🍃🔹❖🔹❖ا🔹🍃
✋🏻السّلامُ عَلَیكَ یَا اَبا مُحَمَّدٍ یَا حَسَنَ بْنَ عَلی ایها المجتبی یابن رسول الله
ـــــــــ❖🍃🌷🍃❖ـــــــــــ
💚در چشمهایت، مهربانی جریان داشت
در دستهایت، کرامت!
قدمهایت، جز خیر نبود
و جز خوبی، کسی از تو چیزی ندید!
کلامَت کلامِ خدا بود...
و پیشهات، دستگیری از مردم!
دستانِ ما را بگیر؛ امامِ کریم
یاکریمِ بامِ تو هستیم، روز و شب!
تشنهی زیارت شما هستیم
بهزودی در صحن جامع قاسمبنالحسن!
🔹⚫🔹⚫ا🔹
مظلوم و تنها و غریب عالمین است
گریه کن غم های این بی کس حسین است😭
🔹⚫🔹⚫ا🔹
سلام علیکم ✋🏻
صبحتون منور به الطاف الهی
روزیتون بین الحرمین مدینه در عصر ظهور مولا💓
شهادت جانسوز مولایمان امام حسن مجتبی علیه السلام غریب مدینه بر همه ی عاشقان تسلیت باد .
#امام_حسن علیه السلام
#شهادت_امام_حسن_مجتبی
#ماه_صفر
#پیام_صبحگاهی
https://eitaa.com/darsayehsarahlebeyt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️تلاوت صفحه۱۲۳قرآن کریم
*🏴جزء هفت🏴*
📖سوره مائده آیه۹۰تا۹۵
💚به نیت تعجیل در ظهور و سلامتی آقاجانمون مهدی صاحب الزمان عجل الله فرجه 💚
▪️🟢▪️🟢▪️🟢▪️
ثواب قرائت امروز هدیه به چهارده معصوم علیهم السلام ویژه امام حسن مجتبی علیه السلام و دو فرزند شهیدشان قاسم و عبدالله علیهم السلام و شهدایی که در این تاریخ به شهادت رسیدند و شهدای دشت کربلا وجمیع اموات مسلمین و مؤمنین
#تلاوت_روزی_یک_صفحه
https://eitaa.com/darsayehsarahlebeyt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 شیطان از چه طریقی به درون ما نفوذ پیدا میکند؟
#شرح_قرآن ، صفحه ۱۲۳
🎙️حجت الاسلام سرلک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺هر روز به امام زمان عجل الله فرجه سلام کنیم 🌺
📖 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الْمَرْأی وَ المَسْمَعِ، اَلَّذِی بِعَیْنِ اللهِ مَواثِیقُهُ
▫️سلام بر تو آن که هیچ دیدنی و شنیدنی از تو پوشیده نیست همان که عهد و پیمانش در محضر خداست💐
📚 زیارت امام زمان عجل الله فرجه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روزشمار_اربعین
🏴 ۱۳ روز تا اربعین سیدالشهدا علیه السلام باقیست...
آن قدر دور تو گشتم یا حسین
تا به خون خود نوشتم، یا حسین
قامت خم ، شرح ماتم نامه ام
پیکر مجروح من غمنامه ام
#امام_حسین
#اربعین
#ماه_صفر
https://eitaa.com/darsayehsarahlebeyt
💠تفسیر زیارت عاشورا
⬅️قسمت هفتم
🛑 یک نکته: 👇
🔹نکته ای که بعضی از عزیزان می گویند نظر بعضی بزرگان هم هست ولی بعضی هم این نظریه را قبول ندارند. در زیارت عاشورا چند جا می گوید «و هذا يَوْمٌ» یعنی این روز، روز عاشورا را می گوید. ولی شما در ۳۶۴ روز سال غیر روز عاشورا زیارت عاشورا را می خوانید پس «هذا يَوْمٌ» آنچنان معنی ندارد چون غیر روز عاشورا هست. بعضی می گویند به جای «هذا يَوْمٌ» بخوانید «اِنَّ يَوْمٌ بِقَتْلِهِمُ الْحُسَيْنَ» همانا روز قتل حسین (علیه السلام) یعنی می گویند جابه جا کنید.
اما بعضی از بزرگان این را به چند دلیل قانع کننده رد می کنند:👇
1⃣.در هیچ روایتی ما نداریم که گفته باشد اگر می خواهید غیر روز عاشورا این زیارت را بخوانید این لفظ «هذا يَوْمٌ» را تغییر دهید در هیچ روایتی چنین چیزی نداریم.
2⃣.حتی صفوان یا همان علقمه که این زیارت را نقل می کنند، صفوان در حرم امیرالمؤمنین (علیه السلام) در غیر روز عاشورا این زیارت را خواند جایی اشاره نکرد که من این لفظ را تغییر دادم یعنی به همین لفظ «هذا يَوْمٌ» خواند. همان چیزی که در زیارت عاشورا نوشته را به کار برد و تغییر نداد.
3⃣.دلیل سوم که این نظریه رد می شود دعاها و روایات به همان صورتی که وارد شده اند به همان صورت باید خوانده شوند و ما حتی حق تغییر یک کلمه را هم نداریم و اگر تغییر بدهیم خاصیت آن از بین می رود. یک چیزی هست در خواص حروف و اعداد، دقیقا این هم همین است.
📜مانند حدیث معروف که شخصی نزد امام صادق (علیه السلام) رفت و دعای غریق را یاد گرفت و گفت؛ «يا اَللَّهُ يا رَحْمنُ يا رَحِيمُ يا مُقَلِّبَ القُلُوبِ والابصار» امام صادق به او گفت: "والابصار" را اضافه نکن دعا را همانطور که من به تو یاد دادم به همان صورت بخوان، چیزی کم و زیاد نخوان. یا در دعای «اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ» بعضی ها در آخرش «بِرَحْمتک یا أرْحَمَ الرّاحِمیَن» را می گویند اما دعای «اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ» در آخر دعا «بِرَحْمتک یا أرْحَمَ الرّاحِمیَن» ندارد. وقتی ندارد ما حق اضافه کردن چیزی به آن را نداریم.
⁉️بعضی ها می گویند چه اشکالی دارد؟ اشکالش این است که این کم کم باب می شود و بعد هر چیزی به قرآن و احادیث اضافه می کنند و می گویند چه اشکالی دارد، و اینطوری باب تحریف راحت آغاز می شود. پس چون زیارت عاشورای اصلی ″هذا يَوْمٌ" دارد و هیچ روایتی هم نداریم که در روزهای غیر عاشورا تغییر به «اِنَّ يَوْمٌ بِقَتْلِهِمُ الْحُسَيْنَ» بدهید، پس ما حق این تغيیر را نداریم. این سه نظری است که علامه تهرانی در کتاب شفاء الصدور خودش آورده این نظریات را نقل کردیم.
📃زیارت عاشورا، از زبان دو امام نقل شده است امام باقر (علیه السلام) و امام صادق (علیه السلام). علقمه از امام باقر نقل می کند صفوان از امام صادق نقل می کند. آن سندی که به صفوان می رسد یعنی از امام صادق نقل می کند در این سند اینطور ختم می شود که امام می گوید: ای صفوان! من این زیارت را یافتم با همین.. (چون امام صادق قبلش اینطور می گوید من ضامن هستم که هر کس زیارت عاشورا را به این شیوه بخواند خدا حاجتش را می دهد و دست خالی رد نمی کند و فردای قیامت شفاعتش می کند)
👈ضمانت از پدرم، پدرم از پدرش.. تا رسول الله، رسول الله از جبرئیل و او از خدا گرفت. و خدا قسم خورد به ذات خودش که هر کس حسین را با این زیارت از دور یا نزدیک زیارت کند قبول می کنم زیارت او را، مطلب و خواست هایش به هر اندازه که باشد برآورده می کنم و نمی گذارم هیچ کس نا امید از در خانه من بیرون رود. پس آن سندی که از صفوان به امام صادق می رسد آنجا بحث حدیث قدسی بودن زیارت عاشورا اشاره شده.
🔹 ادامه دارد ...
🎤استاد احسان عبادی
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا
#امام_حسین
#اربعین
#ماه_صفر
https://eitaa.com/darsayehsarahlebeyt
💠تفسیر زیارت عاشورا
⬅️قسمت هشتم
📌بعضی اختلافاتی که در متن زیارت عاشورا در کتاب مصباح و کتاب کامل الزیارات هست فرق اساسی با همدیگر ندارند مثلا آن قسمت «اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا خِيَرَةَ اللَّهِ وَابْنَ خِيَرَتِهِ» این سلام در کتاب مصباح شیخ طوسی نیست اما در کتاب کامل الزیارات شیخ صدوق هست. اینطور اختلافاتی دارند و آنچنان اختلافات اساسی با همدیگر ندارند.
✋ابتدای زیارت عاشورا با سلام شروع می شود که وقتی به امامی سلام می دهیم، سلام فقط به معنای سلام گفتن و درود گفتن و خوش آمد نیست. سلام به معنای دعای سلامتی کردن برای طرف مقابل هم هست. یعنی امام حسین (علیه السلام) من دعای سلامتی برای شما می کنم و این اطمینان را می دهم که از طرف من امن و سالم هستید و هیچ خطری شما را تهدید نمی کند.
💢نکته ی مهم:
👈اینکه می گوییم امام حسین از جانب من هیچ آسیبی به شما نمی رسد، ما دو نوع آسیب داریم آسیب جسمی و آسیب روحی. بله آسیب جسمی ما هیچ گاه به اهل بیت نخواهد رسید. ما هیچ گاه به روی آنها شمشیر نمی کشیم و آسیب نمی رسانیم. اما در بحث آسیب روحی متأسفانه خیلی از ماها درگیرش هستیم. این گناهانی که انجام می دهیم باعث رنجش روح امام می شود.
📜خود امام زمان (عجل الله فرجه ) در نامه ای که به شیخ مفید می نویسد می فرماید؛ هیچ چیزی ما را از شما شیعیان دور نمی کند مگر آنچه از بدی های شما به دست ما می رسد. بعد به شیخ مفید می فرمایند؛ گویی آنانی که با ما عهد بستند و عهد خود را شکستند از شکستن عهد خود خبر ندارند، ما بر همه ی اینها آگاهیم و همه ی اینها را می دانیم. ممکن است خیلی از ما در طول زندگی عهد و پیمانی با امام زمان بسته باشیم ولی به هر دلیل و بهانه ای این عهد را شکسته باشیم. امام زمان می فرمایند ما از همه اینها خبر داریم.
⚠️پس وقتی می گوییم «اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ...» باید واقعا حواسمان جمع باشد این سلام از ته دل هست؟! یعنی واقعا هیچ آسیبی از طرف ما به امام حسین (علیه السلام) نمی رسد؟ یا نه با گناهان و کارهایی که می کنیم به امام حسین ظلم می کنیم و اهل بیت را ناراحت می کنیم!!
🔹 ادامه دارد ...
🎤استاد احسان عبادی
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا
#امام_حسین
#اربعین
#ماه_صفر
https://eitaa.com/darsayehsarahlebeyt
4_5778443541134968664.mp3
10.8M
#الأربعين_مقدمة_الظهور ۴
💫 اربعیـــن،
نقطه ی صفر عاشقی
و
لبِ مرزِ دلداگی است !
چرا بعضیها، قلباً و جسماً میآیند...
بعضیها با آنکه جسمشان امکان حضور ندارد، قلباً شیفته ی حضورند...
اما بعضیها حتی در قلبشان هم، تمایل به این بهشت ندارند؟
#امام_حسین
#اربعین
#ماه_صفر
https://eitaa.com/darsayehsarahlebeyt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قـــربـــون کبوتــــرای حــرمـت امــــام حســـن😭😭😭💔💔
#شهادت_امام_حسن_المجتبی
#ماه_صفر
https://eitaa.com/darsayehsarahlebeyt
کانال شکوفه هامون👇
🌸شکوفه های بهشتی🌸
https://eitaa.com/shokofehhaybehshti
اگر فرزند ۶ تا ۱۲ ساله دارید یه سری به کانالمون بزنید 😍
به دیگران هم معرفیمون کنید😉
#حدیث
مولایمان امام حسن مجتبی علیه السلام می فرمایند؛
به جانم قسم که ما پرچم های هدایت و نشانههای روشن پرهیزگاری هستیم.
🏴🔹🏴🔹🏴🔹🏴
شهادت دومين نور ولايت، صاحب كرامت و شفيع قيامت، امام حسن مجتبی علیه السلام را تسليت عرض می نمائیم...
#شهادت_امام_حسن_مجتبی
#اربعین
#ماه_صفر
https://eitaa.com/darsayehsarahlebeyt
💌 سهم امروزمون از یاد مولای غریب
🏴🔹🏴🔹🏴🔹🏴
📌 دنیا و باقی ماندن در دنیا
✉️ نامهای برای امام نوشت و در آن گفت: «با این وضع فرماندهان لشکرت میخواهی با من بجنگی؟ صَلاح تو این است که کنارهگیری کنی و با من صُلح کنی و من هر شرطی که تو بگذاری میپذیرم.»
🔆 امام مجتبی بعد از دریافت نامه، در بین لشکری که از هم متلاشی شده بود، با همان حالت جراحت حاضر شدند و فرمودند: «مردم! من میدانم خودم به تنهایی چگونه خدا را عبادت کنم که از من راضی باشد. اگر ایستادهام بهخاطر شماست. معاویه دارد به چیزی دعوت میکند که نه خیر دنیا در آن هست و نه آخرت. اگر پیشنهاد او را بپذیریم میبینم آب و نانی که خدا برای شما مقدّر کرده را بچههایتان از درب خانهٔ آنها درخواست میکنند اما آنها دریغ میکنند. اگر رضای خدا و مرگ با عزّت را ترجیح میدهید پیشنهاد او را نادیده بگیرید و به جنگ او بروید که جز شمشیر بین ما و او نباید باشد. اما اگر دنیا و باقیماندن در دنیا را ترجیح میدهید پیشنهاد او را بپذیریم.»
◾️ اینجا بود که از جای جای لشکر به صراحت فریاد بلند شد: «دنیا و باقی ماندن در دنیا...» یعنی ما تو را نمیخواهیم؛ معاویه را میخواهیم. و اینجاست که امام صلح را میپذیرند.
🔺 اکنون نیز معاویه های زمان، برای به انزوا کشیدن منجی بشریت در تلاش هستند. ما برای تحقق ظهور منجی چه میکنیم؟! دنیا یا رضای خدا؟ کدام را انتخاب میکنیم؟😔🤔
#شهادت_امام_حسن_مجتبی
#اربعین
#ماه_صفر
https://eitaa.com/darsayehsarahlebeyt
تاریخ شهادت 💔🕯️
🏴 از آنجا که در برخی مناسبت ها متاسفانه هرکدام از مورخین صدراسلام، یک تاریخی را ذکر کرده اند، لذا تاریخ دقیقی از بعضی از وقایع آن زمان در دست نیست و همین باعث شده که در روز تولد یا شهادت پیامبر (صلی الله علیه وآله) و برخی از ائمه (علیهم السلام) به نقل های متفاوتی برسیم که یکی از آنها مربوط به تاریخ شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام ، و میلاد امام کاظم (علیه السلام) است.
👈 برخی مورخین نقل کرده اند که هفتم صفر روز میلاد امام موسی کاظم (علیه السلام) است و مکان ولادت ایشان را در سرزمین ابواء میان مکه و مدینه نوشته اند.
👈اما برخی دیگر از مورخان، باتوجه به محل تولد آن حضرت، معتقدند که میلاد ایشان باید در ذیحجه و پس از بازگشت از حج باشد.
⬅️ از طرف دیگر ، برخی از آنان برای شهادت امام حسنمجتبی (علیه السلام) سه نقل ( هفتم صفر، ۲۸ صفر، و آخر صفر) دارند که از این سه نقل، دو نقل ۲۸ و هفتم صفر مشهورتر است.
↩️ در تقویم های ما شهادت ایشان در ۲۸ صفر ثبت شده است، ولی بعضی از مراجع و علما همچنان به هفتم صفر معتقدند، و بعضی دیگر نیز قائل به هردوی آنها هستند.
🏴 به عنوان نمونه، درحالیکه حجت الاسلام مهدی مسائلی، محقق و مدرس حوزه علمیه اصفهان، بشدت معتقدند که شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام همان ۲۸ صفر است، و هفتم صفر روز میلاد امام کاظم علیه السلام است، و در این باره مطالبی هم نوشته و ارائه داده اند،
👈 در مقابل ، حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد کارشناس برنامه سمت خدا در رسانه ملی، استاد حوزه علمیه قم،و مسئول ستاد احیاگران شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام، در این زمینه میگوید:
↩️ طبق تحقیق مراجع و بزرگان؛ قول معتبرتر از شهادت امام مجتبی علیه السلام مربوط به هفتم ماه صفر است.
ایشان همچنین معتقد است که باید برای زدودن غبار مظلومیت امام مجتبی علیه السلام، دهه حسنیه را در ابتدای ماه صفر احیا کنیم.
⬅️ اما عموم مراجع عظام تقلید، در جمع بین دو قول و جهت رعایت احتیاط و احترام به هردو امام معصوم علیه السلام، قائل به جمع هردو مناسبت، هستند ولی نه از نوع جشن و سرور ❌ بلکه از نوع بیان فضائل و مناقب امام کاظم علیه السلام، و سوگواری برای امام حسنمجتبی (ع) 🏴
👌 بهرحال اشکالی ندارد که در این روز ، هم یادی از مظلومیت امام حسن علیه السلام بشود و هم یادی از امام کاظم علیه السلام!
🤔 البته تا زمانی که انشاءالله متولیان امر، به اجماع در این دو تاریخ برسند.❗️
سلام و درود و رحمت خدا بر هردو امام بزرگوار و شهید ما
✍ #طاوا
#ماه_صفر
https://eitaa.com/darsayehsarahlebeyt