#کیک_شکلاتی_گردویی 🥮 😋
تخم مرغ 3 عدد
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد سفید 1.5 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاکائو 1 ق غ
گردو خرد شده 2 ق غ
چیپس شکلاتی 2 ق غ
بیکینگ پودر 2 ق چ
وانیل نوک ق چ
🔸ابتدا قالب را با روغن جداکننده چرب کنید. تخممرغها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو و بیکینگپودر قاطی کنید و دوبار الک کنید و کمکم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خرد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
@honar_zan
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته نخود
2 لیوان نخود پخته
1 عدد پیاز کوچک
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده
1 و نیم قاشق چای خوری نمک
1 مشت جعفری
1 مشت شوید
7 قاشق غذاخوری آرد
طرز تهیه:
ابتدا نخود پخته شده را داخل غذاساز خرد کنید. پیاز ، جعفری ، شوید نمک و ادویه ها را داخل غذاساز بریزید و مجدد هم بزنید. تخم مرغ و آرد را اضافه کنید و با دست ورز بدید.(تمام آرد را یکجا نریزید تا خیلی خشک نشود) سپس از مواد تکه هایی به اندازه گردو بردارید و شکل بدید. داخل ماهیتابه روغن بریزید و کوفته ها را با حرارت متوسط پشت و رو سرخ کنید. نوش جان
@honar_zan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳 #ماهی_شکم_پر🧑🏻🍳
ماست، 1 پیمانه
پیاز، 1 عدد
زنجبیل، 50 گرم
زعفران دمگرفته، 2 قاشق غذاخوری
نمک، 1 قاشق چایخوری
فلفل، ⅓ قاشق چایخوری
سبزی معطر (گشنیز، جعفری)، 100 گرم
سیر، به دلخواه
گردو (بلغور شده)، ⅓ پیمانه
زرشک، به دلخواه
رب انار (تمر هندی)، 1 پیمانه
ماهی (سفید، کپور، قزلآلا)، 1 عدد
لیمو ترش، 1 عدد
پسته، ⅕ پیمانه
آلوی هستهگیریشده، 4-5 عدد
@honar_zan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_چیز_فراستینگ
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ...
پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید....
فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه
بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد...
مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم...
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه قنادی 200 گرم
پودر قند به میزان دلخواه
ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود.
200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود.
ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید.
@honar_zan
#کیک_خرما_بدون_آرد 🥧 😋
▫️بیسکویت ساقه طلایی 1پیمانه
▫️شیرخشک تفت داده 1پیمانه
▫️خرمابدون هسته 1/2پیمانه
▫️پکینگ پودر 1 ق غ
▫️تخم مرغ 3عدد
▫️روغن مایع 1/2پیمانه
▫️شیر 1/2پیمانه
▫️آب 1/4پیمانه
▫️وانیل 1/4ق چ
🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم
شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد.
هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم.
حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه.
در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .
قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و20الی 30دقیقه در فر 180 سانتی گراد میزاریم
@honar_zan
شیر یک لیوان
شکر سه چهارم پ
نشاسته ذرت سه ق غ
خامه صبحانه دویست گرم
پنیر لبنه صد گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
ژله موز یک بسته
پودر ژلاتین سه ق غ
آب یک سوم پ
موز دو عدد
بیسکوئیت پتی پور خرد شده صد گرم گردو خرد شده دلخواه نصف پ
کمی وانیل
ابتدا ژلاتین رو با آب به روش بنماری حل میکنیم.
ژله رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل میکنیم، نصف ژله رو میریزیم داخل قالب و میذاریم توییخچال تا یکم بگیره خودشو. میاریم بیرون روش موز میچینیم و مقداری ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده
بعد میاریم بیرون مابقی ژله رو میریزیم و میذاریم تو یخچال و میریم سراغ مرحله بعد .
در این مرحله شیر و نشاسته ذرت و شکر رو روی حرارت میگذاریم، یه کم که گرم شد زرپه تخم مرغ را با وانیل کمی با چنکال هم میزنیم و میریزیم تو مواد. شعله رو کم میکنیم و هم میزنیم تا مثل فرنی بشه.
وقتی آماده شد ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم و کمی که سرد شد بهش مخلوط خامه و پنیر خامه ایی رو اضافه میکنیم و بعد موز خرد شده و بیسکویت خرد شده و گردو را اضافه میکنیم و میریزیم روی ژله موز.
برای چند ساعت میزاریم تو یخچال تا ببنده بعد از قالب جدا میکنیم.
@honar_zan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#فینگر_فود_دونات_مرغ👩🏻🍳
مرغ 250 گرم
پیازچه 20 گرم
پیاز 50 گرم
سیبزمینی پخته 120 گرم
پودر سوخاری 20 گرم
نمک و فلفل
برای دیپ با سس:
کره50 گرم
سیر 1 قچ
مایونز 2 قغ
شیر 7 قغ
پنیر ورقهای پارمزان 3 عدد.
برای سوخاری کردن:
نشاسته ذرت
تخممرغ
پودر سوخاری رنگی (من از عطاری خریدم)
@honar_zan
هدایت شده از یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها
✨🌼🍃الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیر المومنین علیه السلام🍃🌼✨
🌹🍃 #مشارکت_مالی دربرگزاری مراسم غدیریه #هیئت_عاشقان_حضرت_فاطمه_زهرا🚩 (سلام الله علیها)
💐 باپرداخت حتی1000تومان #بانی مجلس شادی اهل بیت(علیهم السلام)شوید😍👏👇
`6037997389455784` 💳 به نام «سیدنعیم نیک جعاوله» شماره کیف پول ایتا 90900378 🌺راهنمایی و ارسال رسید واریز به👇 🕹 @Alimadd 🕹 @Alimadd 📣 برای دیدن تصاویرمراسم کلیک کنید 😍
دوستان یه یا علی بگید و در حد توانتون واریز بفرمایید🌷🌷
اجرتون با امیر المومنین علیه السلام ♥️
به نیت تعجیل در فرج امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف 💚
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیز_استیک
مواد لازم
گوشت مغز ران گوساله 400 گرم
پیاز 1 عدد
خامه صبحانه 1 قاشق غذا خوری
قارچ 200 گرم
نمک و فلفل سیاه
اویشن نوک قاشق چای خوری
پول بیبر نوک قاشق چای خوری
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا 100 گرم
کره 10 گرم
سیر 1 حبه
@honar_zan
#حلوا_عماني 🥠 😋
🔸يك و نيم ليوان شكر رو کاراملی
ميكنيم بعد نصف ليوان نشاسته رو تو سه ليوان اب حل ميكنيم و به شكر اضافه ميكنيم وهم ميزنيم وقتي شكر كاملا داخل اب ونشاسته حل شد بهش يك استكان شيره خرما ( براي سياه تر شدن رنك حلوا است ) اضافه ميكنيم دوباره بهم زدن ادامه ميديم سپس بهش يك چهارم ليوان روغن و يك چهارم ليوان مخلوط گلاب و زعفران و هيل اضافه ميكنيم و 45 دقيقه هم ميزنيم تا خوب كش بياد و در آخر مخلوطي از مغزها ( خلال پسته ، خلال بادام ، كازو ، كنجد) كه دوست دارين اضافه ميكنيم و درظرف مورد نظرميريزيم و با قهوه عربي سرو ميكنيم
♦️شكر به تنهايي تو ظرف مسي بهتره نداشتيد معدن مثل تو عكس بزاريد كاراملي بشه
@honar_zan
#آنچیلادای_مرغ 🫔 😋
▫️6 عدد تورتیلا
▫️450 گرم سینه مرغ
▫️1/2فلفل قرمز
▫️ 1/2فلفل زرد
▫️1/2فلفل سبز
▫️1/2فلفل نارنجی
▫️1عدد پیاز
▫️ 2 قاشق غذاخوری روغن
▫️ 1 شیشه سالسا (315گرم)
▫️کاری 1 قاشق چایخوری
▫️پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
▫️7 قاشق غذاخوری خامه
▫️پنیرچدار و موزارلا رنده شده
🔸مرغ و فلفل و پیاز را به صورت نواری برش دهید.، روغن را گرم کنید و سپس مرغ ، فلفل و پیاز را اضافه کنید. چند دقیقه در تابه را بگذارید. در یک قابلمه سس سالسا را بریزید و ادویه ها را اضافه کنید: کاری ، فلفل قرمز. نمک و سپس خوب مخلوط کنید. بگذارید ده دقیقه بجوشد. 2 قاشق غذاخوری خامه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس مواد مرغی را به سس اضافه کنید. روی هر نان تورتیلا را با مرغ پر کنید و پنیر چدار را اضافه کنید. آنها را رول کرده و در ظرف فر قرار دهید ، که قبلا آن را کره زده اید. قسمت روی رولها را بقیه خامه را بمالید و سپس با پنیر چدار و موزارلا رنده شده بپوشانید.. در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد حدود 20 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شود
@honar_zan