امام باقر سلام الله علیه فرمودند:
«أَيُّمَا مُؤْمِنٍ عَادَ مُؤْمِناً خَاضَ فِي اَلرَّحْمَةِ خَوْضاً فَإِذَا جَلَسَ غَمَرَتْهُ اَلرَّحْمَةُ فَإِذَا اِنْصَرَفَ وَكَّلَ اَللَّهُ بِهِ سَبْعِينَ أَلْفَ مَلَكٍ يَسْتَغْفِرُونَ لَهُ وَ يَسْتَرْحِمُونَ عَلَيْهِ وَ يَقُولُونَ طِبْتَ وَ طَابَتْ لَكَ اَلْجَنَّةُ إِلَى تِلْكَ اَلسَّاعَةِ مِنْ غَدٍ»
هرگاه مؤمنی از مؤمنی دیگر عیادت کند،در رحمت الهی غوطه ور میشود.وقتی مینشیند، رحمت حق او را فرا می گیرد. وقتی باز میگردد، خدا هفتاد هزار فرشته را بر او می گمارد تا برایش استغفار و طلب رحمت کنند و به او می گویند تا فردا همان ساعت خوش و پاکیزه باشی و بهشت گوارایت باد.
الکافی ج۳ ص۱۲۰
مفاتیح الحیاة ص ٣۶٧
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
احکام تعقیب نماز
مسئله ۱۱۵۸.مستحب است نمازگزار پس از نماز در حالی که رو به قبله و با طهارت است به ذکر ،دعا، تلاوت و مانند آن که وارد شده اشتغال داشته باشد.کار نیک مانند تفکر در عظمت خدا و گریه هراس از دوزخ یا شوق به بهشت یا اشتیاق به لقای الهی از نمونه های خوب تعقیب نماز است. از بهترین ذکر تعقیبی، تسبیح حضرت زهرا سلام الله علیها است و آن به این ترتیب است سی و چهار بار «الله اکبر» سی و سه بار «الحمد الله» و سی و سه بار
«سبحان الله» هرچند تقديم «سبحان الله» بر «الحمد لله»صحیح است؛ لیکن اولى تقديم «الحمدلله» بر «سبحان الله» است.
مسئله ۱۱۵۹. استحباب تعقيب اختصاصی به نماز واجب ندارد بلکه پس از نماز نافله نیز تعقیب مستحب است چنان که تسبیح حضرت زهرا سلام الله علیها اختصاصی به تعقیب ندارد،بلکه خودش استحباب دارد و هنگام خواب نیز مستحب است. سجده شکر، پس از هر نماز نیز بعد از رسیدن هر نعمت و زوال هر نقمت چنان که قبلا بیان شد، مستحب است.
#توضيح_المسائل_چاپ_جدید
⏰ساعات فعالیت دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی در قم :
٨ صبح الی ١٨ بعد از ظهر
📩100007233
☎️ 02537841841
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرد آن است که پای امضای خودش بایستد
🔹 شما در سازمان ملل، همه امضاء کردید [قانون حمایت از حقوق بشر را]
انسان قضایای غزه و امثال غزه را که می بیند [یقین می کند] این سازمان ملل مرده است!
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#استوری
#حقوق_بشر #سازمان_ملل #غزه #فلسطین
📚 درس خارج فقه قضاء
تاریخ: 1402/10/23
🌐 https://esra.ir
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
حسن بن مسعود میگوید: در حالی خدمت امام هادی سلام الله علیه رسیدم که انگشتم خراشیده بود و شانه ام بر اثر برخورد با سواره ای آسیب دیده بود و در میان جمعیتی نیز وارد شده بودم که به سبب ازدحام قسمتی از لباسم پاره شده بود؛ پس گفتم: ای روز! چه شومی! خدا شرت را از من بگرداند. آن امام سلام الله علیه به من فرمود: ای حسن تو نیز که با ما رفت و آمد داری، گناهت را به گردن بی گناه می اندازی؟ حسن گوید [پس از این تذکر امام] به خود آمدم و به خطایم پی بردم؛ پس گفتم: ای مولای من از خدا آمرزش می طلبم. امام فرمود: ای حسن! روزگار را چه گناهی است که شما هرگاه در آن به سزای کردار خود میرسید آن را شوم می شمارید؟ حسن گفت: برای همیشه از خدا پوزش میطلبم و این توبه من است ای پسر رسول خدا! امام هادی سلام الله علیه فرمود: به خدا سوگند [ شوم دانستن روزگار] سودتان نبخشد؛ بلکه خدا به سبب سرزنشتان از روزگار با اینکه بر آن مذمتی نیست، کیفرتان می کند.
ای حسن! آیا نمیدانی که ثواب دهنده و کیفر دهنده و پاداش دهنده بـرای هــر کاری زود یا دیر [در دنیا و آخرت] خداست؟ گفتم ای آقایم! چرا.
فرمود:[این عمل را] تکرار نکن و برای روزگار هیچ اثری در حکم خدا قرار مده. حسن گفت :باشد ای سرور من! [تحف العقول ص۴۸۲. ۴۸۳]
خلاصه آنکه:۱.زمان ظرف رخدادهای تاریخی است.۲.چیزهایی که در زمان انجام میگیرد، گاهی موجب کامروایی بعضی و ناکامی برخی هست. ۳.گاهی یک رخداد دو چهره دارد و گاهی دو رخداد متفاوت نسبت به دو نفر تأثیر گوناگون دارند؛ بنابراین نمیتوان ظرف را نحس(ناخوشایند) دانست؛ چنان که نمیتوان آن را سعد(خوشایند) پنداشت.۴.جریان قمر در برج عقرب و مانند آن از اوقات ویژه راجع به نحس و سعد خود زمان نیست و تشریح آن از حوصله بحث کنونی بیرون است.
[مفاتیح الحیاة ص ۵۵۳]
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
#اطلاعیه
▫️ به اطلاع طلاب و فضلای گرامی می رساند، به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت امام هادی (علیه السلام)، #درس_خارج_فقه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی فردا دوشنبه 25 دی 1402 برگزار نخواهد شد.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
یک بیان نورانی از حضرت امیر مؤمنان سلام الله علیه است که فرمود: «إِذَا أَمْلَقْتُمْ فَتَاجِرُوا اللَّهَ بِالصَّدَقَة»؛[۱]، فرمود: اگر شما یک وقت گرفتار شدید، دَینی دارید و مشکل مالی دارید، صدقه بدهید که این ده برابر میآید! ما اینها را باور نکردیم که کار به دست دیگری است. فرمود هر وقت کمبودی دارید و وضع شما قدری ضعیف شد، فوراً صدقه بدهید...
[۱]حکمت ۲۵۸ نهج البلاغه
درس تفسیر ۹۴/٨/١۶
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
زيارت جامعه، منشور بلند امامت و هدايت است كه سيل گونه از كوهسار وجود هادی امت، حضرت ابوالحسن ثالث، علي بن محمد النقی (عليه و علی آبائه و ابنائه افضل الصلوة و السلام) سرازير شده است. اين منشور بلند، هرچند كه در لباس شرح فضايل و كمالات انسان های كامل و خلفای برجستهی الهی، يعنی اسرهی طاها و ياسين، ائمهی اطهار (عليهم السلام) بيان شده است، ليكن معارف عميق توحيدی ولايی آن بسان سيلی بنيان كن اساس شرك و دوگانه پرستی و بنياد بيگانه گرايی را برمي كَنَد و با پيشروی به سوی دشت و دَمَن امت اسلام، تشنه كامان حقيقت و معرفت ناب نبوی و ولوی را سيراب میکند.
ادب فنای مقربان جلد ۱ ص۸۴
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
🏴مراسم سوگواری به مناسبت فرا رسیدن شهادت حضرت امام هادی سلام الله علیه
زمان :دوشنبه ۲۵ دی ماه
ساعت: ۱۰:٣۰ صبح
مکان:
قم، خیابان شهداء(صفائیه)، کوچه ۱۹
دفتر مرجعیت دینی و علمی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته)
همراه با پخش زنده از کانال ایتا دفتر
http://eitaa.com/joinchat/3022651405Cffcc23207c
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام هادی سلام الله علیه فرمودند:
الْعُقُوقُ یُعقبُ الْقِلَّةَ وَ یؤَدِّی إِلَی الذِّلَّةِ
نافرمانی پدر و مادر موجب کاهش [و مرگ افراد خاندان] و ذلّت و خواری در دنیا میشود.
بحار الانوار ج۷۱ ص۸۴
مفاتیح الحیاة ص ٢٢٩
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«در زيارت جامعه کبير يکی از اوصافی که وجود مبارک #امام_هادی(سلام الله عليه) برای ائمه و اهل بيت (علیهم السلام) ذکر میکند، همان وصفی است که خدا در قرآن در سوره «انبياء» برای ملائکه ذکر کرده است. در سوره «انبياء» خداوند برای ملائکه چه چيزی ذکر کرده است؟ فرمود اين ملائکه کسانی هستند که: ﴿لا يَسْبِقُونَهُ بِالْقَوْلِ وَ هُمْ بِأَمْرِهِ يَعْمَلُونَ﴾، عمل میکنند. وجود مبارک امام هادی (سلام الله علیه) در زيارت جامعه کبير وصف ائمه(عليهم السلام) را همين قرار میدهند که اهل بيت (علیهم السلام) کسانی هستند که «لا يَسْبِقُونَهُ بِالْقَوْلِ وَ هُمْ بِأَمْرِهِ يَعْمَلُونَ».نه بدون اجازه خدا سخن میگویند، نه بعد از دستور خدا عقب افتادهاند، نه جلو میزنند ، نه دنبال هستند، «لا يَسْبِقُونَهُ بِالْقَوْلِ»، اين در زيارت جامعه کبير در وصف ائمه آمده؛ همان طوری که در سوره «انبيا» در وصف ملائکه آمده است.»
درس اخلاق ٩٧/٩/٢٩
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
17.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙بیانات آیت الله العظمی جوادی آملی در رابطه با عظمت زیارت جامعه کبیره
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی