنند تا اطلاعات افراد در اختیار دیگران قرار نگیرد.
🔸حجت الاسلام و المسلمین موحدی ادامه داد: حفظ آبرو و رعایت حریم اشخاص به حدی حساس و محترم است که قانون صراحتا اعلام داشته که بدون اذن دادگاه، افشا و اعلام محتویات پرونده ممنوع میباشد. همچنین در مواردی بنا به حساسیت و موضوع پرونده نیز امکان اعلام جزئیات پس از صدور قطعی هم میسر نبوده و لذا اشخاص حقیقی و حقوقی ملزم به رعایت این موضوع هستند.
https://eitaa.com/dadsetani_kol
🇮🇷روابط عمومی دادستانی کل کشور
🔸دادستان کل کشور افزود: از همکاران محترم به ویژه از قضات محترم دادسرا انتظار داریم نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری به خرج داده و مراقبت از اطلاعات اصحاب پرونده را پیوسته مدنظر داشته باشند.
🔸وی ادامه داد: همچنین لازم است ضابطان محترم در انتشار و اطلاع رسانی اطلاعات در اختیار، مراقبتهای بیشتری به عمل آورده و بدون اجازه مقام قضایی صلاحیتدار از افشا و یا انتشار محتویات پرونده خودداری نمایند.
در تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارها تسریع گردد
🔸همچنین در این جلسه دادستان کل کشور در واکنش به گزارش سفر اخیر علی جمادی معاون مبارزه با قاچاق کالا به استان خوزستان و بررسی و نظارت میدانی از بنادر و انبارهای این استان اظهار کرد: در گزارشهای دریافتی اعلام میگردد که همچنان ترخیص کالاها در برخی انبارها با کندی صورت انجام میشود. در حالی که این کندی ممکن است موجب فساد و خرابی کالاهای دپو شده در انبارها گردد. در صورتی که باید دانست هرگونه قصور یا تقصیر که موجب فساد کالایی شود از ناحیه هرکس که باشد موجب مسئولیت قانونی بوده و قابل تعقیب است.
🔸وی گفت: در این راستا لازم است دادستانهای محترم مراکز استانی نسبت به بازدیدهای مستمر از بنادر توجه بیشتری داشته و مراقبت کنند که هرچه سریعتر پرونده کالاهای دپو شده در بنادر و انبارها تعیین تکلیف گردد.
🔸حجت الاسلام و المسلمین موحدی ادامه داد: همه معاونین در بازدیدهای استانی و نظارتهای خود موضوع حقوق عامه را در دستور کار داشته و بر رعایت حقوق عموم جامعه تاکید کنند.
🔸گفتنی است در در جریان سفر اخیر علی جمادی معاون قضایی دادستان کل کشور به استان خوزستان، دستورات لازم جهت تخلیه بار دو کشتی با محموله گندم صادر شد تا در اسرع وقت تخلیه و در جهت تامین کالاهای اساسی کشور مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
https://eitaa.com/dadsetani_kol
🇮🇷روابط عمومی دادستانی کل کشور
دادستان کل کشور در جمع هیات بازرسی معاونت نظارت:
ملاک و معیار بازرسی ها باید قانون باشد/ مهمترین رکن دستگاه قضایی قضات شریف و مخلص آن است
🔸به گزارش روابط عمومی دادستانی کل کشور نشست هم اندیشی هیات بازرسی معاونت نظارت بر امور دادسراها و ضابطین دادستانی کل کشور صبح امروز با حضور حجت الاسلام و المسلمین موحدی برگزار شد.
🔸در این جلسه که عباسی مستشار دادگاه انتظامی قضات و رئیس دفتر دادستان کل، منصوری معاون نظارت بر دادسراها و ضابطین و همچنین دادیاران و قضات عضو هیات بازرسی حضور داشتند حجت الاسلام و المسلمین موحدی ضمن قدردانی از تلاشهای هیات بازرسی و انجام بازدیدهای مستمر از دادسراها گفت: ماهیت کار بازرسی رفع ضعفها و مشکلات و تقویت نقاط قوت و برجستهسازی اقدامات مفید و اثر بخش است.
هدف اصلی از بازرسی ها جلب رضایت مردم است
🔸وی گفت: خوب است همیشه و قبل از انجام بازرسیها با خود مبانی و اهمیت کار نظارت را مرور کنیم و بدانیم که هدف اصلی ما از این کار پر زحمت و سنگین بهبود عملکرد دادسرا و نهایتا جلب رضایت مردم است.
🔸دادستان کل کشور با بیان اینکه لازم است در روند بازرسیها اقدامات جنبه آموزشی داشته باشد گفت: هدف و مفهوم بازرسی ها چه از نوع موردی باشد و چه از نوع پنهان و آشکار این است که در ابتدا ضعفها و کاستیها شناسایی شده و سپس با آموزشهای مناسب چه در لحظه و چه در گزارشات بعدی این مشکلات برطرف شود.
https://eitaa.com/dadsetani_kol
🇮🇷روابط عمومی دادستانی کل کشور
ملاک و معیار بازرسیها باید قانون باشد
🔸حجت الاسلام و المسلمین موحدی ادامه داد: ملاک و معیار بازرسیها باید قانون باشد. در این رابطه موظف هستیم به قانون نظارت بر رفتار قضات عمل کرده و بر اساس اینقانون و آئین نامههای مربوطه اقدام نمود. یعنی علاوه بر نظارت بر رفتار قضات باید بر عملکرد آنها هم نظارت داشته و بررسیهای لازم را صورت دهید.
🔸وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تشویق و تنبیه هم اشاره کرده و گفت: حتما بدانید که تشویق اثرگذاری بهتری نسبت به تنبیه دارد. حتما در بازرسیهای خود جنبه تشویقی قضات را برجسته تر کنید و بدانید که با حمایت و دلگرمی است که خروجی کار بهبود یافته و عملکردها ارتقا می یابد. به دنبال اقدامات و رفتارهای مثبت و سازنده قضات باشید و با ذکر نمونه، موارد را ثبت و ضبط کنید تا در آینده بتوان از این افراد به نحو خوبی در دستگاه قضایی استفاده نمود.
متقن بودن رای را به عنوان یک اصل بدانید و برای آن اهمیت زیادی قائل باشید
🔸دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: مورد دیگری که در انجام ماموریتهای بازرسی باید دقت کنید بحث مطالعه و قرائت احکام و قرارهای صادره است. حتما قرارهای صادر شده را خوانده و به محتویات متن از جمله استناد به قانون، توجه به اظهارات شاکی و متشاکی و ...توجه کنید. متقن بودن رای را به عنوان یک اصل بدانید و برای آن اهمیت زیادی قائل باشید.
🔸حجت الاسلام و المسلمین موحدی در ادامه رهنمودهای خود به هیات بازرسی معاونت نظارت بر امور دادسراها گفت: در انجام ماموریت خود هیچگاه کیفیت را فدای کمیت نکنید. حتما در شعبه ها به اندازه کافی حضور داشته و ضمن پرسش و پاسخ با افراد شعبه با دقت پروندهها و روند کار را ارزیابی کنید. مطمئن شوید که به جزئیات توجه شده و نکته ای مغفول نمانده است. آنچه که مهم است این می اشد که نقاط ضعف و قوت در همین ریزبینی ها مشخص شده و کیفیت کار در توجه به جزئیات بهبود می یابد.
حتما به دو مولفه گردش کار و ارجاعها توجه کنید
🔸وی با بیان اینکه گردش کار روایت جریان پرونده است گفت: در بازرسیهای خود حتما به دو مولفه گردش کار و ارجاعها توجه کنید. این دو مولفه در کیفیت رسیدگی و جلب رضایت مراجعین بسیار اثرگذار است. به این معنا که اگر یک پرونده گردش کار خوبی داشته باشد در صدور یک رای متقن بسیار موثر است. همچنین اگر ارجاعات به درستی انجام شود در کاهش اطاله دادرسی خود را نشان میدهد. چرا که ارجاع اشتباه از جمله ارجاع بی مورد و خلاف قانون و بدون رضایت طرفین به شورای حل اختلاف ممکن است ضمن افزایش زمان رسیدگی، ادله و دلایل پرونده را دچار خدشه و ضعف کند و نهایتا موجب نارضایتی مردم خواهد شد.
مهمترین رکن دستگاه قضایی قضات شریف و مخلص آن میباشد
🔸دادستان کل کشور با اشاره به اینکه در این بازرسیها به دنبال کادرسازی و استعدادیابی باشید گفت: همچنان که در مقام نظارت کننده هستید و باید جزئیات مختلف را مورد بازرسی قرار دهید شان و جایگاه قضات و کارمندان را باید حفظ کنید.
مهمترین رکن دستگاه قضایی قضات شریف و مخلص آن میباشد. به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) باید قاضی را عزیز دانست و لذا حتی اگر در بازرسیهای خود شاهد اشتباه و یا تخلفی بودید حتما شان و کرامت قاضی حفظ شده و عزت نفس و کرامت نفس خود و این عزیزان باید رعایت گردد.
به دنبال خلاقیت و ایدههای نو باشید
🔸حجت الاسلام و المسلمین موحدی در ادامه به نکاتی دیگر اشاره کرد و گفت: چیزی که در این بازرسیها زیاد رخ میدهد ارائه پیشنهادات و انتقادات از سوی همکاران استانی و شهرستانی است. سعی کنید به این موارد دقت کرده و در بازرسیهای خود به دنبال خلاقیت و ایدههای نو باشید. چراکه ممکن است بسیاری از ایدههایی که توسط یک دادیار یا بازپرس در یک شهر کوچک پیشنهاد میگردد و یا حتی در آنجا عملیاتی شده است، قابلیت توسعه و تکمیل داشته و به یک روند دائمی برای همه درآید.
🔸وی عنوان کرد: در بازرسیهای خود صرفاً بر دادسرا و پروندههای موجود اکتفا نکرده و به بازداشتگاهها، زندانها، توقفگاههای خودرو، کلانتریها، قضات کشیک و دیگر بخشهایی که قانون به شما اجازه داده است سرکشی کرده و نحوه عملکرد آنها را مورد بررسی قرار دهید.
https://eitaa.com/dadsetani_kol
🇮🇷روابط عمومی دادستانی کل کشور