روزی شعار کُلِ جهان می شود علی
طبق حدیث امام زمان می شود علی
وقتی که اشهدش بشود مرز شیعگی
باور کنید کُلِ اذان می شود علی
آدم اگر که فرض شود دین برای آن
تن می شود پیمبر و جان می شود علی
در عالم مثال اگر رود شیعه را
سرچشمه شد نبی جریان می شود علی
زهرا اگر حقیقت شب های قدر شد
در بین ماه ها رمضان می شود علی
ای خوش به حال آنکه به هنگام عقد خویش
در سفره اش کلیدِ زبان می شود علی
ذکر حسین آخر مجلس که می شود
دقت کنی دهان به دهان می شود علی
ذکر تمام گریه کنان می شود حسین
ذکر تمام سینه زنان می شود علی
با کوله بار نان و رطب ها هنوز هم
هر شب برای ما نگران می شود علی
میلاد امیرالمومنین علیه السلام
پدر شیعیان مبارک
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
@daghdaghemand
مسئولی_که_به_فکر_طبقات_ضعیف_نیست_6008332365733036189.mp3
879.4K
🎙بشنوید | رهبرانقلاب: مسئولی که به فکر طبقات ضعیف نیست، نمیتواند بگوید امام من علی(ع) است. ۷۲/۱۰/۶
⭐ @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | ولادت در خانه کعبه
🔻 رهبر انقلاب: شخصیت امیرالمؤمنین(ع) از لحظهی ولادت تا هنگام شهادت، در همهی این ادوار، یک شخصیت استثنائی است. ولادت او در جوف کعبه است - که نه قبل از آن حضرت و نه بعد از آن حضرت تا امروز چنین چیزی اتفاق نیفتاده است - شهادت آن بزرگوار هم در مسجد و محراب عبادت است. بین این دو نقطه هم، همهی زندگی امیرالمؤمنین جهاد است و صبر للَّه است و معرفت است و بصیرت است و حرکت در راه رضای الهی است. ۱۳۸۹/۰۴/۰۵
⭐ @Khamenei_ir
🖍 پاسخ به شبهات2⃣1⃣
*⛔ متن شبهه👇🏻*
شخص مسلماني از دوستش پرسيد: از حضرت محمد راستگو تر میشناسی؟ گفت: آری حضرت زرتشت که کتابی عاری از خشونت به آدمیان هدیه کرد
پرسید از علی قوی تر و با تدبیر تر میشناسی؟؟
گفت آری، کوروش بزرگ که منشور حقوق بشر را نوشت
پرسید از عباس دلاورتر و فداکارتر میشناسی؟؟
گفت آری، آریوبرزن که با اندک یاران خود در برابر هزاران هزار لشکر اسکندر مقاومت کرد...
... گفت آری: ماندانا که کوروش را تربیت کرد .... گفت آری یوتاب خواهر آریو برزن .... گفت آری آرتمیس ...
آری هموطن اینها اسطوره های اوست، دنبال اسطوره های عرب نباش (شبهه خلاصه شده است)
#شبهه
#کوروش
#زرتشت
#مهدوی_ارفع
🆔@mahdavi_arfae
🖍 پاسخ به شبهه 2⃣1⃣
*✅ پاسخ شبهه👇🏻👇🏻*
🔹ایجاد تقابل بین شخصیت های ملی و مذهبی، یکی از ترفندهای معاندان برای تضعیف اعتقادات مردم است و باید مراقب بود در این تله¬ی مجازی گرفتار نشویم اما با این حال ذکر چند نکته مناسب است:
۱. خود زرتشت، اوستا که مورد قبول و افتخار نویسنده هستند، خبر از مبعوث شدن حضرت محمد(ص) را داده است. در این کتاب مقدس آمده است: «...کیش واپسین را می ستاییم» (منبع: خرده اوستا، ترجمه اردشیر آذرگشسب، تهران 1354، ص 36 و اوستا، ترجمه دکتر ج. دوستخواه، انتشارات مروارید، تهران، چاپ شانزدهم 1391، ج 2 ص 618)
همچنین در شاهنامه فردوسی نیز خبر یک دین جدید در سرزمین حجاز داده شده که سراسر جهان را پر از نور می کند:
برآمـــد بريــن نردبان از حجــــاز
خرامان خرامــــان بكشــّـی و ناز
جهان قاف تا قاف پر نــــور كرد
به هرجا كه بُد ماتمی، سور كرد
۲. آیین زرتشت نه تنها بدون خشونت نیست، بلکه مجازاتهای بسیار سنگینی دارد که در تاریخ جهان کم سابقه است! مواردی مانند زنده پوست کندن انسانها در مقابل کمترین گناه یا تازیانه زدن و سنگسار برای جرایم ساده!
برای مشاهده مستندات به این پیوند مراجعه کنید (https://www.adyannet.com/fa/news/11037 )
۳. درباره مقایسه حضرت علی و جناب کوروش ضمن تاکید نکته قبل یعنی پرهیز از دوقطبی سازی بین شخصیت های ملی و مذهبی خاطرنشان می کنم که اساساً مقایسه مذکور غلط است، چون وقتی سوال کننده می گوید از علی قوی تر میشناسی ؟ پاسخ دهنده نمی گوید کوروش قوی تر بود، می گوید، کوروش حقوق بشر نوشته!! مضافا اینکه با مطالعه نامه 53 نهج البلاغه معلوم می شود که حقوق بشر واقعی چیست و چه کسی نوشته. تنها به ذکر یک جمله آن اکتفا می شود که امیرمومنان به مالک اشتر توصیه می کند به مردم ظلم نکند چون آنها دو دسته هستند (اما اخ لک فی الدین او نظیر لک فی الخلق) یا برادر دینی تواند، یا شبیه تو در خلقت (هم نوع تو هستند)
مضافا اینکه نوشتن حقوق بشر و عمل نکردن به آن چندان فضیلتی محسوب نمی شود. جناب کوروش علی رغم برخی خصوصیات برجسته و ممتاز، برخی اعمال ضد حقوق بشری هم داشته است. مثلا در تاریخ ایران کمبریج آمده است او هگمتانه را غارت کرد و برخی از مادها را به بردگی گرفت» (ص ۲۴۰)
۴. در مورد آریوبرزن نیز باید دانست که وی با اینکه ۴ برابرِ اسکندر نیروی نظامی داشت و از نظر جغرافیایی هم جنگ به سود او بود، از سر بیتدبیری به شکل مفتضحانه ای شکست خورد و کشته شد! به همین دلیل هیچ نامی از وی در شاهنامه و حتی اوستا وجود ندارد. اگر آریو برزن چنین بود که نویسنده توصیف کرده، فردوسی در شاهنامه که گزارش دلاوریهای ایرانیان است، اشاره ای هم به او می کرد.
۵. اما نکاتی که درباره ماندانا، یوتاب و آرتمیس نوشته شده، نشانگر آن است که نویسنده این گونه متون اطلاعات دقیق تاریخی ندارند و تنها بر اساس چند مطلب مجازی قضاوت می کنند. باید دانست که کوروش هر چند فرزند ماندانا بود، اما تربیت شدهی او نبود چون به دلیل خشم پدربزرگش، از تولد تا جوانی در صحرا به همراه یک چوپان زندگی کرد! (داندامایف، تاریخ سیاسی هخامنشیان، ترجمهٔ فرید جواهر کلام،تهران: نشر و پژوهش فرزان روز، ۱۳۸۹، ص ۱۶-۱۸) همچنین یوتاب، خواهر آریوبرزن هخامنشی نبود بلکه خواهر آریوبرزن اشکانی بود و ۳ قرن پس از آریوبرزن هخامنشی زندگی میکرد! یوتاب با یک رومی ازدواج و ایران را ترک کرد و هیچ خدمتی به ایران و جهان نکرد!
آرتمیس هم ایرانی نبود بلکه اصالتاً یونانی بود و به کشورش، یونان خیانت کرد و جنایات بسیاری مرتکب شد! او بر سر شهوترانی و بیآبروییهایش خودکشی کرد و در منابع ایرانی و یونانی شخصیتی با کارنامه ننگین است! (تاريخ هردوت، مترجم و محقق: هادى هدايتى، ج 4، ص 100)
____________
👈🏻 *نشر متن صدقه جاریه هست*
#کوروش
#زرتشت
#مهدوی_ارفع
🆔 @mahdavi_arfae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 بگیر بگیر امام زمان (عج) شروع شده...
#حسین_یکتا | @Pelak_channel
🔰 اول اسفند (۶۴) سالروز شهادت سرباز #امام_زمان(عج)، شهید حجت الاسلام والمسلمین فضل الله محلاتی است، ایشان نماینده امام(ره) در سپاه بود که همراه جمعی از نمایندگان مجلس و مسئولان، در حال عزیمت به جبهه، هواپیمای شان مورد حمله هواپیمای میگ های عراقی قرار گرفت و سقوط کرد.
ویژگى بارز این شهید، عشق و اطاعت محض از امام بود و این علاقه متقابل بود. همسر شهید نقل می کند: «دو سه روز بعد از شهادت حاج آقا، همسر امام تشریف آوردند منزل ما و تا مرا دیدند بوسیدند و گریه کردند و گفتند: «امام در دو شهادت خیلى گریستند و بلند بلند گریه کردند. یکى در شهادت شهید مطهرى بود، یکى هم شهادت شهید محلاتى» ۱۲ روز بعد از شهادت، ما را خدمت امام بردند، ایشان فرمودند: « مثل این که من بازویم را از دست داده ام» و اشک هایشان سرازیر شد و همه ما با گریه امام گریه کردیم.»
به احترام این شهید والامقام و ۳۴ شهید دیگر از ۵۰ شهید این حمله که از #روحانیت_انقلابی و مجاهد بودند، اول اسفند به نام «روز روحانیت و دفاع مقدس» نام گذارى شد.
#جهاد_تبیین
🆔 @daghdaghemand
🍃 #خاطره |بسیج، مدرسه عشق
🔹مرحوم حاج احمد آقا خمینی روایت میکند: امام بیشتر از همه به بسیجیها عشق میورزیدند و همواره با توجه و عنایتی خاص اخبار مربوط به پیشرویهای آنان و دیگر نیروهای اسلام را در جبهههای جنگ پیگیری میکردند. یک گروه از کسانی که در دعاهای امام همیشه مورد توجه بودند، بسیجیها بودند.
📝روزنامه اطلاعات،۱۹ خرداد ۱۳۶۹
✅ @daghdaghemand
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅💡طرح صیانت از فضای مجازی به زبان ساده
حتماً بادقت ببینیم و در حد توان نشر دهیم.
علی زکریایی
#جهاد_تبیین
❣کانال نینوا
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
http://eitaa.com/neynaw
@daghdaghemand
✅ ۵ اسفندماه ، سالروز بزرگداشت اندیشمند جهان اسلام ، مرحوم #خواجه_نصیرالدین_طوسی و #روز_مهندس گرامی باد . 🥀
@daghdaghemand
هدایت شده از دغدغه مندی
24 رجب سالروز فتح قلعه ی خیبر با دستان یداللهی #امیرالمومنین_علی علیه السلام مبارک
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#ما_نهج_البلاغه_میخوانیم
#فقط_به_عشق_علی
@daghdaghemand
⁉️ ویراستاری جدید #صعود_چهل_ساله با نسخه قبلی چه تفاوتی دارد؟
🔷 ویراستاری گسترده و جدید کتاب صعود چهل ساله، ماحصل بیش از ۳۰ هزار ساعت پژوهش #حجت_الاسلام_راجی و تیم نخبگانی اندیشکده راهبردی سعداء است.
🔶 نکته مهم این است که ۵۰ درصد مطالب این کتاب نسبت به نسخه قبلی آن جدید بوده و ۱۰۰ درصد آمارها بروز شده است و فصولی مانند علل عدم تحقق اهداف انقلاب و نیز نقد شاخصههای بینالمللی بر آن اضافه شده است.
🔹 موضوع این کتاب، اثبات کارآمدی نظام با تکیه بر اسناد بینالمللی است که طبق فرموده فرزند رهبری، قلب رهبر معظم انقلاب را شاد کرد.
✅ در کانال سعداء، هر روز منتظر محتوای چندرسانهای با محوریت کتاب صعود چهل ساله، #جهاد_عظیم_تبیین و پاسخ به شبهات مهم باشید.
🌐 پیوند دریافت این کتاب👇
https://nashremaaref.ir/product-tag/سید-محمدحسین-راجی/
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
مداحی آنلاین - هر چه کردم دلم جای دیگر نرفت - حاج مهدی سماواتی.mp3
7.81M
🔳 #شهادت_امام_کاظم(ع)
🌴روضه موسی بن جعفر(ع)
🌴هر چه کردم دلم جای دیگر نرفت
🎤حاج #مهدی_سماواتی
⏯ #روضه
@daghdaghemand
*شهید حسین خرازی* (علمدار خمینی)*
حسین خرازی در اوج عملیات خیبر، به محلی رسید که دشمن آتش زیادی روی آن نقطه میریخت. او به یاری رزمندگان شتافت که ناگهان خمپارهای در کنارش نشست و او را از جا بلند کرد و با ایجاد جراحتی عمیق بر پیکر خستهاش، دست راست او قطع شد.
پیکر زخم خوردهاش به بیمارستان یزد انتقال یافت. پس از بهبودی، *رازی را برای مادرش* بازگو کرد که هرگز به فرد دیگری نگفت:
*حالم هر لحظه وخیمتر میشد؛ تا اینکه یک شب، بین خواب و بیداری، یکی از ملائک مقرب درگاه الهی به سراغم آمد و پرسید که حسین آیا آماده رفتن هستی یا قصد ماندن داری؟ که گفتم، میل ماندن دارم تا با آخرین توان به مبارزه در راه دین خدا ادامه دهم*
او تا لحظه آخر، هرگز از وظیفهاش غافل نماند و دست از جهاد نکشید. او در آنجا علمدار شد.
عملیات *کربلای پنج* به آخرهای خود رسیده و آتش دشمن سبکتر شده بود. *احمد کاظمی* آمد سنگر *حاج حسین خرازی* تا با هم به جلسه قرارگاه بروند.
۱۸ سال بعد، شهید احمد کاظمی ماجرای آن شب را روایت کرد:
با *شهید خرازی* راه افتادیم برویم برای قرارگاه. من راننده بودم و حاج حسین هم کنارم نشسته بود و بعد از مدتی به من نزدیک شد و دستش را روی شانهام قرار داد و
*گفت که احمد من آمادهام و کاری ندارم و به امید خدا تا دو سه روز آینده شهید میشوم*
یه همین واضحی بیان کرد و این درحالی بود که عملیات به پایان رسیده بود و آتش دشمن فروکش کرده بود.
حاج حسین خرازی وقتی متوجه
شده بود که خودروی غذای رزمندگان خط مقدم در بین راه مورد اصابت گلوله دشمن قرار گرفته است، بهشدت ناراحت شد و با بیسیم از مسئولان تدارکات خواست تا هرچه زودتر، ماشین دیگری بفرستند و نتیجه را به او اطلاع دهند. پس از گذشت چند ساعتی، ماشین جلوی سنگر ایستاد و حاج حسین درحالی که دشمن منطقه را گلولهباران میکرد، برای بررسی وضعیت ماشین از سنگر خارج شد. یکی از تخریبچیها در حال روبوسی با او خواست پیشانیاش را ببوسد که ناگهان قامت، چون سرو حسین بر زمین افتاد. ترکشهای درشتی بر سر و گردن حاج حسین اصابت کرده بود.
*هشتم اسفند سال ۶۵* بود که حاج حسین از زمین به سوی آسمان پر کشید و پیشانی او بوسهباران عرشیان شد
«سالروزشهادتش مبارک»
✳️ در روز ۲۶ رجب رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم در کنار پیکر ابوطالب فرمودند:
ای عمو! صله رحم و مهربانی كردی و جزای خير ديدی. ای عمو! در كودکی مرا سرپرستی و كفالت كردی و در بزرگی مرا یاری و حمايت نمودی.
سپس به مردم رو كردند و فرمودند:
سوگند به خدا كه در روز قيامت از عمويم چنان شفاعتی خواهم کرد كه تمام اهل محشر از آن حیرت كنند.
📚 بحار الانوار، ج ٣٥، ص ۱٢٥
✳️ حضرت ابوطالب، عموی پیامبر اعظم صلی الله علیه وآله و پدر امیرالمؤمنین علی علیه السلام است که سرپرستی پیامبر رحمت را در دوران کودکی به عهده داشت.
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم روز وفات ابوطالب فرمود: تا زمانی که ابوطالب زنده بود قریش از من واهمه داشت.
شیخ مفید روایت میکند که هنگام درگذشت ابوطالب، جبرئیل بر پیامبر اعظم نازل گردید و به ایشان گفت:
از مکه خارج شو که دیگر یاوری در این شهر نداری!
✳️ امام علی علیه السلام:
«چون پدرم به احتضار افتاد، پیامبر بر بالین وی حاضر شد و درباره او بشارتی به من داد که از همه دنیا و آن چه در آن است محبوبتر است.»
📚 بحارالانوار، ج۳۵، ص۱۱۳
✳️ حضرت علی عليه السّلام:
قسم به خدايى كه محمّد را به پيامبرى مبعوث فرمود، اگر پدرم [ابوطالب] تمام گناهكاران زمين را شفاعت كند خداوند آن را مى پذيرد.
قسم به آنكه محمّد را به پيامبرى مبعوث فرمود بى شكّ نور پدرم در روز قيامت همه انوار خلايق؛ جز پنج نور: نور محمّد و نور من و نور حسن و نور حسين و نور نه فرزند از اولاد حسين را خاموش و بى اثر مى سازد؛ زيرا نور او از نور ما است.
📚 احتجاج طبرسی، ج ۱، ص ۲۳۰
💠 در سالروز وفات حضرت ابوطالب، به روح بلند این چهره مظلوم که قدرش ناشناخته مانده است چند صلوات هدیه کنیم.
🔸 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم اجمعین
☑️مراقبات شب مبعث
▪️شب مبعث از شبهای متبرّک و بسیار ارزشمند است که اعمال و مراقباتی هم برای آن نقل شده است:
▪️۱- غسل
▪️۲- شیخ طوسی در مِصباحالمُتَهَجِّد از امام جواد علیه السّلام روایتی را نقل کرده که آن حضرت فرمودند:
▪️در رجب شبى است که از آنچه که بر آن آفتاب میتابد، بهتر است و آن شب بیست و هفتم رجب است که در صبح آن پیغمبر خدا صلی الله علیه و آله و سلّم به رسالت مبعوث شدند و براى آن شب اعمالی است که اگر شیعهای از ما آن اعمال را در آن شب انجام دهد پاداش عمل شصت سال را میبرد و فرمودند:
▪️پس از نماز عشاء هر ساعتى از شب را تا پیش از نیمۀ آن بیدار شو و دوازده رکعت نماز (هر دو رکعت به یک سلام) اقامه کن و در هر رکعت بخوان:
▪️سوره حمد
▪️و سورهاى از سورههاى کوچک مفصل (از سوره محمّد (صلی الله علیه وآله) است تا آخر قرآن)
▪️پس از آن که فارغ شدی از خواندن نمازها مینشینی و میخوانی:
▪️سوره «حمد» ۷ مرتبه
▪️سوره «ناس» ۷ مرتبه
▪️ سوره «فلق» ۷ مرتبه
▪️سوره «توحید» ۷ مرتبه
▪️سوره «کافرون» ۷ مرتبه
▪️سوره «قدر» ۷ مرتبه
▪️«آیة الکرسى» (تا هوالعلی العظیم) ۷ مرتبه
▪️و بعد از آن این دعا را میخوانی:
▪️الْحَمْدُ لِلهِ الَّذى لَمْ یَتَّخِذْ وَلَداً وَلَمْ یَکُنْ لَهُ شَریکٌ فى الْمُلْکِ وَ لَمْیَکُنْ لَهُ وَلِىُّ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرْهُ تَکْبیراً. اَللّهُمَّ اِنّى اَسئَلُکَ بِمَعاقِدِ عِزِّکَ عَلَى اَرْکانِ عَرْشِکَ و َمُنْتَهَى الرَّحْمَةِ مِنْ کِتابِکَ وَ بِاسْمِکَ الاْعْظَمِ الاْعْظَمِ الاْعْظَمِ وَ ذِکْرِکَ الاْعْلىَ الاْعْلىَ الاْعْلى وَ بِکَلِماتِکَ التّامّاتِ اَن تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اَنْ تَفْعَلَ بى ما اَنْتَ اَهْلُهُ...
▪️ستایش خاص خدایى است که فرزندی نگیرد و براى او در فرمانروایى شریکى نیست و نیست برایش یاورى از خوارى، و به بزرگى کامل بزرگش شمار، خدایا از تو خواهم به حقّ چیزهایى که موجبات عزتت بر پایههاى عرشت مىباشد و به حقّ سرحد نهایى رحمتت از کتابت و به نام بزرگتر بزرگتر بزرگترت و به حقّ ذکرت که والاتر و برتر و اعلى است و به کلمات تام و تمامت....
▪️آنگاه هر دعایی که خواستی بخوان و هر حاجتی که داری، از خداوند طلب کن.
▪️۳- زیارت حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السّلام که افضل اعمال شب عید مبعث است.
▪️۴- شیخ کفعمى در بلدالامین بیان کرده است که در شب مبعث این دعا را بخوانند:
▪️«اَللّهُمَّ اِنّى اَسئَلُکَ بِالتَّجَلِىِ الاْعْظَمِ فى هذِهِ اللَّیْلَةِ مِنَ الشَّهْرِ الْمُعَظَّمِ وَالْمُرْسَلِ الْمُکَرَّمِ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَاَنْ تَغْفِرَ لَنا ما اَنْتَ بِهِ مِنّا اَعْلَمُ یا مَنْ یَعْلَمُ وَلا نَعْلَمُ اَللّهُمَّ بارِکْ لَنا فى لَیْلَتِنا هذِهِ الَّتى بِشَرَفِ الرِّسالَةِ فَضَّلْتَها وَبِکَرامَتِکَ اَجْلَلْتَها وَبِالْمَحَلِّ الشَّریفِ اَحْلَلْتَها ... (برای مطالعه دعای کامل به مفاتیح الجنان مراجعه شود)
#پس_به_سجده_برو_و_بگو:
▪️«اَلْحَمْدُلِلهِ الَّذى هَدانا لِمَعْرِفَتِهِ وَخَصَّنا بِوِلایَتِهِ وَوَفَّقَنا لِطاعَتِه»
▪️و سپس در همان حالت سجده ۱۰۰ مرتبه بگو:
▪️شکْراً شُکْراً
▪️پس سر از سجده بردار و بگو:
▪️«اَللّهُمَّ اِنّى قَصَدْتُکَ بِحاجَتى وَاعْتَمَدْتُ عَلَیْکَ بِمَسْئَلَتى وَتَوَجَّهْتُ اِلَیْکَ بِاَئِمَّتى وَسادَتى اَللّهُمَّ انْفَعْنا بِحُبِّهِمْ وَاَوْرِدْنا مَوْرِدَهُمْ وَارْزُقْنا مُرافَقَتَهُمْ وَاَدْخِلْنَا الْجَنَّةَ فى زُمْرَتِهِمْ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ»
▪️۵- دوازده رکعت نماز که داود بن سرحان از امام صادق عليه السّلام برای شب نیمۀ ماه رجب روايت كرده و در شب بیست و هفتم هم خوانده میشود:
▪️دوازده ركعت نماز به جا مىآورى هر دو رکعت به یک سلام و در هر ركعت بعد از سورۀ «حمد» يک سوره خوانده و هنگامی كه از نماز فراغت يافتى، میخوانی:
▪️سوره «حمد» ۴ مرتبه
▪️سوره «فلق» ۴ مرتبه
▪️سوره «ناس» ۴ مرتبه
▪️سوره «توحید» ۴ مرتبه
▪️«آية الكرسى» ۴ مرتبه
▪️و پس از آن چهار مرتبه میگويى:
▪️سبْحَانَ اللهِ وَ الْحَمْدُ لِلهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللهُ وَ اللهُ أَكْبَرُ
#سپس_میخوانی:
▪️اللّهُ اللّهُ رَبِّي لا أُشْرِکَ بِهِ شَيْئا وَ مَا شَاءَ اللّهُ لا قُوَّةَ إِلا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظِيمِ.
#مراقبات_ماه_رجب
@daghdaghemand
هدایت شده از مهدوی ارفع
🔊🔊🔊🔊
شما هم دعوت هستید
به
ویژه برنامه #مبعث_حضرت_رسول_اکرم ص
🎙سخنران حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
📖 قاری استاد #مهدی_فروغی
📜 شاعر آیینی: احمد علوی
📔 مستبصر: دکتر سالم الراجحی
📆 زمان دوشنبه ۹ اسفند ساعت ۱۹:۳۰
📌 مکان: قم خیابان پانزده خرداد (شاه سید علی) کوچه ۱۵ مهدیه نهجالبلاغه ایها
#نهضت_جهانب_نهج_البلاغه_خوانی
#ما_نهج_البلاغه_میخوانیم
@mahdavi_arfae