~🕊
🌴#برگیازخاطرات✨
⚘بارها اتفاق افتاد بود که می رفتیم کوه. همین که وقت نماز می شد شروع می کرد به نماز خواندن. آن هم چه نمازی. تا ایشان نمازشان را شروع کنند ما نمازمان را تمام کرده بودیم.
⚘یادم هست اردوی خانوادگی بود. رفته بودیم منطقه سرسبز الموت قزوین. ما همه سرگرم زیبایی های طبیعت بودیم و دکتر منتظر وقت
اذان تا نمازش را بخواند.
#شهید_مجید_شهریاری
#شهدا
••
بعضےهاوقتـےمیروندآنقـدرسبڪ
بارندڪہآدمبھشانغبطہمیخورد ..
دروصیتنامہاشنوشتہبـود :
فقطهفتتانمازغفیلہامقضاشدهلطفاً
برایـمبخوانیـد ..!
-شھیدمسعودگنجـےآبـٰادی
-☔️🌧-
وقتاییکهبارونمیزنه
دعایفرجبخونیدآخکهمیچسبه..'🙃
اصلابارونکهمیزنه..'🌨
آدمبایدبلندبلنددادبزنه..'✨
آخدانمیخوایامامغریبماروبفرستی..؟!
دلمونتنگششدهها..!!💔🖐🏻
اصلابارونکهمیاد..'🌧
آدمبایدبرهزیربارونهیدادبزنه
بگهکجاییگلنرگس..؟!✨
اصلابارونکهمیاد..'🌧
آدمبایدیهکمیعاشقباشه'
《وعشقرامعنینباشدجزاو..!!🖐🏻💕》
#دعایفرجبخونیدزیربارون..'☔️💜
‹💚🌱›
دنيـٰامـٰانندِآبِدريـٰاستکہهـرچہشـخصِ
تشنہازآنبيشـترآشـٰامد،تشـنگيشبيشـتر
شـودتـٰااورـٰابڪشد🖐🏻..!'
#ازفرمـٰایشاتِامامصـٰادق'؏'💚..!
ـ ـ ـ ــــــــ⊰𑁍⊱ــــــــ ـ ـ ـ
؛
خوشا به حال كسانی كه در
عصر غيبتِ امام زمان(عج)
صبر و شكيبايی به خرج می دهند...
•• آیتالله صافیگلپایگانی🌱"
هشتگ های کنال خوشگلمون😍👇🏻👇🏻👇🏻
#حـدیـثگرافۍ
#شهادت_امام_هادی
#امام_هادی
#امام_زمان
#دهه_فجر
#ماه_رجب
#ایران_قوی
#حاج_قاسم
#مرگ_بر_منافق
میـدونی {چآدر} مخفف چیه؟! 😉
چ👈چهره ی💚
آ👈اسمانیـ🌸
د👈دُختر
ر👈رسول الله❤️
چهره ی آسمانی دختر رسول الله❤️✨
❣ #سلام_امام_زمانم❣
بی تو دلتنگ تَرین شاعر دلها شده اَم
وَ اسیر غمُ وتنهاییُ و رویا شُده اَم
اَهلِ شَهر چه دانَند ز اندوه و فراغ
بی تو آوار ترین شَهرَک دُنیا شُده اَم
♥️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج♥️
🌹تعجیل درفرج #پنج صلوات🌹
#ته_چین_سمنانی
#غذای_محلی
این ته چین مخصوص شهر سنگسر از استان سمنان است. در میهمانیهای بزرگ بره درسته را زیر برنج میگذارند.
برنج آبکش شده 3 پیمانه
گوشت گوسفندی 500 گرم
آلو برقانی یا لواشک به مقدار دلخواه
ادویه مخصوص پلو به مقدار لازم
نمک، ادویه، پودرسیر، فلفل به مقدار لازم
سیب زمینی ورقه شده برای تهدیگ
روغن پلویی به مقدار لازم
گوشت را بصورت درسته در ظرف ریخته و نمک، ادویه، فلفل و پودر سیر میپاشیم. ته قابلمه را روغن ریخته، سیب زمینی ها را میچینیم، 1 یا 2 کفگیر برنج روی آن میریزیم، بعد گوشتها را می چینیم و روی آن لواشک یا آلوها را اضافه می کنیم.
سپس بقیه برنج را روی گوشت می ریزیم، بطوری که روی گوشت را بپوشاند. در آخر مقداری ادویه پلویی پاشیده و آب روغن به آن اضافه میکنیم. ظرف ته چین را به مدت 3 ساعت روی شعله ملایم قرار میدهیم تا گوشت خوب پخته شود.
در پایان کار 2 ق روغن پلویی گرم کرده و روی برنج میریزیم. این تهچین معمولاً با سالاد شیرازی و سس آبغوره سرو می شود.
به طوری سنتی میتوان بادمجان درسته را یک برش بزنیم، کمی قرهقوروت لای آن بگذاریم و برای تهدیگ این برنج بگذاریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•[🕊🌱]•
•توخوابدیدمیهپیرغلام
•دارهبهمنعطــرمیزنه..🌿!٬
#دوشنبههایامامحسنے🕊
•|🌻|•