🌐مهمترین کلیدواژههای بیانیه گام دوم انقلاب (۲)
💠شعارهای انقلابی
🌀برای همهچیز میتوان طول عمر مفید و تاریخ مصرف فرض کرد، امّا شعارهای جهانی این انقلاب دینی از این قاعده مستثنا است؛ آنها هرگز بیمصرف و بیفایده نخواهند شد، زیرا فطرت بشر در همهی عصرها با آن سرشته است. آزادی، اخلاق، معنویّت، عدالت، استقلال، عزّت، عقلانیّت، برادری، هیچ یک به یک نسل و یک جامعه مربوط نیست تا در دورهای بدرخشد و در دورهای دیگر افول کند.
💠نظام انقلابی
🌀انقلاب اسلامی پس از نظامسازی، به رکود و خموشی دچار نشده و نمیشود و میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی تضاد و ناسازگاری نمیبیند، بلکه از نظریّهی نظام انقلابی تا ابد دفاع میکند.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
❌ #بازیگران_قمار_خانه
🔴 شاید با خودتان فکر کنید که #شاخهای مجازی برای سرگرم شدن مردم لایو میگذارند یا اگر کمی بدبین باشید میگویید برای دیده شدن بیشتر و #فالوور جمع کردن. اما با کمی تحقیق متوجه میشوید که حلقهی وصل تمامی این #ببرهای_کاغذی اینستاگرام تبلیغ سایتهای #شرط_بندی میباشد.
🔵 پشت پرده حمایت های مالی فراوان از #هرزه های اینستاگرام کسی نیست جز پدر و پسر #امیرشقاقی، که صاحب چندین سایت بزرگ #قمار و شرط بندی هستند. و با دادن پول های هنگفت به لاشخوران #تیک_آبی اینستاگرام، مشغول جذب جوانان و نوجوانان به سایت های قمر اند.
جوانانی که با اغوای #سلبیرتی ها تمام زندگی خود را در قمار از دست میدهند.
📵 و همچنین #اینستاگرام دارد از جوانان و نوجوانان قربانی می گیرد،
با تمام قوا کمر بر نابودی جوان #مسلمان ایرانی بسته،
ولی #وزیر ارتباطات مملکت خود شاخ اینستاگرام شده است.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
.
1️⃣ «وَ لَحْمِ طَیرٍ مِمَّا یشْتَهُونَ»
علاوه بر شرابهای بهشتی و میوهها، از بهشتیان با گوشت پرنده، هر آنچه که اشتهایش را داشته باشند؛ پذیرایی میشود.
با اینکه در آیات زیادی از قرآن کریم از پذیرایی بهشتیان با شراب و یا میوههای بهشتی سخن به میان آمده بود (که در بحث از آیات قبل به آن موارد اشاره شد) این تنها آیهای است که از پذیرایی بهشتیان با «گوشت پرنده» سخن به میان آمده؛ و البته در خصوص پذیرایی با «گوشت» در آیه «وَ أَمْدَدْناهُمْ بِفاكِهَةٍ وَ لَحْمٍ مِمَّا یشْتَهُونَ» (طور/22) نیز اشارهای شده است.
نکته جالب توجه این است که در هر دو مورد از تعبیر «آنچه که مورد اشتهای آنان باشد»، استفاده شده است؛ که نشان از این دارد که نوعی از اشتهاء و میل هم در بهشت وجود دارد. (لازم به ذکر است تعبیر اشتهاء در خصوص نعمتهای بهشتی، یک بار هم درباره میوهها (وَ فَواكِهَ مِمَّا یشْتَهُونَ؛ مرسلات/۴۲) و سه بار هم به طور مطلق درباره هرآنچه هرکس دلش میخواهد (هُمْ فی مَا اشْتَهَتْ أَنْفُسُهُمْ خالِدُونَ، انبیاء/۱۰۲؛ لَكُمْ فیها ما تَشْتَهی أَنْفُسُكُمْ، فصلت/۳۱؛ فیها ما تَشْتَهیهِ الْأَنْفُسُ وَ تَلَذُّ الْأَعْینُ، زخرف/۷۱) به کار رفته است.)
📝بحث تخصصی #انسانشناسی:
ماهیت اشتهاء در دنیا و آخرت
آن مقدار که میدانیم اشتهایی که بشر در دنیا دارد، ناشی از یک دستگاه نفسانی است که در کنار دستگاه طبیعت امکان ادامه بقا برای موجودات حیوانی را مهیا میکند.
💢توضیح مطلب اینکه
همه موجودات زنده برای ادامه بقایشان نیازمند تغذیهاند با این تفاوت که موجودات زنده ردههای پایین مانند گیاهان، برای دستیابی به نیازهای طبیعیشان برای رشد حرکت چندانی لازم نیست؛ یک گیاه در همانجا که ایستاده است ریشههایش از آب و مواد معدنیای که در پیرامونش در زمین وجود دارد تغذیه میکند؛ اما نیازهای موجودات رده بالاتر بسیار متنوع شده، و از این رو برای ادامه حیاتش باید این سو و آن سو برود و مواد مختلفی را تغذیه نماید.
خداوند برای اینکه این امر در حیوان انجام شود علاوه بر دستگاه طبیعت در حیوان (که کار جذب و هضم و گوارش غذا و رساندن آن به تمامی سلولهای بدن در همه موجودات زنده را برعهده دارد)، دستگاه نفسانیای نیز در او قرار داده که هیجانی آمیخته با لذت در حیوان ایجاد میكند و حیوان براى ارضای آن میل به جانب غذا حركت میكند و آن را در اختیار دستگاه هضم قرار میدهد.
به تعبیر دیگر، به موازات احتیاجات طبیعت حیوانى، یك سلسله تمایلات و غرایز مخصوص در وجود حیوان است كه وجود آن احتیاجات را اعلام، و حیوان را به تكاپو وادار میکند و او را به طرف اعمالی كه نتیجتا آن منظور را میدهد هدایت میكند.
در عین اینكه هدفى كه طبیعتِ حیوان آن را طلب میکند (در این مثال: رفع نیاز بدن) مغایر است با هدفى كه حیوان به حسب احساس و تمایل خود در نظر میگیرد و براى آن فعالیت میكند (مثلا احساس گرسنگی و درصدد سیری برآمدن) اما بین این دو دستگاه طبیعت و نفسانیات همكارى و همآهنگى كامل برقرار است و همان چیزى تمایل حیوان را ارضاء مینماید كه طبیعت را به سوى مقصد خویش كمك میكند.
📚(برای توضیح بیشتر؛ ر.ک: پاورقیهای شهید مطهری بر اصول فلسفه و روش رئالیسم، ج۲، ص171-180)
پس اشتهاء در دنیا عاملی است که خداوند قرار داده تا نیاز طبیعی بدن مرتفع گردد؛
یعنی ما انسانها، بیش از اینکه نیاز طبیعی سیستم بدنیمان ما را به غذا خوردن وادار کند، تحت تاثیر این سیستم نفسانی (که گرسنه میشویم و اشتها به غذا داریم و از خوردن غذا لذت میبریم) غذا می خوریم. چنانکه اگر کسی دچار اختلالی شود که اصلا اشتها و میل به غذا خوردن نداشته باشد و از خوردن هیچ لذتی نبرد، خطر اینکه از غذا نخوردن بمیرد برایش جدی است.
🤔اما در آخرت چطور؟
🔹آیا اشتهای در آخرت صرفا برای لذت بردن است؟
🔹یا آن اشتها نیز همراه است با یک نیاز در عمق وجود آدم (که در این صورت سوال این است که آن نیاز درونی چیست که این اشتها بهانهای برای رفع آن قرار داده شده است)؟
🔹یا اساسا آن اشتها صرفا تجسم برخی از خواسته ها و اقدامات انسانها در دنیاست که در بهشت به صورت اشتها و رفع آن اشتها جلوهگر میشود؟
🔹یا ...؟
🔹و یا همه اینها؟
🕊 بگذار سر به سینه من تا بگویمت
اندوه چیست،
عشق کدامست،
غم کجاست
بگذار تا بگویمت
این مرغ خسته جان
عمری است در
هوای تو از آشیان جداست
#شبتون_سرشار_از_آرامش
📌 « #ایمان_به_سیاهیِ_روی_سفیدی»
📖 «ذلِکَ الْکِتابُ لا رَیبَ فیهِ هُدي لِلْمُتَّقینَ. الَّذینَ یؤْمِنُونَ بِالْغَیبِ.»*۱
🌸 امام صادق ع در حدیثی فرمودند: «ایمان به غیب، یعنی اقرار به قیام قائم که حق است»*۲
🔹 ایمان به غیب مانند دَری 🚪 است که انسان با ورود به آن از جایگاه حیوانی و محدود بودن به درک آنچه حس میکند، بیرون می آید و به انسانیت وارد می شود.
🔸 از مهمترین آسیب ها و خطراتی که در دوران غیبت، منتظران را تهدید می کند، شک و تردید درباره وجود و ظهور امام زمان عجل الله فرجه است. مهمترین ویژگی مُتَّقین این است که با تمام وجود، به آفریدگار هستی و آنچه او از آن خبر داده است، باور دارند.
🔺 متقین با دلایل عقلی، قرآنی 📖و روایتی به یقین رسیده اند که خداوند هرگز جهان را بدون ولیِ معصوم رها نمی کند؛ برای همین هرگز دچار شک و تردید نمی شوند و همواره چشم👀 به راهِ ظهور نورانی امام زمان عج هستند.
۱- سوره بقره، آیه ۲ و ۳
۲-کمالالدین و تمام النعمه، ج۲، باب۱
#مهدویت_در_قرآن (جزء اول)
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔰قبل ترها یکی از جذابیتهای #ماه_مبارک_رمضان برای ما همین سریالهایی بود که با درونمایه دینی، اخلاقی و با حال و هوای روزه و ماه رمضان پخش میشد و در عین حال که ساعاتی سرگرم میشدیم دل و جانمان هم صفا میگرفت و حال و هوامون رمضانی تر میشد...
متاسفانه امسال که بخاطر شیوع #کرونا مساجد و هیئات هم تعطیلند و مردم بعد از افطار مجبورند در خانه بمانند و بیش از هر زمانی به برنامه ها و سریالهایی متناسب با حال و هوای ماه مبارک نیاز هست، اما شاهد این هستیم که در هیچ کدام از سریالها بویی از معنویت و احکام و اخلاق و حال و هوای روحانی مربوط به میهمانی خدا به مشام نمیرسه و مسئولین صدا و سیما صرفا برای خالی نبودن عریضه و رفع مسئولیت چند سریال آبکی و معمولی رو در شبکه های مختلف پخش میکنند تا بگویند ما کارمان را انجام دادیم در حالیکه ساخت سریالها و برنامه های مناسبتی شرایط و ویژگیهای خاص خود را دارد طوریکه از محتوای فیلم بشه فهمید مربوط به چه مناسبتی هست که متاسفانه ما در هیچ کدام از سریالهای حال حاضر سنخیتی بین اینها و ماه مبارک رمضان و شرایط و آداب مربوط به آن را مشاهده نمیکنیم..!
خلاصه اینکه این انتقاد جدی رو به مسئولان صدا و سیما و تصمیم گیران و برنامه سازان داریم و امیدواریم در مناسبتهای بعدی بویژه ماه مبارک رمضان شاهد پخش سریالهایی معنوی و فاخر و مناسب باشیم..
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️ قرآن دستور زندگی و یک سرچشمه تمام نشدنی است
👤رهبر انقلاب در سخنان زنده تلویزیونی در پایان محفل انس با قرآن کریم:
🔹قرآن کتاب زندگی است. اگر آحاد بشر قواعد زندگی را با قرآن تطبیق کنند، سعادت دنیا و آخرت نصیب آنها خواهد شد. مشکل ما این است که ما زندگی را با قواعد قرآن تطبیق نمیدهیم؛ مثل کسی که به پزشک مراجعه میکند و نسخهی پزشک را میگیرد، لکن به این نسخه عمل نمیکند؛ این مراجعه به نسخهی پزشک بدون عمل به نسخه اثری نخواهد داشت. امروز وضع ما این جوری است.
🔹قرآن هم کتاب معلّم و معرفت است؛ یعنی دل را و اندیشهی انسانی را سیراب میکند. قرآن برای آن کسانی که اهل معرفتآموزی هستند یک سرچشمهی تمامنشدنی است. لکن علاوه بر اینها، قرآن دستور زندگی هم هست. ۹۹/۲/۶
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
یکی میگفت:
الهی، گاهی نگاهی ...
من میگویم :
الهی، تو همیشه نگاهی ..
تویی که بر همه چیز آگاهی ..
و امید آن دارم،
که از گناهان ما بکاهی،
ای کسی که،
در بلند ترین جایگاهی♥️
نیابت فقیه از امام زمان چگونه است؟ از کجا نیابت نشات می گیرد؟.m4a
12.12M
🔉 #بشنوید: نیابت فقیه از امام زمان (عج) چگونه است و از کجا نشأت میگیرد؟
❇️بحث بر سر این است که ولی فقیه حق امر و نهی را از کجا گرفته؟ مردم این حق را می دهند یا خدا؟
❇️مثلا در مورد امیر المومنین(ع)، حق امر و نهی مال ایشان بود حتی در زمان ۲۵ سال خانه نشینی.
❇️پس #مشروعیت از جانب خداست و ولو مردم قبول نداشته باشند (عدم #مقبولیت)، منافاتی با مشروعیت و حق حاکمیت امام معصوم ندارد.
❇️اما در زمان #غیبت معصوم، تکلیف ما چیست؟
❇️اینجاست که مسأله #نیابت پیش میآید.
❇️نیابت دو نوع است، خاص و عام.
❇️خاص یعنی خود حضرت تعیین می کنند، مثل مالک اشتر.
❇️اما #نیابت_عام یعنی فرد را مشخص نمی کنند، بلکه شرایط را بیان می کنند و می گویند کسی که چنین ویژگی هایی را دارد، او نائب است.
❇️اسحاق بن یعقوب پس از معلوم شدن این که نیابت خاصه رو به اتمام است، نامه ای نوشت به امام زمان (عج)، پرسید اتفاقاتی که می افتد، مانند جنگ، صلح و اتفاقات سیاسی-اجتماعی، شیعیان در نبود شما چه باید بکنند؟
❇️حضرت فرمودند: «و امّا الحوادث الواقعه فارجعوا فیها الی رواة احادیثنا، فإنّهم حجتی علیکم و انا حجة اللّه»
❇️مثلا در ماجرای شهادت سردار سلیمانی، به ترور ایشان پاسخ بدهیم یا نه؟ در ماجرای داعش در سوریه و عراق، دخالت بکنیم یا نه؟ چه باید کرد؟
❇️در این نوع مسائل حضرت می فرمایند فارجعوا فیها...
❇️فقیهی که #مجتهد است در احکام جهاد و دفاع و می تواند در مسائل سیاسی-اجتماعی حکم اسلام را تشخیص بدهد، به او رجوع کنیم، حکم او نافذ است.
👈 پس معلوم شد نیابت از کجا نشأت می گیرد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیبا
#هفت_خوان_ازدواج
#همسرانه
✅ کمال جوئی و تعادل در انتخاب_همسر
یکی از مسائلی که باید در انتخاب همسر حل شود , معدل گیری است !
👌 اگر قرار باشد همسر ما انسانی بی عیب و ایراد و بی خطا باشد , که معصوم است ! به قولی "هیچ گوشتی بی استخوان نیست " ! بالاخره بر اثر جستجوی زیاد یک نکته ی منفی پیدا می شود ! ازدواج , استخدام کردن نیست ؛ کمک به خوشبختی و تربیت دیگری است !
💞 به جای نگاه کمال طلبانه , داشتن نگاهی متعادل بهتر است ! آگاهی از سایه و روشن زندگی همسر, به سطح توقع ,تحمل و مدارا و نوع نگاه فرد کمک می کند . چه زیبا گفته اند " قبل از ازدواج چشمانت را باز کن و پس از آن ببند !"
💫 لذا در انتخاب همسر توصیه می شود به مواردی نمره ی کامل بدهیم که برای ما بسیار مهم و بزرگ است ! مثلا : هم دین و مذهب بودن ! پرهیز از نامحرم !و... و سایر موارد را به اندازه ی متوسط و متعادل بپذیریم . مثلا داشتن زیبائی تا 50 درصد ,خانواده ی خوب 50 درصد و... قابل قبول است .
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
♐️ #پوزیشن های جنسی
⇠ در رابطه جنسی وضعیتهای دیگری نیز برای دخول وجود دارد که تجربه آنها هیجان خاص خود را دارد.
⇠ زنان و مردان برای آنکه رابطه جنسی آنها بصورتی تکراری و یکنواخت در نیاید و از تنوع و حس بیشتری برخوردار گردد میتوانند وضعیتهای مختلف را تجربه کنند و حتی وضعیت های جدیدی را ابداع نمایند.
نکته ای که وجود دارد توجه به آرامش و آسایش دونفر در حین رابطه جنسی است.
ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺟﻨﺴﯽ ﺳﻬﻢ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﺩﺭ ﺭﺿﺎﯾﺖ ﻣﻨﺪﯼ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺸﺘﺮﮎ دارد.
ﺑﺮﺍﺳﺎﺱ ﺁﻣﺎﺭ ، ﺣﺪﻭﺩ ۶۵ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺯ ﺯﻧﺎﻥ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﻌﺎﺷﻘﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯾﺸﺎﻥ ﻟﺬﺕ ﺁﻭﺭ ﺍﺳﺖ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﻤﯽ ﺩﻫﻨﺪ .
ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺟﻨﺴﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺍﺧﺘﻼﻑ ﺩﺍﺭﻧﺪ ، ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﺍﻩ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺧﺘﻼﻓﺎﺕ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﮔﻔﺖ ﻭ ﮔﻮ ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺣﻞ ﮐﻨﻨﺪ
✅ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﺤﺒﺖ ﺁﻣﯿﺰ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﻋﺸﻖ ﺩﺭ ﺭﻭﺍﺑﻂ ﺻﺤﯿﺢ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ .
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
دانشگاهمدافعانحریمولایت
❌ #انقلاب_جنسی(۳) 🧩⛔️ پورن چه زمانی به صنعتی سازمانیافته تبدیل شد؟! 🔻 در مسیر نابودی خانواده در
❌ #انقلاب_جنسی(۵)
📛 انقلاب جنسی عامل فروپاشی خانواده و افزایش بیماریهای مقاربتی!
💢 گوشهای از عواقب فاجعهی انقلاب جنسی به اعتراف سه تن از کارشناسان غربی:
۲) بیش از ۶۰ سال از شروع انقلاب جنسی میگذرد و اکنون هیچ فرد آمریکایی زیر ۴۰ سال، زمانی را به یاد نمیآورد که سکس در تلویزیون از محرمات (تابو) محسوب میشد، زمانی را که با هم زندگی کردن به معنی ازدواج بود و زمانی که تقریبا همهی بچهها با هر دو والدینشان زندگی میکردند.
🔻 واقعیت این است که این انقلاب یک بلا بوده است. پیش از آن که در دههی ۱۹۵۰ آداب و رسوم جنسی آمریکاییان ولنگار شود، تنها دو بیماری مقاربتی در ایالات متحده گزارش میشد. امروزه بیش از ۲۴ گونه بیماری مقاربتی در آمریکا وجود دارد!!!
🔰 مقالهی راز کینزی، سو الین براودر (روزنامهنگار کاتولیک)
#داستان_فحشای_آمریکایی!
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✅ قسمتی ازخطبه معروف پیامبر اکرم صلّیالله علیه وآله وسلّم در آستانه ماه مبارک رمضان
🌟
51- امیرالمؤمنین گفت: از جا برخاستم و عرض کردم: ای رسول خدا، کدام عمل در این ماه ارزشمند تر است؟
فرمود: ای ابالحسن، ارجمندترین عمل در رمضان آن است که انسان از آن چه خدا حرام کرده است، دوری جوید.
آن گاه گریه کرد. عرض کردم: چه چیزی باعث گریه ی شما شد؟
فرمود: علی جان، گریه ی من برای این است که در این ماه در حالی که به نماز ایستاده ای فرق سرت به دست شقی ترین انسان شکافته می شود، و محاسن شریف تو خضاب می گردد.
امیرالمؤمنین عرض کرد: ای رسول خدا، آیا دین من سالم است؟
رسول خدا فرمود: آری، در سلامت کامل دینی قرار داری.
52- سپس فرمود: یا علی، قاتل تو، قاتل من است، و کسی که بر تو غضب کند بر من غضب کرده است.
53- و کسی که به تو دشنام دهد به من دشنام داده است، تو برای من به منزله ی جان من هستی، روح تو از روح من است و طینت تو از طینت من است.
54- خدای تبارک و تعالی، من و تو را آفرید و انتخاب کرد.
55- مرا برای نبوت و پیامبری، و تو را برای امامت امت اسلامی اختیار کرد، و هر کسی امامت تو را انکار کند، در حقیقت منکر نبوت من شده است.
بحارالانوار: جلد ۹۶،صفحه ۱۵۷و ۳۵۸؛
عیون أخبار الرضا: جلد۱، صفحه ۲۹۵؛
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💥 دعای ابوحمزه، توسعۀ اضطرار میآورد.
«اگر #اضطرارِ انسان به نان است، نان به او می دهند! دلیلش این است که اگر بیشتر از نان به او بدهند، هدر می شود. من که از خدا جز نان نمیخواهم، طبیعی است که اگر بیشتر بدهند، این نعمت من را خسته میکند و حوصلهام را سر میبرد و نمیدانم با آن چه کنم!
یکی از اساتید ما میگفت: دیدهاید اینهایی که از بالای ماشین هندوانه پرت میکنند؟ در لحظهای که طرف مقابل حواسش پرت است، اگر پرت کنند، هم هندوانه میشکند، هم طرف آلوده میشود! ما هم وقتی چیزی را نمیخواهیم، اگر به ما بدهند، هم خودمان آلوده میشویم و هم نعمت را ضایع میکنیم.
پس به اندازه #فقر و اضطرارمان به ما میدهند و طبیعی است که گسترش و #توسعه_اضطرار ، #توسعه_رحمت میآورد.
وسعت اضطرار به این است که سحرها بلند بشوید دعای ابوحمزه بخوانید! دعای ابوحمزه، کمکم فضای #جمال_الهی و فضای #افتقار_من، فضای بدیهای من و فضای محاسن او، و موانع و مشکلات را برایم روشن میکند. آنوقت انسان، #زبان_دعا پیدا می کند، زبان دعا که پیدا شد همان میشود که فرمودند: «مَنْ أُعْطِيَ الدُّعَاءَ أُعْطِيَ الْإِجَابَة».
#استاد_میرباقری
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
▫️شکایتش را آورده بود پیش امام.
گفت:
دلم چاک چاک است از این همه اختلاف میان شیعیان!
از شکافنده دانشها، امام باقر علیه السلام شنید:
جابر! بارها برایت گفته ام ریشه این اختلاف را؛
منکر صاحب دوران، مثل منکر رسول خداست!
این حدیث را بشنو و تا می توانی به گوش همه برسان:
«هفت روز پس از رفتن رسول خدا،
پس از جمع کردن قرآن،
خطبه خواند برای مردم، جدّم امیرالمومنین علیه السلام:
«... ای مردم،
منم آن قرآنی که مهجور شده! ...
این امت، بعد پیامبرش، به چشم بهم زدنی به عقب بازگشت...
ولی به زودی آیندگان خواهند دید
سرانجام چیزی را که آنها پایه گذاشتند!...
چه سزایی دارند آنها که با حجتش مخالفت کردند
و سراب را به جای آب برگزیدند؟!...
پس یقین کنند به وعده عذاب خدا،
آن روزی که ندایی از آسمان بیاید و روز خروج (قیام کننده ما) فرا رسد...»
📚کافی ج8 ص18، خطبه وسیله امیرالمومنین علیه السلام.
👈🏻 امروز، آن قرآنی که مهجور شده و فردای قیامت به درگاه خدا شکایت می برد امام زمان سلام الله علیه است!
#قرآن
#غربت_حضرت
#داستانک_مهدوی
#التجا
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
فمینیسم در ایران به مثابه یک نظریه بومی و تولد یافته در لایههای معرفتی فرهنگ جامعه ایرانی نبوده و در قالب یک نظریه وارداتی و با انگیزههای غیرمعرفتی در ایران حضور یافته است.نظریه فمینیستی که در فضای معرفتی و فرهنگی غرب مدرن تکوّن یافته است، به دلیل ماهیت برونزای خود به سایر فرهنگها نیز وارد گردید. برخی از این فرهنگها به صورت فعالانه با این نظریه مواجه شده و عناصری از آن را برای حل برخی از مسائل معرفتی و اجتماعی خود گزینش نموده و مصرف کردند و برخی دیگر نیز به دلیل فقدان حیات معرفتی در جامعه خود، رویکردی انفعالی در مواجهه با اندیشههای فمینیستی برگزیده و به صورت کاملاً تقلیدی آن را وارد فرهنگ خود نمودند. ماجرای تکوین اندیشههای فمینیستی در ایران از نوع دوم بوده است.
#فمنیست_ایرانی
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها
دانشگاهمدافعانحریمولایت
فمینیسم در ایران به مثابه یک نظریه بومی و تولد یافته در لایههای معرفتی فرهنگ جامعه ایرانی نبوده و د
🔹جریان فمینیسم در جهان چهار اشتباه استراتژیک داشت.
🔺اول این که برای رفع ظلم از زنان، مانعی برای ظلم مردان ایجاد نکرد، بلکه سعی کرد زنان به جایگاهی برسند که مورد ظلم واقع نشوند و توانمند شوند تا آن ها هم بتوانند ظلم کنند و در مقابل ظلم مردان بایستند.
🔺اشتباه استراتژیک دوم این بود که برای رفع این ظلم، زنان را از جایگاه خود خارج و مردواره کرد. این خود بزرگترین ظلم در حق زن بود چون جایگاه زن در نظام عدل خلقت ویژه است و هیچ بدیل و جایگزینی ندارد.
🔺سوم تعریف اشتباه آنان از قدرت بود. قدرت به معنای «توان تحمیل اراده بر دیگری است». قدرت ارگانیک دارای سه طیف، نرم، نیمه سخت و سخت است. خالق متعال در نظام خلقت حد اعلای قدرت نرم را به زن اعطا کرده و شکل کامل قدرت سخت را به مرد داده است. جریان فمینیست با این فهم اشتباه از قدرت، قدرت زنانه را که قویترین نوع قدرت در طیفشناسی آن است را از زن گرفت و او را بالاجبار وارد حیطهی قدرت سخت کرد که نه تناسبی با خلقت او دارد و نه جایگاهش.
🔺اشتباه چهارم که مهمترین اشتباه بود و هست، ریشه در فلسفه فمینیسم و نگاه به انسان دارد.
نگاه به انسان در فمینیسم مادی است، با مناسبات و ارزشگذاریهای مادی. کما این که در تمام مکاتب غیرالهی انسان مادی تعریف میشود. این نوع نگاه موجب شد زن و جایگاه او در قیاس با مرد تعریف و سنجش شود و او را جنس دوم بنامند.
با این نگاه همسری کلفتی است، فرزندآوری محدودیت است و شاغل و همپای مرد نبودن مساوی احساس بیهودگی است.
✅در صورتی که در مکتب الهی، زن و مرد با تمام ابعاد وجودی خودشان اعم از روح و جسم در جایگاه اختصاصی که خداوند برای آنها تدارک دیده است، ارزشگذاری میشوند و بر همان اساس تکالیف و حقوقشان تبیین میشود.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️ روشنگریِ امام حسین و امام مهدی
🔹 حسین" بارها سخن گفت؛ کلامش نور بود، بعضی در راه قرار گرفتند و عده ای در تاریکی خویش ماندند! کربلایی شده بود... برای رسیدن به سعادت یا شقاوت از هم سبقت می گرفتند! بعضی «سعادت» را بردند و عده ای «شقاوت» را...
🔸 و اما امروز؛ سالها می گذرد، "حسینِ زمان" خواهد آمد و مانند جدش لب به سخن خواهد گشود تا حجت را تمام کرده و راه را بر چاه بشناساند؛ نقل شده: «مهدی در برابر یهود، نصاری، صابئین، مادی گرایان و کافران در شرق و غربِ کرهٔ زمین قیام می کند و اسلام را به آنان پیشنهاد می دهد...»
🔺 چقدر صدایش شبیه صدای حسین است! دوباره اهلِ نور از اهلِ نار جُدا شده اند! سعادت یا شقاوت در مِقیاسی کلی تر و گسترده تر به صحنه آمده اند! گوی و میدان آماده شده است، آیا تو آماده ای؟
📚 تفسیر عیاشی، ج۱، ص۱۸۳
📚 اثبات الهداة، ج۳، ص۵۴۹
#از_عاشورا_تا_ظهور ۳۱
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#خودسازی