مشاور سابق امنیت ملی رژیم صهیونیستی:
«واکنش ایران نسبت به رسمیت شناخته شدن حاکمیت #اسرائیل بر بلندی های #جولان توسط آمریکا بسیار خفیف بوده است.»
حتی اتحادیه اروپا اقدام #ترامپ را ناقض قوانین بین الملل دانسته؛ آیا ظریف و #روحانی هنوز دلبسته کدخدایند که قاطع موضع نمیگیرند؟!
سیدمحمد حسینی
#سال_رونق_تولید_مبارک
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
وسیلابهای بیسابقه در کشور ناشی از تغییرات اقلیمی است
کشور را برای ترسالیهای شدید پیشرو آماده کنیم
#رضا_اردکانیان، وزیر نیرو در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان مازندران:
(با اشاره به اینکه سدهای موجود استان مازندران توانستهاند بخش عمدهای خسارات احتمالی سیلاب استان را برطرف کنند، گفت) مسیر روندیابی و تسکین سیل موضوع فنی بسیار مهمی است که با کارکرد دریچههای مختلف سدها انجام میگیرد.
تهمیدات صورت گرفته در این بخش موجب شده است تا با مانور دریچههای سد البرز ورودی 500 مترمکعب در ثانیه این سازه به خروجی 65 مترمکعب در ثانیه کاهش پیدا کند. در سد رجایی نیز ورودی 65 مترمکعبی به مخزن به خروجی یک مترمکعبی تقلیل کرده و در سد گله رود نیز با وجود شرایط ناتمام این سازه ورودی 70 مترمکعبی به سازه خروجی 25 مترمکعب در ثانیه را به ثبت رسانده است که همین اقدام اثرات چشمگیری در کاهش خسارات داشته است.
سال گذشته در همین مقاطع زمانی کشور ما یکی از خشکترین سالهای آبی نیم قرن اخیر خود را سپری میکرد ولی بلافاصله پس از پشت سر گذاشتن این پدیده سخت که امروزه در ادبیات از آن به عنوان سختار اقلیمی یاد میشود با چنین سیلابهای بزرگی روبهرو میشویم. این مسئله نتیجه تغییرات اقلیمی است که بر کره زمین در حال تحمیل شدن است.
ساخت سدها، لایروبی و ساماندهی رودخانهها، آزادسازی حریم و بستر امری ضروری است و اگر چنین اقداماتی صورت نگیرد مطمئنا آثار منفی سیلابها به مراتب بیشتر خواهد بود اما به هر حال این پدیده تغییر اقلیم در حال تحمیل شدن به کشور ما و بسیاری از جوامع دیگر است به طوری که پس از گذر سالهای خشک شدید بلافاصله ترسالیهای شدیدی رخ میدهد که باید خود را برای آن آماده کنیم.
براساس برآورد صورت گرفته وقوع سیلابهای این چنینی ادامه خواهد داشت بنابراین باید سازوکاری تعریف کرده و تلاش کنیم تا از امتیازات سیل استفاده کنیم و شاهد بروز خسارت نباشیم.
وزارت نیرو
#سال_رونق_تولید_مبارک
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
شیرینی های پدر...
به مسئولین بگویید: حائری همراه با مسافرین در جاده میماند تا مسیر را باز کنید...
اواخر زمستان 79 بود همه از باران سیل آسای کم نظیری میگفتند که در راه شیراز است اما تلفیق آن با ریزش هوای سرد آنرا تبدیل به بارش برفی کرد که تاکنون هم نمونه اش نیامده ...
از بعد ازطهر بارش برف سنگین تبدیل به یخبندان شد و گردنه های ورودی شیراز یک به یک بسته شد.
خیل عظیم مسافر ها در اتوبوس و شخصی در مسیر گیر کرده بودند و میرفت فاجعه ای انسانی ببار آید...
پدر که از بعد از اطلاع در فکر فرو رفت بود ، بدون مقدمه به محافظین گفتند به سمت جاده میرویم و تماسی به مسئول دفتر گرفتند که از انجیر کشمش مویز هر آنچه امکان دارد تهیه کند و به همراه ایشان بفرستد ...
در جاده تا چند کیلومتری سعادت شهر با ماشین رفتند جاده را برف سنگین بسته بود و امکان تردد با ماشین وجود نداشت همراه با محافظین گونی انجیر مویز را برداشتند و با پای پیاده به جاده زدند تا به ماشینها و اتوبوس در راه مانده رسیدند ، آذوقه ها را کیسه کیسه کردند بین ماشینها تقسیم کردند تا تمام شد ،
بعد اتوبوسی را دیدند که مسافرینش امیدوارانه نگاه پدر میکردند پدر بسمت اتوبوس رفت محافظ اول به ارامی بعد بلند تر فریاد زد حاج آقا حاج آقا چیزی از انجیر ها باقی نمانده پدر بی اعتنا ادامه میدهد گویی صدای او را نمی شنود وقتی وارد اتوبوس شدند دست به ارامی به سر مسافرین کشیدند بعد رو به محافظ گفتند مطلب شما را شنیدم و روی یکی از صندلی های اتوبوس نشستند و گفتند به آقایان بگویید حائری همراه با مسافرین در جاده میماند تا مسیر را باز کنید و همه همراه هم به شیراز بیاییم ..
و اینچنین شد همان شب راه باز شد...
((به نقل از محراب توانا محافظ با وفای مرحوم والد))
تذکرة الاولیا
#سال_رونق_تولید_مبارک
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
خسرو شکیبایی:
ماهیمون هی میخواست یه چیزی بهم بگه، تا دهنشو باز میکرد آب میرفت تو دهنش، و نمیتونست بگه. دست کردم تو آکواریوم درش آوردم. شروع کرد از خوشحالی بالا پایین پریدن. دلم نیومد دوباره بندازمش اون تو. اینقدر بالا پایین پرید، خسته شد خوابید. دیدم بهترین موقعه تا خوابه دوباره بندازمش تو آب. ولی الان چند ساعته بیدار نشده. یعنی فکر کنم بیدار شده، دیده انداختمش اون تو، قهر کرده خودشو زده به خواب...!
این داستان رفتار ما با بعضی آدمای اطرافمونه. دوسشون داریم و دوستمون دارند، ولی اونارو نمیفهمیم؛ فقط تو دنیای خودمون داریم بهترین رفتار رو با اونا میکنیم ...
۷ فروردین، زادروز خسرو شکیبایی ...
#سال_رونق_تولید_مبارک
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرگ_بر_آمریکا گفتن مردم نیوزلند که امروز 6 فروردین 98 بر اثر #سیل یکی از بزرگترین پلهایشان فرو ریخت!
برسه به دست پورعلی گنجی و میناوند!
پ ن: سیل نصف جهان رو دربرگرفته از آمریکا تا اروپا، از عراق تا کویت و عربستان و ایران/یه عده راه افتادن میگن مقصر سیل شعار دادنه..
#مرگ_بر_امریکا
برخی از سلبریتیها و روشنفکرنماها میگن چون ما 40 سال داریم #مرگ_بر_امریکا میگیم انرژی منفی برمیگرده به خودمون و تبدیل میشه به زلزله و سیل و از این حرفها 😐
پاسخ:
امریکا در همین قرن معاصر #میلیونها غیر نظامی رو در ویتنام و ژاپن و عراق و افغانستان کشته. امریکا بزرگترین صادر کننده سلاحهای کشتار جمعی در جهان هست.امریکا تنها دولتی است که از بمب اتمی علیه انسانها استفاده کرده. امریکا در 8 سال دفاع مقدس،حامی اصلی صدام بود: yon.ir/cRzUn حتی به اعتراف سران امریکا، #داعش به دست امریکا ساخته شد: yon.ir/dTAU6 . در هر جای دنیا جنگ و ترور وکودتا رخ میده، امریکا درش نقش داره.مرگ برامریکا یعنی #مرگ_بر_جنگ یعنی #مرگ_بر_جنایت انرژی منفی کجا بود؟ #مرگ_بر_امریکا همهش انرژی مثبته
#سال_رونق_تولید
__
#دانایی_مقدمه_توانایی!
@daneshvadanestan
#توبه_اجتماعی
#امیرحسین_ثابتی نوشت:
#قسمت_اول
شاید در نگاه اول فهمیدن ارتباط سیل گلستان با این عکس سخت باشد اما واقعیت این است که اتفاقات تلخ به وجود آمده پس از سیل اخیر و مدیریت مفتضحانه استاندار گلستان و سایر مدیران ارشد دولتی مثال واضحی از این عکس است.
اینکه در اوج مصیبتهای مردم چند شهر، استاندار آن منطقه شب و روزش را در سفر خارجی خانوادگی بگذراند و جناب حسن روحانی نیز طبق سنت هر ساله به جا مانده از مرادش (هاشمی رفسنجانی) در سواحل خلیج فارس مشغول تفریح باشد، حاصل همین نوع نگاه است که "کشور مدیر میخواهد نه نوکر"
هرچند امروز همه فهمیده اند که این جماعت مدیریت هم بلد نیستند چه رسد به نوکری مردم، اما میخواهم قبل از آنکه نوک پیکان انتقاد را به سمت روحانی و دولت پیر، سیر و ناکارآمدش ببرم آن 24 میلیونی را خطاب قرار دهم که کمتر از دو سال قبل چنین پدیده ای را سکاندار اجرای کشور کردند و حالا از نتایج این نوع مدیریت متعجب و ناراحت هم هستند!
#سال_رونق_تولید_مبارک
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
دانایی مقدمه توانایی(آتش به اختیار)
#توبه_اجتماعی #امیرحسین_ثابتی نوشت: #قسمت_اول شاید در نگاه اول فهمیدن ارتباط سیل گلستان با این عک
#توبه_اجتماعی
#امیرحسین_ثابتی نوشت:
#قسمت_دوم:
انگار #روحانی قبل ریاست جمهوری اش صبح تا شبش را در جهاد فی سبیل الله گذرانده بود یا حتی در چهارسال اول دولتش کار خاصی برای مردم کرده بود که عده ای انتظار دارند او و دولتش خرق عادت کرده و امروز کار خاصی برای تسکین درد مردم حتی در نقاطی که بیشترین رای را آورده انجام دهند!
🔻آقایان و خانمها! اگر استاندار این دولت بعد از سیل و خانه خرابی مردم کنار مردم باشد تعجب دارد، اگر جناب روحانی در اوج مشکلات مردم، عیدش را در غیر از جایی مثل سواحل خلیج فارس بگذراند جای تعحب دارد، اگر مدیران این دولت حقوق غیر نجومی بگیرند جای تعجب دارد نه اینکه با رای من و شما اداره کشور را بدست بگیرند و بعد ما تعجب کنیم که چرا اینطور عمل میکنند!؟
🔻یادم هست قبل انتخابات 92 و 96 وقتی خطاب به بخشی از مردمی که میخواستند به روحانی رای بدهند میگفتیم اشتباه میکنید چون با روی کار آمدن این تفکر "اشرافی" کشور روزهای سختی را تجربه خواهد کرد، میگفتند ما مسئول "ساده زیست" نمیخواهیم و به روحانی رای میدهیم تا اتفاقا خوب بخورد و خوب هم کار کند! اما نتیجه آن تفکر عوامانه و سطحی فجایع امروز است، کسانی که خوب میخورند و میبرند اما حداقلهای نوکری برای مردم که هیچ، مدیریت را هم بلد نیستند و در اوج بدبختی ها و مشکلات مردم یا در سفر خارج اند یا در سواحل خلیج فارس!
🔻حسن روحانی، دولت ناکارآمد او و مصیبتهای امروز نتیجه دو اشتباه بزرگ اجتماعی در سالهای 92 و 96 است که تنها پاد زهر آن نیز یک "توبه اجتماعی" از طریق صندوقهای رای در آینده است...
امیرحسین ثابتی
پی نوشت: سخنان روحانی مربوط به مهر 91 است، چندماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری
#سال_رونق_تولید_مبارک
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
#حسین_قدیانی نوشت:
من منباب کمک به هموطنان عزیز و بنا به تجربه، حتیالمقدور هیچ پولی به حسابهای غیر رسمی واریز نمیکنم! پول ریختن به حسابهای پراکنده، ولو حساب فلان تشکل امین دانشجویی یا بهمان عنصر خوشنام، خود از جمله علل پراکندگی مدیریت است!
گمانم باید به مراکزی همچون #هلال_احمر ولو در این دولت و یا سایر سازمانهای مسئول و موظف، بیشتر #اعتماد کنیم! اینکه در ورای هر حادثهای، شاهد شکاف زننده و گسل زشت "مردم به تشکل ما یا فرد مدنظر ما بیشتر اعتماد کردند" باشیم، خودش یک بلای بزرگ است!
سلبریتیها جدای از آنکه چه سازی میزنند، اصلا و ابدا لیاقت بزرگی و ریشسفیدی در این قبیل قضایا را ندارند! این را خودشان مکرر نشان دادهاند! واقعا با وجود نهادی چون هلال احمر یا دیگر نهادهای دستاندرکار، من نوعی چرا باید کمک خود را از کانال سلبریتیها به دست مردم درگیر بلا برسانم؟! که غالبا هم نمیرسد یا دیر میرسد! مسئله این است؛ ما اساسا برای چه #دولت به آن معنی که در #فرهنگ_سیاسی مشهور است، تشکیل میدهیم؟! که باز هم مثل ایام بینظم و نظام، مشکلاتمان را حل کنیم؟!
مردمی که هنوز هم امثال صادق زیباکلام و بلکه علی دایی را حتی به هلال احمر با وجود این همه جوان مخلص، متخصص، کارآزموده و بیادعا ترجیح میدهند، مصیبتزدهترین مردم تمام تاریخ و فیالواقع صاحب مستضعفترین افکار هستند!
برای آنکه رویکرد غیر سیاسی این متن، روشنتر شود، مثالی بزنم؛ فرضا بخواهم به سیلزدهها مبلغ ۲۰۰ هزار تومان کمک کنم! این پول را به حساب هلال احمر میریزم، ولو آنکه منتقد دولت فعلی باشم!
جناب دگراندیش! جوانان بیادعای هلال احمر را به شومنها نفروش! بگذار کمکت، گرهگشا از مردم آسیبدیده باشد، نه باعث پز دلقکها!
آن سلبریتی که روز اول عید را در ویلایش در شمال بوده و حالا آمده گلستان تا عکسی به یادگار بیندازد و برود، نه تختی عصر، که مصداق #لاشخور است! مواظب باشید به بهانهی یک عکس، کسی را بیخود بزرگ نکنید!
بعضیها استادند که روی غم و رنج ملت، از خودشان سوپرمن بسازند! آنهم بیهیچ کار خاصی! این بدترین نوع پوپولیسم و تحمیق ملت است! برای عدهای، خوب شد این سیل آمد تا از عمق عشق مضاعف خود به دوربین، پردهبردارند! اینان نه فرزند رسانه، که بندهی عکس و عبد دیدهشدناند! سیاسیهایی که شعارشان دوری از #سیاست است! سوپرپوپولیستهایی که از #پوپولیسم متنفرند! مظاهر جدید نفاق! و راستش همهی حرفشان این است؛
"آهای پیرمرد مازنی! کاش شیروانی خانهات زودتر بریزد تا تبدل شود به نردبان شوی مردمداری من"!
#خبر_تحلیل
#سال_رونق_تولید_مبارک
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
ژاپن در سیل چه میکند؟
#محمدرضا_اسلامى مححق و پژوهشگر دانشگاههای آمریکا ونوشت:
اين روزها كه بحث سيل دامنگير استانهاى مختلف كشور شده، مرورى بر گزارش بازديد ميدانى كه بعد از بارندگى شديد در #هيروشيما داشتم، بى مناسبت نيست:
١- ژاپن كشورى است كه تقريبا از همه منابع طبيعى بى بهره است، بجز "باران".
از نفت و گاز و سنگ آهن و ... در ژاپن خبرى نيست. حتى زمين مسطح و فراخ هم در اين كشورِ كوهستانى، به آسانى يافت نمى شود. بيشترين بهره ژاپن از طبيعت، زلزله و باران است.
٢- آسيب پذيرى ژاپن در برابر بارانهاى شديد باعث شده تا ژاپنى ها سرمايه گذاريهاي هنگفتى در زمينه شبكه هاى آب و فاضلاب، زهكشي، مهندسى رودخانه، سواحل و... طى چندين دهه انجام دهند.
روش و نحوه كار ژاپنى را هم مى شناسيم: وسواس و دقت بسيار (تا سرحد ممكن).
٣- هر سال اواسط تابستان حدود دو ماه فصل بارندگيهاى شديد در ژاپن آغاز مى شود. روزهاى بسيارى در ماههاي جولاى و آگوست بارانى است. بارانهاى شديد.
لذا مديريت شهرى ژاپن، به همان اندازه كه براى زلزله و آتش مهياست، براى سيل هم آماده و پرداخته است.
٤- تابستان سال ٢٠١٤ نيمه شب بيستم آگوست، ابرهاى آسمان هيروشيما باريدن آغاز كردند.
در فاصله ساعت يك ونيم نيمه شب تا ساعت چهار ونيم سحرگاه (سه ساعت) 217.5 ميليمتر باران باريد. (اين عدد را به خاطر بسپاريم. مقياس خوبى براى مقايسه با گلستان است)
شهردار كازومى ماتسويى در ساعت ٤:١٥ سحرگاه اعلام وضعيت اضطرارى كرد. ولي حالا ديگر كمى دير بود چون باران زياد، باعث رانش زمين در قسمت شمالى شهر شد و "هفتاد وچهار" شهروند هيروشيما در آن ساعات سحرگاه، زير خروش سنگ و خاك و آب كشته شدند.
بين ساعات ٤ تا ٦ صبح، در اثر سست شدن زمين، آوارى از خاك و سنگ (همچون سونامى) از سمت كوه به سمت خيابانهاى هيروشيما براه افتاد و متاسفانه بهاى اين بارندگى شديد با جان هفتاد وچهار ژاپنى كه در آن ساعت در خواب بودند برابر شد.
علاوه بر اين، ٩٨٠ خانه هم دچار آسيب شديد شد.
حدود سه هزار نيروى امداد براي پيدا كردن اجساد از ميان خاك و آوار به منطقه گسيل شدند.
نخست وزير، #شينزو_آبه در روز ٢٤ آگوست (چهار روز بعد) شخصا عازم منطقه شد ولي عنوان شد كه بدى هوا مانع رسيدن نخست وزير به هيروشيما شده است(؟!)
امپراطور و همسرش چند هفته بعد براي تشكر از زحمات نيروهاى امداد به هيروشيما رفتند.
در تاريخ ٥ سپتامبر كابينه ژاپن مبلغ ٩٠٠ميليون يِن براي بازسازي هيروشيما اختصاص داد.
٥- چند هفته بعد از اين
ماجراها به اتفاق پروفسور تاكادا براي تهيه گزارش بازديد ميدانى رفتيم و جلساتى با مديران اداره آب، شهردارى و فاضلاب شهرى هيروشيما برگزار شد. (لينك يادداشت درباره آن جلسات در پى نوشت🔻)
در ميان شهرهاي زيباى ژاپن، #هيروشيما حكايتش فرق مى كند. همه شهرها برايشان مهم هستند ولى هيروشيما همچون پاره تن ژاپن است.
شهرى كه يكبار كلا نابود شده و بعد آجر به آجر و خيابان به خيابان، از نو ، ساخته شده است.
در جلسات، وقتي #مكانيزم رانش زمين و شروع سونامى خاك و سنگ را توضيح دادند، جويا شدم كه چرا با وجود چنين نقشه ها و اطلاعات دقيقى از بروز فاجعه پيشگيرى نكرديد؟
پاسخ اين بود كه نقاط متعددى در پيرامون شهر هيروشيما مستعد بروز مشكل هستند. شهر گسترش پيدا كرده و ما هنوز موفق به ايمن سازى همه نقاط نشده ايم. بودجه نيست. (ژاپن-سال ٢٠١٤)
٦- سيل به شهرهايمان آمده و آسيب رسانده. اما يادمان نرود اين ميزان آب حتي در #ژاپن و #آمريكا هم مشكلزا هست. دو #بحران بزرگ را در ژاپن و آمريكا از نزديك شاهد بودم. سونامى و زلزله #توهوكو و #آتش كاليفرنيا. در هر دو بحران، دو كشوري كه مدعى سابقه و استادى در زلزله و #مديريت_آتش هستند در كارِ طبيعت فرو ماندند. قدرت شگفت طبيعت است و عجز بشر.
٧- درملامت كردن همديگر قدرى تامل كنيم. بعد از فاجعه سونامى و انفجار نيروگاه فوكوشيما، هرگز نشنيدم يك #ژاپنى بگويد:مديران احمق #شركت_برق توكيو ديوار مقابل
نيروگاه را كوتاه ساختند و فاجعه آلودگى هسته اى رخ داد. در كاليفرنيا در زمينه آتش كار مى كنم و هرگز نشنيدم يك آمريكايي بگويد مديران نالايق #آتش_نشانى عُرضه مهار آتش را نداشتند و در دوهفته هزاران خانه در آتش سوخت.
سفينه به فضا مى فرستيد و ناو هواپيمابر به خليج فارس، ولى در نياز لجستيك آتشِ يك شهر درمى مانيد..
...
قدرت طبيعت است و مهندسى بشر دربرابرش عاجز.
درست است كه آسيب ها
Casualties
درژاپن و آمريكا كمتر از ايران است ولى خاطرمان نرود، اين ميزان باران وآب، بشر را به زانو درمى آورد. با هم مهربان باشيم.
پى نوشت:
ويكيپدياى سانحه بارندگى هيروشيما:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2014_Hiroshima_landslides
گزارش بازديد مذكور
https://t.me/solseghalam/486
*ميزان بارش درگلستان: ۳۱۵ میلیمتر
____
#دانایی_مقدمه_توانایی!
@daneshvadanestan