#تفسیر_قرآن ٢۶
#سوره_نحل، آ یه ١٠ (ادامه)
🔆 «هُوَ الَّذي أَنْزَلَ مِنَ السَّماءِ ماءً لَكُمْ مِنْهُ شَرابٌ وَ مِنْهُ شَجَرٌ فيهِ تُسيمُونَ»
🔆 «او خدایی است که بارانی را برای شما از آسمان فرو فرستاد، یک مقدار از باران بجهت نوشیدن خود شماست و یک مقدار از باران برای آبیاری گیاهان است. شما به واسطه آن گیاه به چارپایان خود خدمات میدهید.»
🍃 در روایات، موارد متعددی از مراجعه حیوانات به حضرات معصومین علیهمالسلام به چشم میخورد. گاه گنجشگی از ماری که به لانه او تعدّی نموده به معصوم علیهالسلام شکایت میكند. گاه آهویی که صیّاد فرزندش را اسیر نموده برای آزادی فرزندش به معصوم علیهالسلام پناه میبرد، از این موارد بیشمار است، امّا وجود معصوم برای رفع نیاز و رفع نزاع حیوانات نیست بلکه برای هدايت و كمال انسان است.
❇️ *مقام ولایت برای کمال و رشد معنوی انسان برنامه دارد* امّا اولویت زندگی برخی افراد در مراجعات و عرض توسّل به معصومین علیهمالسلام تنها به جهت تأمین نیازهای مادّی مانند دستیابی به پول، مقام، اعتبارات دنیوی و... است ، درحالیکه اساس ولایت در عالم برای رفع نیازهای مادی نیست؛ بلکه برای ظهور استعدادها و توانمندیهای نهفته و بالقوه انسان و رسيدن او به مقام خلیفه اللّهی است.
⁉️ سوال: شاید برای برخی این سوال پیش آید که *برای دریافت آب ولایت ومعرفت باید طلبی داشته و زحمت خاصی را متحمّل شویم؟* مثلاً باید نماز استسقاء بخوانیم؟
✅ در پاسخ گفته میشود: کسب معرفت، نیاز به طلب و تحمّل زحمت خاص ندارد زیرا باران بدون هيچ زحمتی از آسمان فرود میآید فقط باید توجه داشت تا به موقع آن را دریافت نمود و مانعی برای بهرهمند شدن از آن ایجاد نکنیم.
🔆 *«وَ مِنْهُ شَجَرٌ فيهِ تُسيمُونَ»*
🔹 فعل تسيمون از ریشه «سَوم» به معنی علامت و نشانه است، همچنين عرب عبارت «أسام الماشیه» را به معنای چوپانی حیوانات به كار میبرد.
🔸 پس از نزول باران از آسمان، زراعات به دو نوع کلی تقسیم میشود: بخشی برای تغذیه حیوانات و بخش دیگر خاص انسان است و این امر بیانگر آنست که تمام ابعاد وجودی انسان اعم از بُعد انسانی و حیوانی به تغذیه معرفتی نیاز دارد؛ به گونهای که این معارف جسم را در خدمت روح قرار میدهد و آن را مرکبی برای بندگی میکند و روح را در مسیر طاعت الهی و دست یافتن به انواع کمالات قرار میدهد.
✍️ تفاسیر عرفانی در این زمینه نکته جالبی را مطرح نموده میفرمایند: *نزول آب ولایت، علم و معرفت، موجب رویش درخت عمل صالح در سرزمین وجودی افراد میگردد.*
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
#میلاد_امام_هادی_علیهالسلام
💠 در روایتی به نقل از محمد بن رَیّان آمده است:
🔸 به امام هادی علیهالسلام نامه نوشتم و *از ایشان خواستم برای سختیها و حوادث و حوائج مهم و برآوردن حاجات دنیا و آخرت، دعایی به من بیاموزد*؛ همان گونه که پدران بزرگوار او به شیعیان خود میآموختند.
🍀 امام در پاسخ فرمودند:
💠 *«ملازم استغفار باش»*
📗 بحارالأنوار، ج ۹۰، ص ۲۸۴
🔸 حضرت توصیه به استغفار نمودند تا احدی از خویش آسوده خاطر نبوده و پیوسته خود را در محضر خالق و در ارتباط با خلق، مقصر بداند.
🔹 *استغفار دائم، بسیاری از گرفتاریها و سختیها را مرتفع نموده و حاجات مهم دنيوی و اخروی را برآورده میكند.*
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 https://www.instagram.com/p/CDf4Y_xpmwO
#امام_هادي
•راه رهايي از تنگناهاي زندگي
ابوهاشم جعفري كه چهار امام را درك كرده است ميگويد: در تنگناي خاصي قرار گرفتم سراغ امام هادي رفتم و حضرت به من اذن دخول دادند به مجرد اين كه نشستم هنوز شكايت را مطرح نكرده بودم حضرت فرمودند: « يا ابا هاشم! كداميك از نعمتهاي خدا را كه به تو عطا كرده است اراده شكرش را نمودهاي ؟ »
ميگويد: شرمنده شدم و نميدانستم به حضرت چه بگويم، حضرت ، خود شروع به پاسخگويي فرمودند: « خداوند سبحان نعمت تشيّع ( ايمان ) را روزيِ تو كرد و آتش را بر بدن تو حرام ساخت، نعمت عافيت را به تو ارزاني داشت و با اين نعمت تو را بر اطاعت امداد نمود، قناعت را روزيِ تو كرد و تو را از مصرف نابجا ، محافظت كرد.
اي ابا هاشم! تنها به اين دليل الطاف خدا را براي تو بازگو كردم، كه گمان كردم، تو ميخواهي از كسي كه تو را در اين تنگنا قرار داده ، شكايت كني، دستور دادهام كه صد دينار به تو بدهند. پس بگير آن را. »
گاهي ممكن است در زندگي در مضيقه و تنگنا قرار گرفته و خداي ناكرده زبانمان به شكايت از خداوند سبحان باز شود، براي رهايي از اين حال، بايد متوسل به امام هادي (ع) شد. به مجرد عرض ادب به ساحت آن امام هُمام ،حتي به اندازه زيارت از راه دور، لطف حضرت نصيب ما شده و ايشان، نعمات و الطاف الهي را به ما يادآوري نموده و مانع از شكايت ما ميشوند. نه الطاف مادي بلكه نعمتهاي عظيم، مانند تشيّع ، عافيت و قناعت.
اگر فردي به اندازهاي در چرخه زندگي، تحت فشار قرار گرفته كه نگران شاكي بودن خود است به امام هادي (ع) توسل داشته باشد. حضرت علاوه بر اين كه متذكر نعمات ميشوند. ما را از تنگنا خارج ميكنند. در محضر حضرات معصومين (ع) شاكر بودن كه از امور باقي است به ما آموزش داده ميشود، نه امور فاني و گذرا.
استاد بروجردي
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
واتساپ ١٧
https://chat.whatsapp.com/J9K6TPMBTRk6xyKihmANSd
پيام رسان سروش پلاس
sapp.ir/darmahzareostadbroujerdi
پيام رسان بله
https://ble.im/boroojerdi
پيام رسان گپ
https://gap.im/darmahzar
پيام رسان ايتا
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
تلگرام
@darmahzar
لينك سايت حوزه علميه السلطان علي بن موسي الرضا(ع)👇
http://bit.ly/2WTptgK
#ماه_ذیالحجه
#غدیر
#با_غدیر_تا_غدیر ۵
✳️ *خطبه غدیر - آخرین فراز از بخش اول (توحید)*
🔆 «یُولِجُ الَّلیْلَ فِی النَّهارِ وَیُولِجُ النَّهارَ فی الَّلیْلِ، لاإِلهَ إِلاّهُوَالْعَزیزُ الْغَفّارُ. مُسْتَجیبُ الدُّعاءِ وَمُجْزِلُ الْعَطاءِ، مُحْصِی الْأَنْفاسِ وَ رَبُّ الْجِنَّة وَالنّاسِ، الَّذی لایُشْکِلُ عَلَیْهِ شَیءٌ، وَ لایُضجِرُهُ صُراخُ الْمُسْتَصْرِخینَ وَلایُبْرِمُهُ إِلْحاحُ الْمُلِحّینَ. اَلْعاصِمُ لِلصّالِحینَ، وَالْمُوَفِّقُ لِلْمُفْلِحینَ، وَ مَوْلَی الْمُؤْمِنینَ وَرَبُّ الْعالَمینَ. الَّذِی اسْتَحَقَّ مِنْ کُلِّ مَنْ خَلَقَ أَنْ یَشْکُرَهُ وَیَحْمَدَهُ (عَلی کُلِّ حالٍ). أَحْمَدُهُ کَثیراً وَأَشْکُرُهُ دائماً عَلَی السَّرّاءِ والضَّرّاءِ وَالشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ، وَأُومِنُ بِهِ و بِمَلائکَتِهِ وکُتُبِهِ وَرُسُلِهِ. أَسْمَعُ لِأمْرِهِ وَاُطیعُ وَأُبادِرُ إِلی کُلِّ مایَرْضاهُ وَأَسْتَسْلِمُ لِماقَضاهُ، رَغْبَةً فی طاعَتِهِ وَ خَوْفاً مِنْ عُقُوبَتِهِ، لِأنّه الله الَّذی لایُؤْمَنُ مَکْرُهُ وَلایُخافُ جَورُهُ.»
🔆 «شب را در روز و روز را در شب فرو برد. معبودی جز او نیست؛ گرانمایه و آمرزنده؛ اجابتکننده دعا و افزاینده عطا، بر شمارنده نفَسها؛ پروردگار پری و انسان. چیزی بر او مشکل ننماید، فریاد فریادکنندگان او را آزرده نکند و اصرارِ اصرارکنندگان او را به ستوه نیاورد. نیکوکاران را نگاهدار، رستگاران را یار، مؤمنان را صاحب اختیار و جهانیان را پروردگار است؛ آن که در همه احوال سزاوار سپاس و ستایش آفریدگان است. او را ستایش فراوان و سپاس جاودانه میگویم بر شادی و رنج و بر آسایش و سختی و به او و فرشتگان و نوشتهها و فرستادههایش ایمان داشته، فرمان او را گردن میگذارم و اطاعت میکنم؛ و به سوی خشنودی او میشتابم و به حکم او تسلیمم؛ چرا که به فرمانبری او شائق و از کیفر او ترسانم. زیرا او خدایی است که کسی از مکرش در امان نبوده و از بیعدالتیش ترسان نباشد (زیرا او را ستمی نیست).»
💠 *خدایا! چگونه نعمتهایت را شماره کنم که از شمارش خارج است، به هر سو مینگرم لطف بیپایان توست که بر من جاری شده است و من چه جفاکارم و تو چه خطاپوش و رئوف.*
🔸 *بار دیگر بر من منت گذار و با تنویر دوباره قلبم به نور ولایت مولایم امیرالمومنین علیهالسلام مدد نما تا کمتر جفا کنم و بیشتر وفا.*
🌐 emamraoof.com
بسم الله وبالله
...
یابن فاطمه الزهرا..!
به ما آموختید،
راز آرامش و آسایش ،
ندیدن خود است،
و
دیدن او...
او که تمام حول و قوه ها،
از او وبه ید قدرت اوست..:
*لاحول لنا* من معاصی الله،
الابعصمه الله
و *لا قوه لنا* علی طاعه الله،
الا بعون الله..
به ما گفتید،
ولایت است،
که بال وپرپروازمان می دهد،
معرفت ولیّ،
توانمندمان می کند؛
وازهمه ی آفات وفتنه ها، امانمان می دهد..
*عامل* بامرکم،
*محتمل* لعلمکم؛
*محتجب بذمتکم*..
شدایدوگرفتاریها؛
با
طلب آمرزش گناهانمان،
دفع و رفع می شود..
آخر..،
خودمان مقصریم؛
اگر محرومیم...
*الزم الاستغفار*..!
به ما آموختید
که توبه؛
توبه مقبول ونصوح؛
تحولیست
در فکروعمل..
زیبایی روح
وپاکی درون.. ؛
*ان یکون الباطن* ،
*کالظاهر*..
و
*افضل من ظاهر*..
صالح است،
که مصلح خواهد شد..
اصلاح دیگران
مشروط به
اصلاح ماست..
*فثبتنی*..
و..
*وفقنی*..
و *اجعلنی* ..
من خیارموالیکم..
و..
اینکه متدین ترین ها؛
عاشق ترین هایند،،
به صاحبانشان...،
ولی نعمتشان..،
به..
.. محمد وال محمد..
(صلوات الله علیهم اجمعین)..
*اینا اشدحبا لدینه؟*
*اشدکم حبا*
*لصاحبه*..
و...
فرمودید..
*لا و الله*..!
*لایکون الفرج*؛
*حتی تعلم*
*ان الامر*؛
.. *لله..وحده*،..
امرفرج؛
درگرو موحد شدن ماست؛
زمانی که
باورقلبی مان شود،
که..
لاموثرفی الوجود
...الا الله...!
...
ای هادی امت..!
بابی انت وامی و نفسی!
منتظران مضطر را،
به مهدی امت،
.. برسان..!
...
برداشتی ازاد از بیانات
استاد بروجردی
کلاس درمحضر امام هادی علیه السلام
#کاتبان_غدیر ۵
💠 *شيخ ابوصادق، سليم بن قيس هلالى عامرى كوفى*
🔸 شيخ ابوصادق، سليم بن قيس هلالى عامرى كوفى از خواص اصحاب امیرالمومنین و امام حسن و امام حسين و امام زين العابدين و امام باقر عليهمالسلام است. سليم، دو سال قبل از هجرت به دنيا آمده و در نتيجه، هنگام رحلت پيامبر اكرم صلىاللهعليهوآله ۱۲ سال داشته است. او در ۱۶ سالگى وارد مدينه شده و در ابتداى ورود با حوادث دردناكى روبرو شد.
🔹 سليم بن قيس مشاهده كرد كه اميرالمؤمنين على عليهالسلام خانه نشين شده و كتاب خدا را با رأى و دلخواه خود تفسير و تأويل كرده اند. از طرفى عموم مردم را از نقل حديث منع كرده و آنها را وادار كرده اند كه فقط به قرائت كلمات قرآن اكتفا كنند. اولين اقدام سليم ملازمت اميرالمؤمنين على عليهالسلام بود كه آن را در تمام حالات بر خود لازم دانست و خود را به منابع وحى متصل نمود. سپس با اصحاب آن حضرت به خصوص سلمان و ابوذر و مقداد ارتباط خصوصى پيدا كرد. او در سن ۲۵ سالگى به سفر حج رفت و خطابه ابوذر را در كنار خانه خدا شنيد و آن را نوشت. سپس به مدينه بازگشت و در مدينه بود تا زمانى كه ابوذر را در سال ۳۴ هجرى به ربذه تبعيد كردند. او به عنوان عيادت ابوذر به ربذه رفت و در آنجا مطالبى از ابوذر پرسيد و جوابهاى او را در كتابش ثبت كرد.
💠 *ياور امام على عليهالسلام*
🔹 در ابتداى خلافت حضرت علی، سليم به سن ۳۷ سالگى رسيده بود و زمينه براى ثبت و ضبط حقايق برايش آمادهتر بود ولى برخى به جاى قدردانى و استفاده از مقام والاى امامت و عصمت، به خاطر منافع دنيوى بناى مخالفت با اميرالمؤمنين على عليهالسلام را گذاشتند و مقدمات جنگ با آن حضرت را فراهم كردند. در همه اين قضايا سليم در كنار آن حضرت بود و از اوليا و خواص اصحاب آن حضرت به شمار مىآمد. سليم از فدائيان لشكر اميرالمؤمنين عليهالسلام بود كه معروف به «شرطة الخميس» بودند. شرطة الخميس عده زيادى از اصحاب اميرالمؤمنين عليهالسلام بودند كه با خود عهد كرده بودند شمشير را بدست گرفته و هر چه مولايشان دستور داد بدون هيچ گونه سؤال و توضيح خواستن، آن را عمل نمايند و آن حضرت نيز بهشت را براى آنان تضمين نمايد. او پس از پيروزى در جنگ جمل همراه حضرت على عليهالسلام وارد بصره شد و خطبه آن حضرت را در شهر بصره و در خانه زياد نوشت. سليم در جنگ صفين نيز در لشگر اميرالمؤمنين عليهالسلام بود و با يك دست شمشير و با دست ديگر قلم بدست گرفته بود و به دفاع از آن حضرت و ثبت وقايع مىپرداخت.
🔸 در طول ايام خلافت اميرالمؤمنين عليهالسلام، سليم خطبههاى حضرت را ثبت نموده و در موارد مختلفى از كتابش آورده است. بعد از شهادت آن حضرت در سال ۴۰ هجرى، سليم از اصحاب امام حسن عليهالسلام و بعد از شهادت آن حضرت در سال ۵۰ هجرى در شمار اصحاب امام حسين عليهالسلام درآمد. پس از شهادت آن حضرت نيز در شمار اصحاب امام زين العابدين عليهالسلام قرار گرفت.
💠 *وفات*
🔸 سليم در زمان حجاج بن يوسف در سال ۷۵ هجرى متوارى شد و از شهرى به شهر ديگر فرار مىكرد تا خود را از ستم او حفظ كند و سرانجام در سرزمين فارس به شهر بزرگى به نام «نوبندجان» (نوبندگان) در نزديكى شيراز رسيد. سليم در آنجا اقامت گزيد و پس از تربيت نوجوانى به نام «ابان بن ابى عياش» كتاب خود را به او سپرد و در سال ۷۶ هجرى، در سن ۷۸ سالگى پس از عمرى خدمت در راه محمد و آل محمد عليهالسلام به سوی معشوق و معبود خویش پر کشید.
🌐 emamraoof.com
#کلام_رهبری
💠 *غدیر فقط مسأله جانشینی نیست توجه دادن به مسأله امامت است*
🔷🔸 ماجرای غدیر فقط نصب یک جانشین برای پیغمبر نبود. غدیر دو جنبه دارد: یکی جنبهی نصب جانشین است. جنبهی دیگر قضیه، توجه دادن به مسئلهی امامت است؛
✳️ امامت با همان معنائی که همهی مسلمین از این کلمه و از این عنوان میفهمیدند. امامت یعنی پیشوائی انسانها، پیشوائی جامعه در امر دین و دنیا؛ این یکی از مسائل اصلی در طول تاریخ طولانی بشر بوده است. مسئلهی امامت، یک مسئلهی مخصوص مسلمانها یا مخصوص شیعیان نیست. امامت یعنی یک فردی، یک گروهی بر یک جامعهای حکمرانی میکنند و جهت حرکت آنها را در امر دنیا و در امر معنویت و آخرت مشخص میکنند. این یک مسئلهی همگانی است برای همهی جوامع بشری.
📚 بیانات رهبری - ۱۳۸۹/۰۹/۰۴
🌐 emamraoof.com
# اميرالمومنين_علیهالسلام_ شعر_شاعران_فارسی
#حبیب الله چایچیان (حسان)
💠 شعر حبیب الله چایچیان برای حضرت علی علیهالسلام
✨ *علیست مرغ حق و کعبه آشیانه اوست*
*حریم عشق پر از دلنشین ترانه اوست*
✨ *پس از گذشت زمانها هنوز گوش بشر*
*بنغمههای دل انگیز و عاشقانه اوست*
✨ *زلال چشمه زمزم کجا و اشک علی*
*صفای این حرم از گریه شبانه اوست*
✨ *علیست محرم اسرار رب بی همتا*
*کلید دار عطابخش هر خزانه اوست*
✨ *بهشت ماحضر سفره عطای علیست*
*جحیم سوزش یک ضرب تازیانه اوست*
✨ *وسیله کرم ذات حق یدالله است*
*خدای هر چه ببخشد علی بهانه اوست*
✨ *علی به پله آخر رسید در ایمان*
*نبی سر است و علی پای تا به شانهی اوست*
✨ *علی است خانه یکی با خدای بیهمتا*
*درون بیت خدا زادگاه و خانه اوست*
✨ *علی است فرد نمودار خلقت کامل*
*که عقل در عجب از خالق یگانه اوست*
✨ *مقام صید علی برتر از تفکر ماست*
*چو بینظیر بعالم غم زمانه اوست*
✨ *تو صید شیرخدا بین که روبهی مکار*
*بقصد کشتن زهرا در آستانه اوست*
✨ *حسان معرف الله شد ولی الله*
*چو در تمام صفات علی نشانه اوست*
🌐 emamraoof.com
#کلام_روز
💠 *زیارت چهارم امیرالمومنین حضرت امام علی علیهالسلام*
🔆 *«السَّلامُ عَلَىٰ أَبِي الْأَئِمَّةِ وَخَلِيلِ النُّبُوَّةِ وَالْمَخْصُوصِ بِالْأُخُوَّةِ،السَّلامُ عَلَىٰ يَعْسُوبِ الْإِيمانِ وَمِيزانِ الْأَعْمالِ وَسَيْفِ ذِي الْجَلالِ،السَّلامُ عَلَىٰ صالِحِ الْمُؤْمِنِينَ وَوارِثِ عِلْمِ النَّبِيِّينَ الْحاكِمِ فِي يَوْمِ الدِّينِ،السَّلامُ عَلَىٰ شَجَرَةِ التَّقْوىٰ،السَّلامُ عَلَىٰ حُجَّةِ اللّٰهِ الْبالِغَةِ وَ نِعْمَتِهِ السَّابِغَةِ وَ نِقْمَتِهِ الدَّامِغَةِ،السَّلامُ عَلَى الصِّراطِ الْواضِحِ وَالنَّجْمِ اللَّائِحِ وَالْإِمامِ النَّاصِحِ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكاتُهُ.»*
🔆 «سلام بر پدر امامان و دوست نبوّت و خاص به برادری، سلام بر رئیس ایمان و ترازوی اعمال و شمشیر خدای دارای بزرگی، سلام بر شایسته اهل ایمان و وارث دانش پیامبران، حاکم در روز جزا، سلام بر درخت تقوا، سلام بر حجّت رسای خدا و نعمت کامل او و انتقام کوبندهاش، سلام بر راه روشن و ستاره فروزان و پیشوای خیرخواه و رحمت و برکات خدا بر او باد»
🔆 *«أَنْتَ وَسِيلَتِي إِلَى اللّٰهِ وَذَرِيعَتِي وَلِي حَقُّ مُوالاتِي وَتَأْمِيلِي، فَكُنْ شَفِيعِي إِلَى اللّٰهِ عَزَّوَجَلَّ فِي الْوُقُوفِ عَلَىٰ قَضاءِ حاجَتِي وَهِيَ فَكاكُ رَقَبَتِي مِنَ النَّارِ، وَاصْرِفْنِي فِي مَوْقِفِي هٰذَا بِالنُّجْحِ وَ بِمَا سَأَلْتُهُ كُلَّهُ بِرَحْمَتِهِ وَقُدْرَتِهِ . اللّٰهُمَّ ارْزُقْنِي عَقْلاً كامِلاً، وَلُبّاً راجِحاً، وَقَلْباً زَكِيّاً، وَعَمَلاً كَثِيراً، وَأَدَباً بارِعاً، وَاجْعَلْ ذٰلِكَ كُلَّهُ لِي، وَلَا تَجْعَلْهُ عَلَيَّ، بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.»*
🔆 «تویی وسیله و سببم به سوی خدا و مراست حق دوستی و آرزومندی به درگاه خدای عزّوجل، پس شفیع من باش در ایستادگی در برآوردن حاجتم و آن حاجت آزادیام از آتش است و مرا از این جایگاه با موفّقیت بازگردان و به دست آوردن همه آنچه خواستهام، به حق رحمت و قدرتش. خدایا عقلی کامل و مغزی ممتاز و دلی پاک و عملی بسیار و ادبی برتر نصیبم کن و همه اینها را به سود من قرار ده نه بر زیانم، به مهربانیات ای مهربانترین مهربانان.»
✳️ زیارت چهارم ،پنجم وششم امیرالمومنین علیهالسلام كمتر در مفاتیح مورد توجه عام قرار میگیرد در حالیكه در هریك ازاین زیارتها زائر درخواستهای والایی را طلب میكند كه سعادت دنیا وآخرت او با اجابت این در خواستها امضا میشود.
🔹 به عنوان مثال در زیارت چهارم او طالب عقلی كامل و تفكر (مغزی) ممتاز، قلبی پاك، بندگی عملی فراوان، ادب عالی و والا را طلب میكند و مجدد در پایان زیارت درخواست میكند تمام این نعمتها را به نفع من مقرر كن.
✅ چنین درخواستهای والایی نشان میدهد زیارت امیرالمومنین علیهالسلام این بلند نظری را به انسان عطا میكند تا در خدمت مزور از دور و نزدیك این نعمات را طلب كند.
💢 بزرگان معرفتی بر خواندن روزانه این زیارت كوتاه توصیه میكنند.
🌐 emamraoof.com