فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کوکو_ماش 😋😍
اگر خاصیت ماش بدوني ازش غافل نمیشی 🥰🤌
.
.سیوش کن این کوکو بینظیر🥰✌️میره تو لیست غذاهای نونی خوشمزه تون
همه مراحل پخت کوکوی ماش تو فيلم کامل با توضیحات هست
✅کوکوی ماش
ماش یک لیوان
۲سیب زمینی متوسط
۲تا ۳حبه سیر
ماش و سیب زمینی نباید حین پخت له بشه باید نیم پز کنید بعد حسابی خنک شدن میکس کنید
.
پیاز متوسط تا بزرگ (رنده و اب گرفته )
جعفری ۳ق غ
پیازچه ۳ق غ
نمک فلفل سیاه زردچوبه پاپریکا
پودر سوخاری ۳تا ۴ق غ
تخم مرغ ۲عدد
.
مواد کوکوی ماش رو حسابی مخلوط و تو روغن داغ با شعله ملایم سرخش کنید
،
با این اندازه شما حدود۱۵تا ۱۷تا کوکوی ماش دارید
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #ترشی_لیته 😋😍
یکبارم شده این مدلی ترشی لیته درست کن همه عاشقش میشن و مدت طولانی هم ماندگاری داره 😍 این روش درست کردن ترشی ، تجربه چندین ساله مادرم هست و خیلی زودم ترشی جا میفته و ماندگاری بالایی داره 👌
مواد لازم :
🥦گل کلم دو کیلو
🍀سبزی ترشی نیم کیلو ( ترخون ، مرزه ، جعفری ،شوید ، گشنیز ، نعناع )
🥬کرفس یه بوته کوچک
🥕هویج نیم کیلو
🧄سیر ۶ تا بوته
🫑فلفل سبز ۱۰۰ گرم
🍆بادمجان یک کیلو
🍷سرکه قرمز حدود دو لیتر
ادویه ها :
نمک ، فلفل قرمز ، گلپر ،سیاهدانه ، زردچوبه
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #نان_موزی 😋😍
درست کردن این نون موزی که برای صبحانه عالیه و بافتش یه چیزی بین کیک و نونه فقط ۱۰ دقیقه زمان میبره
🌸 مواد لازم:
۳ عدد موز رسیده بزرگ
۲ عدد تخم مرغ درشت
۵۰ گرم کره ذوب شده
۱۰۰ گرم پودر قند
۲۰۰ گرم آرد سفید یا همه منظوره
۱/۲ ق غ بکینگ پودر
۱/۲ ق چ دارچین
کمی وانیل
🌸 دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه
🌸 قالب من لوف ۲۰ سانت بود
🌸 اگه دوست داشتین مقداری مغزیجات مثل گردو به مواد اضافه کنید
🌸 حتما امتحانش کنید خیلی خوش عطر و خوشمزه میشه 🤌🏻
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #فیله_استریپس_رستورانی 😋😍
با این روش یه فیله استریپس رستورانی درست کن ، ترد و خوشمزه
فیله ها با پیاز خلالی ، پودر پاپریکا ، نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، پودر سیر و باترمیلک مزه دار میشن.
✅باترمیلک : ۱/۴ پیمانه شیر + یک و نیم ق چ سرکه سفید مخلوط بشه ، میزاریم ده دقیقه بمونه بعد به فیله اضافه میکنیم
ترکیب آرد برای پوشش فیله ها⬇️
✅آرد یک پیمانه
✅نشاسته ذرت یک و نیم ق غ
✅بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
✅ادویه : ۱ ق چ پاپریکا ، نصف ق چ فلفل سیاه ، یک ق چ پودر سیر ، یک و نیم ق چ نمک ، درصورت دلخواه برا خوشرنگ تر شدن ۱ ق چ زردچوبه(فیله استریپس در کل زردچوبه نداره ولی برای خوشرنگ تر شدن حتما بزنین )
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_هل_گلاب 😋😍
مزه بهشت یعنی ایشون🫠😋☝️پس حتما امتحانش کن🤤
آرد سه صفر ۱ و ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری استاندارد
تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۳ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه
👈نصف شکر به سفیده ها و باقی مانده به زرده ها اضافه میشود
👈اگه شیرین تر دوست دارید میتونید ۱ پیمانه شکر بریزید
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده غلیظ ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر تارتار ۱/۸ قاشق چایخوری(دلخواه)
👈کمک به فرم گیری بهتر سفیده و مانع آب انداختن سفیده فرم گرفته میشود
شیر به دمای محیط رسیده ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه :
کف قالب ۲۳ یا ۲۵ سانت را کاغذ بندازید،دیواره قالب را چرب نکنید
فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید
👈فر برقی یا توستر دما ۲۰ درجه کمتر
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و ۳ بار الک کنید
زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید
سفیده ها + پودر تارتار با دور تند همزن بزنید تا کف کنند و بعد قاشق قاشق از اطراف کاسه نصف شکر دستور را اضافه و به همزدن با دور تند ادامه دهید تا سفیده کاملا فرم بگیرید و به صورت قله ایستاده درآید
ظرف سفیده را بذارید یخچال
زرده ها+وانیل+هل+بقیه شکر را حدود ۳ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرمرنگ شود
👈بین کار چند بار کاسه را دورگیری کنید تا زرده به خوبی همزده شود و کیک بوی زخم نگیرد
و بعد گلاب و زعفران را اضافه و به همزدن با دور تند ادامه دهید تا زرده حجیم و کشدار شود
ادامه👇👇👇
ادامه آموزش کیک هل و گلاب 👇👇👇
سپس شیر و روغن را اضافه و هر کدام را ۱ دقیقه با دور تند همزن بزنید.
سپس سفیده و مخلوط مواد خشک را به تناوب در سه مرحله اضافه و با لیسک به آرامی فولد کنید
👈دقت کنید آرام و دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد وگرنه بافت کیک سفت شده و خوب پف نمیکنه
👈مواد خشک را با الک اضافه کنید تا آرد گلوله نشود
مایه کیک را در قالب بریزید و ۳ بار آهسته روی سطح کار بزنید و بلافاصله در فر قرار دهید به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود.
قالب را از فر خارج کرده و دور کیک را با کارد از قالب جدا کنید
صبر کنید کیک داخل قالب خنک شود بعد در طرف سرو برگردانید و کاغذ را جدا کنید
مواد کرم :
۱ بسته خامه صبحانه+۲ قاشق پودر قند +یک تا دو قاشق گلاب را مخلوط و روی کیک خنک بریزید
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_یلدایی
پشمک قالبی مخصوص شب یلدا😁🍉
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرست واسه کسایی که یلدایی میخوان ببرن🍉
خیلی راحته چندتا درست کنید کامل یاد میگیرید
سیوکن واسه یلدات درستش کنی🌹❤️
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل بورانی خوشگل و خوشرنگ😍
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل بورانی خوشگل و خوشرنگ😍
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ مدل ایده یلدایی
♥️
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تولدت رو اینطوری درست کن
خیلی کیوته🫠🦉
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزیین خیار برای سالاد🥒🍅
@dehkadekadbanoo