🔹 راز طول عمر آیتالله جنتی به روایت پسرش
🔸 روزنامه اعتماد نوشت: علی جنتی، فرزند آیتالله احمد جنتی: ما ژن خوب نداریم.....دلیل طول عمر پدر شاید این باشد که ایشان خیلی حفظالصحه را رعایت میکنند. از جمله در غذا خوردن و در استفاده از دارو ملاحظه دارند. ایشان کمتر از #داروهای_شیمیایی استفاده میکنند.
🔸 یک بار که عمل جراحی انجام دادند، در دوره نقاهت مدت کوتاهی دارو مصرف میکردند. به هر حال بهرغم کهولت سن، ایشان معمولا صبح و عصر پیادهروی میکنند. هفتهای یک بار، اگر شنا هم نکنند در استخر راه میروند.
🔸 ما هم به همین دلیل عادت کردهایم که بعضی از مسائل را رعایت کنیم. نکته دیگر سحرخیزی ایشان است. در طول ٦٠ سال گذشته هر شب یکی، دو ساعت قبل از اذان صبح برای نماز شب برمیخیزند و تا طلوع آفتاب بیدار هستند .
https://eitaa.com/daralshef
برنج، سید طعام دنیا و آخرت
🌸امام صادق (علیه السلام):
أوّلُ حَبّةٍ اَقَرَّت للّه بِالواحدانیّة، ولی بالنبوّة، و لاِخی علیٍّ بِالوصیّة، و لاُِمّتی الموحّدینَ بِالجنّة، الارز... کلُّ شیٍ أخرَجت الارضُ فَفیه داءٌ و شفاءٌ اِلاّالارز، فإنّه شفاءٌ لاداءَ فیه... لَو کان الارزُّ رَجلاً لَکان حلیماً... إنّ الارز یُشبِعُ الجائعَ و یُمری الشَّبْعانَ»
«نخستین دانهای که به یگانگی خدا(#توحید)، پیامبریِ من(#نبوت)، وصایت برادرم علی(#امامت) و به بهشت برای امّت یکتاپرست من(#معاد)، اقرار کرد، برنج بود...
هر چیزی که از زمین به در میآید، در آن دردی و درمانی هست مگر برنج، زیرا برنج شفا است و دردی از آن برنمی خیزد...
اگر برنج مَرد بود همانا مردی بردبار میبود...
برنج گرسنگان را سیر میکند و سیران را سود میدارد.»
📚الکافی
🔘 پی نوشت
🔰امروزه حذف برنج از غذا ها تبلیغ میشود، زیرا عامل افزایش چاقی،دیابت و... است، اینها به دلیل حذف بخش اصلی یعنی سبوس است نه اینکه برنج بیماری زا باشد
🔰همچون نمک که نباید آن را حذف کرد برنج را نیز باید اصلاح کرد نه حذف!
برنج قهوه ای سالم مصرف نمایید.
#برنج_قهوه_ای
#برنج
#اصلاح تغذیه
https://eitaa.com/daralshef
💠برنج (طبیعی و کامل) درمان روده
❤امام صادق سلاماللهعلیه:
برنج چه غذای خوبی است، رودهها را وسیع و قوی میکند و بواسیر را ریشهکن مینماید.🌿
🌿نِعْمَ اَلطَّعَامُ اَلْأَرُزُّ يُوَسِّعُ اَلْأَمْعَاءَ وَ يَقْطَعُ اَلْبَوَاسِيرَ.
📚الکافي ج ۶، ص ۳۴۱/المحاسن ج ۲، ص ۵۰۳/وسائل الشیعة ج ۲۵، ص ۱۲۳
#برنج
#اصلاح_تغذیه
https://eitaa.com/daralshef
🌿🍚فواید آویشن و نمك طبیعی:
«داروی سَعتر طب اسلامی»
💎۱. تقویت بینایی
💎۲. درمان بیماری های قلب
💎۳. درمان بزرگ شدن قلب
💎۴. درمان درد قلب
💎۵. رفع گرفتگی عروق
💎۶. رفع گرفتگی کبد و طحال
💎۷. رفع گرفتگی مجاری ادرار(حبس بول)
💎۸. درمان یبوست
💎۹. درمان سوء هاضمه
💎۱۰. درمان روده تحریک پذیر
💎۱۱. درمان غلبه بلغم یعنی یک سوم بیماری ها(ضعف حافظه، خلط گلو، ضعف حواس، کمردرد و پادرد، کسالت و خستگی، ریزش مو، شکنندگی ناخن، نامنظمی خواب و...)
💎۱۲. افزایش آب منی
💎۱۳. شیر افزا
💎۱۴. خوشبو کننده دهان
💎۱۵. درمان سفتی معده(تمام مشکلات گوارشی)
💎۱۶. درمان بیماری های دهان و دندان
💎۱۷. درمان آبسه دندان و لثه
💎18. درمان سستی آلت
💎19. تقویت نیروی جنسی
✅توجه: بهتر است آویشن و نمک نسبت ³ به ¹ باشد.یعنی وزن آویشن سه برابر وزن نمک باشد .
آویشن با کیفیت محصول امسال در فروشگاهمون داریم 😌😌
زیرقیمت بازار 😳😳😳
جهت خرید به آیدی زیر پیام دهید 👇🏻👇🏻👇🏻
@m121455
https://eitaa.com/daralshef
🍚 کسانی که برنج و نان را حذف میکنند
👈🏻 پوستشان آسیب میبیند
👈🏻 ریزش مو پیدامیکنند
👈🏻 بیناییشان کاهش مییابد
بدنشان در برابر بیماریها کم طاقت میشود.
https://eitaa.com/daralshef
😋فواید خوردن انار با پیه
🔰پیامبر اکرم (ص) فرمودند: انار را با پیه آن بخورید، زیرا شستشو دهنده معده است
🌀پیه انار کمی سفت و متراکم است اگر هم آن را بجوید حس میکنید که دهن را کمی میگیرد
🌀مصرف انار با پیه باعث تمیزی معده شده که اصطلاحا میگویند معده دباغی میشود
🌀گاهی مواد زائد و بلغمی لابهلای پرزهای معده گیر میکنند و به هیچ شکلی هم تمیز نمیشوند. پس به مرور زمان در جای خودشان سفتتر و غلیظتر میشوند
🌀 این مواد زائد میتوانند منجر به اختلالات گوارشی، درد، نفخ، احساس سنگینی در شکم، حالت تهوع، سوءهاضمه و سوءجذب شوند که با کمک موادی، مانند پیه انار و باقالی دفع میشوند
👈🏻پیه انار معده را #دباغی میکند و آن را از بلغم لزج پاکسازی میکند👌🏻
https://eitaa.com/daralshef
🥣👨🏻🍳🔪 #آشپزی
🍆 بادمجان شکمپر
🔸بادمجان 6 عدد
🔸گوشت چرخ کرده گوسفندی 200 گرم
🔸گردو آسیاب شده 1 پیمانه
🔸پیاز بزرگ 2 عدد
🔸سیر 3 حبه
🔸رب انار 3 قاشق غذاخوری
🔸تره و ریحان خرد شده 1/2 پیمانه
🔸روغن زیتون برای سرخ کردن
🔸نمک، فلفل، زعفران به مقدار نیاز
✍ طرز تهیه:
بادمجان را پوست بگیرید اما دقت داشته باشید سر بادمجان یعنی قسمت کاکل و سفت آن باقی بماند تا بادمجان کباب خوش ظاهری خواهید داشت.
بادمجان را از وسط چاک دهید به صورتی که از بالا و پایین آن یکی دو سانت فاصله باشد.
(بهتر است از بادمجان های سفت برای این غذا استفاده نمایید)
داخل بادمجان را با چاقویی تیز کمی خالی کنید و در روغن سرخ کنید.
در ظرف دیگری پیاز خرد یا رنده شده را تفت دهید تا طلایی شود.
سیر ریز خرد شده را به پیاز اضافه کنید.
سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا سرخ شود.
گردوی آسیاب شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
سپس رب انار و سبزیجات را در همراه ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی مواد مخلوط شوند.
زمانی که مواد میانی بادمجان کبابی آماده شد به وسیله قاشقی کوچک داخل بادمجان ها را پر کنید و آن ها را در تابه بچینید و روی شعله قرار دهید تا برای زمان سرو گرم شود.
⚠️ نکته: در این غذا، هم میتوانید بادمجان با پوست استفاده کرد. و هم بدون پوست این بخش کاملا سلیقه ای است
⚠️ نکته: برای اینکه اسراف نکرده باشید، بخش داخلی بادمجان را که خالی کرده اید، همراه مواد میانی تفت دهید.
⚠️ نکته: در صورت تمایل میتوانید بدون سرخ کردن بادمجان این غذا را درست کنید.
در این صورت بادمجان را در فر یا روی گاز کمی کباب کنید
(آنقدر کباب نکنید که بادمجان له شود. بهتر است بادمجان کبابی کمی سفت باشد)
و در انتها پس از پر کردن شکم بادمجان اجازه دهید بادمجان کمی بیشتر بپزد.
#بادمجان 🍆
#آشپزی_اسلامی
#اصلاح_سبک_زندگی
#سبک_زندگی_اسلامی
https://eitaa.com/daralshef
🔻تقریباً نیمی از ویتامین C سیب در پوست آن وجود دارد و سیب کوچک ویتامین C بیشتری دارد
💚سیب سبز: ضد عفونی کننده تب بر
❤️سیب قرمز: محرک و اشتها آور
💛سیب زرد: تصفيه کننده کبد، روده و کبد
در روایات داریم که اگر مردم خواص سیب را می دانستند تمام بیماران را با سیب درمان می کردند .
https://eitaa.com/daralshef