⭕پاسخ توییتری ترامپ به تهدیدات حسن روحانی
به حسن روحانی،رئیس جمهوری ایران:
هرگز،هیچوقت دوباره ایالت متحده را تهدید نکن یا چنان عواقبی را متحمل خواهی شد که نمونه اش را اندک کسانی در طول تاریخ متحمل شده اند.
ما دیگر آن کشوری نیستیم که حرف های جنون آمیز از خشونت و مرگ را تاب بیاورد.مراقب باش!
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
#مصطفی_امینی_خواه نوشت:
#تربیتی
#خانوادگی
دخترتان را مغرور بار بیاورید!
امروزه تفکیک روش های #تربیتی به حسب تفاوت های جنسیتی ، جزء بدیهیات مباحث روانشناسی و تربیتی به حساب می آید. مثلا کودک 4 ساله را به دختر و پسر تفکیک می کنند و برای درمان خلاها و آسیب های رفتاری او ، روش های پسرانه را جدای از روش های دخترانه به کار می بندند.
این نگاه تجزیه گرایانه ، ریشه در مبانی وحیانی دارد. آیات و روایات بسیاری تفاوت های زنانه و مردانه را برجسته کرده که این تفاوت ها در این دو جنس ، به نظام های تربیتی ، اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی متفاوت منجر خواهد شد.
یکی از این روایات ناب که زیر خروار خروار شعار ، غبار می خورد ، کلام راهگشای حضرت امیر ع درباره «ویژگی های مذموم مردانه و ممدوح زنانه» است.
حضرت در ابتدای آن فرمایش ، یکی از ویژگی های خوب زنانه و بد مردانه را «زَهو» می دانند و می فرمایند: «فَإِذَا كَانَتِ الْمَرْأَةُ مَزْهُوَّةً لَمْ تُمَكِّنْ مِنْ نَفْسِهَا» (نهج البلاغه ، حکمت 234)
«اگر زنان ، دارای «زَهو» باشند ، خود را در اختیار هر کسی قرار نمی دهند.»
واژه «زَهو» معادل دقیق و جامعی در زبان فارسی ندارد ؛ ولی می توان واژگانی چون «ناز» ، «غرور» ، «گردن فرازی» ، «خودگیری» و «بزرگ منشی» را در ترجمه آن به کار برد. که با این حساب ، «مرأه مَزهُوَّه» در روایت ، زنی است که خود را برای نامحرم می گیرد و منظر بلندی برای خود می بیند که هر کسی را به آن افق ، دسترسی نیست.
این نوع نگاه به «عفّت» و «حجاب» ، کیمیای گمشده زمانه ماست. چرا که در تعریف و ترویج حجاب ، عمدتا این بزرگ منشی زنانه به چشم نمی آید. ضمن اینکه این رویکرد ، فراتر از «مانتو» ، «چادر» و «مقنعه» است.
ای بسا خانمی که ناز زنانه را در رابطه با نامحرم لحاظ می کند و چادر بر سر نمی گیرد و ای بسا چادر به سری که در ارتباط با بیگانه ، خود را یگانه و موازی می بیند.
وقتی این نگاه غرورآفرین به زن و عفاف نباشد ، «زن مرتبگیِ» تقلبی فمنیسم ها سکّه رایج بازار می شود. با این تفاوت که زن فمنیستی از تمام قیود رها می شود تا راحت تر و آزادتر به کام مردان بنشیند ولی بانوی تراز وحی ، فراتر از کامرانی مردانه و هوس گرایانه است. مرد نیز برای دست یازیدن به بلندای دامن زن ، باید دامنه ها پشت سر گذارد و هوس رفتن تا قله ها داشته باشد.
زن بزرگ منش ، به راحتی به دست نمی آید. سخت و به ندرت جواب می دهد. ناشناس ها باید شناسه رو کنند تا با او گفتگو کنند. مردان را تا آن وقت که آنها را در قواره همدلی و همسری بیند ، ریز می بیند.
اما سوال این است چرا این بلندمرتبگی زنانه در «آموزش و پرورش» ، «رسانه» و حتی «سیاست» و «اقتصاد» ما کمتر یافت می شود؟ چرا وقت تقسیم شغل و پُست ، چیزی فراتر از «منشی مطب» نصیب زنان نمی شود؟ چرا بروز زنانه ارزشی بیش از کمک به فروش صابون و پودر لباسشویی ندارد؟ چرا مقام زنانه ، نمودی در دروس مدارس ندارد؟ چرا در سریال ها و فیلم ها به تکرار نمی شنویم که زنان ، جایگاهی فرادست مردان دارند؟
تحقیر شدگی های عاطفی و اجتماعی ، به عشوه گری های خیابانی و دلربایی های خودنمایانه سر می زند. اگر به دنبال امنیت روانی جامعه هستیم ، دختران خود را مغرور بار بیاوریم!
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
افزایش دوبرابری بودجه نظامی آلمان
#سعید_درخشان نوشت:
🔻افزایش سهم دفاعی آلمان به میزان 2% برابر است با افزایش بودجه دفاعی این کشور از 37 به 60 میلیارد یورو در سال.
🔹این رقم برابر است با بودجه وزارت اقتصاد و بهداشت درمان آلمان.
🔻افزایش سهم دفاعی آلمان به 60 میلیارد یورو در سال در شرایطی است که محیط پیرامونی آلمای عاری از هرگونه خطرات امنیتی و جنگ و تروریسم است و بنظر میرسد این بودجه بیشتر برای کشور گشایی و دخالت در امور سایر کشورها هزینه شود
🔺هاشمی رفسنجانی قبل از فوت گفته بود آلمان و ژاپن بدلیل کاهش بودجه های نظامی پیشرفت کردند،در صورتیکه این دو کشور رده ۷ و ۸ دنیا را در نرخ بودجه نظامی دارند ، بودجه نظامی آلمان حدود۱۲ برابر بودجه نظامی ایران است .
ایران ۵ برابر آلمان مساحت دارد و مسلم است با این حدود گسترده جغرفیایی حفاظت از مرزها و آنهم در شرایط کنونی منطقه بودجه بیشتری نیاز دارد
🔺نرخ بسیار پایین و عجیب بودجه نظامی کشورمان در شرایطی است که در محیط پیرامونی مرزهای ما نا امن ترین و پرخطر ترین منطقه دنیا به لحاظ آلودگی تروریستی و خطر جنگ است .
🔺در حال حاضر در دنیا فقط در منطقه غرب آسیا از پاکستان و افغانستان در شرق ایران گرفته تا آذربایجان و عراق و ترکیه و سوریه و فلسطین و لبنان و یمن و عربستان و امارات و....همه درگیر جنگ و خشونت بیسابقه در تاریخ هستند.
🔺اینکه در این شرایط پر خطر مرتب از بودجه نظامی نیروهای مسلح ما کاسته میشود و دلارهای کشور بجای آن به جیب رانتخواران و آقازاده و مافیای متصل به قدرت ریخته میشود و سیاسیون غربزده مرتب بدنبال امضای توافقنامه هایی هستند از جنس برجام و FATF و... که فقط محدود کننده و آسیب زننده به قدرت دفاعی کشور است باعث حیرت هر انسانی میشود....
و حیرت انگیز تر اینکه همین سیاسیون وا داده به کمک جریان نفوذ و شبکه های اجتماعی به دروغ همه مشکلات کشور را به نیروهای مسلح و بودجه اندک نظامی نسبت میدهند تا فشار افکار عمومی را هم علیه توان دفاعی کشور بسیج کنند...
هیهات از خیانتهای جریان غربگرا و نفوذ در کشور..
#بیداری ملت
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
مژده پیروزی نهایی به شرط ادامه نهضت و آگاهی
به شما فرزندان عزیزاسلام مژده پیروزی نهائی می دهم به شرط اینکه نهضت بزرگ اسلامی و ملی ادامه یابد و پیوند بین شما جوانان برومند اسلام ناگسستنی باشد . و به شرط آگاهی از حیله های استعمارگران راست و چپ و جنود ابلیسی آنان و مهرها یی به اسم شاه و دولت و وزیر و وکیل که به جان ملت مستضعف افتادند و خون آنان را می مکند. هان! ای عزیزان من! در محیط مدارس و دانشگاه ها و دانشسراها آگاهانه و متعهد به پا خیزید و به هم بپیوندید و برای نجات اسلام و کشور کوشش کنید و قبل از هر چیز عملاً از احکام پر ارج اسلام که سعادت ملت ها رابیمه نموده است پیروی کنید.
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد ۲،صفحه ۱۱۲
پیام امام خمینی (ره) به طلاب علوم دینی،دانش آموزان و دانشجویان سراسر کشور
مورخ ۱۳۵۷/۰۷/۱۶
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
پروژه «بیوتروریسم آرایشی» دشمن علیه زنان ایرانی
«پروفسور کرمی» فوق تخصص مهندسی ژنتیک:هدف بیوتروریسم آرایشی کشتن نیست، بلکه به دنبال ناباروری دختران و پسران هستند.
️این پروژه روی جوانان ۱۳ تا ۲۵ سال با عنوان کنترل جمعیت در حال اجرا است.
🔸گفتوگوی فارس را در لینک زیر بخوانید👇
fna.ir/bnqt9a
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
اگر دولت هیچ سیاست ارزی جدید و نرخ ۴۲۰۰ تومانی را معرفی نمیکرد، وضعیت از امروز بدتر نبود
#پویا_جبل_عاملی، نوشت:
کارشناس اقتصادی
فرض کنید ۲۳ فروردین دولت هیچ سیاست ارزی جدید و نرخ ۴۲۰۰ تومانی را معرفی نمیکرد، در این صورت شرایط ارزی امروز چگونه بود؟ اگر حتی نخواهیم بپذیریم، نرخ بازار آزاد به دلیل هزینه غیرقانونی بودن آن میتوانست کمتر باشد، اما مجبوریم قبول کنیم که هیچ تفاوتی نبود به جز آنکه پرونده تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی روی دست دولت نمیماند.
بهعبارت ساده، تصمیمی که سه ماه گذشته گرفته شد بدون هیچ دستاورد اقتصادی در توازن مصارف ارزی، جلوگیری از التهاب ارزی و کنترل تورم، فقط محلی شد برای چنان رانت ارزی که امروز دولت برای فرار از مسوولیت ایجاد فساد، به هر اقدامی دست میزند.
اما بهراستی میتوان از زیر بار آن فرار کرد؟ چگونه وقتی خود دولت رانت ارزی را که منشأ اصلی فساد است، ایجاد کرده، میتواند یقه دیگران را بگیرد که چرا از رانتی که من به تو دادم، استفاده کردی؟ مگر گیرنده ارز دولتی، وقتی کالای وارداتیاش افزایش قیمت داشته میتواند، مثلا نصف قیمت بازار کالایش را عرضه کند؟
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
علوم دریایی را به سفارت در اروپا چه کار؟!
وزارت خارجه پاسخگو باشد که چرا یک فرد بدون سابقه در امور دیپلماسی و دارای تخصص علوم دریایی به عنوان سفیر در یک کشور اروپایی معرفی میشود.
سایت «تابناک» با طرح این موضوع نوشت: چند روز پیش بود که انتخاب پروین فرشچی به عنوان سفیر جدید کشورمان در فنلاند، بدون سابقه دیپلماتیک، بدون سابقه مدیریت امور سیاسی و حتی بدون سابقه پژوهشگری در حوزه روابط بینالملل و سیاست خارجی، موجی از انتقادها را علیه وزارت امور خارجه برانگیخت.
موارد متعددی وجود دارد که از این گونه انتصابها استفاده شده است؛ عموما هم به دلیل فشارهایی که از سمت مقامات بالا به وزارت امور خارجه وارد میشود تا فلان نفر را به سفارتی منصوب کنند! عموما، سفرایی که بدون تخصص از بیرون از وزارت خارجه، وارد سفارتخانهها میشوند، این مقام را به عنوان تشویق و کادو تحویل گرفتهاند. بدین ترتیب که وزیر یا رئیس سازمانی، معاونی یا مدیرکلی، پس از پایان دوره مسئولیت داخلی، متمایل میشود که چند سالی هم در خارج کشور، شغل پرپول بیدردسری داشته باشد.
هدیه دادن مقام سفارت به یکی از وابستگان مقامات بالا، فقط یکی از انگیزههای ورود افراد بدون تخصص و بدون تعهد به سفارتخانههای ایران است. گاهی دیگر مقامات بالا، میخواهند از «شر» یکی از افرادی که دارای رانت هستند و از سمت آن رانت به آنان فشار میآورند، راحت شوند، بنابراین برای خواباندن آن «شر»، فرد مورد نظر را به یکی از سفارتخانههای ایران به عنوان سفیر منصوب میکنند تا از شر رانت بالای سر فرد مورد نظر راحت شوند.
گاهی مقامات بالا، فردی را از کار برکنار میکنند، با وجود این، طرد کامل آن فرد هزینه دارد، در چنین مواقعی اولین پیشنهاد به رئیسجمهور این است که او را از مقابل چشمانت دور کن! این جمله معنایش این است که وی را به عنوان سفیر به خارج از کشور بفرست!
گاهی هم برخی مقامات که فرزندانشان در خارج از کشور تحصیل میکنند، به تدریج دوریشان برای والدین سخت و جانکاه میشود، هدف هم که خدمت باشد، داخل کشور و خارج کشور چندان تفاوتی ندارد؛ لذا برای نزدیکی به خانواده، سفیر میشوند! پس تحصیل فرزندان در کشور مورد نظر هم یکی از دلایل ورود افراد غیرمتخصص به وزارت امور خارجه به عنوان سفیر است!
در دولت جدید، مورد خارقالعاده دیگری برای انتخاب سفیر هم اضافه شده است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/137780
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
⭕راه آهن سری، ایستگاه اول
زمانی درآمریکا یک راه آهن سری وجود داشت. درگذشته برده داری در آمریکا رایج بود،زن سیاهپوستی بنام #هاریت_توبمن که خودش یک برده فراری بود به همراه چندسیاه پوست و سفیدپوست!! که میخواستند جهان بهتری را رقم بزنند،گروهی مخفی راه انداختد بنام خط نجات یا راه آهن سری. خط نجات بردگان سیاهپوست را فراری میداد و مخفیانه بسوی ایالات شمالی میبرد که در آنجا برده داری نبود.عملیات نجات بردگان بسیارسخت بود واگر لو میرفت، تمامی افراد دستگیر و تیرباران میشدند. سالها بعداز #هاریت پرسیدند سختترین بخش عملیات نجات بردگان چه بود؟ #هاریت_توبمن عمیقاً به فکر فرو رفت و جوابی داد که بسیارتکان دهنده بود. سخت بودن انتقال فراریان،ترس از لو رفتن عملیات به خاطر جاسوسی، دشواری یافتن مخفیگاه و حتی منابع مالی هیچکدام ازمواردی نبودند که او به آنها اشاره کرده. پاسخ او چیز دیگری بود: «قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزادباشی» سختترین قسمت ماجرابود.
⭕تحلیل و تجویز راهبردی:
من فکر میکنم ما هم مشکل مشترکی با آن بردگان داریم. بیشتر توضیح میدهم. زندانهای ذهنی بسیار بدتر از زندانهای عینی هستند. چه چیزی باعث میشود که ما باور کنیم که برده هستیم،برده به دنیا میآییم برده وار زندگی میکنیم و برده از دنیا میرویم. دلایل متعددی وجود دارد اما یک نکته در این میان مهم است و در جامعه امروز ایرانیان بسیار مهمتر: زندان زبان!
چهارچوب زبانی باعث میشود که ما در گفتگوهای درونی که باخودمان داریم یا گفتگوهای بیرونی که بادیگران داریم به جای اتکا به سه بنیان عقلانیت:یعنی توجه به شواهد وآمار،مقایسه افکار و استدلال منطقی، اسیرچهارچوب های زبانی بشویم و به جای آن سه، سه چیز دیگر جایگزین شود:ضرب المثل ها، تکیه کلامها و اصطلاحات.یعنی به جای استدلال منطقی با چند جمله کوتاه پرونده همه چیز را درچند ثانیه میبندیم. ممکن است باورش سخت باشد چندین مثال را باهم مرور کنیم.
تا می آییم بگوییم که باید این سیستم را درست کرد. یک نفر در جمع پیدا می شود و فقط با این یک جمله که «خانه از پاي بست ويران است» پرونده مساله را در کسری از ثانیه می بندد. آیا شواهد، مدارک، مقایسه، استدلالی در این جمله می بینید؟ نه! ولی همین ضرب المثل ساده کل فضا را به نفع بردگی (ماندن در وضعیت موجود)مسموم می کند.
حالا اگر شما بیایید وبگویید که برای آن پای بستی که ویران است نیزبرنامه جامع دارید و میتوانید نظام کلان را نیز بهبود بدهید، دوباره یکی از جمع ناپخته فقط با یک جمله رشته شما راپنبه میکند: « سنگ بزرگ علامت نزدن است».
وقتی صحبت از استفاده از فرصت هایی است که ممکن است هر ده سال یکبار رخ میدهند و میگویید که سریع باید به این فرصت پرداخت، فقط کافیست یک نفر بگوید: نبايد بي گدار به آب زد.
زمانی که صحبت از روندهای خطرناک می کنید که آینده همه ما را بخطر میاندازد و از دیگران میخواهید که امروز کاری کنند تافردا این چیزی که امروز مساله است تبدیل به بحران نشود بدون حتی یک کلام استدلال،فقط میگویند که چو فردا شود فکر فردا کنیم.
وقتی میخواهید دیگران را ترغیب کنید که در سرنوشت محله/دانشگاه/شهر/استان/کشورشان مشارکت کنند وفقط نظاره گر اوضاع نباشند، یک تکیه کلام ساده تمام استدلال شما را از هم می پاشد: ما نه سر پیازیم و نه ته پیاز.
چیزی که مساله شما را سختتر میکند، این است که کسانی که از چنین دستبندهای زبانی(ضرب المثل ها و تکیه کلام های ناامیدکننده)استفاده می کنند معمولا چنان با اعتماد به نفس و از سر تجربه چهل ساله صحبت می کنند که شما باید 3ساعت حرف بزنید تا آن حرف مسموم،احیاناً رفع سوء اثر بشود.
چه بایدکرد؟متاسفانه ادبیات ما پر است ازاین تکیه کلام ها و ضرب المثل هایی که درنهایت ما را به بردگی،پذیرش وضعیت موجود،درجا زدن و در جا ماندن میکشاند.زبان ما میتواند به مثابه یک زندان عمل کند.
1- یک هفته روی واژه ها و تکیه کلامهای خود متمرکز شویم و بررسی کنیم ببنیم چهارچوب های زبانی ما به سمت اقدام، کنش،تغییر، فرار ومبارزه است یا انفعال، تسلیم و بردگی.
2- جواب کسانی که عقلانیت در گفتار ندارند و صرفا مبتنی بر ضربالمثلهای منفی جلوی هرگونه تغییری را میگیرند، استدلال منطقی نیست بلکه باید با اسلحه خودشان به جنگ آنان رفت. تکیه کلام های مثبت درزبان ما کم نیستند، نمونه اش آب که یکجا بماند میگندد و ازتوحرکت ازخدا برکت.
ممکن است باخود بگویید حالامن یک نفر هم این دوپیشنهاد را اجرا کردم. با یک گل که بهارنمیشود. میبینید! شما بازهم در دام زندان زبان افتادید. اگر می خواهید ازطریق راه آهن سری فرار کنید باید به ایستگاه اول آن بروید و آن ایستگاه شاید تغییر دادن چارچوب های فکری و زبانی ما باشد.
مجتبی لشکربلوکی
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
#️تئوری_مرد_دیوانه ترامپ جواب نمی دهد
شاید ترامپ سال بعد روحانی را فردی باهوش توصیف کند!
#واشنگتن_پست نوشت:
تئوری موسوم به «مرد دیوانه» که او احتمالاً در حال اجرای آن است روی ایران جواب نمیدهد.
اقدامات غیرقابل پیشبینی و جنجالی ترامپ، برخی را بر آن داشته که او در حال پیش بردن تئوری «مرد دیوانه»(madman theory) است.
«مرد دیوانه»، یک نظریه و تئوری در نظریه سیاسی است که بیشتر به سیاست خارجی ریچارد نیکسون رئیسجمهور اسبق آمریکا اشاره دارد.
بنا بر گزارشهای رسانهها، نیکسون و دولت او سعی میکردند که این تصویری را از او در ذهن کشورهای عضو بلوک سابق کمونیستی ایجاد کنند: یک مرد بیمنطق و بیثبات.
طبق این تئوری، رهبران دیگر کشورها از ترس اقدامات غیرقابل پیشبینی آمریکا، از انجام اقدامات تحریک آمیز و مخالف منافع واشنگتن پرهیز میکردند.
زمانی به نظر میرسید که ترامپ میتواند تئوری مرد دیوانه ریچارد نیکسون را موفقتر از او در روابط بینالملل اجرا کرده و با هراساندن سایر کشورها باعث شود که آنها نرمش نشان دهند.اما رویکرد ترامپ با کره شمالی شکست خورد و هیچ دلیلی وجود ندارد که بتوان تصور کرد که درباره ایران کارساز شود.
(با توجه به مواضع آتشین اولیه ترامپ علیه رهبر کره شمالی و بعداً توصیف او به عنوان فردی «باهوش» یا «محترم» ) اگر گذشته را بتوان ملاک گرفت، شاید ترامپ سال آینده افتخار جلوگیری از جنگ با ایران را به خودش نسبت بدهد و رئیسجمهور روحانی را با الفاظی مانند مستعد، شوخطبغ، باهوش و مسئولی باهوش که مردمش را دوست دارد صدا بزند.
خبرگزاری فارس
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
@ظریف در پاسخ به #ترامپ: تاریخ ایران از عمر برخی کشورها بیشتر است
✍️ وزیر خارجه ایران در پاسخ به توئیت تهدیدآمیز رئیس جمهوری آمریکا:
🔹ما را بیخیال (نسبت به تهدیدات آمریکا) تصور کنید! دنیا لافهای تندتر از این را چند ماه پیش شنیده است.
🔹ایرانی ها نیز این (حرف ها) را با وجود آن که متمدن تر هستند به مدت 40 سال شنیده اند. ما به مدت هزاره ها عمر کرده ایم و سقوط امپراتوری ها از جمله امپراتوری خودمان را دیده ایم که بیش تر از عمر برخی کشورهاست. مراقب باش!
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan