eitaa logo
-ﻠﺎن‍‌ﺟاة‌اﻠﺎباﻠ‍‌ﻈھﯡࢪ-
183 دنبال‌کننده
23.6هزار عکس
8.6هزار ویدیو
1.4هزار فایل
‹معبودم! کیـست‌کــه‌شیرینےمحـبـتـت‌راچشید پـس‌بــه‌جاےتو‌دیـگرےرا‌بـــرگـزیــد؟وکیست‌آن‌که‌با‌مقام‌قرب‌تو‌انس‌یافت‌ پــس‌ـمایل‌بــه‌روےبرتافـتن‌از‌تو‌شد؟›
مشاهده در ایتا
دانلود
~🕊 🌴✨ ⚘بارها اتفاق افتاد بود که می رفتیم کوه. همین که وقت نماز می شد شروع می کرد به نماز خواندن. آن هم چه نمازی. تا ایشان نمازشان را شروع کنند ما نمازمان را تمام کرده بودیم. ⚘یادم هست اردوی خانوادگی بود. رفته بودیم منطقه سرسبز الموت قزوین. ما همه سرگرم زیبایی های طبیعت بودیم و دکتر منتظر وقت اذان تا نمازش را بخواند.
•• بعضےهاوقتـےمیروندآنقـدرسبڪ‌ بارندڪہ‌آدم‌بھشان‌غبطہ‌میخورد .. دروصیت‌نامہ‌اش‌نوشتہ‌بـود : فقط‌هفت‌تا‌نمازغفیلہ‌ام‌قضاشده‌لطفاً برایـم‌بخوانیـد ..! -شھیدمسعودگنجـےآبـٰادی
‌-☔️🌧- وقتایی‌که‌بارون‌میزنه‌ دعای‌فرج‌بخونیدآخ‌که‌می‌چسبه..'🙃 اصلا‌بارون‌که‌میزنه‌..'🌨 آدم‌باید‌بلندبلند‌داد‌بزنه..'✨ آخدا‌نمی‌خوای‌امام‌غریب‌ماروبفرستی..؟! دلمون‌تنگش‌شده‌ها.‌‌.!!💔🖐🏻 اصلا‌بارون‌که‌میاد‌..'🌧 آدم‌باید‌بره‌زیر‌بارون‌هی‌داد‌بزنه بگه‌کجایی‌گل‌نرگس..؟!✨ اصلا‌بارون‌که‌میاد‌..'🌧 آدم‌باید‌یه‌کمی‌عاشق‌باشه' 《وعشق‌را‌معنی‌نباشد‌جزاو..!!🖐🏻💕》 ‌ ..'☔️💜
‹💚🌱› ‌‌ دنيـٰامـٰانندِآبِ‌دريـٰاست‌کہ‌هـرچہ‌شـخصِ تشنہ‌ازآن‌بيشـترآشـٰامد،تشـنگيش‌بيشـتر شـودتـٰااورـٰابڪشد🖐🏻..!' '؏'💚..! ـ ـ ـ ــــــــ⊰𑁍⊱ــــــــ ـ ـ ـ
🌚 حآل‌خوب‌من‌گره‌خورده‌به‌ط‌ُ تو‌ڪھ‌باشی‌من‌خوشحال‌ترینم‌رفیق💕✌️🏾
؛ خوشا به حال كسانی كه در عصر غيبتِ امام زمان(عج) صبر و شكيبايی به خرج می دهند... ‌•• آیت‌الله صافی‌گلپایگانی🌱"
میـدونی {چآدر} مخفف چیه؟! 😉 چ👈چهره ی💚 آ👈اسمانیـ🌸 د👈دُختر ر👈رسول الله❤️ چهره ی آسمانی دختر رسول الله❤️✨
‌❣ ❣ بی تو دلتنگ تَرین شاعر دلها شده اَم وَ اسیر غمُ وتنهاییُ و رویا شُده اَم اَهلِ شَهر چه دانَند ز اندوه و فراغ بی تو آوار ترین شَهرَک دُنیا شُده اَم ‌♥️اَلَّلهُمـ ّعجِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج♥️ 🌹تعجیل درفرج صلوات🌹
این ته چین مخصوص شهر سنگسر از استان سمنان است. در میهمانی‌های بزرگ بره درسته را زیر برنج می‌گذارند. برنج آبکش شده 3 پیمانه گوشت گوسفندی 500 گرم آلو برقانی یا لواشک به مقدار دلخواه ادویه مخصوص پلو به مقدار لازم نمک، ادویه، پودرسیر، فلفل به مقدار لازم سیب زمینی ورقه شده برای تهدیگ روغن پلویی به مقدار لازم گوشت را بصورت درسته در ظرف ریخته و نمک، ادویه، فلفل و پودر سیر می‌پاشیم. ته قابلمه را روغن ریخته، سیب زمینی ها را می‌چینیم، 1 یا 2 کفگیر برنج روی آن می‌ریزیم، بعد گوشت‌ها را می چینیم و روی آن لواشک یا آلوها را اضافه می کنیم. سپس بقیه برنج را روی گوشت می ریزیم، بطوری که روی گوشت را بپوشاند. در آخر مقداری ادویه پلویی پاشیده و آب روغن به آن اضافه می‌کنیم. ظرف ته چین را به مدت 3 ساعت روی شعله ملایم قرار می­دهیم تا گوشت خوب پخته شود. در پایان کار 2 ق روغن پلویی گرم کرده و روی برنج می‌ریزیم. این ته‌چین معمولاً با سالاد شیرازی و سس آبغوره سرو می شود. به طوری سنتی می‌توان بادمجان درسته را یک برش بزنیم، کمی قره‌قوروت لای آن بگذاریم و برای تهدیگ این برنج بگذاریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•[🕊🌱]• •تو‌خواب‌دیدم‌یه‌پیر‌غلام •داره‌به‌من‌عطــر‌میزنه..🌿!٬ 🕊 •|🌻|•