⭕️ عظمت بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب.
اگر بخواهیم پی به اهمیت و عظمت بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب ببریم ، لازم است نگاه ژرف و عمیقی به تئوری پردازان امنیتی و نظامی کاخ سفید آمریکا ، یعنی نظریه "پایان تاریخ فوکویاما" و "برخورد تمدنهای هانتینگتون" داشته باشیم.
در نظریه پایان تاریخ ، آقای فوکویاما معتقد بود که با شکست کمونیسم، به پایان تاریخ رسیدهایم و ایدئوژی پیروز هم لیبرال دموکراسی آمریکایی است که باید جهان از آن تبعیت کند.
اما آقای هانتینگتون ، بر خلاف نظریه پایان تاریخ فوکویاما ، به برخورد تمدنها و یا جنگ تمدنها معتقد بود و آن را یک جنگ اخلاقی برای تبعیت همه دنیا از مکتب لیبرالیسم ضروری میدانست!
عملیات نظامی ، سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی آمریکا ، بر اساس نظریه جنگ تمدنهای آقای هانتینگتون ، بر علیه کشورهای اسلامی آغاز و با طرح "خاورمیانه جدید" ، کشورهای افغانستان و عراق ، تصرف نظامی شدند ، ولی با شکست اسرائیل در جنگ با حزب الله لبنان ، تصرف نظامی ایران را فراموش کردند ، اما این پایان ماجرا نبود.
بر اساس جنگ تمدنها ، قرار بوده ، بعد از تصرف افغانستان و عراق ، "تمدن اسلامی" با تصرف نظامی ایران منهدم و فرهنگ لیبرالیسم بر تمام دنیا حاکم شود.
آیا چنین رویدادی به وقوع پیوسته و یا برعکس ، شاهد فروپاشی و احتضار مکتب لیبرالیسم غرب در مواجه با تمدن اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله و سلم هستیم؟
رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای ، سه هدف مهم "دولت سازی اسلامی" ، "جامعه سازی اسلامی" و "تمدن سازی اسلامی" را در بیانیه گام دوم انقلاب ریل گذاری نموده که با مدد الهی ، نخستین گام آن که دولت سازی اسلامی است ، باید بدست جوانان انقلابی در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دوم اسفند 98 محقق گردد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴میزان افزایش تعرفه برق از ابتدای سال ۹۹
سخنگوی صنعت برق:
🔹️ برای سال آینده از اول فروردین ماه ۹۹ به میزان ۷ درصد تعرفه برق برای همه مشترکان افزوده می شود و مشترکان پرمصرف نیز که بیش از الگوی مصرف، به مصرف برق می پردازند، علاوه بر ۷ درصد، ۱۶ درصد دیگر نیز افزایش تعرفه خواهند داشت.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
الف🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟
رفتار اصلاحطلبان با میرحسین موسوی در سالهای گذشته نشان میدهد که هدف آنها از مطرحکردن نام او در انتخاباتها بیشتر نوعی فرار روبهجلو و فریب اذهان عمومی بوده است و از طرفی رفتارهای موسوی نیز آنها را برای چندسال به سقوط و انزوا کشاند.
«میرحسین موسوی» نخستوزیر دوران دفاع مقدس شخصیتی بود که تا پیش از سال 88 کمتر نامی از او برده میشد. موسوی اگرچه بهلحاظ سنتی به جناح چپ وابسته بود اما بهدلیل مسئولیتش در دوران دفاع مقدس و حس خوب مردم به مدیران آن دهه و همچنین عدم پذیرش مسئولیت مهمی بعد از فوت امام خمینی(ره) کمتر مورد نقد و انتقاد جناحها و مطبوعات قرار میگرفت.
این حس نوستالژیک جناح چپ به مهندس موسوی، موجب میشد اصلاحطلبان از وی بهعنوان گزینه بالقوه در همه انتخاباتها یاد کنند. شخصیت موسوی بهگونهای بود که اصلاحطلبان میتوانستند کم و کاستیهای خود را پشت نام او مخفی کنند و بر اختلافات درونی و نارضایتیهای مردم از آنها سرپوش بگذارند.
اولینبار این اتفاق در سال 75 برای انتخابات هفتمین دوره ریاستجمهوری رخ داد. آن زمان جناح چپ جایگاهی در دولت هاشمی رفسنجانی نداشت و اگرچه توانسته بود در مجلس پنجم اقلیتی قدرتمند تشکیل دهد اما هدف آنها راهیابی به ساختمان پاستور بود. آن زمان برنامههای انتخاباتی آنها را مجمع روحانیون مبارز طراحی میکرد.
ادامه دارد....
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
الف🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟ رفتار اصلاحطلبان با میرحسین موسوی در
ب🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟
8 اردیبهشت سال 75، شورای هماهنگی گروههای خط امام شامل سازمان مجاهدین انقلاب، مجمع روحانیون مبارز، مجمع حزبالله و فراکسیون اقلیت مجلس پنجم با حضور محمد خاتمی، مهدی کروبی و محمد موسوی خوئینیها برگزار شد و پیشنهاد شد تا تمام تلاش خود را برای متقاعد کردن میرحسین موسوی به حضور در انتخابات انجام دهند.
انتخاب میرحسین با همین استدلال بود که او علاوه بر شهرت کافی میان مردم به واسطه هشت سال نخستوزیری در دوران جنگ میان طبقات مذهبی و خانواده شهدا و همچنین طبقات پایین جامعه از محبوبیت برخوردار است و شاید بتواند بخشی از جناح راست را نیز با خود همراه کند.
موسوی اگرچه برای پذیرش این مسئولیت اکراه داشت اما پس از جلسات و درخواستهای مکرر پذیرفت تا موضوع را مورد بررسی قرار دهد.
❌دست ردّ نخستوزیر به سینه دوستان قدیمی
تابستان سال 75 مجمع روحانیون و همچنین شورای هماهنگی گروههای خط امام نامزدی موسوی را مطرح کردند و مهرماه همان سال برخی چهرههای جناح چپ مدعی شدند موسوی برای حضور در عرصه اعلام آمادگی کرده است.
موسویلاری از اعضای مجمع روحانیون نیز در مصاحبهای روز 29 مهر 75 گفت: تقاضا برای نامزدی میرحسین موسوی یک خواست عمومی و فراگیر در سطح جامعه است. اگر مهندس موسوی این تقاضاها را نادیده بگیرد در حقیقت به خواست عمومی مردم عمل نکرده است."
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ به مناسبت ۹دی، سایت رهبرانقلاب تصاویری از دیدار میرحسین موسوی، خاتمی، هاشمی رفسنجانی و اصغر حجازی، مسئول دفتر رهبری به همراه بخشهای منتشرنشده از بیانات رهبرانقلاب درباره فتنه۸۸ را منتشر کرد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
ب🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟ 8 اردیبهشت سال 75، شورای هماهنگی گروهه
پ🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟
جناح چپ در سال 75 تلاش داشت تا موسوی را برای حضور در انتخابات سال 76 قانع کند و او را جانشین هاشمی در ریاستجمهوری کند
تمام تلاشها برای متقاعدکردن آخرین نخستوزیر در جریان بود اما 7 آبانماه میرحسین امتناع قطعی خود را از حضور در عرصه انتخابات اعلام کرد. اگرچه موسوی دلیل نیامدنش را حفظ مصلحت نظام عنوان کرد اما زهرارهنورد در مطلبی در نشریه عصرما ارگان سازمان مجاهدین انقلاب نوشت "هرچند ما مجلس بدی نداریم ولی مجلس فعلی مجلسی است که جناح مخالف موسوی در آن زیاد هستند و مجلسی نیست که با سیاستهای رادیکال هماهنگ باشد، سایر قوا این هماهنگی لازم را نداشتند، مهمتر از همه اینکه حمایت رهبری باید پشتسر یک رئیسجمهور باشد."، در واقع اگرچه برخی نزدیکان موسوی تلاش میکردند او را در تبعیت از ولایت فقیه بیهمتا نشان دهند اما همسر او تلویحاً مخالفت با ولی فقیه و مجلس را علت عدم حضور وی دانست، مخالفتهایی که ریشه در اتفاقات دهه 60 داشت و بعد از سال 88 فرصتی پیش آمد تا آن اختلافات بازخوانی شود.
زوایایی مغفول از ذهنیتِ التقاطیِ «میرحسین موسوی»
بعد از امتناع موسوی، نامهایی همچون هادی خامنهای، حسن حبیبی، غلامحسین کرباسچی، حسن روحانی و عبدالله نوری بهروی کاغذ آمد اما در نهایت این سیدمحمدخاتمی بود که بهعنوان گزینه نهایی مجمع روحانیون مبارز و کارگزاران سازندگی وارد رقابت شد و توانست بر کرسی ریاستجمهوری بنشیند.
ادامه دارد....
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
پ🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟ جناح چپ در سال 75 تلاش داشت تا موسوی را
ت🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟
موسوی در دوران ریاستجمهوری خاتمی نیز همچنان همان جایگاه تشریفاتی خود را در نظام داشت و بجز چندبار مصاحبه با روزنامههای زنجیرهای بروز و ظهوری از او در حوادث آن 8سال نمیبینیم. وی در این دوران سمت مشاور عالی رئیسجمهور و ریاست فرهنگستان هنر را بهعهده داشت.
⭕️ دعوت دوباره از موسوی؛ اینبار فریبکارانه!
سال 83 و با نزدیکشدن به روزهای پایان ریاستجمهوری سید محمدخاتمی، بار دیگر اصلاحطلبان بهسراغ میرحسین موسوی رفتند تا با استفاده از اعتبار او بتوانند در پاستور ماندگار شوند. بهخلاف سال 76، جبهه اصلاحات دچار آشفتگی بود؛ یک سو احزاب تندروی این جناح مانند مشارکت و مجاهدینانقلاب قرارداشتند، سوی دیگر مجمع روحانیون مبارز و از طرفی حامیان هاشمیرفسنجانی در قالب حزب کارگزاران نیز فعالیت انتخاباتی خود را پیگیری میکردند. در این شرایط تنها فصل مشترک احزاب اصلاحطلب میرحسینموسوی بود.
اواخر تیرماه سال83 مجمع روحانیون مبارز در بیانیهای از دعوت موسوی برای حضور در عرصه انتخابات خبر داد. متعاقب بیانیه مجمع روحانیون، احزاب دیگری مانند مشارکت، مجاهدینانقلاب، همبستگی، مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، مجمع نیروهای خط امام، حزب مردمسالاری و برخی دفاتر تحکیم وحدت از کاندیداتوری مهندس موسوی استقبال کردند، بااینحال بهخلاف سال 76، موسوی اینبار اصلاحطلبان را معطل نگهنداشت و مردادماه موسوی با بیان اینکه شرایط سال76 هنوز پابرجاست خبر عدم کاندیداتوریاش را منتشر کرد.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴دادگاه #محاکمه_اردوغان در مصر برگزار میشود!
🔹یک شهروند سوری مقیم مصر از رئیسجمهور ترکیه به اتهام ارتکاب جنایت جنگی و حمایت ار تروریسم شکایت کرده است.
🔹«مجدی الکردی» به وبگاه ایندپندنت عربی گفت که جلسه دادگاه قرار است در تاریخ ۲۶ ژانویه سال آتی (ششم بهمن) به ریاست قاضی «احمد یوسف» برگزار شود.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🚩سخنگوی قوه قضاییه: شبنم نعمتزاده و احمدرضا لشگریپور هر کدام به تحمل 20 سال حبس تعزیری، 74 ضربه شلاق تعزیری و محرومیت دائم از هرگونه خدمات دولتی محکوم شدند.
🔹 نعمت زاده به حدود 1370 میلیارد ریال رد مال به شرکتها و داروسازی رسا به پرداخت حدود 3700میلیارد ریال به عنوان جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
ت🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟ موسوی در دوران ریاستجمهوری خاتمی نیز ه
ث🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟
بسیاری از چهرههای جناح چپ معتقد بودند که دعوت از موسوی در مقطع زمانی سال 83 برای سرپوش گذاشتن بر اختلافات درونی جناح اصلاحطلب و نوعی فرار روبهجلو بود.
قدرتالله علیخانی نماینده مجلس هفتم گفته بود "میرحسین موسوی شخصیت مورد احترامی است و کاندیداتوری او در انتخابات ریاستجمهوری خوب است اما بعید میدانم که ایشان به آن معنا وارد عرصه سیاسی شود."
ابراهیم اصغرزاده دبیرکل حزب همبستگی نیز دعوت از موسوی را کاری سیاسی دانست که "اصلاحطلبان میخواستند از دوره بحران و آشفتگی که بعد از انتخابات مجلس هفتم دچار شده بودند، عبور کنند". هاشم هاشمزاده هریسی عضو کمیته پیگیری قانون اساسی هم اظهار میدارد در برخی مواقع احزاب از شخصیتهایی نام میبرند که این شخصیتها به هیچ وجه تمایل ندارند در انتخابات شرکت کنند.
روزنامه شرق سال 84 در تحلیل از حضور موسوی در انتخابات نوشت، میرحسین را اصلاحطلبان از سر استیصال انتخاب کردند
متهم کردن اصلاحطلبان به فریبکاری و مخفی شدن پشت نام میرحسین موسوی، نشان از عمق اختلافات درونی این جناح داشت. محمدرضا دولتآبادی از اعضای مجمع روحانیون از جمله افرادی بود که لب به سخن گشود: مسائلی که امروز در مورد حمایت تمام گروههای جبهه دوم خرداد از میرحسین موسوی عنوان میشود، بسیار تاکتیکی و فریبکارانه است.
روزنامه شرق نیز در تحلیل از حضور موسوی در انتخابات نوشت میرحسین موسوی را اصلاحطلبان از سر استیصال انتخاب کردند.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🚩 مقدمفر: چرا خاتمی ادعای مخالفتش را با اردوکشیهای موسوی و رفتارهای کروبی علنی نمیکند؟ / فتنه بعدی دشمن ناامیدسازی با استفاده از جنگ شناختی است
مشاور رسانهای فرمانده کل سپاه در همایش بصیرتی ایامالله 9 دی در شهرستان پیشوا:
🔹چرا هنوز بعد از گذشت 10 سال از فتنه 88 کسانی مثل سیدمحمد خاتمی که در جلسات خصوصی و حضوری اعلام میکنند ما مخالف اردوکشیها و بیانیههای میرحسین موسوی و رفتارهای کروبی بودیم، حاضر نشدند این حرفها را به صورت آشکار و علنی اعلام کنند که البته علت این است که اگر این حرفها آشکار شود بسیاری از افرادی که در جبهه اصلاحطلبان و جریان فتنه آن روز فعال بودند گریبان ایشان را خواهند گرفت و به اعتراض خواهند گفت که چرا همان زمان این مطلب را به ما نگفتید و همراهی خود با میرحسین موسوی و کروبی، ما را گرفتار آن فتنه عظیم کردید.
🔹شکست سناریوی دوم دشمن تحت عنوان چهلم کشتهها شکستی بالاتر از سناریوی اول بود، نزدیک چهل روز تبلیغ میکردند تا مجددا در 5 دی ماه آشوب دیگری در کشور رقم بزنند و تمام سرمایههای رسانهای رسمی و مجازی خود را بسیج کردند تا حادثه دیگری را پدید بیاورند اما 5 دی ماه در هیچ نقطهای از کشور هیچ اتفاقی رخ نداد و شکست مفتضحانهای بدتر از شکست اول در آذر ماه نصیب آنان شد.
https://tn.ai/2171407
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
ث🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟ بسیاری از چهرههای جناح چپ معتقد بودند
ج🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟
با نیامدن مجدد موسوی در عرصه انتخابات، اصلاحطلبان دچار تکثر کاندیدا شدند.
#مصطفی_معین از جانب چهرههای تندروی این جریان مثل مجاهدین انقلاب و مشارکت کاندیدا شد
#مهدی_کروبی اگرچه دبیرکل مجمع روحانیون مبارز بود اما حزب وی پشتش را خالی کرد و به حمایت از معین پرداخت
#هاشمی_رفسنجانی با حمایت کارگزاران به عرصه آمد و
#مهرعلیزاده نیز کاندیدای فردی این جناح بود.
در آن انتخابات محمود احمدینژاد توانست با کسب 17 میلیون و 248 هزار و 782 رای در دور دوم با شکست هاشمی رفسنجانی به ریاستجمهوری برسد.
♨️ سال 88؛ آمدن موسوی و ادعای "تقلب"!
مرحله سوم دعوت از مهندس موسوی به سال 87 برمیگردد. اصلاحطلبان که تمام ارکان حکومت از قبیل مجلس، ریاست جمهوری و حتی شوراها را از دست داده بودند و در انتخابات مجلس هشتم نیز نتوانستند اکثریت را از آن خود کنند، تصمیم گرفتند بار دیگر به سراغ گزینه مرضیالطرفینی مانند میرحسین موسوی بروند.
اگرچه تا پیش از انتخابات اسامی چون #محمدرضا_عارف، مهدی کروبی، سیدمحمدخاتمی، هاشمی رفسنجانی و #عبدالله_نوری برای رقابت به میان آمد اما در نهایت موسوی پذیرفت که وارد عرصه شود. 20 اسفند سال 87 موسوی در بیانیهای حضور خود در انتخابات را اعلام کرد. 26 اسفند نیز سیدمحمدخاتمی با انتشار بیانیهای بطور رسمی از نامزدی در انتخابات ریاستجمهوری 88 انصراف داد.
ادامه دارد....
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴 #فوری
ورود رهبران عراق ،ابومهدی مهندس، فالح فیاض هادی عامری به محل سفارت آمریکا در بغداد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔻 ۳۰ نفر از اداره کل ثبت اسناد و املاک تهران بازداشت شدند
سخنگوی قوه قضائیه:
🔹در ۹ ماهه امسال بیش از ۲۷ هزار بازرسی از دفاتر اسناد رسمی انجام شد؛ فقط در استان تهران ۳۰ نفر از اداره کل ثبت اسناد و املاک تهران بازداشت شدند.
🔹 ۳۰۲ نفر از سردفتران و دفتریاران به انفصال موقت ، ۳۳ نفر سلب صلاحیت و ۵۱۷ نفر به جزای نقدی محکوم شدند.
🔹 ۷۰ پرونده دیگر در حال رسیدگی است که پیشنهاد شده اینها نیز سلب صلاحیت شوند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴مرگ آرام مغزی کودکان ایران با موبایل
بافت مغزی کودکان بخاطر داشتن رطوبت بیشتر یک رسانای عالی برای اشعه تلفن همراه است و به نسبت مغز افراد بزرگسال در مواجهه با این اشعه بسیار گرمتر میشود. لذا آسیب بیشتری میبیند!
به این دلایل موبایل را در دسترس کودک قرار ندهید:
👈خواب کودک مختل میشود.
👈توان یادگیری کودک کاهش مییابد.
👈دایره واژگانی کودک کاهش مییابد.
👈احتمال چاق شدن کودک افزایش مییابد.
👈هوش هیجانی(EQ) کودک کاهش مییابد.
👈سیستم اسکلتی کودک دچار اختلال میشود.
👈 رطوبت مغز کودک کم میشود و مغز کودک کوچکتر میشود!
👈احتمال ابتلای کودک به برخی سرطانها مثل #سرطان_سینه و #تومور افزایش مییابد.
تأثیر میدان الکترومغناطیس گوشی همراه بر مغز کودکان از طریق افزایش حرارت و ایجاد تغییر در پروتئینها و در نهایت، ژنها عامل شروع این مرگ مغزی آرام یا سرطان مغزی شناخته شدهاست.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
🔺️ شمار مجروحان معترض به #حمله_آمریکا_به_حشدالشعبی افزایش یافت
شبکه تلویزیونی العربیه اعلام کرد شمار معترضان عراقی که بر اثر حمله گارد حفاظت سفارت آمریکا در بغداد با شلیک گلولههای جنگی و گاز اشکآور مجروح شدهاند، به ۶۲ نفر افزایش یافت؛ این در حالی است که السومریه نیوز تعداد مجروحان را ۳۲ نفر اعلام کرده است.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔻نویسنده آمریکایی: حملات در عراق نمونهای از همکاری آمریکا با تروریستها است
🔹همگی دلیل واقعی تجاوز واشنگتن علیه سوریه را میدانیم و آن دلیل این است که ایران را به واسطه حذف متحدانش منزوی کند و این جنگ شکست خورده است. اکنون آمریکا به دنبال سایر راهبردها در عراق و لبنان است.
🔹شواهد و مدارک واضح است که ایالات متحده از وجود داعش بهره میبرد و هر اقدامی را برای مقابله با کسانی انجام میدهد که در حال مبارزه با تروریستهای داعش هستند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔹منابع خبری گزارش دادهاند که در حال حاضر دو ورودی ساختمان سفارت آمریکا در آتش میسوزد.
🔸اسکای نیوز: صدای تیراندازی در اطراف سفارت آمریکا در بغداد شنیده شد.
پامپئو تلویحاً معترضان عراقی را تهدید کرد
🔹همزمان با ادامه اعتراضات در برابر سفارت آمریکا در بغداد، پامپئو در تماس تلفنی با رئیسجمهور و نخستوزیر عراق، گفته است که واشنگتن از اتباع خود «دفاع» خواهد کرد.
#تسخیر_لانه_جاسوسی_در_عراق
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴 زلزلهای خبری دقیقا شب سال نو
✍🏻 #علیعلیزاده
🔰تحقیر تاریخی آمریکا، صفحه اول همه روزنامههای این کشور را پر کرده.
🔹اگر فرماندهان حشد، سالها برای انتخاب زمان این حمله طراحی و فکر میکردند، هرگز بهتر از شب سال نو نصیبشان نمیشد. آمریکا سیلی از این محکمتر در سالهای اخیر نخورده بود.
🔺صراحتا آمریکا هرچه این سه ماه، بواسطه قدرت رسانهای و نرم خودش و ضعفهای ما در جنگ نرم، در عراق کاشته بود؛ به باد رفت.
🔹و امشب دیگر «مرگ بر آمریکا» جمله کیهان و فارس و یا شعار چند نفر در نمازجمعهای در ایران نیست. جمله اول فاکسنیوز - پربینندهترین تلویزیون کابلی آمریکا - و نیویورک تایمز پرخوانندهترین روزنامه جهان است به نقل از تظاهر کنندگان عراقی.
💢ترامپ و پمپئو و دستگاه سیاست خارجی آمریکا، عزادارترین افراد عید سال نو امشب هستند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
ج🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟ با نیامدن مجدد موسوی در عرصه انتخابات،
چ🔺🔻چگونه اصلاحطلبان تندرو و «موسوی» به یکدیگر خیانت کردند؟
اولین تشکلی که رسماً حمایت خود را از موسوی اعلام کرد، «جمعیت توحید و تعاون» بود که از نزدیکترین افراد به موسوی بشمار میرفت و با راهاندازی #وبسایت_کلمه فعالیت انتخاباتی موسوی در فضای مجازی را هم شدت بخشیدند. سیدعلیرضا بهشتی، قربان بهزادیاننژاد، غلامرضا ظریفیان، حمزه غالبی، محمدرضا تاجیک و محمد باقریان از اعضای شناخته شده این تشکل بودند که در ستادهای موسوی نیز مسئولیت گرفتند. گفته میشود که اعضای شورای مرکزی این گروه در انتخابات نهم ریاستجمهوری تا آخرین ساعات مانده به مهلت ثبتنام سعی در راضیکردن میرحسین موسوی برای کاندیداتوری داشتند.
اگرچه موسوی نامزد اکثریت تشکلهای اصلاحطلب بود اما اصلاحطلبان و شاید خود وی به این نکته توجه نداشتند که شرایط سال 76 از بین رفته و نسلی که اکنون به سن رای رسیدهاند دوران نخستوزیری موسوی را به یاد نمیآورند. از سوی دیگر گفتمان عدالت که موسوی تاحدی نماد آن بهشمار میرفت سال 84 از سوی احمدینژاد مطرح و مردم به وی اقبال نشان داده بودند و بعید بود موسوی بتواند در این فضا گفتمان جدیدی از خود بروز دهد. لذا رفته رفته چهرهای که از او به نمایش گذاشته شد نه نخستوزیر دهه 60 بلکه کاندیدایی در طراز حزب مشارکت و نهضتآزادی و دیگر طیفهای تندروی جناح موسوم به اصلاحات بود و حتی در برخی مواضع، گوی سبقت را از آنها ربود و چهرهای بهشدت رادیکال از خود نشان داد.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🚫 غرب زده ها!!!
تا این غرب زده ها اصلاح نشوند، یه استقلال (کامل) نخواهید رسید.
#اسما_ایران
🇮🇷 @asmairan
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist