فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی زیباست، ببینید!
#سال_رونق_تولید
____
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاد بگیرید چگونه ۱۵ نفر با هم از گیت مترو عبور کنند🙀
ببینید اوج فرهنگ مردم #آمریکا، #کانادا و #استرالیا در استفاده از مترو.
همانطور که مصاحبه شوندگان می گویند فقر به حدی بالا رفته که به علت نداشتن پول بلیط حاضر هستند بخزند، بپرند یا.....😔
چند صد میلیون دلار در هر شهر هر سال بر اثر تخلف شهروندان بر باد می رود. و جالب اینجاست که گزارشگر می گوید تعداد تخلفات هر سال رو به افزایش است.
مردم به سطحی از عرفان رسیدند که پلیس می گوید من هم که بایستم فرقی ندارد؛ ۲۰۰ دلار جریمه هم فایده ندارد. وقتی چیزی شد اپیدمی بی فرهنگی دیگر احتمال نمی دهند که جریمه بشوند و لذا ادامه می دهند🤔🤔
#فقر_فرهنگی #فقر #مشکلات_اقتصادی #اپیدمی_بی_قانونی
خارج بدون فیلتر
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
#دیپلماسی_ایرانی
#قسمت_اول
با آغاز دور دوم اعتراضات مردمی در عراق از جمعه گذشته و نیز تداوم اعتراضات مشابهی در لبنان، اکنون برخی معتقدند که تلاش هایی برای تحت الشعاع قرار دادن این اعتراضات و سمت و سودهی به آن از جانب برخی بازیگران منطقه ای و فرامنطقه ای به منظور حمله به نیروهای محور مقاومت و جمهوری اسلامی ایران در دستور کار است. دیپلماسی ایرانی برای بررسی دقیق تر این مسئله، گفت وگویی را با امیر موسوی، مدیر مرکز تحقیقات استراتژیک و روابط بینالملل ایران، کارشناس مسائل خاورمیانه و پژوهشگر تحولات جهان عرب صورت داده است که در ادامه می خوانید:
با آغاز دور دوم اعتراضات مردمی عراق از جمعه گذشته به نظر می رسد که اقدامات دولت عادل عبدالمهدی تاکنون پاسخگوی مطالبات مردمی نبوده است. از آن سو فشارهای شخصیت ها، احزاب و جریان های عراقی پیرامون برکناری و استعفای نخست وزیر و برگزاری انتخابات زودهنگام فشار مضاعفی بر عادل عبدالمهدی داشته است. از نگاه شما مجموعه شرایط چه آیندهای برای دولت بغداد رقم می زند؟
نکته مهمی که نباید از نگاه دور داشت این است که تمام اقدامات دولت عادل عبدالمهدی تاکنون اقداماتی سطحی و روبنایی و تنها برای رفع خطر و تهدید برکناریش از قدرت و کسب رضایت نسبی مردم صورت گرفته است. لذا کارهای صورت گرفته دولت عراق در این مدت، آن مطالبات و خواست مردمی عراق نیست که به واسطه اعتراضاتشان در ماه اکتبر فریاد زده اند. چرا که ما باید بپذیریم که تمام شعارهای مردمی عراق در خصوص چالش های این کشور تنها به دولت عادل عبدالمهدی باز نمی گردد، بلکه نتیجه سال ها فساد گسترده و سیستماتیک، عدم رسیدگی به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم عراق، عدم توجه به رونق کسب و کار، نبود خدمات شهری و نظار آن است. از این رو مجموعه این اقداماتی که در کمتر از یک ماه توسط دولت انجام شده نمی تواند به کسب رضایت جامعه عراق بینجامد.
از آن سو چنان که شما گفتید اکنون شخصیت ها و احزاب عراقی با موج سواری بر اعتراضات مردم خواستار برکناری عادل عبدالمهدی هستند که شرایط را برای دولت سخت تر کرده است، اما مجموعه این شرایط لزوماً به معنای ساقط شدن دولت کنونی عراق نیست، اگر چه اکنون وضعیت مساعدی برای عادل عبدالمهدی تصور نمیشود. از طرف دیگر ما باید این نکته را هم در نظر داشته باشیم که اساساً ساختار سیاسی کنونی در عراق ساختار عادلانه ای نیست چون برمبنای بافت فرهنگی، قومیT دینی و مذهبی چیده شده است که در آن عدالت دموکراتیک دیده نمی شود. لذا بستر برای تبعیض و فساد گسترده وجود دارد. برای مثال ما شاهد هستیم که اقلیم کردستان عراق که ساختار فدرالی و نیمه مستقل از دولت عراق دارد نزدیک به ۱۶ درصد بودجه این کشور را دریافت می کند، در صورتی که عملاً شاهد هیچ گونه دریافت نفتی از مناطق کردنشین نیستیم، به موازات آن احزاب کردی در پارلمان عراق حضور گسترده و فعالی دارند و تصمیمات و قوانینی را برای کشور عراق اتخاذ میکنند، ولیکن به واسطه ساختار فدرالی، خود از انجام و تعهد به آن شانه خالی می کنند؛ کما این که برای مناطق اهل سنت نیز نظیر همین مسئله را شاهد هستیم. البته در مناطق شیعه نشین نیز ما طی ۱۶ سال گذشته بعد از سقوط رژیم بعث شاهد حضور تعداد معدودی از شخصیت ها و احزاب سیاسی عراقی بوده ایم که نشان از این دارد قدرت در چنبره آنها است. یعنی عملاً جایی برای چرخش قدرت و حضور جوانان دیده نمی شود.
در کنار آن بودجه عراق که یک بودجه قابل توجهی است عملاً بین احزاب و شخصیت های عراقی حاضر در دولت تقسیم شده است و چیزی از آن برای اشتغال، مسئله بهداشت و درمان، افزایش بهره وری اقتصادی، رونق تولید، بازسازی عراق و انجام پروژههای مهمی مانند تولید برق هزینه نمیشود. بنابراین اساساً ساختار و چینش قدرت در عراق که محصول تجاوز آمریکایی هاست نمی تواند به یک ساختاری بدل شود که به رضایت مردم بینجامد. پس تا زمانی که این ساختار تغییر نکند دولت بغداد هر کاری بکند نمی تواند افکار عمومی عراقی را از خود راضی نگاه دارد.
به دولت سهمیه عادل عبدالمهدی اشاره داشتید. در این راستا سیطره بسیار سنگین و جدی دو جریان سائرون با محوریت مقتدی صدر و جریان فتح با محوریت هادی عامری بیش از همه خود نمایی می کند. اما سوال اینجا است که اگر دولت کنونی عادل عبدالمهدی به نوعی دولت مقتدی صدر به شمار میرود، چرا وی اکنون تلاش های جدی برای انحلال پارلمان و دولت دارد. در این راستا مقتدی صدر به صراحت از عادل عبدالمهدی خواسته که از سمت نخست وزیری استعفا بدهد و حتی طی حکمی از نمایندگان وابسته به جریان صدر و سائرون خواسته است که از حضور در پارلمان عراق خودداری کنند.
#ادامه_دارد
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
دانایی مقدمه توانایی(آتش به اختیار)
. #دیپلماسی_ایرانی #قسمت_اول با آغاز دور دوم اعتراضات مردمی در عراق از جمعه گذشته و نیز تداوم اعت
.
#دیپلماسی_ایرانی
#قسمت_دوم
مضافا از دیروز یکشنبه نیز نمایندگان پارلمانی وابسته به ائتلاف سائرون درمجلس دست به تحصن نامحدود زمانی تا تحقق مطالبات مردمی عراق زده اند.این پارادوکس سیاسی را چگونه ارزیابی میکنید؟
هیچ پارادوکسی وجود ندارد.چون واقعیت این است که اکنون میزان نارضایتی عمومی وجدیت مردم عراق در تحقق مطالبات برجای مانده خود در طول۱۶سال گذشته کار را بجایی رسانده است که اگر شخصیتها،احزاب وجریانات سیاسی که خودنیز از چالش های عراق بشمار میروند، همراهی و همسویی باجریان اعتراضات مردم نداشته باشند و ازآن حمایت نکنند، عملاً در آتش خشم جامعه عراق خواهندسوخت.یعنی اگر این احزاب دربرابر مردم قرارگیرند دست به خودکشی سیاسی زده اند. پس منطقی است که اکنون مقتدی صدر خواستاراستعفای دولت باشد. با این وصف من معتقدم که جریانی مانند جریان صدر و ائتلاف سائرون وبخصوص شخص مقتدی صدر نمیتواند با این دست اقدامات،خود را ازفساد دولتی، کم کاری و مشکلات جدی که در طول۱۶ سال گذشته به نوبه خودبرای مردم عراق ایجادکرده است، مبرا کند.ما نبایدسایه سنگین جریان صدر رافقط بردولت عادل عبدالمهدی ببینیم.وی در طول ۱۶ سال گذشته به انحاء مختلف،چه مستقیم وچه غیرمستقیم در دولت های گذشته حضورداشته است و پیرو آن قدرت سیاسی و حتی نظامی جدی را دراختیار دارد. اکنون شاخه نظامی جریان صدر که حضورگسترده ای در سامراء و حتی بغداد دارد برای خود یک قدرت امنیتی بشمار می رود. اگر دقت کرده باشید درجریان اعتراضات مردمی،هم در دور اول وهم در دور دوم که حملاتی به دفاتر تقریباتمامی احزاب عراقی و حتی حشدالشعبی و نظایر آن صورت گرفت، هیچگونه تعرضی به دفاترجریان صدر بوقوع نپیوست.این نشان میدهد که احتمالاً خودجریان صدر در تداوم، تشدید اعتراضات مردمی و سمت و سودهی به آن دخیل بوده است. درکنار آن باید این واقعیت را هم بپذیریم که جریان صدر به نسبت ازیک مقبولیت عمومی در برخی از شهرهای جنوبی ومرکزی شیعه نشین عراق برخوردار است و این مسئله به عنوان اهرم بازی سیاسی مقتدی صدردر جریان اعتراضات مردمی عراق بدل شده است.
باتوجه به میزان بالای خشونت ها به خصوص دردور دوم اعتراضات و نیز وقوع برخی اقدامات مشکوک مانندحمله به شخصیتها و مقامات وابسته به جریان های نظامی محور مقاومت و کشتارهای مشکوک درجریان اعتراضات مردمی این ظن را ایجاد کرده که تلاشهایی برای برافروخته شدن جنگ داخلی درعراق در حال انجام است؛اساسا آیا امکان دارد درعراق جنگ داخلی روی دهد؟
اکنون شرایط برای هر گونه سناریوسازی ازطرف برخی جریانات داخلی در عراق و حمایتهای بازیگران منطقه ای و فرامنطقه ای وجود دارد. در این رابطه بازماندگان رژیم بعث و جریان داعش اکنون یک جریانسازی گسترده رسانهای و مجازی رابرای تحریک افکار عمومی وبه آشوب کشیدن عراق را در دستور کار قرار داده اند. پیرو آن ما به وضوح شاهد آن هستیم که هر جریان وشخصیتی که در در طول مبارزه با داعش اقدامات موثری انجام داده است امروز به طرز مشکوکی در سایه اعتراضات مردمی کشته می شود و در کنار آن نیز حملات گسترده ای به دفاتر و مقرهای جریان مقاومت صورت میگیرد و آنها را به آتش می کشند. این مسائل نشان میدهد که اگر چه اعتراضات مردمی عراق در بستر مطالبات به حق صورت گرفته است، اما دست هایی به دنبال سمت و سو دهی به اعتراضات مطابق با اهداف خود و تغییر دادن مطالبات از خواسته های اقتصادی به سمت برخی مطالبات امنیتی، نظامی و سیاسی هستند.
در کنار آن تحولات میدانی معناداری در عراق در حال انجام است. پیرو این نکته ایالات متحده آمریکا بعد از عقبنشینی از مناطق کردنشین سوریه نیروهای خود را وارد خاک عراق کرده است. به موازات آن اکنون عربستان سعودی، امارات متحده عربی و بهخصوص ایالت متحده آمریکا با برنامه ریزی صهیونیستها در حال حمایت و تسلیح نزدیک به ۱۱ هزار داعشی در خاک عراق هستند. علاوه بر ۱۰ هزار داعشی نیز که در پایگاه های عین الاسد حضور دارند و در کنار آن تلاش هایی برای مسلح کردن جوان های قبایل و عشایر الأنبار به تسلیحات پیشرفته آمریکایی تحت عنوان نیروهای "بیداری" در دستور کار است. لذا در مجموع نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ هزار نیروی نظامی برای ایجاد جنگ داخلی در عراق در دستور کار است و منتظر هستند تا آشوب های خیابانی در عراق به اوج خود برسد که زمینه برای ایجاد جنگ فراهم شود.
در خصوص برخی جریان سازی ها علیه ایران نیز همین نظر را دارید؟
قطعا. اگر چه حملاتی علیه شخصیتها و مقامات جمهوری اسلامی ایران و توهین به آنها، البته به صورت بسیار محدود انجام گرفته، اما همین توهین ها و اعتراضات محدود و مقطعی نیز نتیجه جریان سازیهای رسانهای و مجازی بازیگران چون عربستان سعودی، امارات متحده عربی، ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
#ادامه_دارد
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
دانایی مقدمه توانایی(آتش به اختیار)
. #دیپلماسی_ایرانی #قسمت_دوم مضافا از دیروز یکشنبه نیز نمایندگان پارلمانی وابسته به ائتلاف سائرون
.
#دیپلماسی_ایرانی
#قسمت_سوم
من معتقدم اکنون تلاش های جدی برای بدنام کردن یک مثلث از عوامل موثر درنابودی داعش در حال انجام است که یک ضلع آن مرجعیت عالیقدرعراق است که توانست باهوشمندی و نکته سنجی مانع از رشد وگسترش این تفکرات در مردم عراق شود که اکنون متاسفانه جریاناتی درصدد توهین و حمله به مرجعیت عالیقدر عراق است. محوردوم نیروهای نظامی محورمقاومت مانند حشدالشعبی و فرماندهان آن است که اکنون به طور جدی مورد حمله و آزار و اذیت قرارمیگیرند ومهمترین ضلع جمهوری اسلامی ایران است که اکنون کانون وآماج اتهامات و دروغ پراکنی درعراق و لبنان قرار گرفته است. در صورتی که این جریانات اکنون درصدد به حاشیه بردن نقش منفی ایالات متحده آمریکا درخاورمیانه هستند. برای مثال آمریکا به واسطه اقدامات خود طی سال های گذشته نزدیک به یک میلیون عراقی را به کام مرگ کشانده است.در کنار آن امریکایی ها اکنون پایگاه های گسترده نظامی در کل عراق دارند که حتی ارتش ونیروی هوایی عراق حق پرواز بر روی آن را ندارد. در آن سو تلاش های عربستان سعودی وامارات متحده عربی برای حمایت ازگروههای تکفیری به منظور نابودی عراق نیز به فراموشی سپرده شده و اکنون جمهوری اسلامی ایران که صادقانه برای نجات عراق تلاش کرده است آماج توهین قرارمیگیرد. این نشان ازیک برنامه سازمان یافته دارد.
پیرو نکته شما دولت عراق فعالیت دو شبکه خبری عربستان سعودی را در عراق متوقف کرد. آیا با این دست اقدامات می توان شاهد کاهش دخالتها و نفوذهای این بازیگران در سمت وسودهی به جریان اعتراضات مردمی عراق باشیم؟
اگر چه این دست اقدامات موثر است،اما همانگونه که پیشتر اشاره کردم تلاشها تنها در حوزه رسانه و شبکه خبری،اعزام برخی خبرنگاران و تحلیل های برخی روزنامه نگاران نیست. متاسفانه اکنون هزینه های بسیارگزافی از جانب عربستان سعودی وامارات متحده عربی به خصوص در حوزه مجازی و سایبری و علی الخصوص توئیتر برای تحریک احساسات جوانان و نوجوانان عراقی صورت گرفته است. دراین رابطه ریاض و ابوظبی باایجاد برخی شائبه ها، دروغ پراکنی ها و موج اتهامات به دنبال برافروختن آتش خشم مردم هستند. متاسفانه باید اذعان کرد که ما نیز در حوزه تنویر افکار عمومی جامعه عراق و تبیین تلاش ها و دستاوردهای خودبرای روشن کردن برخی شائبه ها، کم کاری داشته وداریم که نتیجه آن شرایط کنونی است.ما اگر به موازات تلاش های میدانی برای مبارزه و نابودی تروریسم در خاورمیانه در حوزه جنگ نرم،جنگ رسانهای و سایبری نیز فعالیت جدی میداشتیم، اکنون این گسل، خلاء و فضا برای بازیگری موذیانه عربستان سعودی،امارات متحده عربی، رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا وجود نداشت.
مشابه همین شرایط برای اعتراضات مردمی لبنان نیز صورت گرفته و به نظر می رسد که اکنون مطالبات اقتصادی مردم در لبنان کم کم رنگ و بوی سیاسی و امنیتی پیداکرده است. آیا تلاش هایی برای تحت الشعاع قرار دادن ایران درمنطقه وجود دارد؟
درطول حیات جمهوری اسلامی ایران مجموعه بازیگرانی با محوریت عربستان سعودی، امارات متحده عربی، رژیم صهیونیستی، ایالات متحده آمریکا وبرخی کشورهای اروپایی طرح ها و برنامه جدی رادر سه مرحله برای تحت الشعاع قرار دادن ایران در منطقه در دستور کارقرارداند؛ اول جنگ تحمیلی هشت ساله بود که عملاً باعث تقویت و افزایش نیروهای نظامی وامنیتی جمهوری اسلامی ایران شد؛ دوم مسئله تحریم و محاصره اقتصادی و به تبع آن محاصره سیاسی و امنیتی ایران و درنهایت ایجاد برخی جریان های تکفیری و تروریستی مانند داعش برای از میان بردن جریان مقاومت بود که عملا هیچ کدام از آنها به نتیجه نرسید. چرا که تمامی این اقدامات به افزایش نفوذ ایران در منطقه از فلسطین تا لبنان، عراق، سوریه، یمن و دیگر مناطق انجامید و در کنار آن شاهد افزایش قدرت نظامی حزب الله لبنان، حماس، انصارالله یمن، ارتش سوریه و نظایر آن هستیم. به موازات آن نیروهای دیگری مانند حشد الشعبی عراق نیز به وجود آمدند. بنابراین اکنون یک برنامه جدی در فاز جدید برای تحت الشعاع قرار دادن ایران و محور مقاومت از طریق مردم این کشورها در لبنان و عراق در جریان است. چون به هر حال مسئله نابرابری های اقتصادی، فساد گسترده و سیستماتیک و نظایر آن، مطالبات بسیار مهمی است که می تواند فضا و بستر لازم را برای این کشورها به منظور حمله به ایران و محور مقاومت قراردهد.دراین راستاشاهدیم که حتی جریان اعتراضات به قدری سازماندهی شد که به کشته شدن یکی از فرماندهان ارشدعصائب اهل حق که مهره مهمی در نابودی داعش بود، انجامید.یعنی اکنون با شناسایی اشخاص مهم جریان مقاومت تلاش هایی براش حذف و کشتن آنها درسایه اعتراضات مردمی وشعله ورتر کردن آتش خشم جماعه در عراق و لبنان به نام قیام گرسنگان هستیم.
#ادامه_دارد
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
#پورمختار:
جلسات مخفی دولت برای انتخابات
روحانی دنبال پیروزی اصلاحطلبان است
عضو فراکسیون ولایی مجلس گفت:
از آنجایی که رئیسجمهور به خوبی میداند که مردم دیگر اقبالی به جریان اصلاحات و اعتدال ندارند، با دوقطبیسازی به دنبال پیروزی آنها در انتخابات است.
محمدعلی پورمختار با اشاره به دوقطبیسازیهای جدید رئیس جمهور با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: با وجود آنکه چند ماه تا انتخابات مجلس باقی مانده است، اما دولتیها دخالت آشکاری در روند انتخابات مجلس میکنند و خبرهایی داریم مبنی بر اینکه آنان برای بررسی این مسئله در روزهای تعطیل جلساتی را به صورت مخفیانه برگزار میکنند.
وی با اشاره به دوگانهسازیهای رئیسجمهور، افزود: البته بیان دوقطبیهایی چون جنگ و صلح از سوی رئیسجمهور مسئله تازهای نیست و وی بارها چنین مباحثی را مطرح کرده است و در زمان انتخابات ریاست جمهوری هم شاهد چنین ادبیاتی از سوی روحانی بودیم
مهر
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
کورش برای همه ایرانیان محترم است
اگر حاکمی بوده که تا #نیل حکومت کرده شخصیتی فراملی است
اگر #ذوالقرنین است شخصیتی الهی است که با نژاد پرستی و ملی گرایی نسبتی ندارد
ظلم بزرگ قراردادن #پهلویهای در امتداد تاریخی او و آوردن وی به تقابل با نظام دینی است که دم خروس #پمپئو هم بیرون زد
این هم دم خروس #پمپئو
عبدالله گنجی
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبکه اسرائیلی از عملیات ترور حاج قاسم سليمانی میگوید....
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
دانایی مقدمه توانایی(آتش به اختیار)
. #دیپلماسی_ایرانی #قسمت_سوم من معتقدم اکنون تلاش های جدی برای بدنام کردن یک مثلث از عوامل موثر د
.
#دیپلماسی_ایرانی
#قسمت_چهارم(آخر)
اگرچه جریانهای اعتراضی مردمی در عراق و لبنان در ابتدا جریان های به حق و خودآگاهی بودند، اما در ادامه به نظر می رسد تلاش برای مصادره این اعتراضات به سود منافع دشمنان محور مقاومت صورت گرفت. یعنی اکنون تلاشهایی برای سمت و سودهی به آن در دستور کار است. ولی سوال اینجاست که اساساً محور مقاومت به خصوص حزب الله لبنان چه نقشی در فساد گسترده این کشور دارد؟! قدرت سیاسی لبنان در اختیار چه جریان و حزبی است؟ میزان فساد نیروهای مانند حشد الشعبی در قیاس با دیگر احزاب و جریانات عراقی تا چه اندازه است که اکنون تلاش های گسترده ای برای حملات به آنها در دستور کار است؟! اکنون کار به جایی رسیده که علنا سیستم های صوتی، بلندگوها، چادر برای اقامت در خیابان ها و معابر عمومی، لباس های ضد باران و غذای گرم در میان مردم معترض لبنانی پخش شده است. در کنار آن شاهد هستیم که حتی به هر معترض لبنانی مبلغ بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار پول داده میشود؛ این پول ها از کجا می آید، جز سفارت عربستان سعودی و امارات متحده عربی؟! البته این نکته را هم باید بگویم که ما باید در حوزه جنگ رسانهای و به خصوص جنگ سایبری حرکت جهادی را در دستور کار قرار دهیم تا مانع از برخی جریان سازی ها شویم. البته این مسئله باید در خصوص اعتراضات مردمی عراق جدیتر باشد چون حضور حزب الله لبنان و نفوذ کلام سید حسن نصرالله برخی معادلات را در لبنان به هم می ریزد، اما شدت خشم مردمی در عراق که نتیجه جریان سازی عربستان سعودی است، قدری شدیدتر از لبنان است. از طرف دیگر هیچ مهره قابل نفوذی برای تنویر افکار عمومی در عراق وجود ندارد.
با این تفاسیر چرا سید حسن نصرالله از دولت آقای سعد حریری دفاع کرد؟
دلیل آن روشن است چون اکنون اگر دولت آقای حریری استعفا دهد شرایط لبنان پیچیده تر از گذشته می شود و امکان افزایش میزان خشونت ها وجود دارد. در کنار آن عملاً سایه سنگین نبود دولت و پارلمان میتواند بستر را برای هرگونه سناریوسازی در لبنان شکل دهد. بنابراین حزب الله لبنان و سید حسن نصرالله با حمایت از دولت حریری، دولتی ولو از جریان مخالف و منتقد خود، سعی دارد که شرایط را در لبنان آرام کند.
اهداف عربستان سعودی در شرایط کنونی از تداوم آشوب ها در عراق و لبنان چیست؟
عربستان سعودی در شرایط کنونی از تداوم آشوب ها در عراق و لبنان دو هدف عمده را دنبال می کند؛ یک ضربه زدن به محور مقاومت به خصوص بعد از حمله انصارالله به تاسیسات نفتی آرامکو و موفقیتهای یمنی ها در عملیات نصر من الله؛ هدف دوم افزایش برگ های برنده عربستان سعودی در مذاکره با ایران است. چون اکنون ماه هاست ریاض پالس هایی برای مذاکره با ایران مطرح کرده است. اما در عین حال ریاض تمایل جدی دارد که برای موازنه قوا با ایران، محور مقاومت در منطقه خاورمیانه را دچار تزلزل و کاهش نفوذ کند تا به زعم خود تهران را از موضع قدرت به پایین کشیده و بستر یک گفت و گو و امتیاز گیری از ایران را سامان دهد.
#سال_رونق_تولید
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan