فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی خوبه این، حتما ببینید و منتشر کنید
📚 @DasTanaK_ir
🔸 وضو با آب مخصوص آشامیدن
⁉️ روی بعضی از آب خوری ها نوشته شده است: آب برای آشامیدن است و این جا وضو نگیرید؛ من یک بطری آب برای استفاده در منزل برداشتم اما غیر از خوردن با آن آب وضو هم گرفتم، حکم وضو با چنین آبی چیست؟
✅ وضو با این آب صحیح نیست، ولی وضوهای گذشته، اگر از روی جهل و با قصد قربت انجام گرفته، صحیح است.
📚 @DasTanaK_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به مناسبت روز دختر
گفتگوی این شهید مدافع حرم با دخترش چه زیباست. زیباتر اینکه دختر به باباش میگه قول بده نمیری!! و پدر هم به قول خودش عمل کرد😢
📚 @DasTanaK_ir
حرکت خودجوش مردم اصفهان در محکومیت فیلم موهن
فرداد ساعت ۵٫۵ بعدازظهر
📚 @DasTanaK_ir
اباصالح
در بعضي از کتابها، «اباصالح» به عنوان يکي از کنيههاي حضرت مهدي عليه السلام ياد شده است. کنیه در لغت عرب به کلمه ای گفته می شود که با لفظ اب (پدر) و یا کلمه ام (مادر) شروع شود مانند ابوالحسن که از کنیه های معروف علی (ع) است و مانند ام الائمه که از کنیه های معروف حضرت فاطمه (س) است.
این کنیه در هیچ یک از منابع روایی شیعه برای حضرت ذکر نشده اما این احتمال وجود دارد که از حدیث امام صادق علیه السلام گرفته شده باشد که فرمودند: «إذا ضللت عن الطريق فناد: «يا صالح و يا أبا صالح أرشدونا إلى الطّريق يرحمكم اللّٰه» «هرگاه راه خود را در سفر گم کردي، سپس بانگ برآور: «اي صالح» و «اي اباصالح». خداوند رحمتش را بر تو فرود آورد! راه را به ما نشان ده». (الفقیه، شیخ صدوق، ج۲ ص ۲۹۸)
بنابراین به کار بردن آن برای ایشان اشکال ندارد و شاید بر همین اساس است که علمای ربانی و مؤمنین پیرو اهل بیت (ع) در جلسات و اجتماعات معنوی آن هم نه فقط در حال گم شدن در دشت و صحرا، بلکه در همه گمراهیهای فکری و عملی و علمی و نابسامانیهای مادی و معنوی در غیبت کبری، امام زمان را با کنیه «اباصالح» را به کمک و یاری می طلبند.
#مهدویت
#اختصاصی_داناب
#داناب (داستانکونکاتناب)
http://eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b
چرا به امام سجاد علیهالسلام ذوالثفنات میگفتند؟؟
فرزند ایشان حضرت امام محمد باقر علیهالسلام میفرمایند:
وَ لَقَدْ کانَ تَسْقُطُ مِنْهُ کلَّ سَنَةٍ سَبْعُ ثَفِنَاتٍ مِنْ مَوَاضِعِ سُجُودِهِ لِکثْرَةِ صَلَاتِهِ وَ کانَ یجْمَعُهَا فَلَمَّا مَاتَ دُفِنَتْ مَعَه؛ از مواضع سجود امام سجاد(ع) هر ساله هفت پینه برگرفته میشد چرا که حضرت بسیار نماز میخواند؛ این پینهها را جمع میکرد و چون که درگذشت همراه با او دفن کردند. (بحارالانوار، ج۴۶، ص۶۱)
(ثفنات = پینهها)
📚 @DasTanaK_ir