فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفندها 🌸🍃
ساخت روغن های معطر برای ماساژ
@dehkadebanoo
موچی محبوب ترین شیرینی ژاپنیه که جدیدا خیلی طرفدار پیدا کرده🤌🏻 این شیرینی بافت خیلی نرم و لطیفی داره و خیلی خوشمزه ای👌🏻
حالا من موچی رو به شکل رولی درست مردم که ظاهر زیباتری داره🙂
(آرد موچی رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید)
آرد برنج گلوتینوس ۱۷۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
شیر ۲۶۰ گرم
کره ۴۰ گرم
رنگ خوراکی چند قطره
مواد میانی:
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری(دلبخواهی)
وانیل نصف قاشق چایخوری
پوره انبه به مقدار لازم
آرد برنج، نشاسته ذرت و پودر قند رو داخل ظرف بریزید و باهم ترکیب کنید.بعد شیر رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا گلولههای آرد کامل باز بشن. بعد چند قطره رنگ خوراکی هر رنگی که مدنظرتون هست به مواد اضافه کنید.حالا مواد رو از صافی رد کنید.بعد روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و به مدت یک دقیقه داخل ماکرویو بزارید، پس از یک دقیقه مواد رو خارج کنید و هم بزنید و دوباره ۱ دقیقه دیگه تو ماکرویو بزارید.این مرحله رو ۳ بار تکرار کنید تا خمیر خوب بپزه و منسجم بشه. بعد کره رو به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.بعد از یکدست شدن خوب ورز بدید تا یه خمیر یکدست و یکنواخت بشه.خمیر رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال بزارید.روی تخته پودر نارگیل بپاشید همیر رو پهن کنید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. حالا مواد پنیری رو روی خمیری بریزید و با با کاردک کاملا صاف و یکدست کنید،حالا خمیر رو به آرومی رول کنید و به مدت ۳۰ دقیق داخل یخچال بزارید. حالا نخ رو زیر رول بزارید و نخ رو در جهت مخالف بکشید تا خیلی نرم برش بخوره.
مواد میانی👈🏻پنیر خامه ای و پودر قند رو با هم مخلوط کنید بهتره از همزن استفاده کنید.بعد وانیل و پوره انبه رو بهش اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
@dehkadekadbanoo
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه نان لواش :
◗ ۳ پیمانه آرد نانوایی یا آرد گندم
◗ ۱ تا ۱.۵ پیمانه آب
◗ ۱ قاشق غذاخوری نمک
◗ ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
@dehkadekadbanoo
#دونات_شکری
.#دونات شکری شیرین
آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار
نمک نوک ق م
خمیر مایه ۱ ق غ
شکر یک ق غ
کره ۵۰ گرم
شیر ولرم ۱ لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
تخم مرغ ۱ عدد درشت
روغن سرخ کردنی
آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید
.
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
فورواردکن دوست خوبم😍😘
@dehkadekadbanoo
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزه😋
#سالاد_کدو_رژیمی😍😋
بسیار لذیذ و خوشمزه
اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇
〰🥦〰🍍〰🌶
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo
〰🌽〰🥒〰🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه😋
#مرغ_سرخ_شده_سه_سوته😍😋
بسیار لذیذ و خوشمزه
اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇
〰🥦〰🍍〰🌶
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo
〰🌽〰🥒〰🍤
#نون_خامه_ای
مواد لازم
ارد 1لیوان
آب 1لیوان
تخم مرغ 4عدد
کره ۵۰ گرم
شکر 1ق غ
نمک 1پنس
وانیل 1/8 ق چ
بکینگ پودر 1/8ق چ
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
این مقدار حدود 20تا نون خامه ای کوچیک و ۱۲ دونه نسبتا درشت بهمون میده
طرزتهیه
قبل از هر کاری فر رو روی درجه 200روشن میکنیم و توی سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم .
اب، کره و نمک و شکر رو تو یه قابلمه تفلون کوچیک میریزیم و حرارت رو روشن میکنیم .کنار ظرف می ایستیم وقتی از ته ظرف اب شروع به جوشیدن کرد فورا ارد رو یکجا توی قابلمه میریزیم .این قسمت کار خیلی مهمه نباید اب بجوشه و بخار بشه چون نون کیفیتش رو از دست میده
بعد که ارد رو ریختیم با قاشق چوبی مرتب هم میزنیم تا خمیر گرد بشه وچیزی کناره های ظرف نباشه اینکار فقط چند لحظه طول میکشه.حالا خمیر رو توی یه ظرف دیگه منتقل میکنیم وکمی باز میکنیم تا زودتر خنک شه .وقتی حرارت خمیر به اندازه ای شدکه انگشتمون فقط گرما رو حس کنه یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه میکنیم و اول با با چنگال هم میزنیم تا تخم مرغها به خوردخمیر بره بعد وانیل و بکینگ پودر رو هم میریزیم با همزن کمی هم میزنیم
حالا خمیر اماده شده رو توی قیف میریزیم و توی سینی فر به فاصله با ماسوره یا با قاشق میزنیم .
سینی رو توی فر میذاریم و حرارت رو به 180 میرسونیم و نونا رو برای 40تا 45دقیقه میذاریم تا بپزه بستگی ب دمای فر داره ( برای من ۱ ساعت و نیم طول کشید). تو این فاصله در فر رو نباید باز کنیم چون دیگه نونا پف نمیکنن .
بعد که نونا خنک شدن با خامه فرم گرفته پرشون میکنیم و توی ظرف سرو میچینیم.
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزه😋
#غذای_ترکی😍😋
بسیار لذیذ و خوشمزه
اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇
〰🥦〰🍍〰🌶
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo
〰🌽〰🥒〰🍤
14.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزه😋
#دسر_مشکوفی_دورنگ1😍😋
بسیار لذیذ و خوشمزه
اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇
〰🥦〰🍍〰🌶
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo
〰🌽〰🥒〰🍤