.
جزئیاتی از دستگیری روح الله زم
زم بیش از شش ماه توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، تحت فریب اطلاعاتی قرار گرفت.
روح الله زم برای تمام ملاقاتهای خود، حتی برای کوچکترین آنها، با سرویس جاسوسی فرانسه هماهنگ میکرد و فقط وقتی که آن قرار توسط سرویس جاسوسی فرانسه تأیید میشد، ملاقات را انجام میداد.
در طرح فریب سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، افرادی در داخل کشور که هدایت شده نیروهای امنیتی و اطلاعاتی بودند، با زم ارتباط داشتند و قرار شد هرچه زودتر با این افراد در یک کشور ثالث دیدار کند.
با نزدیک شدن اربعین، افراد هدایت شده به روح الله زم گفتند که ما به دلایل (...) فقط در ایام اربعین میتوانیم از ایران خارج شویم و در این زمان بهانه خوبی برای رفتن به عراق داریم تا کسی شک نکند و بتوانیم به راحتی با شما در عراق دیدن کنیم.
روح الله زم که تحت هدایت سرویس جاسوسی فرانسه قرار داشت، فریب خورد و از فرانسه عازم کشور اردن شد و بعد از توقفی کوتاه، عازم عراق و وارد فرودگاه بغداد شد.
همزمان مأمور پرونده او در سرویس جاسوسی فرانسه، در عراق حاضر شد و در سفارت فرانسه در بغداد با یکدیگر ملاقات کردند.
زم پس از توجیه کامل توسط افسر اطلاعاتی خود، جهت ملاقات با منابع مورد نظر عازم شهر اربیل در کردستان عراق میشود. نیروهای اطلاعات سپاه در فرصت مناسب، با آرامش کامل او را محاصره و دستگیر میکنند.
زم تا چند ساعت در شوک کامل به سر برده بوده و قدرت تجزیه و تحلیل اتفاقی که برایش رقم خورده بود را نداشته است. باور اینکه با وجود حمایت سه سرویس جاسوسی مدعی ابرقدرتی، به تله فریب نیروهای سپاه بیفتد برایش سخت بوده و حتی در دقایقی گمان کرده که این یک نوع مانور آمادگی - آموزشی از طرف سرویسهای اطلاعاتی هدایتگرش میباشد.
وقتی مطمئن میشود که توسط سپاه دستگیر شده، به غلط کردن میافتد و میگوید: «پشیمانم، اشتباه کردم»!
در اصل این صرفاً روح الله زم نیست که توسط اطلاعات سپاه ضربه خورده است، بلکه سه سرویس جاسوسی آمریکا، رژیم صهیونیستی و فرانسه ضربه سخت اطلاعاتی و شکست خوردهاند؛ به ویژه سرویس جاسوسی فرانسه، که مسئول مستقیم هدایت زم بوده است.
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس :مطرح کردن الحاق ایران به FATF سرپوش گذاشتن بر روی ناکارآمدیهاست
الحاق به این کنوانسیون یعنی خودتحریمی
نقویحسینی در گفتوگو با تسنیم:
یکی از معایب الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به این کنوانسیون، در شرایطی که آمریکاییهاسختترین تحریمها را علیه کشور و ملت ایران به راه انداختهاند، آشکارسازی روشها برای دور زدن تحریمهاست
باعث تعجب است که برخی، با وجود کارشکنیهای مکرر آمریکا در برجام، هنوز راه برونرفت از مشکلات موجود اقتصادی کشور را، در بیرون از مرزهای جستوجو و این تصور میکنند که با پیوستن به این کنوانسیونهای استعماری، نظیر (FATF)، آسایش و رفاه برای مردم به ارمغان خواهد آمد
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امام_خامنه_ای :ان شا الله ذخیره واقعی اسلام باشید.
سرباز: آقا بچه ها سلام رسوندن گفتن همه آماده ایم برای فتح قدس/ناب جهادی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مزیت ها و ضررهای توالت های ایرانی و فرنگی
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
آقای واعظی، خودکرده را تدبیر نیست!!
در طول ماههای گذشته مسائل و نکات زیادی را در مورد دلایل ناکارآمدی دولت دوازدهم نوشته و تاکید کردهام که دولت دوم شیخ حسن روحانی به مراتب از دولت اول فشلتر و بسیار کاهلتر بوده است. در حالی که در دولت اول با امضای برجام به آینده خوب فکر میکرد، اما دولت دوم در حالی شروع به کار کرد که فشارهای سیاسی و اقتصادی غرب پس از روی کار آمدن رئیسجمهور جدید امریکا شروع شده بود. خروج ترامپ از برجام همه حس و حال رئیس دولت و وزرای او را گرفت، این در حالی بود که برخی از وزرای کارکشته و کاربلد مانند علی طیبنیا که یک اقتصاددان و آشنا به امور با لابی نزدیکان و حلقه مشاوران حسن روحانی کنار گذاشته شد تا شرایط روز به روز برای او و دولتش سختتر شود.
سختی کار، اما به اینجا محدود نمیشد و باوجود انتقادهای گستردهای که در این دولت نسبت به دولتهای نهم و دهم میشد، اما لابیهای پشت پرده برای خرید و فروش پستها و واگذاری امتیازها، وجود فشارهای سنگین در حوزه اقتصادی و نقشآفرینی حلقه نزدیک رئیسجمهور باعث شد تا مردم خیلی زود دل از دولت روحانی کنده و مخالفان این دولت نیز بر امواج نارضایتی سوار شوند. کیست که نداند در دولت تدبیر و امید تیمی شامل محمود واعظی، محمدباقر نوبخت، حسین فریدون، عبدالرضا رحمانی فضلی، اکبر ترکان، محمد نهاوندیان و... برای کشور تصمیم گرفته و افرادی را به کار گماشتند که جز نابودی کشور و اقتصاد هیچ دستاوردی نداشت.
چند روز پیش رئیس دفتر رئیس جمهور گفتوگویی با سایت خبرآنلاین کرده و مواردی را مطرح کرده که واقعا عجیب است! متاسفانه ماجرای فرافکنی و اینکه من نبودم، اون یکی بود، تقصیر دیگری بود و دنبال متهم گشتن برای دولت یک فاجعه است. محمود واعظی که بدون شک اندیشه کاندیداتوری در انتخابات سال 1400 را دارد، طی یک سال و نیم گذشته بیشتر در عرصه رسانهای حضور پیدا کرد و سعی میکند از موقعیتی که داشته و دارد در این حوزه نهایت بهرهبرداری را کند. او در این گفتوگوی کوتاه بهعنوان مثال «دشمنی داخلی» را «سم» دانسته است! خوب برادر من، چه کسی این دشمنی داخلی را شکل داده است؟ شما چقدر تلاش کردهاید تا این دشمنی به پایان برسد؟ آیا خودتان با انتخابهای اشتباه و دفاع از آدمهای معلومالحال در مسیر این دشمنیها گام نگذاشتهاید؟ در ادامه گفته است: «متاسفانه در آستانه انتخابات مجلس به صورت خیلی زودرس اتاق فکرهایی برای حمله به دولت ایجاد شده با این ذهنیت که هر چه به دولت حمله کنند توفیقشان در انتخابات بیشتر است و میتوانند رای مردم را جذب کنند در حالیکه اشتباه میکنند!»
یکی از اشتباهات بسیار راهبردی که همین آقای واعظی کرده و همچنان هم دارد میکند، ناشی از این توهم است که فکر میکند حسن روحانی خودش محبوبیت داشته و رئیسجمهور شده است! این باور غلط را میتوان در همین جملهاش بهخوبی مشاهده کرد. حسن روحانی با سوار شدن بر گُرده اصلاحطلبان رئیسجمهور شد و حتی در همین دور دوم نیز اگر نبود حمایت جریان اصلاحات، او شکست سختی را از رقیبش خورده بود. با این اوصاف، واعظی و اطرافیانش فکر میکنند این فعالیتهای حزب اعتدال و توسعه است که باعث شده مردم به روحانی رای دهند!!
تشکیل شدن اتاق فکر برای حمله به دولت هم ناشی از عملکرد اشتباه شما است. رفتارهای اشتباه زیاد دولتیها به مخالفان فرصت داده تا بتوانند خبر دورغ و جعلی منتشر کنند. بنده موافق دروغگویی و اتهامزنی نیستم و حتی با مواضع افرادی مانند کریمی قدوسی که الفبای نمایندگی را هم نمیداند و تا به امروز هر چه گفته، درست نبوده و انگار دستش دادهاند تا خودش را ضایع کند، به شدت مخالف هستم، اما جناب واعظی بفرماید جز برای حلقه نزدیکان خودش و اعضای حزب متبوعش، چه گلی به سر مملکت زده است؟
نامبرده در این مصاحبه همچنین گفته است: «باید هم ما و هم رسانهها درباره نفرت و شایعهپراکنیها علیه دولت توضیحات لازم را بدهیم تا مسائل شفاف شود!» خوب شما باید در مورد بسیاری از مسائل توضیح دهید، چرا همواره باید فقط در مورد آنچه شما میگوئید «نفرت» یا «شایعه» توضیح داده شود، بهعنوان مثال بفرمائید شما چه ارتباطی با رئیس فعلی سازمان تامین اجتماعی دارید که او را در راس یکی از مهمترین و حساسترین مراکزی که مردم با آن مرتبط هستند، قرار دادهاید؟ بفرمائید چه حسن مدیریتی، جز نارضایتی عمومی از عملکرد این آقا در استانهای بوشهر و گیلان وجود داشته که این سازمان مهم را به او دادهاید تا افراد کم بضاعتتری از خودش را در آنجا به کار بگیرد؟ پس، شما خودتان فضا را برای فعالیت علیه خودتان فراهم میکنید. اما به یاد داشته باشید، خواب ریاستجمهوری را ببینید، همین اندازه برایتان کفایت میکند.
اخبار سوریه
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
مارپیچ سکوت؛ قربانگاه آزادی اندیشه در شبکههای اجتماعی
#معصومه_نصیری نوشت:
نظریه مارپیچ سکوت خانم الیزابت نوئل نئومان یک نظریه مرتبط با چگونگی شکلگیری افکار عمومی است. بر اساس این نظریه؛ اگر افراد حس کنند از نظر فکری در اقلیت قرار دارند یا احساس کنند افکار عمومی در جهت فاصله گرفتن از فکر آنهاست، ترجیح میدهند سکوت اختیار کنند و هر چقدر اقلیت بیشتر سکوت کند، مارپیچ سکوت تشدید میشود. به عنوان مثال هنگامی که توزیع افکار و عقاید توسط رسانههای جمعی به عنوان فکرهای مسلط و رایج و غالب به طرزی پیوسته ارائه شود، حمایت از عقیده اقلیت به مرور ضعیف و گرایش به عقیده اکثریت بیشتر میشود و مارپیچ سکوت در جامعه شکل میگیرد.
با این رویکرد اگر خانم یا آقای بازیگری(سلبریتی) برود کربلا، از خدا حرف بزند، از کشور آشکارا دفاع کند، شادی بعد از گلش فرق داشته باشد با سایرین و... چون با جریان غالب رسانه ای این گروه تفاوت دارد یا مجبور به سکوت میشود، یا کنار گذاشته میشود یا طعنه میشود تا جایی که از ابراز آنچه درست میداند، فاصله گرفته یا آن را کتمان کند.
مارپیچ سکوت نوعی تمکین به جبر رسانه هاست که تعیین می کنند ما چگونه فکر کنیم، چگونه زندگی کنیم و اساسا چه کسی باشیم.
مارپیچ سکوت در تناقض جدی با دموکراسی و آزادی اندیشه است. اگر گروه غالب به گونه ای رفتار کنند که اقلیت برای بیان نظر هزینه های سنگینی پرداخت کنند در واقع علی رغم ویترین آزادی و حق انتخاب، مجال بروز و ظهور را به سایر اندیشه ها ندادند و آنها را به حاشیه برده اند.
یکی از مجریان خوشنام و معروف تعریف میکرد اگر زیارت رفته باشد و عکس بگذارد، موج کامنت های دشنام را دریافت میکند و اگر روزی فضای متفاوتی را به اشتراک بگذارد، همان کامنت های ناسزا تبدیل به محبت و ابراز لطف میشود. او بدون اینکه بداند مارپیچ سکوت چیست نگران بود که در اثر این واکنش ها ممکن است اگر زیارت رفت عکسی منتشر نکند. به او گفتم این یعنی مارپیچ سکوت.
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
دعوت از آقای فلاحتپیشه برای مناظره درباره جایگاه هیئت عالی نظارت
آقای حشمت الله فلاحت پیشه از نمایندگان مجلس گفته است "هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص جایگاهی در قانونگذاری ندارد".
اولا هیئت عالی نظارت ارتباطی به وظایف مصرح مجمع تشخیص در قانون اساسی ندارد و در حال اعمال اختیار ولی فقیه است. رهبر انقلاب اختیار خود در زمینه نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام(موضوع بند ۲ اصل ۱۱۰) را به این هیئت تفویض کردهاند.
ثانیا زاویه ورود رهبری به مسائل کشور، تعیین سیاستهای کلی نظام و نظارت بر حسن اجرای آنهاست. همه دستگاهها، چه دولت چه مجلس و چه سایر دستگاهها موظف هستند در چارچوب این سیاستها عمل نمایند و شرعا و قانونا حق تخطی از احکام سیاستی ولی فقیه را ندارند. لذا جایگاه هیئت عالی در نظام قانونگذاری و تصمیمگیری، نظارت بر رعایت سیاستهای ابلاغی رهبری توسط همه قوا و دستگاههاست.
اگر آقای فلاحتپیشه همچنان در این باره ابهام دارند، ایشان را به یک مناظره در این باره در پیشگاه مردم دعوت میکنم.
سیدیاسرجبراییلی
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای یک روز قبل
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan