eitaa logo
دهکده کدبانو
149 دنبال‌کننده
421 عکس
3هزار ویدیو
2 فایل
﷽حَسْبُنَاالله‌ وَ نِعْمَ‌ الْوَڪیٖلْ﷽ به کانال دهکده کدبانو خوش آمدید کلی آموزش خوشمزه کلی ترفند و ایده و آشپزی @dehkadekadbanoo https://eitaa.com/joinchat/2721776112C2b577c841d ارتباط‌ با‌ ادمین 👇🏻👇🏻 @zana64 @Ya_hossein_88 @Zahrahe70
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 اگر خاصیت ماش بدوني ازش غافل نمیشی 🥰🤌 . .سیوش کن این کوکو بینظیر🥰✌️میره تو لیست غذاهای نونی خوشمزه تون همه مراحل پخت کوکوی ماش تو فيلم کامل با توضیحات هست ✅کوکوی ماش ماش یک لیوان ۲سیب زمینی متوسط ۲تا ۳حبه سیر ماش و سیب زمینی نباید حین پخت له بشه باید نیم پز کنید بعد حسابی خنک شدن میکس کنید . پیاز متوسط تا بزرگ (رنده و اب گرفته ) جعفری ۳ق غ پیازچه ۳ق غ نمک فلفل سیاه زردچوبه پاپریکا پودر سوخاری ۳تا ۴ق غ تخم مرغ ۲عدد . مواد کوکوی ماش رو حسابی مخلوط و تو روغن داغ با شعله ملایم سرخش کنید ، با این اندازه شما حدود۱۵تا ۱۷تا کوکوی ماش دارید @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 یکبارم شده این مدلی ترشی لیته درست کن همه عاشقش میشن و مدت طولانی هم ماندگاری داره 😍 این روش درست کردن ترشی ، تجربه چندین ساله مادرم هست و خیلی زودم ترشی جا میفته و ماندگاری بالایی داره 👌 مواد لازم : 🥦گل کلم دو کیلو 🍀سبزی ترشی نیم کیلو ( ترخون ، مرزه ، جعفری ،شوید ، گشنیز ، نعناع ) 🥬کرفس یه بوته کوچک  🥕هویج نیم کیلو  🧄سیر ۶ تا بوته  🫑فلفل سبز ۱۰۰ گرم  🍆بادمجان یک کیلو  🍷سرکه قرمز حدود دو لیتر  ادویه ها :   نمک ، فلفل قرمز ، گلپر ،سیاهدانه ، زردچوبه  @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 درست کردن این نون موزی که برای صبحانه عالیه و بافتش یه چیزی بین کیک و نونه فقط ۱۰ دقیقه زمان می‌بره 🌸 مواد لازم: ۳ عدد موز رسیده بزرگ ۲ عدد تخم مرغ درشت ۵۰ گرم کره ذوب شده ۱۰۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم آرد سفید یا همه منظوره ۱/۲ ق غ بکینگ پودر ۱/۲ ق چ دارچین کمی وانیل 🌸 دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه 🌸 قالب من لوف ۲۰ سانت بود 🌸 اگه دوست داشتین مقداری مغزیجات مثل گردو به مواد اضافه کنید 🌸 حتما امتحانش کنید خیلی خوش عطر و خوشمزه میشه 🤌🏻 @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 ‎با این روش یه فیله استریپس رستورانی درست کن ، ترد و خوشمزه فیله ها با پیاز خلالی ، پودر پاپریکا ، نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، پودر سیر و باترمیلک مزه دار میشن. ✅باترمیلک : ۱/۴ پیمانه شیر + یک و نیم ق چ سرکه سفید مخلوط بشه ، میزاریم ده دقیقه بمونه بعد به فیله اضافه میکنیم ترکیب آرد برای پوشش فیله ها⬇️ ✅آرد یک پیمانه ✅نشاسته ذرت یک و نیم ق غ ✅بکینگ پودر ۱/۲ ق چ ✅ادویه : ۱ ق چ پاپریکا ، نصف ق چ فلفل سیاه ، یک ق چ پودر سیر ، یک و نیم ق چ نمک ، درصورت دلخواه برا خوشرنگ تر شدن ۱ ق چ زردچوبه(فیله استریپس در کل زردچوبه نداره ولی برای خوشرنگ تر شدن حتما بزنین ) @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 مزه بهشت یعنی ایشون🫠😋☝️پس حتما امتحانش کن🤤 آرد سه صفر ۱ و ۱/۲ پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری استاندارد تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۳ عدد شکر ۳/۴ پیمانه 👈نصف شکر به سفیده ها و باقی مانده به زرده ها اضافه میشود 👈اگه شیرین تر دوست دارید میتونید ۱ پیمانه شکر بریزید وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری گلاب ۱ قاشق غذاخوری زعفران آبکرده غلیظ ۱/۲ قاشق غذاخوری پودر تارتار ۱/۸ قاشق چایخوری(دلخواه) 👈کمک به فرم گیری بهتر سفیده و مانع آب انداختن سفیده فرم گرفته میشود شیر به دمای محیط رسیده ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه طرز تهیه : کف قالب ۲۳ یا ۲۵ سانت را کاغذ بندازید،دیواره قالب را چرب نکنید فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید 👈فر برقی یا توستر دما ۲۰ درجه کمتر آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و ۳ بار الک کنید زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید سفیده ها + پودر تارتار با دور تند همزن بزنید تا کف کنند و بعد قاشق قاشق از اطراف کاسه نصف شکر دستور را اضافه و به همزدن با دور تند ادامه دهید تا سفیده کاملا فرم بگیرید و به صورت قله ایستاده درآید ظرف سفیده را بذارید یخچال زرده ها+وانیل+هل+بقیه شکر را حدود ۳ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم‌رنگ شود 👈بین کار چند بار کاسه را دورگیری کنید تا زرده به خوبی همزده شود و کیک بوی زخم نگیرد و بعد گلاب و زعفران را اضافه و به همزدن با دور تند ادامه دهید تا زرده حجیم و کشدار شود ادامه👇👇👇
ادامه آموزش کیک هل و گلاب 👇👇👇 سپس شیر و روغن را اضافه و هر کدام را ۱ دقیقه با دور تند همزن بزنید. سپس سفیده و مخلوط مواد خشک را به تناوب در سه مرحله اضافه و با لیسک به آرامی فولد کنید 👈دقت کنید آرام و دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد وگرنه بافت کیک سفت شده و خوب پف نمیکنه 👈مواد خشک را با الک اضافه کنید تا آرد گلوله نشود مایه کیک را در قالب بریزید و ۳ بار آهسته روی سطح کار بزنید و بلافاصله در فر قرار دهید به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود. قالب را از فر خارج کرده و دور کیک را با کارد از قالب جدا کنید صبر کنید کیک داخل قالب خنک شود بعد در طرف سرو برگردانید و کاغذ را جدا کنید مواد کرم : ۱ بسته خامه صبحانه+۲ قاشق پودر قند +یک تا دو قاشق گلاب را مخلوط و روی کیک خنک بریزید @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرست واسه کسایی که یلدایی میخوان ببرن🍉 خیلی راحته چندتا درست کنید کامل یاد میگیرید سیو‌کن واسه یلدات درستش کنی🌹❤️ @dehkadekadbanoo