فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ تحول در نظام آموزشوپرورش
✔️🚩 افق تحول در آموزش و پرورش این است که آموزش ابتدایی را نباید به غیر از پدر و مادر واگذار کرد. در تحول بنیادین آموزش و پرورش، آموزش و پرورش در دوران ابتدایی نداریم.
📡✅ باید آنقدر نظامات تغییر کرده باشد، خود پدر و مادر متکفل امر آموزش فرزندان شوند.
💥☑️ چرا آموزشوپرورش در هفتسال اول نداریم؟ چون در سن اولیه رشد متغییر اصلی برای آموزش رفق و محبت است. یعنی اگر همه چیز را با عسل محبت مخلوط نکنید، آموزش اثر نمی کند و هیچ کس مثل پدرومادر نمیتواند این مقدار محبت به فرزند کند.
✍️ بعد از آن میتوان برای فرزند معلم گرفت.
@daremtedadebidary
باسمه تعالی
#یادداشت_سه
#متروپل_آبادان
ظهر روز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱ خبر ريزش ساختمان ۱۰ طبقه متروپل در خیابان امیری آبادان، ذهنها را به صبح روز پنجشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵ در چهارراه استانبول تهران برد و خاطرات تلخ آن روزها را مجدد زنده کرد؛ تعداد کشته شدهها، زیرآوارماندهها و زخمیشدهها و در نهایت غم سنگین آتشنشانان غیوری که در حین عملیات آواربرداری به شهادت رسیدند. اینک هم هر ساعت اخبار آبادان را پیگیری میکنیم...
اما وقت آن است که یکبار برای همیشه به این مسئله ریشهای بپردازیم که چرا با وجود اتفاقاتی از این قبیل، هنوز هیچگونه تردیدی در مورد مرتفعسازی مطرح نمیشود؟! سؤال اساسی این است که چرا با وجود مشاهدهی آثار زیانبار مرتفعسازی هنوز همان اشتباه را تکرار میکنیم؟!
آیا وقت آن نرسیده است که یکبار دیگر اساس مدیریت شهری و مسکن سازی مبتنی بر آن را بررسی کنیم؟!
ساختمان پلاسکو فروریخت امّا به سرعت جایگزین آنرا ساختیم و قطعاً اگر هشدارمان را جدی طرح و پیگیری نکنیم برای متروپل هم جایگزین خواهند ساخت. چرا از این حوادث درس نمیگیریم و یکبار دیگر به علت ریشهای این وقایع نمیاندیشیم؟!
در بین اخبار این واقعه، دستور دادستان استان برای برخورد با مالک و پیمانکار و ناظران ساختمان رؤیت شد اما ای کاش دادستان کشور دستور ریشهیابی و بررسی اساس مرتفعسازی در کشور را صادر کنند.
آیت الله مکارم شیرازی مرجع تقلید شیعیان بر ریشه یابی علل فاجعه ریزش ساختمان متروپل آبادان که موجب کشته و مجروح شدن عده ای شده است تاکید کرد. ایشان از زاویهای این سؤال را مطرح فرمودند که "با وجود اینکه در ۴۰۰ سال قبل مسجد جامعی در اصفهان بنا شده که رنگ گنبد آن نیز تاکنون ثابت است، چرا یک بنای ده طبقه که هنوز مراحل ساختمانی آن تکمیل نشده، فرو میریزد؟!"
امّا زمان آن فرا رسیده است که این سؤال مطرح گردد که علت مرتفعسازی در ایران چیست؟
پدیده بلندمرتبه سازی از اواخر قرن نوزدهم در غرب شروع شد و از آن زمان تاکنون این پدیده به عنوان یکی از اشکال غالب، در صحنههای معماری و شهرسازی جهان چهره خود را به ثبت رسانده است. ایده بلند مرتبه سازی و رشد عمودی ساختمانها، نخست به منظور بهره برداری از زمین های مرکز شهر و در پی توجه به اقتصاد شهر مطرح گردید. استفاده فراگیر از این روش، به تدریج افزون بر کاربریهای اقتصادی مانند کاربریهای صنعتی، اداری و تجاری دامنگیر کاربریهای مسکونی نیز گشت و به مناطق پیرامونی شهر نیز گسترش یافت. از مهمترین دلایل توسعهی این پدیده، مسائل شهری مانند کمبود زمین، مسکن، بهینه نمودن هزینه تأسیسات شهری، جلوگیری از رشد افقی شهرها و ... مطرح شد، اما خود پدید آورنده مشکلات و نارسائیهایی مانند افزایش تراکم جمعیتی و ساختمانی، اختلال درتأسیسات زیربنایی وخدمات شهری از جمله ترافیک شهری، تأثیرات نامطلوب کالبدی و فضایی، زیست محیطی و بسیاری ازمسائل دیگر در فضای شهری، دسترسی نامناسب سواره و پیاده، حمل و نقل نامناسب، ترافیک، آلودگی هوای ناشی از ترافیک، کمبود پارکینگهای شهری، سایهاندازی، عدم نورگیری، اشرافیت، مشکلات زیست محیطی، مسدود شدن مناظر شهری، ایجاد دید بصری نامناسب را از اثرات منفی بلندمرتبهسازی میدانند که با وجود اتفاقات ریزش ساختمانهای ذکرشده، خطر تلفات انسانی نیز بر آن متصور است. آیا برای رفع این مشکلات نباید راهکارهایی متناسب با آنها طرح و اجرا کرد!؟
اما همه شواهد حاکم بر نظام تحولات ساخت و سازهای بلندمرتبه در ایران، گویای این است که نهتنها نیاز واقعی و منطقی اقتصادی برای رشد ارتفاعی برخی نواحی شهری وجود ندارد، بلکه اندیشه حاکم بر نظامات توسعه شهری نیز تعهدی نسبت به هدایت و تعدیل این جریان ندارد. گویا نهتنها جریانات واقعی توسعه شهری - اعم از جریان ثروت و سرمایه - بر اساس واقعیات ملموس و موجود، بلندمرتبهسازی را بهعنوان یک نیاز واقعی به رسمیت نمیشناسد، بلکه نظام مدیریت شهری نیز تنها بهعنوان بخشی از تزئینات نمادین به ساختن بناهای بلندمرتبه میاندیشد.
حقیقت آن است که مرتفعسازی و آپارتمانسازی امالفساد شهر و سبک زندگی است.
۱- منشأ بیماریهای روحی؛ انواع افسردگی و...
۲- منشأ بیماریهای فکری؛ وسواس فکری و...
۳- منشأ بیماریهای جسمی؛ نرمی استخوان و...
یکی از مهمترین علتهای مرتفع سازی را کمبود زمین مطرح میکنند، اما طبق بررسیهای انجام مشخص شده است که اگر به 24 میلیون خانوادهی ایرانی 1000متر زمین واگذار گردد در نهایت حدود 2% از کل مساحت ایران را دربرخواهد گرفت. بنابراین کبود زمین بهانهای بیش برای انبوهسازان سرمایهدار نبوده است.
بنابراین پیشنهاد اساسی نگارنده این است که اتفاق اخیر متروپل آبادان را نقطهی عطفی برای پایان دادن به مرتفعسازی و نقطهی آغازی برای برگشت به معماری غنی ایرانی- اسلامی قرار دهیم.
انشاءالله
@daremtedadebidary
استخدام دولتی بزرگترین خیانت در حق جوانان نخبه و نوآور است. استخدام دولتی خلاقیت و نوآوری را در بین جوانان نخبه از بین خواهد برد.
#نهاد_متفاوت_از_سیستم
بسمالله
#یادداشت_چهار
#سالگرد_رحلت_امام_خمینی_ره
مهمترین مشکل حال حاضر دنیا و منجمله جامعهی ما کمبود مدیرانی در طراز انقلاب اسلامی است.
سالهاست که یکی از موضوعات تحقیقاتم سبک مدیریت است. آخرین عنوانی که برای آن انتخاب نمودهام این است؛«تفاوت دو سبک مدیریت در نهاد و سیستم» تقریباً سعی شده است که از همهی زوایای مختلف به بررسی تفاوتهای آنها بپردازم. اما نقطهی اصلی شروع این پروژه شخصیت بزرگ حضرت امام خمینی ره بود. برای من چگونگی به جوشش درآوردن یک ملت برای انقلاب عظیم ایران سؤال بود. به ابعاد مختلفی از ارکان مدیریت امام عظیم الشأن ره رسیدم. از میان مؤلفههای گوناگون ایشان، ویژگی خاصی در قلب و ذهنم محوریت گرفت؛ «نوکر دانستن خود برای یک ملّت».
به نظرم این مفهوم هستهی مرکزی مدیریت اسلامی است. عجیبتر آنکه مردم این موضوع را با قلب خود دریافته بودند و این یکی از اصلیترین ارکان ارتباط قوی بین امام ره و امت بود. این دریافت مردم بصیر ناشی از دیدن سبک مواجههی ایشان با خانواده، نزدیکان و مسئولان بود.
جالبتر آنکه یکی از دوستان میگفت در عظمت صدور همین ویژگی بزرگ حضرت امام ره همین بس که:
«فردی سنی از اهالی لبنان وقتی عکس امام خمینی ره با سینی چای را میبیند آنچنان عمق این روحیهی امام ره در ایشان اثر میگذارد که اولاً شیعه و ثانیاً طلبه حوزه علمیه قم می شود.»
آری کسی که قلباً خود را خادم مردم میداند در رفتار و کلام او ساری و جاری میگردد.
امام خامنهای مدظلهالعالی خلف صالح ایشان نیز همین رویکرد را دارند.
حال مقایسه کنیم با قبل انقلاب و حاکمان سایر جهان.
@daremtedadebidary
باسمه تعالی
#یادداشت_پنجم
یکشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۱ رییس انجمن علمی فیزیوتراپی ایران؛ محمد مؤذن زاده در یک نشست خبری که در محل انجمن برگزار شد هشدار داد: "
۱- به علت بی تحرکی،
۲- استفاده از رایانه و
۳- تغذیه نادرست
در مدت شیوع همه گیری کرونا تاکنون اختلالات اسکلتی و عضلانی در کودکان کشورمان ۳۰ درصد افزایش یافته است و آنان در ۴۰ سالگی نیز دچار بیماری پوکی استخوان و غیره می شوند."
نکته؛
۱- بی تحرکی،
۲- استفاده از رایانه و
۳- تغذیه نادرست
ناشی از زندگی در محیط محدود و محصور آپارتمان است.آپارتمان به دلیل عدم تهویهی مناسب هوا، عدم نورگیری مناسب، عدم فضای مناسب برای تحرک و بازی و... مهمترین علت این تهدیدات سلامت نسل آینده کشور است. اگر خانه حیاط دار باشد بساط تحرک و پویایی و مصرف برخی از اقلام تغذیهی سالم فراهم میشود.
مسئولام محترم لطفاً فکری کنید قبل از آنکه دیر شده باشد...
@daremtedadebidary
باسمه تعالی
یادداشت_ششم
امروز ۲/آذر سالروز موضع تاریخی امام خامنهای مدظله العالی نسبت به خطبه «مانور تجمل» است؛ شاید برای بسیاری از مردم این سؤال مطرح باشد که چرا امام خامنهای مدظله العالی نسبت به مواضع آقای هاشمی رفسنجانی، موضعگیری نداشتند! در ذیل قطعهای از تاریخ مرور میشود تا یادآوری کند که از همان ابتدا معظم له نسبت به تصمیمات و مواضع غلط هر جریانی تبیین داشتهاند اما افسوس که حتی بسیاری از متدینین هم توجه دقیقی به فرمایشات ایشان نداشتهاند.
آقای هاشمی در ۱۸ آبان ۱۳۶۸ در خطبه نماز جمعه که معروف به «مانور تجمل» شد میگویند:" اظهار فقر و بیچارگی کافی است و زمان آن رسیده است که مسئولین به "مانور تجمل" روی آورند!"
امام خامنهای مدظله العالی دو هفتهی بعد
در تاریخ ۲/آذر/۱۳۶۸ میفرمایند:
"اینجانب از اینکه کسانی میکوشند تا در میان مردم ما «رسم تجملگرایی» و اسراف و ولخرجی را شایع کنند، شدیداً نگران و متأسفم."
باسمه تعالی
#یادداشت_هفتم
#فوتبال
#اغتشاشات
سهشنبه ۸آذرماه۱۴۰۱، جام جهانی 2022قطر،
یک بر صفر به نفع آمریکا، ایران بازی را واگذار کرد.
اگرچه تیم ایران، بازی را واگذار کرد اما ظرفیتهایی که در تیم دیده میشد، نه تنها توانایی برنده شدن را داشت، بلکه میتوانست با چند گل، موفق به کسب پیروزی شود.
تیم آمریکا، با آنالیز دقیق تیم ما، نقاط قوت و ضعف تکتک بازیکنان، تکنیکها و تاکتیکهای ما را بهدست آورده بود و به همین علت از مسیرهای آسیبپذیر ما نفوذ پیدا میکرد و در نهایت به خواستهی خود رسید.
بزرگترین اشتباه ما در این بازی، اتخاذ تاکتیک دفاعی بود. در صورتی که تجربه بازی با ولز، ثمرهی تاکتیک هجومی را به ما نشان داده بود.
ما از این اصل که «بهترین دفاع حمله است» غافل بودیم و نتیجه آن شد که دیدیم.
این روزها نیز فتنهای در کشور به پا شد که دقیقاً شبیه همین مواجهه ی فوتبال ما با آمریکا است. نظام اسلامی به جای آنکه در راستای نجات بشریت، سخن اصلی خود «آزادی حقیقی و عدالت با معنویت محقق میشود» را که با فطرت بشر هماهنگ و پتانسیل همراه سازی ملل جهان را با انقلاب اسلامی دارد، به جهان صادر کند و پرچم آزادی حقیقی را بر سر دست بگیرد و به آن ببالد، اکنون با طراحی آمریکا، در جایگاه متهم نشستهاست، در صورتی که اساس درگیری نظام سلطه با ایران، شاکی بودن او نسبت به همین آرمان آزادی بشریت بوده است که با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران تا حدودی به آن دست یافته است.
سخن کوتاه آنکه کشور ما در عرصه سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی نیز این ظرفیت را دارد که به قدرتمندترین کشور در جهان تبدیل شود، البته به شرطها و شروطها...
و همه حرف در همین به شرطها و شروطهاست...
بنابراین باید بپذیریم که ما سالهاست بسیاری از فرصتهای خود را در این سالها سوزاندهایم، فرصتهایی که میبایست با آن به فتح قلل جهان در همهی زمینهها دست مییافتیم...
همهی کسانی که با خواب غفلت خود در این کوتاهیها نقش داشتهاند، باید به فکر پاسخ برای دادگاه عدل الهی باشند...
باید با عبرت از این تجربهها، با سرعت به دنبال رفع نواقص و عیوب آسیبزا و تهدید آفرین باشیم.
♻️چرا کارها پیش نمیرود!؟
🔸حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای مؤسسه عالی فقه و علوم اسلامی فرمودند: واقعاً بدون توجّهات معنوی نمیشود، بدون توسّل، بدون دعا، بدون نماز شب، بدون مراجعه و خواندن صحیفهی سجادیه نمیشود. اگر چنانچه آدم بخواهد ارتباط قلبی خودش را، ارتباط معنوی خودش را با خدا حفظ نکند و مراقبت نکند از آن، کار پیش نمیرود.
🔹خدا رحمت کند، مرحوم حاج احمدآقا میگفت نیمهی شبها که امام پا میشود گریه میکند، دستمالهای معمولی کفایت نمیکند که اشکهایش را پاک کند، حولهی دست و رو خشککنی امام دمِ دستش میگذارد که اشکهایش را با آن پاک کند؛ خدا هم به او توفیق داد، کمک کرد، به خاطر همین معنویّت.
🔹من توصیه میکنم نماز شب را تا آنجایی که میتوانید، ولو یک وقتی هم نتوانستید، مثلاً قضایش را [بخوانید]، ترک نشود؛ یعنی دنبال کنید اینها را، اینها خیلی اثر میگذارد، نورانیّت میدهد به شما و آن وقت این نورانیّت، به شما کمک میکند در پیدا کردن راه.
مقتدر مظلوم.mp3
10.38M
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من پای تو هستم
حتی اگه هیچکس پای تو نمونه
قدرتو میدونم
حتی اگه هیچکس قدرتو ندونه
حق تویی حتی اگه دور تو خلوت بشه
حتی اگه توی شهر بهت اهانت بشه
عاشقتم هر چند که بشم محکوم
عاشقتم ای مقتدر مظلوم
راه حق برا من
اون مسیریه که یاورش تو باشی
اولش تو باشی آخرش تو باشی
رهبرش تو باشی
کعبه طوافم نشه روزشو سر میکنه
هرکی جدا شه ازت خودش ضرر میکنه
عاشقتم ای عشق غیور من
عاشقتم تنهای صبور من
عاشقتم هر چند که بشم محکوم
عاشقتم ای مقتدر مظلوم
میدونم عزیزم
طعنه ها دروغا غم به دل میذاره
نعره های باطل رفتنیه اما
حق ادامه داره
عین گلستون میشه خونه پر دود ما
میرسه آخر یه روز مهدی موعود ما
عاشقشم جولان میده تو خیبر
عاشقشم وقتی میگه یا حیدر
عاشقتم هرچند که بشم محکوم
عاشقتم ای مقتدر مظلوم
━─━─━─━─◈─━─━─━─━
من پای تو هستم ...
15669سلام-ای-مادر.mp3
11.83M
ای روی تو ماه تمام
مادر سلام
سلام ای مادر
یافاطمه،
از این غلام،
بر تو سلام
سلام ای مادر
من از تو، فاطمیهها رزق
یه سالمو میگیرم
ای مادر
پیراهن مشکی برات میپوشم
بار غمت رو دوشم
ای مادر
فاطمیهها منم مثه بچه سیدا
اسم تو رو میزنم صدا یا زهرا
از غم تو من هر چی که بگم بازم کمه
فاطمیهها میشه مثه عاشورا
سلام بانوی علی
سلام مادر حسن
سلام مادر حسین
ای نام تو
ختم کلام
یار امام
سلام ای مادر
ای هستی و دردانه خیر الانام
سلام ای مادر
ای راز خدا برای خلقت
از تو گرفته عزت این عالم
ای نور لایتناهی مادر
مدیون تو از آدم تا خاتم
دور چادرت
گرم طوافن فرشتهها
ای هستی و جان مصطفی
یازهرا
ای نماز تو بیریاترین
ترانهی بندگی و معنی صفا
یازهرا
سلام بانوی علی
سلام مادر حسن
سلام مادر حسین
نماهنگ _ کلمینی.mp3
3.64M
یه کمی حرف بزن
حرف رفتن نزن
پاشو اینجوری منو نده عذاب؛ کلمینی
بری از پیشم میشم خونهخراب؛ کلمینی
بین این همه سلام بیجواب؛ کلمینی
یه کمی حرف بزن علی نمیره
حرف رفتن نزن علی میمیره
حرف رفتن نزن
میبارم مثل آسمون برات
میکشی منو با اشک بی صدات
سرتو بگیر بالا جون علی، بمیرم برات
پاشو اینجوری منو نده عذاب؛ کلمینی
بری از پیشم میشم خونهخراب؛ کلمینی
بین این همه سلام بی جواب؛کلمینی
پاشو اینجوری منو نده عذاب؛ کلمینی
یه کمی حرف بزن علی نمیره
حرف رفتن نزن علی میمیره
رنگ صورتت شده سرخ و کبود
از علی دل بریدی اما زود
خانومم رفیق نیمه راه شدی،
قرار این نبود
یه کمی حرف بزن علی نمیره
حرف رفتن نزن علی میمیره
1_2547091098.mp3
12.2M
بغض زمینیا شکست و تو آسمون عزا و ماتمه
صف میبندن ملائکه پشت سر امام فاطمه
قامت میبندن به نمازش؛ الله اکبر
یاد نماز و راز و نیازش؛ الله اکبر
شیرین ترین روزای زندگیمو ازم گرفتن
خدا شریک خوب بندگیمو ازم گرفتن
فاطمه دلخوشی زندگیم بود خودت میدونی
دیدی چطور تموم دلخوشیمو ازم گرفتن
«حیدر و این همه غم یا رب ارحم»
دارم میمیرم از خجالت؛ الله اکبر
از این امت دارم شکایت؛ الله اکبر
اللهم اِنَ هذه اَمَتُک وَابنَتُ عَبدِک وَابنَتُ اَمَتِک
آیه های سوره ی کوثر زخمی و شکسته و پرپر
رو پرِ بال ملائک نَزَلِت بِک
«حیدر و این همه غم یا رب ارحم»
لا نَعلَمُ مِنها اِلّا خَیرا جز خوبی ندیدم من از زهرا
رسیده وقت, تکبیر آخر؛ الله اکبر
خدا دیگه تموم کار حیدر؛ الله اکبر
خوشی ز عمر ندیده؛ خدانگهدارت
صنوبری که خمیده؛ خدانگهدارت
قرار بعدی ما کربلا زمان غروب
کنار رأس بریده خدانگهدارت
حسین ای وای
♦️ جهان سیاست در یک نگاه |۵ دی ۱۴۰۱
1️⃣ وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در حمله پهپادی اوکراین به یک پایگاه هوایی در منطقه «ساراتوف» روسیه، سه نفر کشته شدند.
2️⃣ مقامات کره جنوبی مدعی شدند پهپادهای کره شمالی وارد مرز داخلی این کشور شدند و ارتش کره جنوبی آنها را سرنگون کرد.
3️⃣ در ادامه تشدید ناآرامیها در کرانه باختری و قدس اشغالی، نیروهای مقاومت فلسطین در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ عملیات علیه نظامیان و شهرکنشینان صهیونیست انجام دادند.
4️⃣ معاون وزیر امور خارجه قطر با حضور در تهران با وزیر خارجه ایران دیدار و گفتگو کرد.
5️⃣ رئیس اداره اطلاعات وزارت دفاع اوکراین گفت ایران تاکنون هیچ موشکی برای استفاده در جنگ اوکراین در اختیار روسیه قرار نداده است.
6️⃣ مجلس شورای سلطنت عمان با برگزاری نشستی پیشنهاد اصلاح فرمان سلطنتی مربوط به تحریم رژیم صهیونیستی را تایید کرد. طبق این اصلاحیه هرگونه همکاری ورزشی، فرهنگی و اقتصادی با صهیونیستها ممنوع است.
7️⃣ سخنگوی وزارت خارجه چین، با بیان این که مذاکرات مربوطه به پرونده هستهای ایران به مرحلهای حساس رسیده و ایران به همه الزامات مربوط به توافق پاسخ میدهد، گفت: «شاهد تاخیر در پاسخ طرفهای دیگر هستیم».
#جهان_سیاست_در_یک_نگاه ☘️ 🌿
♨️#سؤال:
🔰 آیا اگر جمهوری اسلامی روابط زن و مرد را آزاد بگذارد، مردم چشم و دل سیر می شوند و هیچ اتفاق بدی هم نمی افتد!؟
🛑 #پاسخ_اول: با یک مصداق
⛔️برای اینکه از میزان چشم و دل سیری یک جامعه آزاد و پیشرفته به نام آمریکا آشنا شویم کافی است به وضعیت کشور آمریکا دقت کنیم:
⭕️ بنا بر گزارش بخش مبارزه با جرائم و مواد مخدر #سازمان_ملل، نرخ #تجاوز در آمریکا و کشورهای #اسکاندیناوی و #غرب اروپا، #بالاتر از دیگر نقاط جهان بوده است.
⭕️ طبق آمار منتشرشده توسط مرکز ملی #خشونت_جنسی در آمریکا (NSVRC) ، تقریباً ۱ زن از هر 5 زن در آمریکا تجربه مورد تجاوز یا در معرض تجاوز قرار گرفتن را داشته است. همچنین براساس این آمار، از هر ۴ دختر، یک دختر و از هر 6 پسر، یک پسر، پیش از 18سالگی، در معرض سوءاستفادۀ جنسی قرار میگیرند.
- 29.9 درصد از تجاوزات جنسی بین سنین 11 تا 17سالگی قربانیان رخ می دهد.
- 80 درصد از تجاوزهای صورتگرفته توسط کسانی بودهاست که قربانیان آنها را میشناختهاند.
- از هر 5 #دانشجوی_زن، یک نفر در طول دوران تحصیل خود، در معرض تعرض جنسی قرار گرفتهاست.
🔴 آزادی روابط هیچگاه و در هیچ جا منجر به کاهش و یا کنترل #غریزه_جنسی نشده است و وضعیت کنونی غرب گویای این موضوع است.⭕️
@daremtedadebidary
باسمه تعالی
#یادداشت_هشتم
#روش_تفکر_و_یادگیری
پیتر مایکل سنجه بنیانگذار جامعه سازمانی یادگیرنده، شرط مهم یادگیری را «گفتوگو» و«مباحثه» میداند.
1- گفتوگو یعنی؛ گوش سپردن عمیق به نظرات خلاقانه
2- مباحثه یعنی؛ نقد و دفاع- استدلال کردن
1400 سال قبل، کاملتر و جامعتر از این نگاه اندیشمند غربی، ائمه طاهرین علیهمالسلام مراحل تفکر و یادگیری را اینگونه فرمودهاند:
1- انصات؛ « مَا بَدْءُ اَلْعِلْمِ قَالَ اَلْإِنْصَاتُ » یعنی اجازه دهید درک جدید، «فرصت ارائه» پیدا کند. (خوب گوش کردن با سکوت کامل و توجه تام به صحبت ارائهکننده اتفاق میافتد.)
2- تضارب؛ به معنای ضرب آراء در یکدیگر با هدف تولد رأی صحیح است. امام على عليه السلام: اِضرِبُوا بعضَ الرأيِ ببعضٍ يَتَوَلَّدْ مِنهُ الصَّوابُ.
3- نگارش؛ حضرت صادق علیه السلام میفرمایند: «قیّدوا العلم بالکتابة»؛ ثبت کردن با نوشتن.
4- مقایسه کردن؛ فکر متولد شده با سایر افکار مقایسه میشود. پیامبر صل الله علیه وآله و سلم : اذا ظهرت البدع فی امتی فللعالم أن یظهر علمه. (مقایسه دانش صحیح با دانش غلط)
5- سؤال خوب؛ «حسن السؤال نصف الجواب»،«حسن السؤال نصف المسأله». سؤال خوب، خلأ را پیدا کرده و به کامل شدن بحث کمک میکند.
باسمه تعالی
#یادداشت_نهم ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
#سومین_سالگرد_شهادت_حاج_قاسم
مهمترین ویژگی مکتب حاج قاسم، سبک مدیریتی اوست. همانطور که قبلاً اشاره شده بود، حاج قاسم عزیز، بین دو نوع سبک «مدیریت سیستمی» و «مدیریت نهادی»، گزینهی دوم را انتخاب کرده بود.
در «مدیریت نهادی»، مدیر خود را طبق حدیث نورانی «سَیِّدُ القَومِ خادِمُهُم»، «نوکر» میداند و این اعتقاد در گفتار و رفتار او جاری و ساری میشود.
اما در «مدیریت سیستمی»، مدیر خود را «سرور» مجموعهی خود میداند و از همه انتظار خدماتدهی دارد.
در مدیریت نهادی، «ایثار» محور است و کمخوردن، زودتر از همه آمدن، دیرتر از همه رفتن، تواضع، گذشت، دلسوزی و رقت قلب میبینند.
اما در مدیریت سیستمی،«استثمار» محور است و بیشتر خوردن، دیرتر از همه آمدن، زودتر از همه رفتن، تکبر، بیرحمی، بیتوجهی و قساوت قلب میبینند.
انشاءالله در یادداشت های بعدی ذیل تبیین مکتب حاج قاسم، این ویژگی بیشتر تشریح خواهد شد.
@daremtedadebidary
🌸 #سوال
❓آیا ارتباط آزاد زن و مرد در غرب، باعث شده که چشم و دل مردها سیر شود و تخلفات جنسی صورت نگیرد!؟
🛑#پاسخ:
🔸 حضرت امام خامنهای مدظله العالی: در غرب نه فقط چشم و دلشان سیر نشده[بلکه]حرص و هوس «صد برابر» شده است.
📌 دیدار اقشار مختلف بانوان با رهبر انقلاب
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
⛔️طبق آمار منتشرشده توسط مرکزملی#خشونت_جنسی در آمریکا (NSVRC):
۱- از هر 5 زن 1زن در آمریکا (20%)
۲- از هر 4 دختر، 1 دختر پیش از 18سالگی، در معرض سوءاستفادۀ جنسی قرار گرفتهاند.(25%)
👒 29.9 درصد از تجاوزات جنسی بین سنین 11 تا 17سالگی قربانیان رخ می دهد.
👡 80 درصد از تجاوزهای صورتگرفته توسط کسانی بودهاست که قربانیان آنها را میشناختهاند.
👠 از هر 5 #دانشجوی_زن، 1 نفر در طول دوران تحصیل خود، در معرض تعرض جنسی قرار گرفتهاست.
⚡بنابرگزارش#بخش_مبارزه_با_جرائم_و_مواد_مخدر_سازمان_ملل، نرخ #تجاوز در آمریکا و کشورهای #اسکاندیناوی و #غرب اروپا، #بالاتر از دیگر نقاط جهان بوده است. ⭕️
@daremtedadebidary
🏴 گریه دائمی حضرت امّ البنین علیهاالسلام برای امام زمان خود
🔹 امام جعفر صادق(ع) فرمودند :
🔺 وكَانَت أمُّ جَعْفرٍ الكِلابِيَّة تَنْدُبُ الُحسَين عليه السلام وتَبكِيهِ وقَد كَفَّ بَصَرُها، فَكانَ مَروانْ وهُو وَالِ المَدينَةِ يَجيءُ مُتَنَكِّراً بِاللَّيْلِ حَتّى يَقِف، فَيَسْمَع بُكاءَها ونَدبَها..
ام جعفر کلابیه(حضرت امالبنین علیهاالسلام) دائما بر حسین عليهالسلام ندبه و گریه میکرد تا اینکه چشمانش را از دست داد، ومروان والی مدینه شبانگاهان به صورت ناشناس می آمد و می ایستاد و به گریه ی ام البنین گوش فرا میداد.
📚 الأمالي الخميسية للشجري، ص ۲۵۹
#وفات_ام_البنین
#مادرشهید
باسمه تعالی
یادداشت_دهم۱۴۰۱/۱۰/۱۸
معاون برنامهریزی وزارت نفت: الان ایرانِ ۸۵ میلیون نفری، معادل چینِ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفری گاز مصرف میکند!
#سؤال۱؛ آیا مردم نمیخواهند در مصرف انرژی صرفهجویی کنند!؟ چرا نمیشود!؟!
#سؤال۲؛ آیا آپارتمان سازی، نقش مهمی در بالا بردن مصرف انرژی ندارد!؟
🔹برای بهینهسازی مصرف انرژی، باید #نهضت_ویلایی_سازی راه بیفتد.
#دلیل؛ مدل آپارتمانسازی به دلیل سبک معماریاش، مصرف انرژی بالایی دارد.
نوع مصالح، مدل نقشه؛ وجود راهروی ورودی به اتاقها، راهروهای اتصال بیرون به اندرون، نوع زوایای معماری و...
همهی این ملاحظات علاوه بر زیبایی منازل ویلایی قدیم، سرمایش و گرمایش را تا حد بسیار زیادی ضمانت میکرده است.
باسمه تعالی
#یادداشت_۱۱ ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
#سالروز_شهادت_شهید_حاج_احمد_کاظمی
"من همیشه به احمد میگفتم الهی دردت بخوره تو سرم، اصطلاح من بود نسبت به احمد؛ دورت بگردم"
این جملات شهید حاج قاسم سلیمانی نسبت به شهید احمد کاظمی است که حقیقتاً تفسیری است بر آیهی إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ [حجرات:۱۰].
چه زیبا امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام فرمودند: رُبَّ أخٍ لَم تَلِدْهُ اُمُّكَ؛ بسى برادری كه مادرت او را نزاده. [غرر الحكم:5351]
اینگونه رابطهی برادری با این عمق از محبت، فقط در مکتب حاج قاسم است و در هیچ کدام از مکاتب دیگر دنیا پیدا نمیشود.
همین نگاه محبتآمیز به برادر دینی است که یارانش را در رسیدن به اهداف، آنچنان #همدل، #همفکر و #همراه میکند که همه آرزوی همراهی با او را داشتند.
ای کاش توفیق همراهی با ایشان را داشتیم...
#مکتب_حاج_قاسم
#مدیریت_نهادی_نه_سیستمی
باسمه تعالی
#یادداشت_۱۲ ۱۴۰۱/۱۰/۲۱
حضرت امام خمینی ره:
"اگر همه عالم را بگردید، خستهتر از من نمیتوانید پیدا کنید، لکن #خدمت_به_اسلام_و_مسلمین از همه چیز #مهمتر است."
شهید دکترآیتالله سیدمحمد حسینیبهشتی:
" یک چیز را من از شما میخواهم که خود هم به آن عمل میکنم؛ هیچکس مرا در این دورهی فراز و نشیب انقلاب، در #سختترین_شرایط نتوانسته است با #قیافهی_افسرده ببیند"
شهید حاج قاسم سلیمانی؛
"من در چشمان خود #نمک میریزم که پلکهایم جرأت برهم آمدن نداشته باشد تا نکند در #غفلت من آن طفل بیپناه را سر ببرند."
#مدیریت_نهادی_نه_سیستمی
#خستگی_ناپذیری
باسمه تعالی
#یادداشت_۱۳ ۱۴۰۱.۱۰.۲۷
برای چندمین بار در امسال اعلام شد:
📛هوای پایتخت قرمز شد.
🔹بنا بر اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا، امروز شاخص آلودگی هوای پایتخت روی عدد ۱۷۱ قرار گرفت و برای تمام افراد ناسالم است.
🔹طرح زوج و فرد از درب منازل اجرا میشود و فروش روزانه طرح ترافیک ممنوع است.
❗️آیا با این تصمیم هوای آلوده تهران سالم میشود!؟
❓علت اساسی بحران آلودگی هوای تهران چیست!؟
۱- موتورهای نامطلوب خودرو !؟
۲- ترافیک به دلیل عرض مسیرهای تردد!؟
۳- استفاده از وسایل نقلیه شخصی؟!
اما غافل از اینکه دلیل اصلی این بحران به دلیل مدل مدیریت شهری Transit Oriented Development
(توسعه مبتنی بر حمل و نقل)برمیگردد.
در این مدل افراد برای برآورده کردن نیازهای اساسیشان (خریدهای روزمره، تحصیل، شغل، تفریح و...)دائم در حال سفرهای درون شهری هستند.
اگر شهر با طراحی اسلامی، طراحی شود؛ نیازهای اهالی هر محله در همان محله، برآورده میشود و بینیاز نسبت به سفرهای درون شهری میشوند و آلودگی هوا به میزان جدّی کاهش مییابد.
باسمه تعالی
#یادداشت_۱۴ ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
یکی از مهمترین عوامل تقویت یا تضعیف فرهنگ امربهمعروف و نهیازمنکر، مدل مدیریت شهری TOD(Transit OrientedDevelopment)
است.
این مدل که محصول نگاه سیستمی در مدیریت و برنامهریزی است، به دلیل عدم نگاه نهادی و بیتوجهی به پیوستگی و یا گسستگی روابط انسانی، شهر را به گونهای طراحی و ایجاد میکند که افراد یک جامعه در یک محله واقعی(محل برآورده شدن نیازهای اساسی خانواده) زندگی نمیکنند؛ یعنی در حقیقت «شناخت کامل و طولانی» از یکدیگر ندارند.
عدم وجود این زیرساخت حیاتی برای شناخت همدیگر، زیرساخت خیرخواهی (امریه معروف و نهی از منکر) را آسیب زده است.
پیشنهاد؛ ساخت منازل ویلایی، آغاز ترمیم آسیب وارده از آپارتمان به هویّت و فرهنگ خیرخواهی دینی است.
#مدیریت_نهادی_نه_سیستمی
#مدیریت_شهری_مبتنی_بر_نگاه_مدیریت_سیستمی
#امر_به_معروف_نهی_از_منکر
#اعتماد_و_سرمایه_اجتماعی