میـدونی {چآدر} مخفف چیه؟! 😉
چ👈چهره ی💚
آ👈اسمانیـ🌸
د👈دُختر
ر👈رسول الله❤️
چهره ی آسمانی دختر رسول الله❤️✨
❣ #سلام_امام_زمانم❣
بی تو دلتنگ تَرین شاعر دلها شده اَم
وَ اسیر غمُ وتنهاییُ و رویا شُده اَم
اَهلِ شَهر چه دانَند ز اندوه و فراغ
بی تو آوار ترین شَهرَک دُنیا شُده اَم
♥️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج♥️
🌹تعجیل درفرج #پنج صلوات🌹
#ته_چین_سمنانی
#غذای_محلی
این ته چین مخصوص شهر سنگسر از استان سمنان است. در میهمانیهای بزرگ بره درسته را زیر برنج میگذارند.
برنج آبکش شده 3 پیمانه
گوشت گوسفندی 500 گرم
آلو برقانی یا لواشک به مقدار دلخواه
ادویه مخصوص پلو به مقدار لازم
نمک، ادویه، پودرسیر، فلفل به مقدار لازم
سیب زمینی ورقه شده برای تهدیگ
روغن پلویی به مقدار لازم
گوشت را بصورت درسته در ظرف ریخته و نمک، ادویه، فلفل و پودر سیر میپاشیم. ته قابلمه را روغن ریخته، سیب زمینی ها را میچینیم، 1 یا 2 کفگیر برنج روی آن میریزیم، بعد گوشتها را می چینیم و روی آن لواشک یا آلوها را اضافه می کنیم.
سپس بقیه برنج را روی گوشت می ریزیم، بطوری که روی گوشت را بپوشاند. در آخر مقداری ادویه پلویی پاشیده و آب روغن به آن اضافه میکنیم. ظرف ته چین را به مدت 3 ساعت روی شعله ملایم قرار میدهیم تا گوشت خوب پخته شود.
در پایان کار 2 ق روغن پلویی گرم کرده و روی برنج میریزیم. این تهچین معمولاً با سالاد شیرازی و سس آبغوره سرو می شود.
به طوری سنتی میتوان بادمجان درسته را یک برش بزنیم، کمی قرهقوروت لای آن بگذاریم و برای تهدیگ این برنج بگذاریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•[🕊🌱]•
•توخوابدیدمیهپیرغلام
•دارهبهمنعطــرمیزنه..🌿!٬
#دوشنبههایامامحسنے🕊
•|🌻|•
•☠🚶•
آدم تا وقتی شروع نکنه به نوشتن رزومه
نمیفهمه هیچ گه خاصی نیست !😕
فوروارد فراموش نشه👌😍
#طنز
#دلتنگۍ 🙂
یا صاحب الزمان،دلم《آرامش》وارونه میخواهد...
دلم 《شمارا》میخواهد:)
#الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
♚چادرم ..
↫چہ خوب است ڪہ
نہ رنگت از مُد مے افتد
نہ مُدلت
↫چادرم از ثبات توست
ڪہ من شخصیت پیدا میڪنم...
↫رنگ سال هر رنگے ڪہ مے خواهد باشد
↫ #رنگ_ما_مشڪے_ست👌
مگر نہ بانو..❓😉
💙⃟🦋¦ ⇠ #چــادرانہ