روایات آخرالزمانی
آنچنان که او ترسیم کرد
سفیانی، یمانی، سید خراسانی و... این روزها با اتفاقات سوریه، بازار انطباق روایات آخرالزمانی داغ است، اکثرا هم بیمبنا و با اشتباهات واضح که نفعش برای امر ظهور مشخص نیست، اما ضررش از بدو طرح موضوع مشخص است: دلسردی، ناامیدی، عدم تکلیف گرایی و انحراف از واقعیت های موجود و خطاهای فاحش تحلیلی !
اگر حقیقتا دنبال تحلیل اتفاقات آینده هستید، من به شما منبعی معرفی میکنم که تا به حال تحلیل هایش ردخور نداشت و عمری به صداقت سخن گفت :
" سوریه اینجور نخواهد ماند، جوانان غیور سوری بر وضع فعلی فائق خواهند آمد، همه بدانند.
اینکه حالا یک گروهی بیایند در #دمشق یا جاهای دیگر، شادی کنند، برقصند، به خانههای مردم تعرّض کنند، رژیم صهیونی هم بیاید بمباران کند، تانک بیاورد، توپ بیاورد، موضوع اینجوری نمیماند؛ #قطعاً جوانان غیور سوری به پا خواهند خاست، #ایستادگی خواهند کرد، #فداکاری خواهند کرد، #تلفات هم خواهند داد امّا بر این وضع #فائق خواهند آمد."
فرمایشات ایشان را تجزیه و دسته بندی کنم:
جوانان سوری وقتی میبینند کسی دل سوخته برایشان ندارد، الجولانی همان البغدادی، ترکیه کثیف تر از آن دو، اسرائیل راس نجاسات و امریکا ام الخبائث است، متحد میشوند، دسته، گروهان، گردان،تیپ و لشکر تشکیل خواهند داد، به جنگ با هر اشغالگری خواهند رفت، مقاومت میکنند، کشته و مجروح میدهند، اما سرانجام #سوریه را پس میگیرند.
خب این قطعی ترین تحلیل بین تحلیل های آینده پژوهانه است، چون صاحب این تحلیل صلاحیت آن را با اختلاف چشم گیری، از میان دیگران دارد، چه از بعد نظری، چه از جنبهی عملی و تجربی، چه وجه مادی و چه وجه معنوی!
مهم تر اینکه این شخص، بیست سالشان بود که از مرجعیت نامدار وقت شیعیان، سید محمدهادی میلانی، اجازهی نقل روایت داشت، یعنی آنقدری به روایات تسلط دارد که در بیست سالگی چنان اجازهای دریافت میکند، چه رسد به الان که در فقاهت استخوان خرد کرد!
این ها را چرا گفتم؟! چون صاحب این تحلیل، سال ها در اقیانوس روایات، اگر عده ای شنا میکنند، ایشان در عمق مشغول غواصی است. گفتم تا بدانید اگر طبق تطبیق برخی، سوریه از دست رفت تا ظهور، تطبیقش بویی از اعتبار ندارد.
البته این فرمایشات ایشان هم یقینا مقدمات و لوازمی میطلبد برای تحقق، اما تکلیف گرایانه و امیدآفرین بودن این تحلیل کجا، تطبیق های بی سر و ته برخی درس نخوانده ها کجا که هیچ جنب و جوشی ایجاد نمیکند.
پ.ن:
برخی از اهل روایت(!) میگفتند:
"حاج قاسم خروج سفیانی را بهتعویق انداخت،معصیت کرد"، دیگر این تطبیق های امروز که چیزی نیست، تازه خیلی هاش هم از روی نیت خیر و عشق ظهور است.
#مهندسی فرهنگی شهرستان آمل
https://eitaa.com/darolmomeninamol
هدایت شده از کانال خبری گلبانگ شمال
#انتصاب 📣
❇️ دکتر #محمد_محمدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران شد
🔷 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی محمد محمدی را بهعنوان #مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران منصوب کرد.
🔹#دکتر_محمدی متولد سال ۱۳۶۲ دانش آموخته دکترای مدیریت شهری است و از جمله سوابق اجرایی و مدیریتی وی میتوان به مدت شش سال رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آمل، رئیس شورای اسلامی شهر آمل، معاون برنامهریزی و توسعه هنری بنیاد فرهنگی و هنری رودکی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد.
1403/09/26
➖➖➖💠➖➖➖
🇮🇷 کانال خبری #گلبانگ_شمال
رسانه فعال استان مازندران/عضوشوید👇
@GOLBANG_SHOMAL
هدایت شده از حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شبیهسازی هوش مصنوعی از زندگی مردم ایران (۲۵۲۴ سال پیش)
◀️حتی هوش مصنوعی هم حجاب و پوشش و نجابت زنان اصیل ایران، فطرت، نقش زن و مرد در جامعه، جنگ بلدی، تجارت و سازندگی و هنرمندی مردم ایران را می داند
هدایت شده از هرازنیوز
👇
امیرحسین حمزه نوا رئیس اتاق اصناف شهرستان آمل؛
امروزه بازار و کسبه های محترم و عزیز شهرستان آمل بدلیل اجاره بهای سنگین ، هزینه های روزمره ، مالیات های غیرقابل توصیف و... وضعیت خوبی ندارند .
در روزهای اخیر شاهد قطعی های مکرر برق در اوج ساعت کاری بودیم که نگرانی های کسبه ها و بازاریان ما را دو چندان کرده است . کسبه های عزیزی که در شرایط سخت و بحرانی کشور از جمله سیل ، زلزله ، کرونا و... پای کار مردم ایستادند و جانانه برای کمک به مردم شتافتند .
کسبه های ما با هزار امید و سختی و مشقت چراغ مغازه و واحد صنفی خود را روشن نگه داشته اند و از مدیران ارشد شهرستان آمل از جمله فرماندار محترم ، نماینده پرتلاش مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ، دادستان انقلابی و سایر مسئولین خواستارم حرف دل بازاریان و کسبه ها را به نحو احسن شنیده و معضل بزرگ قطعی برق مغازه ها و بازار را برطرف کننند .
Faraz13_51:
یادداشت/ هشدار فرمانده سپاه کربلا در خصوص تغییر ساختار جمعیتی مازندران
چالش سالمندی، تهدیدی برای توسعه پایدار و امنیت ملی/ جوانان را دریابید
کاهش نرخ باروری و افزایش جمعیت سالمند، بهعنوان یکی از جدیترین چالشهای جمعیتی در ایران و بهویژه استان مازندران، ابعاد گستردهای دارد که نیازمند بررسی علمی و جامع است. مازندران، بهعنوان دومین استان پیر کشور بعد از گیلان، با نرخ باروری ۱.۴ فرزند و میانگین سنی جمعیتی ۳۵ سال، در مسیری قرار گرفته که در صورت عدم اتخاذ سیاستهای فوری، تا سال ۱۴۳۰ قریب به ۳۰ درصد جمعیت آن را سالمندان تشکیل خواهند داد. این تغییرات جمعیتی، نهتنها مسائل اقتصادی و اجتماعی را پیچیدهتر میکند، بلکه امنیت ملی و پایداری استان را نیز به خطر میاندازد.
ابعاد اقتصادی سالمندی جامعه
سالمندی جمعیت، تأثیرات مستقیمی بر اقتصاد مازندران خواهد گذاشت. بر اساس آمار، ۹۵ درصد عرصههای استان درگیر فعالیتهای بخش کشاورزی است و سالانه حدود یک میلیون و هفتصد هزار تن برنج تولید میکنند که تامین کننده 42 درصد از برنج کشور محسوب می شود و نقشی کلیدی در امنیت غذایی کشور دارد. با افزایش جمعیت سالمند و کاهش نیروی کار جوان، بهرهوری در این بخش کاهش یافته و خطر وابستگی به واردات افزایش مییابد.
علاوه بر کشاورزی، گردشگری نیز بهعنوان یکی از ارکان اقتصادی مازندران با چالش مواجه خواهد شد. استان مازندران فقط در تابستان سال گذشته بیش از ۳۸ میلیون نفر روز، گردشگر داخلی را جذب کرده است. این صنعت، به نیروی کار جوان و خدمات باکیفیت وابسته است که با افزایش سالمندی، کیفیت این خدمات کاهش مییابد و توان رقابتی استان در بازار گردشگری افت خواهد کرد.
ابعاد اجتماعی و فرهنگی سالمندی
سالمندی جمعیت در مازندران موجب تغییرات قابل توجهی در ساختار اجتماعی و فرهنگی استان شده است. یکی از این تغییرات، کاهش نرخ ازدواج و افزایش طلاق است. در سالهای اخیر، مازندران بالاترین نرخ طلاق در کشور را داشته است (۳.۳ طلاق به ازای هر ۱۰۰۰ نفر). هرچند با اجرای سیاست های جمعیتی دولت شهید رئیسی و همچنین طرحهایی مانند «واسطین خیر» و «حکمیت طلاق» توسط سپاه کربلا، این آمار با کاهش سه درصدی، استان مازندران را به رتبه سوم رسانده است، اما کاهش ازدواج و افزایش خانوادههای تکفرزند یا بیفرزند، به چرخه معیوب کاهش جمعیت دامن میزند.
از نظر فرهنگی، سالمندی جمعیت باعث تضعیف انتقال ارزشهای بومی و سنتی شده است. بسیاری از روستاهای مازندران، بهویژه در مناطق کوهستانی، به سکونتگاه سالمندان تبدیل شدهاند و مهاجرت جوانان به کلانشهرها، مانع از انتقال مهارتهای سنتی مانند کشاورزی و صنایع دستی به نسل بعدی شده است. این موضوع نهتنها هویت فرهنگی استان را تهدید میکند، بلکه آسیبهایی مانند کاهش انسجام اجتماعی و انزوای سالمندان را نیز به همراه دارد.
ابعاد بهداشتی و رفاهی سالمندی
افزایش جمعیت سالمند، نیاز استان به خدمات درمانی و رفاهی را چندین برابر کرده است. تقریبا تمام زیرساختهای شهری برای قشر میانسال و جوان طراحی شده و امکانات مناسب سالمندان مانند، پل عابر یا پیاده رو مخصوص، مرکز فرهنگی و تفریحی مناسب کمتر وجود دارد. طبق گزارش وزارت بهداشت، حدود ۶۰ درصد سالمندان مازندران حداقل به یک بیماری مزمن مبتلا هستند. این بیماریها، نظیر دیابت و بیماریهای قلبی، هزینههای درمانی قابل توجهی را هم به اقتصاد خانواده و هم به استان تحمیل میکنند. در حال حاضر، تعداد بیمارستانها و مراکز درمانی استان پاسخگوی این نیازها نیستند و توزیع بعضا نامتوازن این مراکز در سطح استان، دسترسی بسیاری از سالمندان را دشوار کرده است.
در حوزه رفاه اجتماعی نیز، کاهش حمایت خانوادگی از سالمندان، ناشی از کوچک شدن خانوادهها و مهاجرت فرزندان، منجر به افزایش انزوای اجتماعی شده است. این مسئله میتواند زمینهساز مشکلات روانی مانند افسردگی و اضطراب در میان سالمندان باشد.
ابعاد امنیتی سالمندی
سالمندی جمعیت در مازندران، بهویژه در حوزه امنیتی، تهدیدی جدی محسوب میشود. نیروی انسانی جوان، یکی از ارکان اصلی توان دفاعی و امدادی در بحرانها است. مازندران، بهدلیل موقعیت جغرافیایی خود، همواره در معرض بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله قرار دارد. در سیل سال ۱۳۹۸، ۸۰ درصد نیروهای امدادی محلی از گروههای جوان بسیج و هلال احمر بودند. با افزایش سالمندی و به دنبال آن، تغییر ساختار جمعیتی، میتواند انسجام اجتماعی و روحیه جمعی را تضعیف کند. جوانان، با مشارکت فعال خود در گروههای امدادی، سازمانهای داوطلبانه و برنامههای آموزشی، ستون اصلی شبکههای اجتماعی و دفاعی در مواقع اضطراری هستند. در غیاب آنان، بسیج اجتماعی برای مدیریت بحران دشوارتر میشود و امکان افزایش تلفات انسانی و خسارات مالی بهشدت بالا میرود.
علاوه بر آن، کاهش جمعیت جوان در ایران بهعنوان یکی از ارکان قدرت ملی، هدف راهبردی سیاستهای خصمانه غرب قرار گرفته است. دشمنان با استفاده از ابزارهای نرم، نظیر ترویج فرهنگ فردگرایی، مصرفگرایی افراطی و کاهش ارزشهای خانوادهمحور، درصدد تضعیف زیرساختهای جمعیتی کشور هستند. این سیاستها، با تبلیغ ازدواج دیرهنگام، کاهش تمایل به فرزندآوری و سقط جنین، تلاش میکنند تا روند پیری جمعیت را تسریع کنند. از منظر راهبردی، کاهش جمعیت جوان به معنای تضعیف توان دفاعی، کاهش نیروی انسانی مولد و آسیبپذیر کردن کشور در برابر چالشهای اقتصادی و اجتماعی است. تجربه برخی کشورهای حتی با ظاهری پیشرفته اما با ساختار پیر، نشان میدهد که چنین روندی، با ایجاد فشار بر زیرساختهای رفاهی و کاهش ظرفیتهای ملی، توان رقابتی و امنیتی را در بلندمدت مختل میکند. در ایران، غرب با هدف طولانیمدت خنثیسازی پتانسیل مقاومت و توسعه، به دنبال کاهش جمعیت جوان است تا قدرت نیروی کار، تولید ملی و توان دفاعی کشور را تضعیف کند.
راهکارها و نقش گروههای مردمی و دستگاههای اجرایی
برای تسهیل ازدواج جوانان و رفع موانع فرهنگی و اقتصادی پیشروی آنان، باید تلاشهای هماهنگ در سه حوزه اصلی: کنترل چالش های اقتصادی، ترویج فرهنگ ازدواج آسان، و تخصیص ظرفیتهای نهادی و دولتی صورت گیرد. در کنار وظیفه کلان دولت در مهار گرانی و تورم، زمینه سازی و یا ایجاد اشتغال پایدار و ارائه حمایتهای مالی هدفمند برای جوانان، اقداماتی در راستای فرهنگسازی و الگوسازی میتواند تأثیر قابلتوجهی داشته باشد. نمونه بارز آن، اجلاسیه ازدواج آسان هزار زوج جوان استان مازندران در دومین کنگره ملی شهدای مازندران بود که با هدف کاهش هزینههای ازدواج و تشویق به برگزاری ساده مراسم ازدواج، برگزار شد. این رویداد، نهتنها الگوی عملی برای ترویج ازدواج آسان بود، بلکه نشان داد که با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود و همت دستگاههای مختلف، میتوان موانع فرهنگی ازدواج را کاهش داد.
سپاه کربلا نیز در این راستا با اختصاص ۱۴۰ سالن صالحین و ورزشی خود برای برگزاری مراسم ازدواج ساده، گامی عملی و ملموس در حمایت از جوانان برداشته است. این اقدام نشان میدهد که اگر تمامی دستگاههای اجرایی استان، نظیر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، مکانهای تفریحی، فرهنگی و تاریخی خود را با حداقل هزینه در اختیار جوانان قرار دهند، میتوان بستری مناسب برای تسهیل ازدواج فراهم کرد. مشارکت دستگاهها در این مسیر، علاوه بر کاهش هزینههای مادی، پیام مهمی از همافزایی و حمایت نهادها از جوانان به جامعه منتقل میکند. چنین اقداماتی، در کنار سیاستهای اقتصادی و حمایتی دولت، راهگشای شکلگیری فرهنگ ازدواج آسان و پایداری جمعیت خواهد بود.
فعالیت بیش از ۲۰ گروه مردمی حوزه جوانی جمعیت در استان مازندران فرصت مغتنمی برای مردم پایه کردن این حوزه است که می توان با توانمندسازی و سازماندهی کردن این گروه ها و گروه های مشابه به نتایج مطلوبی رسید. بسیج در مازندران نمونهای موفق از سازماندهی مردمی است که توانسته با اجرای طرحهایی مانند «واسطین خیر»، مراکز مشاوره خانواده «مهر» و «حکمیت طلاق» و... نقش مؤثری در کاهش طلاق و افزایش تمایل به فرزندآوری داشته باشد. همچنین، طرحهایی مانند راهاندازی مراکز «نفس» و اقدامات فرهنگی و تبلیغی برای پیشگیری از سقط جنین، نشاندهنده تأثیرگذاری گروههای مردمی در تغییر نگرش فرهنگی و اجتماعی است.
نتیجهگیری: ضرورت اقدام فوری
مازندران، بهعنوان یکی از استانهای استراتژیک کشور، با بحران جدی سالمندی جمعیت مواجه است. این بحران، نهتنها توسعه اقتصادی و اجتماعی استان را تهدید میکند، بلکه پیامدهای امنیتی و فرهنگی گستردهای نیز به همراه دارد. برای جلوگیری از تشدید این بحران، لازم است سیاستهای جمعیتی، مبتنی بر آمار و پژوهشهای بومی، تدوین و اجرایی شوند. نقش گروههای مردمی، مانند بسیج، در کنار دستگاههای اجرایی، میتواند تضمینی برای موفقیت برنامهها باشد.
توجه به بحران سالمندی، یک ضرورت ملی و استانی است. امنیت پایدار، توسعه متوازن و حفظ هویت فرهنگی مازندران، در گرو جوانسازی جمعیت و حمایت از خانوادهها است. اقدام فوری و همگانی، تنها راه پیشگیری از پیامدهای جبرانناپذیر این بحران خواهد بود.
❤ رهبر انقلاب: مادری یک افتخار است / تمسخر نقش مادری، یک سیاست استعماری است
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ امروز من میبینم بعضیها به تبع همان سیاستهای سرمایهداران و استعمارگران و بدخواهان جوامع مستقل به خصوص جامعهی ما و به دنبال آنها مادری را بد تصویر میکنند. اگر کسی بگوید فرزندآوری لازم است برای خانوادهها طعنه میزنند مسخره میکنند که شما زن را برای بچه میخواهید برای فرزندآوری میخواهید.
✏️ مادری یک افتخار است. اینکه یک موجودی یک موجود انسانی را شما با زحمت زیاد چه در درون خودتان چه در بیرون در اوایل زندگیاش پرورش بدهید زحماتش را تحمل کنید او را بعنوان یک انسان پرورش بدهید، این افتخار کوچکی است؟ خیلی بااهمیت است، خیلی باارزش است. برای همین هم هست که در اسلام روی نقش مادر تکیه شده. ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
#مهندسی فرهنگی شهرستان آمل
https://eitaa.com/darolmomeninamol
هدایت شده از خادم الزوارالحسین علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک نفر همه اهالی یک روستا که۶۰۰نفربودند به کربلا فرستاده و نیروی انتظامی امنیت روستا را تا بازگشت اهالی بعهده گرفته
🌸🌸🌸
الحمدلله کما هو اهله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علی زکریایی کارشناس تبلیغات فرهنگی با یک خانم بدحجاب یک صحبت کوتاهی میکنه و او را عقلاً مجاب به پوشش و حجاب میکنه
#مهندسی فرهنگی شهرستان آمل
https://eitaa.com/darolmomeninamol
هدایت شده از کانال آیت الله توکل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗯 پاسخ آیت الله توکل به دروغی به نام #حجاب_اجباری !
- تفاوت نماز و روزه با حجاب در چیست؟
- چرا حکومت خواندن نماز را الزامی نمیکند اما به حجاب مردم کار دارد؟
.
🚨 خبر فوری و مهم 👇
🆔 @news101
🔰گزارش قابل تأمل ۲ رسانه غربی؛
#اینستاگرام عامل احساس حقارت و #بدبختی
🍃🌹🍃
🔹 مجله آمریکایی تایم در گزارشی نوشت: نتايج یک مطالعه بر روى جوانان و نوجوانان نشان میدهد اینستاگرام بدترین شبکه اجتماعی از لحاظ تاثیرات منفی بر روی سلامت روان جوانان است.
🔹 طبق این تحقیق کاربران این شبکه اجتماعی ۶۳٪ بیشتر از کاربران دیگر شبکههای اجتماعی احساس بدبختی میکنند.
هدایت شده از هرازنیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محفل بزرگ وفات حضرت ام البنین
و تکریم از مادران و همسران شهیدان
در تکیه آملی
به همت هیات حضرت ام البنین شهرستان آمل با همکاری پایگاه بسیج علامه جوادی آملی برگزار شد
#هرازنیوز👇
https://eitaa.com/joinchat/4082237440Cf336b85dcd
هدایت شده از هرازنیوز
📌پوستر جالب سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری آمل به مناسبت شب یلدا
🌙 شب یلدا شب بیان آرزوها و تلاش برای رسیدن به خوبی هاست، این شب بهداشت روانی خانواده ها را تقویت و انسانها را از تنهایی خارج و شادی و خنده را در چهره آنها نمایان می کند.
#هرازنیوز👇
https://eitaa.com/joinchat/4082237440Cf336b85dcd
هدایت شده از مقداد کمندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تذکر حجاب یهویی خوب شد 😳😳😳😂😂👆👆
هدایت شده از M
🔴جلسه شورای فرهنگ عمومی بخش امامزاده عبدالله
🔸جلسه شورای فرهنگ عمومی بخش امامزاده عبدالله با حضور فرماندار، اعضای شورای فرهنگ عمومی در روستای دیورز برگزار شد.
🔸به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان آمل؛ جلسه شورای فرهنگ عمومی با حضور ذات الله زارعی نجفدری فرماندار ویژه شهرستان آمل،حجت الاسلام برسمنانی امام جمعه امام زاده عبدالله،رودگر بخشدار امام زاده عبدالله، و دیگر اعضای شورای فرهنگ عمومی در بخش امام زاده عبدالله و در مسجد روستای دیورز برگزار شد.
🔸فرماندار در این جلسه گفت: مقوله فرهنگ باعث رشد و پیشرفت یک جامعه خواهد شد،فرهنگ پی و فنداسیون پیشرفت و توسعه جامعه است و فعالیت توسعه ای بدون پیوست فرهنگی نتیجه بخش نخواهد بود.
🔸زارعی نجفدری در ادامه افزود:تمام نهادهای اجتماعی ریشه در فرهنگ دارند،
فرهنگ نقش بسزایی در تعلیم و تربیت دارد و نباید یک نسخه فرهنگی را برای کل کشور داشته باشیم و هر منطقه اقتضائات خودش رادارد.
خرده فرهنگ هایی وجود دارد که اصالت و هویت مردم آن منطقه است و باعث وحدت میشود.
🔸بعد از این مراسم حاضرین به مناسبت در آستانه سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) پویش "در سایه مادر" در ورزشگاه روستای دیورز با کاشت نهال برگزار گردید.
🔸براساس این گزارش؛ پویش نهالکاری "در سایه مادر" در دومین سال اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سراسر کشور برگزار میگردد.
🔰پنج شنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۳
🇮🇷روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا گردن بند قاپی زیاد شده؟
#مهندسی فرهنگی شهرستان آمل
https://eitaa.com/darolmomeninamol
روحانی زرتشتی: اصل حجاب، متعلق به ماست
🔹«براساس آداب مذهبی هموطنان زرتشتی، هنگام ورود به نیایشگاه، همهٔ مراجعان حتی آقایان باید پوششی بر سر داشته باشند.» صحبتهای استاد تهرانشناس که به اینجا رسید، سرپرست آتشکده شاه ورهرام ایزد لبخند بر لب گفت: «بله. اصل حجاب، متعلق به ماست.»
🔹به گواه تصاویر و کتیبههای بهجامانده از ایران باستان، زنان ایرانی نهتنها در زمان بعثت زرتشت بلکه قبل و بعد از آن هم، حجاب کاملی داشتهاند.
🔹جلیل ضیاءپور در کتاب «پوشاک باستانی ایرانیان؛ از کهنترین زمان تا پایان پادشاهی ساسانیان» مینویسد: «پژوهشها نشان میدهد که زنان ایرانزمین از زمان مادها که نخستین ساکنان این دیار بودند، دارای حجاب کاملی، شامل پیراهن بلند چیندار، شلوار تا مچ پا و چادر و شنلی بلند بر روی لباسها بودهاند.»
#مهندسی فرهنگی شهرستان آمل
https://eitaa.com/darolmomeninamol
🔴فاطمه و زهرا در صدر نام دختران ایرانی
🔹مرکز رصد جمعیت سازمان ثبتاحوال: بیشترین نامگذاری دختران در کشور با نام مبارک حضرت فاطمه زهرا(س) صورت میگیرد که رتبهٔ اول فراوانی نام دختران در کشور متعلق به نام فاطمه با ۴ میلیون و ۴۴۸ هزار نفر در کشور و رتبهٔ دوم متعلق به نام زهرا با ۲ میلیون و ۹۶۹ هزار نفر در کشور است.
🔹نام مریم با یک میلیون و ۸۱۱ هزار، معصومه با یک میلیون و ۲۶۳ هزار و زینب با یک میلیون و ۲۴ هزار نفر در رتبههای بعدی انتخاب نام دختران در کشور قرار دارند.
#مهندسی فرهنگی شهرستان آمل
https://eitaa.com/darolmomeninamol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 حجاب ملکه ایران در زمان هخامنشیان
#مهندسی فرهنگی شهرستان آمل
https://eitaa.com/darolmomeninamol
هدایت شده از ️کانال دکتر واعظی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دروغ نئولیبرال های ایران
دکتر شهریار زرشناس
https://eitaa.com/vaezi_vazna
هدایت شده از m m m اردشیری
❌ بازداشت همسر مالک فروشگاه موبایل استقلال آمل
⭕️ همسر مالک فروشگاه موبایل موسوی آمل بازداشت شد
🔴 رئیس کل دادگستری استان مازندران: با صدور دستور قضایی از سوی دادستان شهرستان آمل به نیابت از دادسرای عمومی و انقلاب ساری ، همسر مالک موبایل موسوی آمل که به عنوان مدیر شرکت مذکور در حال فعالیت بوده نیز به علت عدم ایفای تعهدات ، بازداشت و با صدور قرار تامین مناسب از سوی بازپرس محترم شعبه پنجم دادسرای ساری ، به زندان مرکز استان معرفی شد.
🟥 تاکنون بیش از پنج هزار نفر ، شکایت خود را در دادسرای آمل و ساری نسبت به متهمان مطرح کردند که با دستور و پیگیری ویژه دادستان شهرستان آمل و ارجاع به پلیس فتا و پلیس امنیت اقتصادی ، در تعدادی از موارد ، منجر به بازگرداندن وجه شده است.
🔺 مبلغ خسارت برآورد شده در این پرونده حدود ۲۷۰ میلیارد تومان است ، متهمان در حال حاضر ممنوع الخروج بوده و اصل گذرنامه آنها نیز توقیف است.
🇮🇷 شم شین آملی ها 🇮🇷
هدایت شده از خبرگزاری بسیج آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تقدیر و تشکر سرهنگ پاسدار عابدین داغمه چی فیروزجایی فرمانده سپاه آمل از برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان مدارس شهرستان
🎤 #کوروش_حبیبی
#بسیج_نیوز
#خبرگزاری_بسیج_آمل
🔹@basijnewsir_amol
هدایت شده از بسیج طلاب و روحانیون آمل
🔴برپایی جشنواره حیات فاطمی در آمل
🔸برپایی جشنواره بزرگ حیات فاطمی برای دومین سال در محوطه شهرداری آمل برپا شد.
🔸به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان آمل؛عصر امروز جشنواره بزرگ حیات فاطمی به میمنت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در محوطه شهرداری آمل با حضور ذات الله زارعی نجفدری فرماندار ویژه شهرستان آمل، حجت الاسلام یعقوبیان امام جمعه، معاونین فرماندار،شورای شهر،شهردار،مدیران و مردم آغاز شده و بمدت ۳ شب در معرض دید علاقمندان خواهد بود.
🔸 این جشنواره که به همت ستاد برگزاری جشنواره در حال برگزاریست شامل اجرای برنامههای نمایشی و هنری ، نمایشگاه جنگ و شادی،غرفه های مختلف کالای حجاب، فرهنگی و ورزشی، گردشگری،صنایع دستی،بازی های بومی محلی، غذای محلی و برنامههای مشاوره ای از جمله برنامههای این جشنواره می باشد.
🔰یکشنبه دوم دی ماه ۱۴۰۳
🇮🇷روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان آمل